medium diye bir dizi izlemiştim yabancı kanalların biirinde. orda kadın her gece olacak olayları rüyasında görğyordu. yada dokunduğu kişiler hakkında yada karşısındakilerin o an ne düüşündüğünü görebiliryordu.
sonra bu kadını çok rahatsız etmeye başladı.. düşününce hakketen çok rahatsız edici bir durum...
kadınların erkeklerin yazdıkları yazılardan yaşadıkları olayları hissedebiliyordu... yada lerde adamın neler yapabilecek kötülük dolu kalbini hissedebiliyordu.
sizin yazdıklarını okuyunca o film aklıma geldi...
Ama çok çok güzel bir güce sahipsiniz...bu nu iyi yönde kullanmaya devam edin. ama kahve falı bakmamkla başlayın. sizi en çok rahatsız eden şey bu olmalı ...
Hm ilginç..Galenia ben de sana bir talepte bulunacağım malesef...Benim hakkımda da yorum yapsana..Bilgilerim açtığım konularda var..
ben bazı insanların hislerinin bi güç derecesinde çok cok kuvvetli olduğuna inanıyorum.konu ilgimi çekti.herkes soru sorumaya başlamış.
e tabi ben de durmuycam sorucam:)
bi konu yok
benimle ilgili ne hissettiğini söylersen çok mutlu olurum merak işte
Dışarıdan bir bakış açısı eşimin ortamı bulandırmamak adına paralandığını biliyorum sayende tekrar hatırlamış oldum. Demmeee demmmeee hemen bir bebiş yapıyorum o zaman. Zaten çok istiyordum bir oğlum var çünkü 3,5 yaşına geldi.Biraz daha yapmazsam hiç yapamayacağım çocuk.Ve evet eşimde çok istiyor. O zaman hemen bir bebiş e kim tutar beni ? :)))
canım mesajnı bulamadım o yüzden buraya yazıyorum çok kavga ediyosunuz gibime geldi çok kıskanç sanki :) ama sana tapıyo diyebilirim çok seviyo ama sen onu pek dinlemiyosun görüşmeni istemediği biri var sanırım bencede görüşme derim kendine iyi bak.
insanlar meraklılar. bak buraya dert anlatmaya geldin biz (ozellikle kadınlar) hemen sorulara basladık bıle
bajımm benim hakkımda bisiler hissettin mi?:82:[/QUO
aynen öyle ama şikayetçi değilim paylaştıkça dertler azalır hepimiz allahın kuluyuz :) ama senin hakkında ne hissetmeliyim o kdar çok şey hissettim ki :)
kıskanç olduğu doğru ama kavgalar genelde benim kıskançlığımdan çıkıyoyorum yaptığın için teşekkür ederim canım
son bişey sormak istiyorum biz sözlüyüz ve evlenicez ailesi ile falan anlaşabilirmiyim bi evi idare edebilirmiyim hayal kırıklığına ya uğrarsam diye korkuyorum sen ne hissediyorsun merak ettim
insanlar meraklılar. bak buraya dert anlatmaya geldin biz (ozellikle kadınlar) hemen sorulara basladık bıle
bajımm benim hakkımda bisiler hissettin mi?:82:[/QUO
aynen öyle ama şikayetçi değilim paylaştıkça dertler azalır hepimiz allahın kuluyuz :) ama senin hakkında ne hissetmeliyim o kdar çok şey hissettim ki :)
hehe iice meraklandım.. ne hissettin bakem
evi idare etmende sorun yokta ben pek ailesiyle seni bagdaştıramadım ne yalan söliyim çok yakın olma sen yinede annesi biraz lafını geçiren bi kadına benziyo evi idare etme konuna bişi diyemicem :) ama emin ol hayal kırıklıgına uğramıcaksın çok güzel bi evliliğin olucak seninde bazı şeylerden fedakarlık etmenle ama aile biraz sorun gibime geldi hayırlısı..
hehe iice meraklandım.. ne hissettin bakem
aslında pek sıkıntını göremedim ya :) sadece borcun var sanırım biraz ya senin ya eşinin ona biraz sıkılıyosun onun dışında mutlu bi geleceğin var ama sabırsızzsın acele karar veriosun ve bazı şeylerdede hırs yapman gerekli diye düşünüyorum :)
aslında pek sıkıntını göremedim ya :) sadece borcun var sanırım biraz ya senin ya eşinin ona biraz sıkılıyosun onun dışında mutlu bi geleceğin var ama sabırsızzsın acele karar veriosun ve bazı şeylerdede hırs yapman gerekli diye düşünüyorum :)
borcum yok emme borcamı giricem ki
saol canım.insallah hepimiz mutlu oluruz
eşin yoksa ev tutar ablacım :) akşamı bekle bak biz burdayız akşama ne kaldı zaten
arkadasımda senın gibi seziyor hıssedıyor cogu seyı ama oda rahatsız sizin gibi ve o rüyalarda da görüyor babanesini ölcek gördü 3 gün içinde öldü bana evlenınce dedıkı rüyada annenlere geri döndün mutsuzdun yanlızdın dedi hala evlıyım ama korkuyorum acıkcası dediğini yaşamaktan ben onun fıkırlerını artık öğrenmek istemıorum oda söylemek istemıyor zaten korkuyor cunku dini inancı bendende yuksek bı ınsan ve suan piskolog yardımı alıyor cunku kendısını kötü hissedıyor beynı uyusuk gezıyor
ayyy deme deme öyle şeyyylerrrrrrr yaaaaabak korktum şimdi ben rüyamda dalan görmüyorum rüya görmüyorum aslında görünce benimde çıkıyo çünkü dükkanımızın karşısına mobilyacı açıldıgını görmüştüm ertesi gün gerçekten orasını mobilyacı yaptılar :O ve bana denilen senin bu yeteneğin sen baksanda bakmasanda çıkar yani engel olamazsın bu bakmak bakmamakla alakalı değil evlenince hele hele loğusalık döneminde artar hislerin diyolar mesela regl günüme yakın daha çok hissediyorum bazı şeyleri etrafımdaki insanlar dikkat çkmek istiyo der diye bunu düşünerek söylemiyorum ben..
Benimde genelde rüyalarım çıkar canım. yada mesela akrabalarımdan ölen biri varsa haber yollar aileme.
Garip şeyler olabiliyor. Bu kalbimizin temizliğiylede alakalı olabilir.
mesela bugün beni birisi aklına takmış düşünüyo içim sıkılıyo. bi de farkettinmi bilmiyorum böyle şeylere yoğunlaşınca insanın başı çok ağrıyor.
hatırlarmısın fenomen diye bi program vardı enerji gücüyle kaşıkları yamultuyordu adam. bende denedim o an kaşıkk eğilmişti. o kaşığı saklıyorum bende. ama kimseye fal falan bakmıyorum. başım çok ağrıyo. geçen gün komşu sordu dedim ben bakmıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?