6. his değil bu..

evett ya acaip hemde o kişinin tüm sıkıntıları bana geçiyo hatta ben bi kere kendime fal kapadım şimdi resim nasıl atılır bilseydim gösterirdim bilmeyen biri bile anlar resmen (öl) yazıyordu bi daha ne içtim nede baktım hala durur resim beni rahatsız eden bunu bilen insanların bana tek bu amaçla yakın olması arkadaşlarım bile diğer ise çevremin köpeksin kızım varya nasılda bildin falan demeleri

Hm ilginç..Galenia ben de sana bir talepte bulunacağım malesef...Benim hakkımda da yorum yapsana..Bilgilerim açtığım konularda var..

canım konulara nasıl bakılıyo pek bilmiyorum ama sen çok dertliymişsin gibime geldi bide kendi kendine birazda sorun yapabiliyosun ama inan beklediğin kişiden hayır yok sadece bunu söliyim

Dışarıdan bir bakış açısı eşimin ortamı bulandırmamak adına paralandığını biliyorum sayende tekrar hatırlamış oldum. Demmeee demmmeee hemen bir bebiş yapıyorum o zaman. Zaten çok istiyordum bir oğlum var çünkü 3,5 yaşına geldi.Biraz daha yapmazsam hiç yapamayacağım çocuk.Ve evet eşimde çok istiyor. O zaman hemen bir bebiş e kim tutar beni ? :)))

canım merhaba sen bişiyi çok istiyosun ama senin elinde olmayan bi nedenden dolayı olmuyo ama tek dileğin ümidin gibi bişi olmuş artık aynı zamanda seni içsel olarak sıkıntıya da düşüren bişi aslında üstüne düşmesen olucak bişi ama stres yaptıgından hiç olmuyo.. bide sevdiğin biri var galiba.

eşin yoksa ev tutar ablacım :) akşamı bekle bak biz burdayız akşama ne kaldı zaten

kıskanç olduğu doğru ama kavgalar genelde benim kıskançlığımdan çıkıyo yorum yaptığın için teşekkür ederim canım
son bişey sormak istiyorum biz sözlüyüz ve evlenicez ailesi ile falan anlaşabilirmiyim bi evi idare edebilirmiyim hayal kırıklığına ya uğrarsam diye korkuyorum sen ne hissediyorsun merak ettim

evi idare etmende sorun yokta ben pek ailesiyle seni bagdaştıramadım ne yalan söliyim çok yakın olma sen yinede annesi biraz lafını geçiren bi kadına benziyo evi idare etme konuna bişi diyemicem :) ama emin ol hayal kırıklıgına uğramıcaksın çok güzel bi evliliğin olucak seninde bazı şeylerden fedakarlık etmenle ama aile biraz sorun gibime geldi hayırlısı..

ailesini tınlamıyorum zaten geri söylediğin şeyler mutlu etti beni sağol tatlım bak sevaba girdin üzme kendini ne güzel bişey bu

arkadasımda senın gibi seziyor hıssedıyor cogu seyı ama oda rahatsız sizin gibi ve o rüyalarda da görüyor babanesini ölcek gördü 3 gün içinde öldü bana evlenınce dedıkı rüyada annenlere geri döndün mutsuzdun yanlızdın dedi hala evlıyım ama korkuyorum acıkcası dediğini yaşamaktan ben onun fıkırlerını artık öğrenmek istemıorum oda söylemek istemıyor zaten korkuyor cunku dini inancı bendende yuksek bı ınsan ve suan piskolog yardımı alıyor cunku kendısını kötü hissedıyor beynı uyusuk gezıyor

eşin yoksa ev tutar ablacım :) akşamı bekle bak biz burdayız akşama ne kaldı zaten

Tutsun vallahi :)) Allah çıkardı bak seni karşıma güldüm sayende )) Allah evladında hayırlısını versin inşallah cnmmm birde kız oluyor mu bak tadından yenir mi hiç :)

ayyy deme deme öyle şeyyylerrrrrrr yaaaaa bak korktum şimdi ben rüyamda dalan görmüyorum rüya görmüyorum aslında görünce benimde çıkıyo çünkü dükkanımızın karşısına mobilyacı açıldıgını görmüştüm ertesi gün gerçekten orasını mobilyacı yaptılar :O ve bana denilen senin bu yeteneğin sen baksanda bakmasanda çıkar yani engel olamazsın bu bakmak bakmamakla alakalı değil evlenince hele hele loğusalık döneminde artar hislerin diyolar mesela regl günüme yakın daha çok hissediyorum bazı şeyleri etrafımdaki insanlar dikkat çkmek istiyo der diye bunu düşünerek söylemiyorum ben..

benım hakkımda senden yorum istiyorum guzel yada kötü evliyim 2 yıllık çalısıyorum bebek istiyorum ? devamını sen getırebılırımsn ?

sakın korkma Rabbim herkese bır yetenek bır kuvvet bır guc vermıs bunu sende guzele kullan kı faydan olur belkı topluma buda senı mutlu eder. benım arkadasım uyumakdan korktu zamanla o yuzden suan tedavı ıstedı yoksa oda senın gibi korkmuyordu ıyıdı ama zamanla kendısınde bunun olmasını kabullenemedı benım annemde bebeklerı bilir. mesela hamıle olmayan bırıne esmer oglun olacak dıyor esmer oglu oluyor öle bişe. ama annem rahatsız değil ufak birşey cunku..

Benimde genelde rüyalarım çıkar canım. yada mesela akrabalarımdan ölen biri varsa haber yollar aileme.
Garip şeyler olabiliyor. Bu kalbimizin temizliğiylede alakalı olabilir.
mesela bugün beni birisi aklına takmış düşünüyo içim sıkılıyo. bi de farkettinmi bilmiyorum böyle şeylere yoğunlaşınca insanın başı çok ağrıyor.
hatırlarmısın fenomen diye bi program vardı enerji gücüyle kaşıkları yamultuyordu adam. bende denedim o an kaşıkk eğilmişti. o kaşığı saklıyorum bende. ama kimseye fal falan bakmıyorum. başım çok ağrıyo. geçen gün komşu sordu dedim ben bakmıyorum artık.

evet temız kalplilikle alakalı benım arkadasım saf yureklıdır temızdır hep iyilik yapayım dıye ugrasan bırıdır yurekten gelıyor bencede..

geçen yıl rüyamda bir bebek gördüm. bebeğin kafası var alt kısmı yoktu. erkek tombiş bişeydi. beni öldürmesinler diye ağladı bana. bende alıp onu kurtardım.
ertesi gün kuzenim dediki ben hamileymişim ama doğuramam aldırmam gerek dedi.
dedim aldırma sakın çünkü bu çocuk dünyaya gelmek istiyor dedim.
çok düşündü ve aldırmadı.
şimdi tombiş yanaklı bir oğlu varr. rüyamdaki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…