• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 kilo nedir ki.

kızlar dün 19:00'da kremalı meyve salatası yedim onu unutmuşum

kahvaltı 10:00
2 küçük az yaglı ev poğacası
1 bardaktan az meyve suyu-evyapımı
1 lokma kremalı ekmek

Son düzenleme:
kahvalti(10:20)
1 adet haslanmis yumurta( tuzsuz),
yarim salatalik,
1 kk kasar,
1 ince dilim az sekerli kek,
6 tane siyah zeytin(ev yapimi),
yarim yk bal,
1 tatli kasigi biber salcasi,
100 gr üzüm

saat(14:15)
yarim porsiyon asure

$350-gr-aluminyum-kase-728-l-br-148x123x40.webp komsu getirmis, tam bu kase kadardi, yarisini yedim sadece

aksam(18:45)
2 dilim ev yapimi organik cörek,
1 tabak firinda karnibahar brokoli
belki biraz yogurt

sabah kahvaltisi ve aksam yemeginden yarim saat önce 3 kasik yogurt kürü.

aksami böyle planladim, belki 1 incir falan eklerim üstüne.

kizlar yarin asure yapicaz evde ben sabahtan aksama kadar asure yerim sasirmayin yani menümü görünce :1: kahvalti öglen aksam yemegi yerine hep asure yiycem büyük ihtimal :1: bu arada asure cok hafif bir tatliymis ya 1 porsiyonu 300 kalori falan tavsiye ederim herkese yiyin canlarim :1:

Son düzenleme:
kızlar dün 19:00'da kremalı meyve salatası yedim onu unutmuşum

kahvaltı 10:00
2 küçük az yaglı ev poğacası
1 bardaktan az meyve suyu-evyapımı
1 lokma kremalı ekmek
öğlen 14:00
1 tabak adanaya has bi köfte sarmısaklı diyolar ama normalde ne diyolar bilemem halam yapmış ve bol acılı
2 bardak karanfilli çay
3-4 tane gofret

kahvalti(10:20)
1 adet haslanmis yumurta( tuzsuz),
yarim salatalik,
1 kk kasar,
1 ince dilim az sekerli kek,
6 tane siyah zeytin(ev yapimi),
yarim yk bal,
1 tatli kasigi biber salcasi,
100 gr üzüm

saat(14:15)
yarim porsiyon asure

Eki Görüntüle 862932 komsu getirmis, tam bu kase kadardi, yarisini yedim sadece

aksam(18:45)
2 dilim ev yapimi organik cörek,
1 tabak firinda karnibahar brokoli
belki biraz yogurt

sabah kahvaltisi ve aksam yemeginden yarim saat önce 3 kasik yogurt kürü.

aksami böyle planladim, belki 1 incir falan eklerim üstüne.

kizlar yarin asure yapicaz evde ben sabahtan aksama kadar asure yerim sasirmayin yani menümü görünce :1: kahvalti öglen aksam yemegi yerine hep asure yiycem büyük ihtimal :1: bu arada asure cok hafif bir tatliymis ya 1 porsiyonu 300 kalori falan tavsiye ederim herkese yiyin canlarim :1:

aksam yemegimi 17:45 te yedim yoksa ölecektim acliktaan :1:

bugun yediklerimin tam saatini kestiremedigim icin topluca yaziyorum.
250 gr üzüm, 1 bardak süt, 4 kuru incir, 1 dilim az sekerli kek, 2 büyük dilim ev yapimi ekmek üstüne bal döktüm

saat 2 bucuk 3 gibi de asure piser 2 kase ondan yerim. aksama pirinc lapasi yemegi planliyorum yogurtlarim hem ödem attirsin hemde bugun cozutmama denge olsun diye. :) bugun 2000 kaloriyi bulucak yediklerim ama olsun. bu hafta kilo vermeden kurtulmayi planliyorum :) sali günü ne olmus ne bitmis görücezz

kızlar dün bi fırsat olmadı girip yazayım o yüzden bugün yazıyorum
sabah 10:30
2 dilim peynir
domates, salata
1 dilim ekmek kızartması (normalde bu bana yasak alerji yapıyo ama dayanamadım yedim bol kalorili olunca fazlada bişey yemedm)
1 bardak çay

