- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
6. haftanın başında keseyi gördüm ve kalp atışları oluşmaya başlamıştı çok zayıftı ama zor duyduk.7. haftada net bi şekilde kalp atışlarını duyduk.doktorum şöyle bi açıklama yaptı ama karındaki yağ dokusu çok etkiliymiş erken duymada.yani eğer zayıfsa göbek yağlı değilse çok erken duyabiliyomşsun.hemen duymayanlar panik olmasın o yüzden 8.9. haftayıda bulabiliyomuş.vücut yapısıda önemliymişHayirli olsun kacinci haftada kesede bebek veya kalp atisi gordun
Bu arada çkk saoll canımm sanada hayırlı olsun.Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini6. haftanın başında keseyi gördüm ve kalp atışları oluşmaya başlamıştı çok zayıftı ama zor duyduk.7. haftada net bi şekilde kalp atışlarını duyduk.doktorum şöyle bi açıklama yaptı ama karındaki yağ dokusu çok etkiliymiş erken duymada.yani eğer zayıfsa göbek yağlı değilse çok erken duyabiliyomşsun.hemen duymayanlar panik olmasın o yüzden 8.9. haftayıda bulabiliyomuş.vücut yapısıda önemliymiş
herkeste aynı olmuyomuş merak etme canım doktor 9. haftaya kadar duyuluyo demişti.rahat ol inş bir sonraki kontrolde görüceksin bebişinide kalp atışınıdaBen daha oncede yazmistim benim bestede altida da kese gorundu ama bebwkte yoktu kalp atisida yoktu kilolu degilim ama bakalim hayirlisi sabirsizlikla ayin 30 veya 31ini bekliyorum:-(ozaman yedi olcak
benim de bulantılarım var. aşırı değil ama yemek de yedirmiyor .Selam herkesee
Bugün hiç keyfim yok midem bulanıyor hafif hafif, ders anlattıkça daha da kötü oluyorum. Sizler nasılsınız kızlar
Bir de benim gibi iştahı çook açılan oldumu, öğreneli 20 gün oldu 1 kilo almışım hemen, zayıf olduğum için göbeğim de çıktı hemen. Moralim bozuluyor ya çok kilo alırsam diye
ben de geçen hafta gittim .Ben daha oncede yazmistim benim bestede altida da kese gorundu ama bebwkte yoktu kalp atisida yoktu kilolu degilim ama bakalim hayirlisi sabirsizlikla ayin 30 veya 31ini bekliyorum:-(ozaman yedi olcak
Cannnımsen de mi örtmensiinn :) Dersanlatırken bağırınca midem bulanıyor benim de :))) İştahım iyi benim de şükür.Bir kere bulantım oldu,bir daha olmadı,inşallah olmaz da :)Selam herkesee
Bugün hiç keyfim yok midem bulanıyor hafif hafif, ders anlattıkça daha da kötü oluyorum. Sizler nasılsınız kızlar
Bir de benim gibi iştahı çook açılan oldumu, öğreneli 20 gün oldu 1 kilo almışım hemen, zayıf olduğum için göbeğim de çıktı hemen. Moralim bozuluyor ya çok kilo alırsam diye
C
Cannnımsen de mi örtmensiinn :) Dersanlatırken bağırınca midem bulanıyor benim de :))) İştahım iyi benim de şükür.Bir kere bulantım oldu,bir daha olmadı,inşallah olmaz da :)
merhaba arkadaşlar bu ay sonu evliliğimin 8. senesine giriyoruz ve bugün tam tamına 6+1 günlük hamileyim çok şükür meleğimiz bizimle yıllardır tedavi olduk tam tedaviyi bıraktık mucize gibi bebeğim bizimle rabbim isteyen herkese nasip etsin inanılmaz bir duygu inanılmaz bir sevinç rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah... demem o ki arkadaşlar yeter ki inanın ve stres yapmayın
hayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de öğretmenim ve bugun mecburen izin aldım eve geldim 2 ders oturarak ders anlattım ayakta basım cok donüyor cunku ben hic bisey yiyemiyorum yiyince midem bulanıyor yemeyince de tansiyonum düşüyor ne yapacagım boyle bilmiyorumevet canım öğretmenim, benim de bu hafta başladı bulantım. Bir de benimki yemek yedikten sonra oluyor. Mesela kahvaltı yapıyorum midem bulanmaya başlıyor, yemek yiyorum midem bulanmaya başlıyor. Normalde açken bulanırmış heralde
Canm gecmis olsun oncelikle bende gun boyu surekli yatiyorum dedigin gibi ac kaldigimda basim donuyo yuruyemiyorum nerdeyse yedgm zaman bulantilar beni olduruyor ne yapcigami sasirdim benim ilk gebeligimdede ayni sknti oldu sizin kan grubunuz ne ogrenebilirmiyim...Ben de öğretmenim ve bugun mecburen izin aldım eve geldim 2 ders oturarak ders anlattım ayakta basım cok donüyor cunku ben hic bisey yiyemiyorum yiyince midem bulanıyor yemeyince de tansiyonum düşüyor ne yapacagım boyle bilmiyorum
Galiba burda bi suru meslektasimda vsr bende ogretmenim ve surekli sinif cok kotu kokuyo yada ben oyle hissediyorum o yuzden okulda oldugum satler cok yorucu:-(Ben de öğretmenim ve bugun mecburen izin aldım eve geldim 2 ders oturarak ders anlattım ayakta basım cok donüyor cunku ben hic bisey yiyemiyorum yiyince midem bulanıyor yemeyince de tansiyonum düşüyor ne yapacagım boyle bilmiyorum
Sanırım meslektaşlar toplandıkGaliba burda bi suru meslektasimda vsr bende ogretmenim ve surekli sinif cok kotu kokuyo yada ben oyle hissediyorum o yuzden okulda oldugum satler cok yorucu:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?