• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 kilo nedir ki.

insan ac kalmamali benim tek derdim bu :1: acsam ben saat basi bisey yerim yok degilsem de acikana kadar beklerim :1: evet ders calisirken sürekli bi yeme istegi oluyormus ama bendede aksine sinav zamani ben kilo veriyorum :1: ilk diyetime sinav zamani baslamistim sonuc fark -18 kilo :1:

Ah olamadım zaten stresten yemekten kesilenlerden ya hu! :) Yeme isteği oluşmasından çok çok iyidir. :)
Tebrik ederim bu arada sen çözmüşsün olayı. :)​

Son düzenleme:
Ah olamadım zaten stresten yemekten kesilenlerden ya hu! :) Yeme isteği oluşmasından çok çok iyidir. :)
Tebrik ederim bu arada sen çözmüşsün olayı. :)​

stresten degil aslinda :1: rahatliktan :1: ben cok sakinim de ondan oluyor bu yoksa stresliyken bende yiyorum cok fazla. sinav dönemi oluyor sadece bu istahsizlik bendee

yarin bildirim günü bebeek :)
guzelim kusura bakma ya dün giremedim ders erken başlıyor pazartesi günü gec bitiyo baya :(
neyse gelelim 2 günün özetine

sabah bişey yemeden evden çıktım
10:30 tenefüsünde
1 sütlü simit
1 paket kayısı suyu fazla geldi baya baya önceden hemen yerdim kırıntı dahi kalmazdı :1:

öğlen 15:15
yarım kase acılı tarhana

yarım saat sonra
acıkıp ders arasında yarım paket burçak ve 1 meyve suyu içtim :1:

akşam 19:50
küçük bir avuç kaju fıstıgı
1 havuc

gecen hafta bildirim gününden 1 gün sonra tartıldıgımda 55.2 kilo çıktım tartıda ama ben gecen hafta ki kilomu sayıcam
gecen hafta 54.4
bu hafta 54.5
fark:+1

kahvalti(08:15)
1 adet salatalik,
1 adet elma,
6 tane siyah zeytin(ev yapimi),
yarim yk biber salcasi,
1 yk pekmez,
100 gr üzüm,
1 mandalina
1 dilim kayisili ekmek(halk ekmegin, normalde ekmek yemem kek niyetine yedim)

saat(11:30)
1 bardak ayran

saat(13:50)
yarim bardaktan biraz fazla süt,
2 tane kuru incir

saat(15:20)
1 tabak tavuklu pilav,
1 bardak ayran,
20 tane kadar aci biber tursusu
ve ondan 15 dk sonra
2 tane kuru kayisi icinde yarimsar ceviz vardi.

bugun yaklasik 1300 kalori aldim, garip bi gün oldu :1: gec saatlere kadar ders calisicam suan ac olmadigim icin yemiyorum ama acikirsam 200 kaloriye kadar bisey yerim oda meyve ve yogurt olur buyuk ihtimal :) bugunu 1500 kalori ile kapatmayi düsünüyorum yani

kilo bildirimim :36:

gecen hafta: 60.00 kg

bugün: 59.5 kg :ssz:

fark: -0.5 kg :16:

Süper ya çok sevindim senin adına. :) darısı başımaaa :)

Sabah 11.30
1 simit

Ara
Öğle yemeğine kadar 2 tane 2si 1 arada içtim

Öğle 16.00
Kepekli sandviç ( beyaz peynir, domates, salatalık, marul vardı. simit sarayının sandvici )

saat 17.00
1 hurma (kuru değil :))

saat 18.30
25 gr sütlü çikolata :37:

akşam 19.45
3-4 yk nohut
2 yk bulgur pilavı
3 yk havuç tarator

su şuan 1,5 litre civarı. 2,5 a tamamlarım diye düşünüyorum. :)

Bu arada ayın 1inde tartılmıştım 55 kilo çıkmıştım, bakalım bu cuma bi daha tartılayım. Pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum baya coştum bu 10 gün içinde çünkü. :1:

kahvalti(08:10)
300 gr yogurt,(icine 2 yk yulaf ezmesi, 100 gr üzüm,3 tane ceviz,3 tane cig badem)
yarim bardak süt,
1 dilim kayisili ekmek.

saat(13:50)
1 bardak süt,
3 tane kuru incir

aksam(17:45)
1 tabak pilav, kiymali bamya ( pilav 5 yk , bamya 5 yk kadar)
150 gr yogurt,
5 tane aci biber tursusu

ve günü 1350 kalori alarak günü kapattim :)

Baloncuk genel olarak yazdıgın kaloriler dogru degil gibi geldi hatta bi tane 1300 yazdıgına baktim hic 1300luk gibi degildi ve sitede 900 gibi bir kalori cikti yazdiklarina gore niye boyle bisey olabilir ki

sabah 9:00
1avuç kadar kahvaltılık sade gevrek 1 çay kaşığıda kahve ve 1 bardak sütle karıştırıp yedim

