6. his değil bu..

bencde canım..bunu bır yetenek olarak goruyorum bende..keske benmde bu tarz yetenegım olsaydı...belkı suanda yaptıgım hataları yapmazdım.

bencde canım..bunu bır yetenek olarak goruyorum bende..keske benmde bu tarz yetenegım olsaydı...belkı suanda yaptıgım hataları yapmazdım.
emin ol canım daha fazla canın yanıyo doğruyu bile bile yanlışa gidiyosun çünkü seviyosun ve etrafındaki insanları sana kötülük yapmaya kalkana dek seçemiosun..

bende de şöyle birşey var mesela ilk önce bişiy düşünüyorum yada aklımdan birşey geçiyor bi kaç gün geçmeden o şeyleri görüp yaşıyorum....tuhaff ??

bende de şöyle birşey var mesela ilk önce bişiy düşünüyorum yada aklımdan birşey geçiyor bi kaç gün geçmeden o şeyleri görüp yaşıyorum....tuhaff ??

seninkide aklıma gelen başıma geliyo modu cnm ama bence o da güzel bölede hayatına düşündüklerinle yön verebilirsin..

konuyu açan arkadaş sanırım dikkat çekmek için böyle bir şey yapmış,anlattığı şeyler çoğu insanda olan hisler ve duygular.yoğunlaşmakla alakalı.birazda tahmin.zor bir şey değil.çevremde bu denli çok kişi var şaşırmadım yani.bazılrı gerçekte bazıları rüyada görür olacakları.his yani.dediğim gibi yoğunlaşmak önemli.arkadaş durumu çok abartmış.

merhaba amacım dikkat çekmek olsaydı bu konuyu kapattırmya çalışmaz ben bakıyorum gelin burda bakayım derdim evet hislerle alakalı ama bazı insanlarda sizde olanlardan fazlası olur bunu hazmedemiyosanız buraya yorum yazmazsnız olur biter durumu abartmıyorum polemiğede girmiyorum bi şahsın böyle demesi diğer insanların düşüncelerini değiştirmez! çoğu insanın ben burda teşekkürlerini aldım özel msjla yardım ettim hiç burda ilg çekmeye çalışmadım, bilenler biliyo hanfendi sizde bilmeyiverin ne diyim..

çoğu insanda olanasa benim hakkımda yoğunlaşıp işimde kalıp kalamayacağımı söyleyeblirmisiniz lütfn önyargılı yaklaşmayalım

söyleyeyim zor değil ki.işyerinden ayrılıyorsun.bir müddet boş gezeceksin.bu arada depresyon hallerin oluşacak.bir arkadaşın var o senden daha mantıklı sen biraz duygularınla hareket ediyorsun.o yüzden de çok fırsatları kaçırıyorsun.büyük ihtimalle su grubundan biri olabilirsin.oldumu hoşuna gittimi,belki tutar diye attım:))):)))

tutmadı ama neyse :):)

demek arada tutmadığı da oluyomuş bakmıcam demeseydim bende tahmin ederdim belki sizinde hoşunuza giderdi

konuyu resmen baştan sona okudum ve çok heycanlandım:) ben yeni sözlendim benim için de birşeyler söylermisin? iş aile evlilik hepsi için:)

konuyu resmen baştan sona okudum ve çok heycanlandım:) ben yeni sözlendim benim için de birşeyler söylermisin? iş aile evlilik hepsi için:)

allah mutlu mesut etsin herşeyinizde yolunda gider umarım madem okumuşsunuz yeminl oldugumu da okumuşsunuzdur

Canım benim ilginç bir durum muş.
Bende bi kaç kez öylesine bakmıştım kahve falına ablama bakmıştım ilk kez.
Mübarek ağzı durmuyor ki herkesin yanında başladı bana " hadi kahve içtim iki bişiler salla" demeye.
Millet dururmu bana da bak diye tutturanlar olmadık zamanda hadi bak diyenler.
Ben bakmıyorum diyorum " n'oldu bize gelince mi değiştin demeye başladılar. Çok sinirleniyorum bu duruma
İşi eğlence olmaktan çıkarıyorlar. Tabi senin durumun farklı. Belki de bir yetenek.
Şimdi Allahtan uzak bir şehre evlendim. Lakin ne zaman evime gitsem ziyarete yakalayan hadi bak bişiler salla diyorlar.

Fırsat olup muhabbet edemiyoruz. Zaten uzun zamandır bakmayınca bişi de tahmin edemiyorum sanırım

Hay Allah
Benim de bebeğim olmuyor. Düşükle sonuçlandı.
Benim için bişiler hissedermisin diye sorucaktım. Ama canın sağolsun.
Herşeyin hayırlısı

Yazdıklarınızı okuyunca bır anda 1999 yılına 14 yasıma döndüm...Merak ettim sizinde anneniz babanız ayrımı?Duygusal bırımısınız?Burcunuz ne?
Ne çok yaşardım bu söylediklerinizi sonra gece karabasanlarla ve gonul gozumun bu acıklıgıyla basedemeyince,kımseye fal bakmamaya ınsanların gozlerının ıcıne ıcıne bakmamaya basladım ve artık hıslerım benı degıl ben onları yonetebılıyorum .Darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…