öğlen 14.14
4 dilim pia limonlu

akşam 19:00
1 tabak ıspanak çorbası
5 kaşık yogurt

23:00
2 tane havuç (oruc tutacağım için yemiştim)

kızlar bugün orucum akşama hafif bişeyle geçiştiririm diye düşünüyorum herkese iyi bir hafta olması dileğiyle :16:

merhabalar
bayanbaloncuk seni takip ediyordum.yaklaşık 7-8 kilo verdikten sonra dikkat etme düzenine başlamıştım ama ben de kilo aldım okul açıldıgından beri 3 kilo civarı. belki daha da fazla.bugun tıka basa yedim canım ne istediyse yarından itibaren diyete giriyorum izninle ben de sana katılmak istiyorum.uzun zamandır forumda paylaşım yapmadım düzenim alt üst oldu yarından itibaren burada paylaşım yapmak istiyorum.3-4 gün falan şok diyet yapıcam ödem atmak için sonra normal diyet düzenine geçicem.kafamda şu 3-4 günün planını yaptım:

kahvaltı: 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kibrit kutusu peynir
ara:3 kuru kayısı
öglen: tavuklu salata yada çorba
ara:5 form kraker
akşam: çorba ve salata
ara: gerekirse meyve
buna benzer bi plan yaptım

spor düzenli yapıyodum ama sınavlarım sebebiyle 1 aylık bir ara sürecindeyim.ama her gün debbie ile mekik çekiyorum(yaklaşık 2 buçuk aydır) ve squat programına başladım onun da ikinci haftasındayım. yani aktif sporu 1 aylık bırakmış da olsam hareketlere devam ediyorum

ve lütfen bana destek olun yazın verdiğim kiloları geri almaktan çok korkuyorum iradem resmen sıfırlandı ne bulduysam yiyorum :(

Son düzenleme:
kahvalti(07:45)
250 gr yogurt,
2.5 yk yulaf ezmesi
2 mürdüm erigi,
100 gr üzüm

saat(10:30)
1 bardak sicak cikolata (77 kalori)

saat(13:00)
1 bardak süt,
3 kuru incir

aksam(16:30)
1 paket burcak sütlü cikolatali bisküvi

suana kadar 1275 kalori aldim gece acikirsam 1 elma yerim :)

merhabalar
bayanbaloncuk seni takip ediyordum.yaklaşık 7-8 kilo verdikten sonra dikkat etme düzenine başlamıştım ama ben de kilo aldım okul açıldıgından beri 3 kilo civarı. belki daha da fazla.bugun tıka basa yedim canım ne istediyse yarından itibaren diyete giriyorum izninle ben de sana katılmak istiyorum.uzun zamandır forumda paylaşım yapmadım düzenim alt üst oldu yarından itibaren burada paylaşım yapmak istiyorum.3-4 gün falan şok diyet yapıcam ödem atmak için sonra normal diyet düzenine geçicem.kafamda şu 3-4 günün planını yaptım:

kahvaltı: 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kibrit kutusu peynir
ara:3 kuru kayısı
öglen: tavuklu salata yada çorba
ara:5 form kraker
akşam: çorba ve salata
ara: gerekirse meyve
buna benzer bi plan yaptım

spor düzenli yapıyodum ama sınavlarım sebebiyle 1 aylık bir ara sürecindeyim.ama her gün debbie ile mekik çekiyorum(yaklaşık 2 buçuk aydır) ve squat programına başladım onun da ikinci haftasındayım. yani aktif sporu 1 aylık bırakmış da olsam hareketlere devam ediyorum

ve lütfen bana destek olun yazın verdiğim kiloları geri almaktan çok korkuyorum iradem resmen sıfırlandı ne bulduysam yiyorum :(