öğlen 14:00
yarım tabak nohut yemeği
yarım tabak aşure
yarım tabaktan daha az kayısı hoşafı

15:00
çayla küçük 2 poğaca

19:00
2 dilber dudağı tatlısı 2 küçük dilim nasıl anlatıyım helva gibi bişeydi adını bilmiyorum :D ondan yedim ve yeşilçayımı içtim

ve bütün gün hasta halimle koşturdum yarın ev misafir dolacak akşam onun için hazırlık yapıcam dersten gelince oy anacıım :D

Baloncuk genel olarak yazdıgın kaloriler dogru degil gibi geldi hatta bi tane 1300 yazdıgına baktim hic 1300luk gibi degildi ve sitede 900 gibi bir kalori cikti yazdiklarina gore niye boyle bisey olabilir ki

diyet arkadasimdan bakiyorum canim ben ve en az 1200 falan cikiyor bende ki ayni zamanda baska bi yerden hesap ediyorum o da ayni cikiyor hatta fazla bile cikabiliyor. miktarlari cok önemli hesap ederken. mesela 1270 falansa ben yuvarlak hesap 1300 diyorum ve mesela 1 tabak yemek 1 porsiyondan fazla. onu da dikkate aliyorum 1 tabak yediysem en az 1 bucuk porsiyon hesap ediyorum o yemegi. bide günde en az 1 bardak süt, 250 gr yogurt tüketiyorum, ve ben peynirimi, sütümü, yogurdumu tam yagli yerim hep. haliyle kalorinin cogu oradan geliyor, 1 bardak süt 140 kalori falan, 1 dilim tam yagli beyaz peynir 70 kalori, 250 gr ( en az bu kadar yiyorum) 180 kalori falan

Son düzenleme:
diyet arkadasimdan bakiyorum canim ben ve en az 1200 falan cikiyor bende ki ayni zamanda baska bi yerden hesap ediyorum o da ayni cikiyor hatta fazla bile cikabiliyor. miktarlari cok önemli hesap ederken. mesela 1270 falansa ben yuvarlak hesap 1300 diyorum ve mesela 1 tabak yemek 1 porsiyondan fazla. onu da dikkate aliyorum 1 tabak yediysem en az 1 bucuk porsiyon hesap ediyorum o yemegi. bide günde en az 1 bardak süt, 250 gr yogurt tüketiyorum, ve ben peynirimi, sütümü, yogurdumu tam yagli yerim hep. haliyle kalorinin cogu oradan geliyor, 1 bardak süt 140 kalori falan, 1 dilim tam yagli beyaz peynir 70 kalori, 250 gr ( en az bu kadar yiyorum) 180 kalori falan
Daha once tam yagli yedigini yazmistin o yuzden tam y. olarak hesapladim kendi kalori degerlerimden suphe ettigim icin yaptim bunu yanlis anlama .tabiki insan yediginin olcusunu daha iyi bilir sen fazladan ekliyorsun onu .bende diyetarkadasimdan baktim ayni sekilde

Daha once tam yagli yedigini yazmistin o yuzden tam y. olarak hesapladim kendi kalori degerlerimden suphe ettigim icin yaptim bunu yanlis anlama .tabiki insan yediginin olcusunu daha iyi bilir sen fazladan ekliyorsun onu .bende diyetarkadasimdan baktim ayni sekilde

yoo yanlis anlamadim. ama baya fark cikmasi beni sasirtti.

kahvalti(10:00)
1 adet haslanmis yumurta,
1 kk kasar,
1 salatalik,
6 tane siyah zeytin,
1 kuru incir,
1 dilim kayisi ekmek,
1 yk bal

aksam(16:00)
1 tabak dolusu kuru fasulye

halen ac olmadigim icin bisey yiyemiyorum ama acikirsam yogurt ve kuru incir yerim ve yersem 1300 kalori alip günü kapatmis olucam

az önce kalkip nefis cikolatali kek ve yulafli kurabiye yaptiik :1: yarin okula götürüp sütle ögle yemegi yerine yiyicemm cok da güzel olacakkk :1:

kahvalti(10:00)
1 adet haslanmis yumurta,
1 kk kasar,
1 salatalik,
6 tane siyah zeytin,
1 kuru incir,
1 dilim kayisi ekmek,
1 yk bal

aksam(16:00)
1 tabak dolusu kuru fasulye

halen ac olmadigim icin bisey yiyemiyorum ama acikirsam yogurt ve kuru incir yerim ve yersem 1300 kalori alip günü kapatmis olucam

saat 20:30 da 1 kase yogurt yemis bulunuyorum :)

Back
X