- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Bi iki gune bzde ydi haftlik olcaz boyle kalmycaz ki :) hosgeldnnben de geldimm yarın 7. haftam bitecek ama beni de alın aranıza yakın sayılırız :)
Hic sorma snir kupu gbiyim bide cok bulantm var yne kahvaltyla duruyorm yedklermi ckariyorm yiyemiyormBende biraz stres sinir de başladı :) Sonumuz hayrolsun :)))
Ya ayrıca kocalarınız nasıl merak ediyorum.Benimki hiç öyleolağanüstü hal filan ilan etmedi gayet normal davranıyor.Ev işlerinde filan da hiç yardımcı olmuyorrrrrr.Çok sinirleniyorum.Hic sorma snir kupu gbiyim bide cok bulantm var yne kahvaltyla duruyorm yedklermi ckariyorm yiyemiyorm
olaganustu hal miYa ayrıca kocalarınız nasıl merak ediyorum.Benimki hiç öyleolağanüstü hal filan ilan etmedi gayet normal davranıyor.Ev işlerinde filan da hiç yardımcı olmuyorrrrrr.Çok sinirleniyorum.
Yok kız buna geçen gün çamaşırları sen serer misin hayatım dedim.Yok sermem dedi :)olaganustu hal mi:) benmkide normal sadece biraz yardm ediyo ufak tefekde olsa
Ha yok benmki iyi o zaman perdeleri yikasam asarmisin dedm tabi dedi :)Yok kız buna geçen gün çamaşırları sen serer misin hayatım dedim.Yok sermem dedi :)
Perdelerimecburen asıyor onda sorun yok boyundan mütevellit ama öyle çamaşır filan sermezHa yok benmki iyi o zaman perdeleri yikasam asarmisin dedm tabi dedi :)
Hosgeldinne durumda bebis
Benmki dgerlerinide yapar ama annesinden cekiniyo yoksa yapiyo souleyncePerdelerimecburen asıyor onda sorun yok boyundan mütevellit ama öyle çamaşır filan sermez
Ohh ohh ne guzell :)benim kocam şimdilik iyi 2 haftadır hergün kahvaltımı hazırlıyor, temizliğe de yardım ediyor
Darisi biximde basimizabugün kalp atışlarını duyduk çok şükür, iyiymiş kuzum
olsun olsun onuda yapmayanlar var haline sukret :)normalde kahvaltı yapmadan işe giderdim,uyanıp da hazırlayamıyorum birtürlü. Eşimin uyku problemi yok erken uyanıyor hazırlıyor sağolsun. Ama sırf bebiş için yaptığı çok belli bugüne kadar böyle yapmazdı pek
olsun olsun onuda yapmayanlar var haline sukret :)
amiinn darısı başına biran önce duyun meleklerinizin atan minik kalplerini inşallahDarisi biximde basimiza
Ooo süper maaaşallahh :)Biz de bugun duyduk kalp sesimizi:)6+4uz.
Hayirli olsun kacinci haftada kesede bebek veya kalp atisi gordunmerhaba hanımlarrr bendee geldimm.benmd mide bulantısı yada herhangi bişey yok ama karnım çokk şişiyo çok az yememe rağmen davul gibi oluyo..birde acayio uyku oluyo çalışıyorum masa başında sızıp kalıyorumben çokk şükür keseyide gördüm kalp atışlarınıda duydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?