6. his değil bu..

çok güzel böyle yeteneğiniz olması keşke bende hissedebilsem bazı şeyleri

saol cnmcım ya çok fazla başım ağrımaya başladı ondan bıraktım kusuruma bakmayın

Canım ben yeni bir psikolog um bu tür şeyler uzmaklık alanım değil ama bakmanı isterim;
TE KR KAHN VANGA DAN SON KEHANETLER...
Eğer sadece fark oluşturmak istediğin bir mesaj değilse sana önerim;
Bu duruma alış. Şahıslara bir şey söyleme. Kendin gör ama içinde saklı tut. Sonra başına bir takım olaylar gelebilir.

teşekkür ederim cnm amacım zaten ilgi çekici mesaj olsa dediğim gibi rhatsız olduğumu dile getirmem okudum oda bulgarmış ben gibi artık hayırlısı olsun o kadınada inanmadım gaybı sadece allah bilir görüşüne inananlardanım ben içimde saklı tutuyorum artık teşekkür ederim yinede

artık söylemiyorum bıseyler demıssın özel msj denedım yeterınce msj gondermemısım.ondan gonderemedım.hamıleyım ama cınsıyetını hala bılmıyoruzz.catlıcam yaa cok merak edıyorum.ne hissediyosunnnnn

aynı hayatım bende
seni merak etmiştim sorunların bi şekilde çözümlenmesine sevindim
Herşey daha güzel olacak inş

çoook güzel gidiyo inş dahada güzel olsun canım hepimiz için ayy çok mutluyummm bayramınızda mübarek olsun cnm :)

Galenia öncelikle merhaba. Yazdıkların ilgimi çekti belki yardımcı olmak istemeyeceksin seni anlarım ama birşeyler söylemeni de çok istiyorum bunu da bil.

Benim hayatıma 3 kişi girdi bunlardan kaçıncı sırada olanıyla herhangi bir karşılaşmam veya olayım olacakmı ilerde böyle birşey hissediyormusun .. Ve şuanki hayatım çok monoton beni neler bekliyor sence.

Cevaplarsan mutlu olurum.Olumlu olumsuz cevabını bekliyorum . İyi akşamlar.

merhaba canım konu dikkatimi cekti..

benim hakkımda da bişeyler söyler misin? bi soru şeklinde değilde içinden neler geçiyorsa yazarmısın?

merhabalar anladığım kadarıyla allah vergisi bir yeteneğin var benim için bir şeyler söylermisin şu an çöküntü halindeyim resmen ,sormak istediğin soru falan varmı ?

arkadaşlar inanın yazmak isterdim ama bazı nedenlerden dolayı artık bakıpta sölemiyorum çok önemli bişi hissedersem şayet o kişiye yazıyorum sadece onun dışında bakamam kahve falı falanda bakmıyorum hepsini bıraktım artık kusura bakmayın

canım yinede teşekkür ederim..ama inan cevap vermediğine sevindim..sormam inancıma göre hataydı.bi kaç gündür kendimi sorguluyordum neden sordum ne bekliyorum diye,gaybı bilen sadece Rabbimdir..bir anlık nevfsime yenildim ve sordum..cevaplamadığın için gercekten ama gercekten cok teşekkür ederim canım...

tatlım nasılsın uzun zamandır yazamıyorum ablacım biliyorum bakmıyosun ama belki önemli bişey hissedersin diye soruyorum bi arkadaşım var benim yakın kız dostum yani ama bu aralar bana biraz tuhaf davranıyo daha öncede ondan çok kazık yedim artık endişeleniyorum yine öyle olurmu diye sence ne durumda bana bi yaz nolur be ablam..

abla valla kusura bakma bakmıyorum bi yemin ettim ve dönemem yani çok çok tuhaf bişi görmedikten sonra söylemiyorumda hayırlısı olsun diyelim

böyle bir yeteneğin olduğu için şanslısın bence canım...en azından hayatına girenlerin doğrumu yada değil mi olduğunun farkına varıyorsun...keşke benimde böyle bi yeteneğim olsaydı en azından şuan içinde bulunduğum duruma hiç düşmezdim çok sevdiğim kişinin doğrumu olduğunu baştan bilmek isterdim ne şanslısın ki sen böyle bi yeteneğe sahipsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…