Canım benim ilginç bir durum muş.
Bende bi kaç kez öylesine bakmıştım kahve falına ablama bakmıştım ilk kez.
Mübarek ağzı durmuyor ki herkesin yanında başladı bana " hadi kahve içtim iki bişiler salla" demeye.
Millet dururmu bana da bak diye tutturanlar olmadık zamanda hadi bak diyenler.
Ben bakmıyorum diyorum " n'oldu bize gelince mi değiştin demeye başladılar. Çok sinirleniyorum bu duruma
İşi eğlence olmaktan çıkarıyorlar. Tabi senin durumun farklı. Belki de bir yetenek.
Şimdi Allahtan uzak bir şehre evlendim. Lakin ne zaman evime gitsem ziyarete yakalayan hadi bak bişiler salla diyorlar.
Fırsat olup muhabbet edemiyoruz. Zaten uzun zamandır bakmayınca bişi de tahmin edemiyorum sanırım
Yazdıklarınızı okuyunca bır anda 1999 yılına 14 yasıma döndüm...Merak ettim sizinde anneniz babanız ayrımı?Duygusal bırımısınız?Burcunuz ne?
Ne çok yaşardım bu söylediklerinizi sonra gece karabasanlarla ve gonul gozumun bu acıklıgıyla basedemeyince,kımseye fal bakmamaya ınsanların gozlerının ıcıne ıcıne bakmamaya basladım ve artık hıslerım benı degıl ben onları yonetebılıyorum .Darısı başına
geleği Allah'tan başka kimse bilemez. ayrıca fal bakan birinin kalp gözünün açık olacağınada inanmam.
kuran'da açık olarak yazıyor fal ve benzeri şeyler şeytan işidir. bazı şeyleri tahmin edersin olur bu her insana olabilir bende bazı şeyleri tahmin ediyorum oluyor
bu gelecekten haber verebilirim analamına gelmez geleceği yalnız Allah bilir.[/
ben bunun aksini savunmuyorum gaybı yalnız allah bilir evet ve defalarca söyledim okusaydınız görürdünüz aksini savunup ben geleceği görüyorum desem bu yorumu yapmanız yerinde olurdu...
merhaba galenia...bence çok güzel bir yetenek...doğru yerde doğru zamanda kullanırsan çok kişiye faydası olur bence...
Aynen canım öle bir durum bendede var.6.hismi bilmiyorum ama herşeyi genelde biliyorum.Bazen rahatsız edici bir durum alıyor bu gerçekten çok bunalıyorum ama genede yaşıyorum.Bundan 5 ve ya 6 sene önce keşfettim bu özelliğimi kuzenlerim hızlı tren kazası geçirdi ve 2si öldü 2si yaralandı.Saati ve yeri sanki transa geçmiş gibi birden söyledim ve herkes şok oldu birden korktum naptım diye ama kaza sonucu kaybolan kuzenlerimi benim sayemde buldular.Bundan sonra olayların devamı geldi 4 sene önce kanser olduğumu öğrendim ve bunuda kendim bildim doktorum şaşkınlıktan konuşamadı.Bu olayların 3 harflilerle alakası olduğunu sanmıyorum
evet canım ama bazı şeyleri bilmek onlardan çok bana acı veriyo senin içinde öyledir sanıyorum hiç bilmemeyi tercih ederdim bi kadının hayatını değiştirmek veya geçmişten söylediğim birşeyin bugüne çıkması o kadar üzücü ki
bazı insanların kalp gözü açık diyorlar.bence ne güzel bir yetenek bu.banada rüyalarda malum olur genelde.rüyalarım çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?