- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
suan 61 kiloyum :) kilo vermek zor degil benim gözümde onu korumak cok zor :) tesekkür ederim. ama bu aldigim 3 kilodan hic sikayetci degilim verdim yine veririm :)58,5 olmuşsunuz süper ya
gerçekten 6 kilo nedirki?hedefinize çok az kalmış.tebrikler.
benı hatırladın mı?ben senı hatırladım benım gunluğumde beraber zayıflıyordun ozamnlar72 kg dın.senı tebrık ederım butun kılolarını vermışsın.ben ise katlayarak gerı aldım kılolarımı yıne mucadele içindeyım,şimdi yenı actığım günlüğümdekı grubumla zayıflıyoruz
bence de 6 kilo nedir ki hemen verilir ben sıkı bi rejimle 2 haftada vermiştim. 10 günde bi kilo hiçte zor değil istediğinize yiyerek gayet rahat verilir. zaten çoğu kilonuzu vermişsiniz. kolay gelsin.
tesekkür ederim :) evet bende öyle oldugunu düsünüyorum. istedigimi yemedikten sonra kilo vermenin ne anlami varki :)
selam kizlar, uzuuun bir aradan sonra yine ben. nisanda basladigim kilo verme serüvenime temmuzda son verip dikkat etmeye calismaktaydim. 74 kilodan 60 kiloya kadar indim nisandan temmuza. sonra ramazandi suydu buydu derken 58.5 kilo olmustum bile. ve bendeki bu rahatlamayla ve okullarin acilmasiyla beraber kilolarin bir kismi geri geldi :) 5 haftada tam 3 kilo aldimüzgün müyüm? tabiki hayir. suan 61 kiloyum ve gayet normal bir yapim var yani kilolu durmuyorum. ama benim istedigim birazcik daha kilo verip kendimi hic ama hic görmedigim bir kiloda görmek. 55 olmayi hedefliyorum. tabi bu hedef öyle 1 ayda 6 kilo vermek falan degil yani. tam 64 günde yani 1 ocak 2014 te 55 kilo olmus olacagim. buda ortalama 10 günde 1 kilo falan ediyor. ayda 3 kilo. bu sürecte canim ne isterse yemegi planliyorum ki ben tatlisiz yasamayan bir insanim. kendimi engelledikce daha cok yiyecegimi bildigim icin ister her gün ister haftada 1 gün tatli yiyecegim o o günku ruh halime bagli olarak sekillenecek. meyve ve tatli vazgecilmezim oldugu icin ben diyet yapamiyorum ama saglikli beslenmeyi hayat tarzi ediniyorum. o yüzden bu günlükte hersey olacak. börek de pastada manti da cikolata da. tek sartim günlük 1300 kaloriyi gecmemek sartiyla. önceleri 900 kalori falan alarak diyet yapmistim ama artik eskisi kadar az yiyemiyorum, nedeniyse kendime gelen güven olmali. yediklerimden asla pisman olmam. buyrun bana katilmak isterseniz katilin, yarindan itibaren basliyorum ben. spor konusuna gelince yogun bir okul programim oldugu icin spor konusunda aksamlari yatmadan 20 mekik cekmekle baslamayi ve bunu her gün 3 veya 5 tane artirmayi planliyorum. simdilik aklima gelenler bunlar. :) bana katilmak isterseniz her seyi yiyerek ama pisman olmayarak kilo vermeye baslayabilirsiniz. bu günlükte yasak olan hic bir sey yok. ama yasak olan 2 tane kelime var! biri diyet, digeri pismanlik. :)
tekrar merhabalar kuzucummm
bende başladım gerçi benim ki uzun hikaye onu bi ara sana anlatmalıyımm
bende artık bi düzen tutturmam lazım dedim ve dün başladım şimdilik çok güzel gidiyor umarım hepp böyle gider
selam kizlar, uzuuun bir aradan sonra yine ben. nisanda basladigim kilo verme serüvenime temmuzda son verip dikkat etmeye calismaktaydim. 74 kilodan 60 kiloya kadar indim nisandan temmuza. sonra ramazandi suydu buydu derken 58.5 kilo olmustum bile. ve bendeki bu rahatlamayla ve okullarin acilmasiyla beraber kilolarin bir kismi geri geldi :) 5 haftada tam 3 kilo aldimüzgün müyüm? tabiki hayir. suan 61 kiloyum ve gayet normal bir yapim var yani kilolu durmuyorum. ama benim istedigim birazcik daha kilo verip kendimi hic ama hic görmedigim bir kiloda görmek. 55 olmayi hedefliyorum. tabi bu hedef öyle 1 ayda 6 kilo vermek falan degil yani. tam 64 günde yani 1 ocak 2014 te 55 kilo olmus olacagim. buda ortalama 10 günde 1 kilo falan ediyor. ayda 3 kilo. bu sürecte canim ne isterse yemegi planliyorum ki ben tatlisiz yasamayan bir insanim. kendimi engelledikce daha cok yiyecegimi bildigim icin ister her gün ister haftada 1 gün tatli yiyecegim o o günku ruh halime bagli olarak sekillenecek. meyve ve tatli vazgecilmezim oldugu icin ben diyet yapamiyorum ama saglikli beslenmeyi hayat tarzi ediniyorum. o yüzden bu günlükte hersey olacak. börek de pastada manti da cikolata da. tek sartim günlük 1300 kaloriyi gecmemek sartiyla. önceleri 900 kalori falan alarak diyet yapmistim ama artik eskisi kadar az yiyemiyorum, nedeniyse kendime gelen güven olmali. yediklerimden asla pisman olmam. buyrun bana katilmak isterseniz katilin, yarindan itibaren basliyorum ben. spor konusuna gelince yogun bir okul programim oldugu icin spor konusunda aksamlari yatmadan 20 mekik cekmekle baslamayi ve bunu her gün 3 veya 5 tane artirmayi planliyorum. simdilik aklima gelenler bunlar. :) bana katilmak isterseniz her seyi yiyerek ama pisman olmayarak kilo vermeye baslayabilirsiniz. bu günlükte yasak olan hic bir sey yok. ama yasak olan 2 tane kelime var! biri diyet, digeri pismanlik. :)
çoğu gitmiş azı kalmış benim de var 6 kilom fazla sana zaman zaman eşlik etmek isterim .
ağustos 15 gibi 61-62 kiloyla başladım
şu sıralar 56-57 civarıyım hedef,m 50-51 olmak
yeni günlüğün hayırlı uğurlu olsun canım , en kısa zamanda sağlıcakla mutlu sona ulaşman dileklerimlee
ne yediklerimizi yazıcak mıyız cancagızıminsallah canim :) hadi bakalim hayirlisiiii
ne yediklerimizi yazıcak mıyız cancagızım
tamam tatlımm :)yarindan itibaren eveet :)
bende katılabilirmiyim sizee ? :) ben 79.3 kiloyla başladım sağlıklı ve düzenli beslenmeye ama nişanımdı şuydu buydu derken aksattım 1 haftadır tekrar ipleri elime aldımm :) suan 72 kiloyum ilk hedefim 65kg sizce ne kadar zamanda verebilirim? aksam 7 den sonra bişey yemiyorum ve günlük bazı spor hareketlerim var bölgesel onları yapıyorum önceki kilomu 1 buçuk ayda verdim fakat aksatarak.siz ne kadar zaman da verdiniz ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?