6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

@_Masalim_ hamilemisin ben diyet yapam diye dha çok yemeye başladım 30 aralıktada tedaviye bşlıyorum kızlar du edin bana :)

@_Masalim_ hamilemisin ben diyet yapam diye dha çok yemeye başladım 30 aralıktada tedaviye bşlıyorum kızlar du edin bana :)
Bitanem calismalara basladik daha adetime var hayirlisyla INŞALLAH hamisimdir❤ sende yavruna kavusursun tezzamanda balimmm INŞALLAH ❤

Bitanem calismalara basladik daha adetime var hayirlisyla INŞALLAH hamisimdir❤ sende yavruna kavusursun tezzamanda balimmm INŞALLAH ❤
AMİN CANIM BENDE HAFTAYA CUMA GÜNÜ DRYE GİDİYORUM BAŞLAMAK ŞİÇİN ENGEL ÇIKMAZ İSE BAŞLIYORUZ

Slm kızlar benim annem babam türkiyeden geldiler yoğun günlerim şimdilik ara verdim ama yakında tekrar donecem

KIZLAR NASILSINIZ ULAŞABİLDİNİZ Mİ İSTEDİĞİNİZ KİLOLARA BEN TEKRAR BASŞLADIM 76,90 LERDEN 74 E DÜŞTÜM ŞİMDİLİK

KIZLAR NASILSINIZ ULAŞABİLDİNİZ Mİ İSTEDİĞİNİZ KİLOLARA BEN TEKRAR BASŞLADIM 76,90 LERDEN 74 E DÜŞTÜM ŞİMDİLİK
İyiyim canım
Devam ediyorum diyete. Şu an 68 kiloyum. Bu yarışma biteli 5.5 kilo vermişim.
Senin nasıl gidiyor

İyiyim canım
Devam ediyorum diyete. Şu an 68 kiloyum. Bu yarışma biteli 5.5 kilo vermişim.
Senin nasıl gidiyor
ÇOK İYİ GİTMİŞSİN BEN TEDAVİ OLDUM BEBEK İÇİN 77 78 İ GÖRDÜM TEKRAR BAŞLADIM 74 KİLOYUM ŞİMDİ 69 65 ARASINI GÖRSEM YETER

ÇOK İYİ GİTMİŞSİN BEN TEDAVİ OLDUM BEBEK İÇİN 77 78 İ GÖRDÜM TEKRAR BAŞLADIM 74 KİLOYUM ŞİMDİ 69 65 ARASINI GÖRSEM YETER
Teşekkürler ben de 65 olmak istiyorum.
Tedavin nasıl sonuçlandı peki. Hayırlısı olsun hakkında

`