- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
merhaba canm.
Öncelikle azminden dolayı tebrik ediyorum senii :)
Kilolarımız ve hedefimiz hemen hemen aynı. 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.
Ve bu sene öss öğrenciyim. çikolatalar tatlılılar hep gözümün önünde :)
Ben de sana katılmak istiyorum. Çünkü mantığını çok doğru buldum !
Sormak istediklerim; Okulda öğle arası neler yiyorsun? Ben o konuda çok zorlanıyorum. Çünkü genelde ekmek arası tarzında şeyler oluyor.. Ya da poğaça, hamur işi.
fark ettim de sen hiç ekmek yemiyor gibisin ?
Bana yardımcı olur musun biraz :\
Bu arada.. Ben de mekik çekmeye başladım her sabah.
şimdilik 50 çekiyorum ama 200e kadar çıkarmak istiyorum. :)
canım cevabın için teşekkkürler :)
Yalnız ben öğle araları kesinlikle çok acıkıyorum. Daha doğrusu ben hep açım
Sütle falan doyacağımı sanmıyorum. Ne yapsam bilemedim.
Şu 1300 lük kaloriyi geçmeden gün içinde ne yersem yiyeyim kilo verirmiyim sence ?
Cips falan bile yesem o gün??
cips sevmeyen biri olarak bu konuda kesin bir bilgi veremem ama söyle bir durum var ki yani cips yiyip zaten alman gereken kalorinin 4 te birinden fazlasini alacagin icin cok fazla ac kalirsin :) bu da haliyle hemen pes etmene yol acar. elbette ye ama gidip alma. biri ikram ederse ye derim ben. yoksa 1 tane 2 tane cips yiyip birakacagini sanmiyorum ben ve cok yagli bir sey oldugu icin kilo alimina bile sebep olur dikkat et derim :)
yani o cips kısmını geçtim deben 1300 kalorilik bir şeyler yesem tüm gün verir miyim ? :)
bünyene bagli canim benim :) ve ne zaman yedigine de bagli. bana iyi gelen bisey sana gelmeyebilir. yada sana faydali olan bisey bana olmayabilir. he bide su durum var yani amaan 1300 kaloriyi gecmiyor nasilsa diye sabahtan aksama pasta yersen yada ne biliyim sadece börek yersen yada hamur isi yersen vermezsin. her seyi yiyip verebilirsin ancak.
kızlar bugün bütün gün berkef bi durumdaydım bi yandn hala başsağolsuna gelenler var sonra birde felaket bir baş ağrısıyla düğüne gidince işler sarpa sardı çok fenayım ya...
sabah çok güzel vitamin deposu aile kahvaltısıyla başladım sonra herşey karmaşıklaştı bugün neler yedim tam hatırlamıyorum ama adetim yaklaştı o yüzden şişim bütün haftanın birazda ödülü oldu bugün bana neyse yarın kilo bildirimi yapıyo muyuz ?
baloncuk nabersin nasılsın
kahvalti(07:00)
1 dilim tam yagli b.peynir,
150 gr yogurt(icine 1 y,kasigi yulaf ezmesi koydum)
200 gr üzüm,
1 armut,
1 cay kasigi sarelle.
saat(12:45)
1 kutu ayran
saat(14:00)
1 bardak soguk süt,
1 kuru incir,
2 hurma
aksam(17:30)
2 büyük kase mercimek corbasi (sütlü, sos yoktu ama yani sossuz yagsiz)
3 tane cig köfte
bugunu yaklasik 1400 kalori alarak kapatmis oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?