6. his değil bu..

ben bi kpss mağduruyum bu sene de olmayacak diye korkuyorm.geçenlerde kuzenimin sevgilisine nohut falı baktırdım...olmayacak dedi..moralim bozuldu çok inanmak istemiyorum,pes etmek de istemiyorum fakat etkilendim ne yaan söyleyeyimmm,moralimi bozdu.eğer ki benimle ilgili bir şey hissedersen önemli ne olur söyle olur mu?

kusura bakmayın giremiyordum :S ama evet öyle bide çıkınca vebali boynuma kalıyo bu sefer kötü şeyler olunca ben suçlanıyorum baktıda oldu aslında inanılmaması gereken bişi ben artık köreltiyorum bakmaya bakmaya biri önüme kapatıp fal getirdiğinde bi kaç kez göremiyorum boş çıktı diyince artık getrmemeye başladılar

anne babam ayrı değil allaha şükür ama onlarla büyümedim
ikizler burcuyum cnm yükselenimde ikizler herşeyiyle taşıyorum duygusal değilimdir hislerimle hareket ederim.
ama allaha şükür hiç karabasan görmedim sadece iyi elektirik alamadığım insanların gözüne bakamıyorum gözlerim yanıyo beni itiyo çok feci şekilde o yüzden bide burda bakmaya başladığımdan beri rüyalarım tuhaflaşıp işlerim ters gitmeye başlamıştı dedim kızım galenia kendine gel gaybı yalnızca allah bilir günaha girme vebal alma ölece bıraktım

bu bi hastalık değiL bence..bazı insanların kalp gözü açık olur diğerlerinden...benım de eskiden rüyalarım çıkardı...artık gördüğüm rüyaları hatrlayamıorum ama bayadır:S

Son düzenleme:
böyle bir yeteneğim olsaysaydı iyi şeyler yapabilmek için kullanırdım.bırak deşifre olmuş ol ama insanlara yardımcı olmalısın bence.kim ne deerse desn..bu özel bir yetenek ve verilmiş olmasının bi amacı olmalı bence...:44:

geleği Allah'tan başka kimse bilemez. ayrıca fal bakan birinin kalp gözünün açık olacağınada inanmam.
kuran'da açık olarak yazıyor fal ve benzeri şeyler şeytan işidir. bazı şeyleri tahmin edersin olur bu her insana olabilir bende bazı şeyleri tahmin ediyorum oluyor
bu gelecekten haber verebilirim analamına gelmez geleceği yalnız Allah bilir.

lütfen rica ediyorum cevap yazarmısınız..

aklımdan geçen kişi benim hakkında ne düşünüyor.. yakın tarihte evlenecekmi.. evlendiği kişinin özelleri ne..

yani, tahmin edebilirmisiniz bilimyorum sadece sormak istedim.. bence sizdeki telepati, telepati yeteneğiniz gelişmiş..

Aynen canım öle bir durum bendede var.6.hismi bilmiyorum ama herşeyi genelde biliyorum.Bazen rahatsız edici bir durum alıyor bu gerçekten çok bunalıyorum ama genede yaşıyorum.Bundan 5 ve ya 6 sene önce keşfettim bu özelliğimi kuzenlerim hızlı tren kazası geçirdi ve 2si öldü 2si yaralandı.Saati ve yeri sanki transa geçmiş gibi birden söyledim ve herkes şok oldu birden korktum naptım diye ama kaza sonucu kaybolan kuzenlerimi benim sayemde buldular.Bundan sonra olayların devamı geldi 4 sene önce kanser olduğumu öğrendim ve bunuda kendim bildim doktorum şaşkınlıktan konuşamadı.Bu olayların 3 harflilerle alakası olduğunu sanmıyorum

evet canım ama bazı şeyleri bilmek onlardan çok bana acı veriyo senin içinde öyledir sanıyorum hiç bilmemeyi tercih ederdim bi kadının hayatını değiştirmek veya geçmişten söylediğim birşeyin bugüne çıkması o kadar üzücü ki

Ay çok garip..bende olsun isterdim ama böyle bi' özellik Ama bence de arkadaşın dediği gibi telepati olsa gerek çünkü gerçekten geleceği Allah'tan başka kimse bilemez..

kesinlikle bazen çok sinir bozucu bir durum oluyor.Keşke hiç bilmeeseydim böyle şeyleri diyorum

bazı insanların kalp gözü açık diyorlar.bence ne güzel bir yetenek bu.banada rüyalarda malum olur genelde.rüyalarım çıkar.

mrb bende birşey sormak istiyorum, eşimle sorunlarım var, boşanma olacak mı sence? şimdiden teşekkür ederim, Allah razı olsun

Merhaba .Ben bu sene ünüverste sınavlarına giricem . o yüzden çok stres yaşıyorum . acaba bu konuda benim hakkımda neler hissediyorsun.
cevap verirsen çok sevinirim . (kötü şeyler hissediyorsanda yazmanı istiyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…