• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 kilo nedir ki.

kahvalti(06:45)
1 bardak soguk süt,
1 dilim tam yagli b.peynir,
1 tane cennet elmasi (burlarda cennet hurmasi deniyor, elma büyüklügünde tatli bir meyve)
1 tane mandalina,
200 gr üzüm.

saat(12:40)
1,5 kase mercimek corbasi,
1 corba kasigi et sote (4 kusbasi kadar et)
tadelle bitter cikolatadan 1 lokmacik.

aksam(17:40)
300 gr yogurt (icine 1 tatli kasigi tarcin koydum)
100 gr üzüm

bugunluk 1300 kalori alip günü kapattim :)
Mesela canim
1 bardak süt 120
peynir 76
mandalina 50
200 gr uzum 152
1.5 kase mercimek corbasi 240
300 gr yogurt 231
100 gr uzum 76
Cennet hurmasi 57
Toplamda 1000 gibi bisey ediyor et sote ve bir lokma cikolatada 300 kalori etmez boyle birkac daha var .bu senin icin iyi bisey tabi ama 1300 degil hep bundan bahsediyorum

kahvalti(10:00)
1 adet haslanmis yumurta,
1 kk kasar,
1 salatalik,
6 tane siyah zeytin,
1 kuru incir,
1 dilim kayisi ekmek,
1 yk bal

aksam(16:00)
1 tabak dolusu kuru fasulye

halen ac olmadigim icin bisey yiyemiyorum ama acikirsam yogurt ve kuru incir yerim ve yersem 1300 kalori alip günü kapatmis olucam
Yada bak
1 haslanmis yumurta 80
1 kk kasar 120
salatalik 10
6 tane zeytin 50
1 kuru incir 57
1 dilim kayisili ekmek 250 sayiyorum ki fazla
1 yk bal 55
1 tabak kuru fasulye (etli saydim) 363

toplamda 985 yapiyor :/

Yada bak
1 haslanmis yumurta 80
1 kk kasar 120
salatalik 10
6 tane zeytin 50
1 kuru incir 57
1 dilim kayisili ekmek 250 sayiyorum ki fazla
1 yk bal 55
1 tabak kuru fasulye (etli saydim) 363

toplamda 985 yapiyor :/

canim 1 yemek tabagi kuru fasulye 1 bucuk porsiyon ama :) onu gözden kaciriyorsun. yani 363 degil 500 küsür kalori ve yedigim etliydi. ayrica oraya not düsmüsüm demisim ki yogurt ve incir yiycem aksam diye üstüne 1 kase yogurt ve incir ekle :) 1300 yapiyor neredeyse. 1 tabak yemek hic bir zaman 1 porsiyon degildir.

Mesela canim
1 bardak süt 120
peynir 76
mandalina 50
200 gr uzum 152
1.5 kase mercimek corbasi 240
300 gr yogurt 231
100 gr uzum 76
Cennet hurmasi 57
Toplamda 1000 gibi bisey ediyor et sote ve bir lokma cikolatada 300 kalori etmez boyle birkac daha var .bu senin icin iyi bisey tabi ama 1300 degil hep bundan bahsediyorum

canim cennet hurmasi denen sey 57 kaloiri degil ayrica 120 kalori gibi bir sey olmasi lazim. ve mesela buradaki et sote ve mercimek corbasi oldukca yagliydi. yemekhanede yedim normalde 1 ögünleri 1100 kalori falan hesaplaniyor oranin düsün yani.

canim cennet hurmasi denen sey 57 kaloiri degil ayrica 120 kalori gibi bir sey olmasi lazim. ve mesela buradaki et sote ve mercimek corbasi oldukca yagliydi. yemekhanede yedim normalde 1 ögünleri 1100 kalori falan hesaplaniyor oranin düsün yani.
oyleyse tamam o zaman cunku normalde boyle bisey ediyor yemegin yag orani falan da etkiliyor elbette sende onu dusunerek arttirmissin. Bir an kendi aldigim kaloriden suphe ettim

oyleyse tamam o zaman cunku normalde boyle bisey ediyor yemegin yag orani falan da etkiliyor elbette sende onu dusunerek arttirmissin. Bir an kendi aldigim kaloriden suphe ettim

yok canim, bana kalirsada mesela sen cok az yiyorsun ben senin yedigin kadar yesem ölürüm heralde acliktan :1:

bugun ödül günümdü :) o yüzden abur cubur ne bulursam yedim ve yediklerimi yazayim.

kahvalti(09:00)
1 kase ev yapimi müsli

saat(14:00)
yarim ekmek arasi tavuk döner (normalde ekmek yemiyorum hic, arkadas yiyelim diye israr etti)
ayran

saat(16:00)
1 adet eti karam gurme

aksam(18:00)
1 avuc beyaz leblebi,
6 minik kare eti karam bitter,
6 kücük eti hosbes mandalina,
6 kücük eti hosbes limon.

bugun yaklasik 2000 kalori aldim :1: ohh iyi de yaptim. ve günü kapattim :) naptin seeen! demeyin, vucut bunu yapinca daha cok kilo veriyor bilginize

Kesinlikle haklisinn arada böyle yapmamiz lazim hem mutlu oluyoruz hemde vücut sok oluyor metabolizma calisiyor; ) sana katılıyorum cnm bnm bende arada kendimi sevndiricem insanin cani cektigini yemesi lazim yarin benimde ödül günüm:)
Bende 9 gunde1 buçuk kilo vermisim hemde 1gun kacamak bile yaptım; ) cok şükür cok mutluyum;)