:) ben cok memnun olurum acikcasi. bu hafta bende gereginden fazla tükettim bazi seyleri ama olsun :) bana eslik etmen benim icin de cok iyi olur. boyun yasin kilon hedef kilon belirtirsen cok iyi olur :)

:) ben cok memnun olurum acikcasi. bu hafta bende gereginden fazla tükettim bazi seyleri ama olsun :) bana eslik etmen benim icin de cok iyi olur. boyun yasin kilon hedef kilon belirtirsen cok iyi olur :)

175 boy 20 yaşındayım. 63 kilo oldugumu zannediyorum tartım yok aç karnına tartılma imkanım olmadı 63 diyelim biz :) 58 olmak istiyorum.59 u görmüşken şuan 63 kilo olmak koydu bana. forumda katılıcak grup ararken tanıdık olarak seni gördüğüme sevindim hemen sana katılmak istedim :)

Son düzenleme:
175 boy 20 yaşındayım. 63 kilo oldugumu zannediyorum tartım yok aç karnına tartılma imkanım olmadı 63 diyelim biz :) 58 olmak istiyorum.59 u görmüşken şuan 63 kilo olmak koydu bana. forumda katılıcak grup ararken tanıdık olarak seni gördüğüme sevindim hemen sana katılmak istedim :)

sen baya uzunmussun ya :)

kilo bildirimim

gecen hafta: 59.5

güncel: 59.8 :51:

fark: + 0.3 kg :1:

demekki hamur isi bana yaramiyormus, bünye alisti tabi ekmeksiz yasamaya. birde regli haftasi degil ondan bir hafta sonra kilo artisi oluyor bende hep nedense :1: ona da baglarsak haftaya 58 kusurlu rakamlari görme ümidiyle :)

evet dün iftarımı 1 tabak mercimek çorbası
1 kaşık ıspanak haşlaması üzerine 3 kaşık baharatlı yogurt
6-7 kasık hoşaf
şölen wish hani içi full hindistan cevizli şeyler onların küçüklerin 2 tane

18:00
1 avuç kadar badem
2 havuç

kilo bildirimim
geçen hafta 54.5
bu hafta 54.3
fark:-0.2 :1:

bugun yine orucum menüyü bilmiyorum eve gidince görcem yicem yazcam:1:

kahvaltı(8.00): bir yumurta, 2 yemek kaşıgı kadar salçalı patates gibi bişey( tam bilmiyorum ne oldugunu :9: ), 5 tane yeşil zeytin, 2 lokma ekmek
ögle(12.00): bir simit, ayran

kahvalti(07:15)
1 tane haslanmis yumurta (tuzsuz),
6 tane siyah zeytin,
1 kk kasar,
100 gr yogurt,
100 gr üzüm

saat(13:15)
1 kase mercimek corbasi,
2 yk yogurtlu havuc kavurma,
1 büyük muz

saat(15:00)
1 bardak sicak cikolata

aksam(17:30)
1 bardak süt,
1 büyük muz,
2 kuru incir

bugunu böyle kapatmayi düsünüyorum muzlar baya büyüktü, yaklasik 1300 kalori aldim

kahvaltı(8.00): bir yumurta, 2 yemek kaşıgı kadar salçalı patates gibi bişey( tam bilmiyorum ne oldugunu :9: ), 5 tane yeşil zeytin, 2 lokma ekmek
ögle(12.00): bir simit, ayran

ara(15.00) 3 kuru kayısı
ara(17.00) 1 portakal
akşam(18.10) şehriye çorbası, salata

Son düzenleme:
ara(15.00) 3 kuru kayısı
ara(17.00) 1 portakal
akşam(18.10) şehriye çorbası, salata

(21.00): bir yeşil elma
(22.30): 80 kalorilik form bisküvi
ve alkol alıcam malesef o da 210 kalori

geç yatıyorum sınavlara çalışmam gerekiyor o yüzden malesef akşam atıştırmalarım var yapıcak bişey yok sınav stresi yeterince zora sokuyor zaten :) gene de az kalorili atıştırmalıklar tercih ediyorum

Back
X