emin ol canım daha fazla canın yanıyo doğruyu bile bile yanlışa gidiyosun çünkü seviyosun ve etrafındaki insanları sana kötülük yapmaya kalkana dek seçemiosun..bencde canım..bunu bır yetenek olarak goruyorum bende..keske benmde bu tarz yetenegım olsaydı...belkı suanda yaptıgım hataları yapmazdım.
bende de şöyle birşey var mesela ilk önce bişiy düşünüyorum yada aklımdan birşey geçiyor bi kaç gün geçmeden o şeyleri görüp yaşıyorum....tuhaff ??
seninkide aklıma gelen başıma geliyo modu cnmama bence o da güzel bölede hayatına düşündüklerinle yön verebilirsin..
konuyu açan arkadaş sanırım dikkat çekmek için böyle bir şey yapmış,anlattığı şeyler çoğu insanda olan hisler ve duygular.yoğunlaşmakla alakalı.birazda tahmin.zor bir şey değil.çevremde bu denli çok kişi var şaşırmadım yani.bazılrı gerçekte bazıları rüyada görür olacakları.his yani.dediğim gibi yoğunlaşmak önemli.arkadaş durumu çok abartmış.
galenıa senın nıck ın kırmızı ya onu nasıl yapıyorsun ?
konuyu açan arkadaş sanırım dikkat çekmek için böyle bir şey yapmış,anlattığı şeyler çoğu insanda olan hisler ve duygular.yoğunlaşmakla alakalı.birazda tahmin.zor bir şey değil.çevremde bu denli çok kişi var şaşırmadım yani.bazılrı gerçekte bazıları rüyada görür olacakları.his yani.dediğim gibi yoğunlaşmak önemli.arkadaş durumu çok abartmış.
çoğu insanda olanasa benim hakkımda yoğunlaşıp işimde kalıp kalamayacağımı söyleyeblirmisiniz lütfn önyargılı yaklaşmayalım
söyleyeyim zor değil ki.işyerinden ayrılıyorsun.bir müddet boş gezeceksin.bu arada depresyon hallerin oluşacak.bir arkadaşın var o senden daha mantıklı sen biraz duygularınla hareket ediyorsun.o yüzden de çok fırsatları kaçırıyorsun.büyük ihtimalle su grubundan biri olabilirsin.oldumu hoşuna gittimi,belki tutar diye attım:))):)))
söyleyeyim zor değil ki.işyerinden ayrılıyorsun.bir müddet boş gezeceksin.bu arada depresyon hallerin oluşacak.bir arkadaşın var o senden daha mantıklı sen biraz duygularınla hareket ediyorsun.o yüzden de çok fırsatları kaçırıyorsun.büyük ihtimalle su grubundan biri olabilirsin.oldumu hoşuna gittimi,belki tutar diye attım:))):)))
konuyu resmen baştan sona okudum ve çok heycanlandım:) ben yeni sözlendim benim için de birşeyler söylermisin? iş aile evlilik hepsi için:)
arkadaşlar bilmiyorum psikolojik rahatsızlıgım varmı insanız olabilirde ama kendimde herhangi bi tuhaflık hissetmiyorum sadece anlatmak istediğim şöle bi özet geçeyim diyorum.. yaklaşık bir yıldır arkadaşlarıma göre özel yetenek bana göre rahatsız edici bi durum ama yinede açıklıyım insanları analiz etmek onlar hakkında ne dersem ne söylersem bilmediğim halde tahmin olarak bile olsa tuttugu misal msnde arkadaşımla konuşuyoruz bana sevgilisinin fotografını yolladı hemen çocuk hakkında geçmişe dair şeyler söyleyebildiğim.. bu benim sinirime dokunuyo ve dediklerim çıkıyo tanımadıgım insanlara fal bakıyorum mesela öylesine ama ne dersem tutuyo ve bana yönlendirdikleri soru sen karışık mısın? uğraşıyo musun? onlarmı sölüyo? tarzında çok rahatsız oluyorum altıncı his diye bişi olduguna inanmıyorum mesela gözlerimi kapatıp dinlendiğimde biri geliyo gözümün önüne ve o insanın o an ne yaptıgı o kişiye sordugumda sen nerden biliyosun diyo biri yalan attıgında hissediyorum birinin geleceğini hissediyorum bunlar çok tuhaf geliyo psikolojik olsa bilmem bu kadar bilmem imkansızz...varmı böle şeyleri olanlar bi yardımcı olsanız eleştiriyede açığım ama dikkat çekmek değil amacım sadece anlattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?