Kizlar metreyle ölctum
Basen 113 cm
Ust bacak 69 cm
Bel 85 cm
Gobek 98cm
Kizlar özellikle basen ve bacakta sorunu m var tabi belimide inceltmem lazim cok spor yapiyorum olctum sporun faydasıni gormek icin 1 ay sonra bidaha paylasrm sizin le sizde ölçünnn kizlar,)

evet bugünden itibaren daha dikkatli olacağım :1:
dün yine her zamanki 3 gün gibi beslendim misafirler olunca giremedim o yüzden bugünü yazıyorum

sabah 8:30
3 dilim elmalı turta küçük dilimlerdi
1 poğaca
1 bardak meyve suyu
meyve suyu dışında hepsi anne yapımı :1:
dün biraz fazla kaçırdım hatta bugün sabahta doğru bi beslenme değildi biliyorum ama pişman değilim çünki ne zamandır hep tatlıları ben yapıyodum dersim olunca annem yapmış özlemişim :16:

yok canim, bana kalirsada mesela sen cok az yiyorsun ben senin yedigin kadar yesem ölürüm heralde acliktan :1:
Gercekten mi bana da senin yediklerin az geliyor :1: mesela oglen ben aclıktan oluyorum kosa kosa yemekhaneye gidiyorum sense bazen sut ve incirle falan gecistiriyosun hayatta doymazdim :1:
dün yine her zamanki 3 gün gibi beslendim misafirler olunca giremedim o yüzden bugünü yazıyorum

1 poğaca
1 bardak meyve suyu
dün biraz fazla kaçırdım hatta bugün sabahta doğru bi beslenme değildi biliyorum ama pişman değilim çünki ne zamandır hep tatlıları ben yapıyodum dersim olunca annem yapmış özlemişim :16:

Canim benim meyve suyunu cok seviyorsun sanirim ama dikkat et seker orani yuksek bana kalirsa meyve suyundan alacagin seker ve kaloriyi baska kati birseyden al hem daha da tokluk hissi verir :)

Canim benim meyve suyunu cok seviyorsun sanirim ama dikkat et seker orani yuksek bana kalirsa meyve suyundan alacagin seker ve kaloriyi baska kati birseyden al hem daha da tokluk hissi verir :)
evet canım çok seviyorum ama mümkün olan en doğal markayı almaya özen gösteriyorum o yüzden içim rahat günlük en fazla 2 su bardagı tüketiyorum orta boy :) o yüzden takıntı etmiyorum düşündüğün için teşekkür ederim :) ha bu arada sırf hazır tüketmiyorum bazen mesela öğlen yemeğinde ev yapımı kayısı suyu tükettim :)

1 poğaca
1 bardak meyve suyu
öğlen yemeği 14:00

küçük çorba tabağının yarısına sebzeli bulgur pilavı yarısına et suyuyla pişmiş olan fasulye yemeği
yanına ev yapımı meyve suyu ve 1 lokma küçük turtalardan yemeyi düşünüyorum :)

2 dilim az sekerli cikolata soslu kek,
1 tane az sekerli yulafli kurabiye,
1 yk bal,
150 gr yogurt

saat(14:45)
200 gr üzüm,
1 dilim az sekerli cikolata soslu kek,
1 tane az sekerli yulafli kurabiye.

aksam(18:30)
2 tane zeytin yagli biber dolma,
1 tane zeytinyagli patlican dolma,
150 gr yogurt (aksami böyle planladim)

bugun bol kekli bir gün :) ama kek oldukca hafif inanin bana hatta hic seker yok gibi icinde, bir de tamamen organik undan ve yumurta konmadan yapildi. oldukca saglikli yani.
bugunu böyle kapatirsam 1390- 1400 kaloriyle günü kapatmis olucam

2 dilim az sekerli cikolata soslu kek,
1 tane az sekerli yulafli kurabiye,
1 yk bal,
150 gr yogurt

saat(14:45)
200 gr üzüm,
1 dilim az sekerli cikolata soslu kek,
1 tane az sekerli yulafli kurabiye.

aksam(18:30)
2 tane zeytin yagli biber dolma,
1 tane zeytinyagli patlican dolma,
150 gr yogurt (aksami böyle planladim)

bugun bol kekli bir gün :) ama kek oldukca hafif inanin bana hatta hic seker yok gibi icinde, bir de tamamen organik undan ve yumurta konmadan yapildi. oldukca saglikli yani.
bugunu böyle kapatirsam 1390- 1400 kaloriyle günü kapatmis olucam
Kekin rarifini merak ettim aslinda aksam yemegini yazdigini da yeni gordum ilk mesajimi gormeden atmistim :)

Kızlarr... Öncelikle kusura bakmayın bir kaç gündür yazamıyorum... Sınavlarım var çünkü, bi hafta daha devam ediyor. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum tabi. Ama şu noktada dersler daha önemli. Bi hafta sonra bomba gibi dönücem aranıza! Şimdilik size az kalorili ama bol sağlıklı günler diliyorum! :))

Kekin rarifini merak ettim aslinda aksam yemegini yazdigini da yeni gordum ilk mesajimi gormeden atmistim :)

normal kek tarifi aslinda ama oldukca az seker koyuyoruz, beyaz un yerine organik islenmemis un, kabartma tozu yerine karbonat, yumurta yerine de toz keten tohumu ve suyla isi en dogalindan hallediyorum geri kalan malzemeler ayni :)

Son düzenleme:
Back
X