mrh arkadaşlar ilk sayfayı okuduğumda ne güzel yeteneği var demiştim ama çok zor olduğunu anlayabiliyorum allahım yardımcınız olsun.Sayfaları ilerledikçe insanlara yardım edişiniz çok hoşuma gitti tam bende sizden bişey isteyecekken artık bakamıyacağınızı yazmışsınız hem üzüldüm hem sizin için zor olduğu için anlayışlı olmam gerekir dedim kendi kendime allahım yardımcın olsun canım ve yaşında küçükmüş ne güzel böyle bi yeteneğin olması kendine çok iyi bak canım inşallah herşey gönlünce olur
Canım ben yeni bir psikolog um bu tür şeyler uzmaklık alanım değil ama bakmanı isterim;
TE KR KAHN VANGA DAN SON KEHANETLER...
Eğer sadece fark oluşturmak istediğin bir mesaj değilse sana önerim;
Bu duruma alış. Şahıslara bir şey söyleme. Kendin gör ama içinde saklı tut. Sonra başına bir takım olaylar gelebilir.
yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bende fal baktırdım kendime bu iknci oluyo resmen öl yazıo sanki benmi kuruntu yapıorum bi bakar mısınnnızzzzzzzz :26:
selam canım nasılsın bugün?
iyiyim canım baya düzeldim ya sorunlarım azaldı sen nasılsınnn
aynı hayatım bende
seni merak etmiştim sorunların bi şekilde çözümlenmesine sevindim
Herşey daha güzel olacak inş
arkadaşlar inanın yazmak isterdim ama bazı nedenlerden dolayı artık bakıpta sölemiyorum çok önemli bişi hissedersem şayet o kişiye yazıyorum sadece onun dışında bakamam kahve falı falanda bakmıyorum hepsini bıraktım artık kusura bakmayın
arkadaşlar inanın yazmak isterdim ama bazı nedenlerden dolayı artık bakıpta sölemiyorum çok önemli bişi hissedersem şayet o kişiye yazıyorum sadece onun dışında bakamam kahve falı falanda bakmıyorum hepsini bıraktım artık kusura bakmayın
tatlım nasılsın uzun zamandır yazamıyorum ablacım biliyorum bakmıyosun ama belki önemli bişey hissedersin diye soruyorum bi arkadaşım var benim yakın kız dostum yani ama bu aralar bana biraz tuhaf davranıyo daha öncede ondan çok kazık yedim artık endişeleniyorum yine öyle olurmu diye sence ne durumda bana bi yaz nolur be ablam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?