6 saat sonra boşanma mahkemem var on yıllık evliliğim bitiyor yapılanları hazmedemiyorum

Zaten burada bir çok bekar kız görüyorum sanki olay sahibinin yaşadıklarını yaşamışcasına öyle güzel akıllar veriyor ki. Böylesine bilinçli insanları görmek beni mutlu ediyor.
Ben mesela bir konu okurken yorumlardaki gerçekçi ve farklı bakış açılarını zevk alarak okuyorum.
Ama kendisi o kadar yoğun ki ne hikmetse sayfalarca yazı okuyamıyor ama sayfalarca yazabiliyor. Asla asla demesi beni irite etti.
Zaten yaşasın istemem ama aksini de görmedik bu zamana kadar.

Başa gelmeden bilinmez ah ah işte.
Kime düşeceğin neyle sınanacağını bilemezsin.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Bekarlar rahat konuşuyor evet hiç tecrübe etmediğin bir konuda ahkam kesemezsin.
Bende tecrübe etmedim ama ben konu sahiplerine destek olma amaçlı yazıyorum bir kadın olarak.
Bu kadar empatiden uzak can yakıcı kırıcı konuşması gercekten üzücü .
Bide bana üslup dersi veriyor aklınca

Zaten kendisi bize cevap vermek yerine ilk profil bilgilerini değiştirdi şimdi de bdv ye bakıyor bu kadar yoğun bir insanın burda zaman geçirmesi de ilginç.

Arkadaşlar bugün duruşmanın üzerinden tam 2 hafta geçti. Kesinleşmesi için imza demişlerdi bazı arkadaşlar. Nereye gidip atacağım. Tebligat ne zaman geliyor şu anki evime mi?

Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz, evlenip ayrılmış bir arkadaş ben imza falan atmadım diyor o on yıl önce boşanmış yeni mi geldi bu uygulama?

Boşanma avukatı olarak biraz mantıklı bakıyorum olaya ve neden anlaşmalı boşandığınızı merak ediyorum?
Sizi böyle maddi manevi ahlaksızca ortada bırakan bi insanın, sizi kullanıp böyle rahat kenara bırakmasına nasıl müsade ediyosunuz?
O sizi nasıl takmadıysa sizde maddi manevi son demini alana kadar mücadele etmeliydiniz.
acınız bitip mantıklı karar verebilecek hale geldiğinizde pişman olacaksınız.
Ailenizle tekrar barışabilirsiniz. Tabi onlar size iyi gelecekse. Hiçbir normal aile evladını atamaz, kızar ama sonuçta evlatlarısınız.

Konu sahibi ne yaptın arkadaşım iyi misin? Seni merak ediyorum biraz iyi olunca yaz lütfen.

Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz, evlenip ayrılmış bir arkadaş ben imza falan atmadım diyor o on yıl önce boşanmış yeni mi geldi bu uygulama?
canım bende ilk eş kişinsinden boşanalı yaklaşık o kadar oldu, bende gidip tekrar imza atmadım

Gerekçeli karar yazıldıysa kendiniz gidip elden alabilirsiniz ya da gitme durumunuz yoksa kalemi arayıp tebliğ edilmesini isteyin ama her turlu eylülden sonra kesinleşir, adlı tatil girdiği için

Arkadaşlar bugün duruşmanın üzerinden tam 2 hafta geçti. Kesinleşmesi için imza demişlerdi bazı arkadaşlar. Nereye gidip atacağım. Tebligat ne zaman geliyor şu anki evime mi?
Kararı tebliğ aldığınıza dair tebliğ mazbatasını attığınız imzadır o. Siz gidip almazsanız aynı karar kapınıza gelecek, zarfın bir parçasına aldığınıza dair imza atacaksınız. Mahkeme dosyasında kayıtlı adresinize gider karar. bazı durumlarda postada geçen zamanı kaybetmemek için taraflar kararı elden alırlar, o sırada da imza atarlar. Bunu kastetmişlerdir. Ama öncesinde gerekçeli kararın yazılmış olması gerekiyor. Yazıldıysa gidip elden tebliğ alabilirsiniz. Mahkeme kalemine gidip sorun isterseniz.

Son düzenleme:
Konu sahibi ne yaptın arkadaşım iyi misin? Seni merak ediyorum biraz iyi olunca yaz lütfen.
Çok teşekkür ederim canım hiç tanımadığın bir insanı merak etmen beni duygulandırdı Çok sağol
Ben hiç iyi değilim kiminle konuşsam göz yaşlarıma hakim olamıyorum sürekli ağlıyorum engellemeye calissam da olmuyor sanki yüreğimde bir ateş yanıyor. Geçecek diyorum bu dünyada neler neler geçmedi ki...
Dün milli eğitim şube müdürüne çıktım atamalarla ilgili olan müdüre. Geçici görevlendirme istiyorum dedim başka bir ilçeye. Nedenini sordu bir anda ağlamaya başladım. Bu hallerimden nefret ediyorum. Ne kadar yöntem bilsem de uygulamaya gelince olmuyor
Neyse adam merhametliymis normalde yapmıyoruz dedi bu gerekceyle. Ama siz çok zor durumda görünüyorsunuz ağustos 25inde gelin yardımcı olacağım dedi. En azından okulum değişecek ona bir nebze içim rahatladı. Bir yıl sonra da tayin isterim zaten.

Gerekçeli karar yazıldıysa kendiniz gidip elden alabilirsiniz ya da gitme durumunuz yoksa kalemi arayıp tebliğ edilmesini isteyin ama her turlu eylülden sonra kesinleşir, adlı tatil girdiği için
Ama ağustos sonu adresim degisecek eski adresime gelirse sorun olur herhalde değil mi? Muhtara bıraksalar oradan alırım da inş artık bir sıkıntı yaşamam ya çok yorgunum.

Biliyorum hep klişe öneriler veriliyor diyeceksiniz ama terapi terapi terapi özellikle EMDR öneriyorum. O anın duygusunu kafanızdan söküp atıyor.

Biliyorum hep klişe öneriler veriliyor diyeceksiniz ama terapi terapi terapi özellikle EMDR öneriyorum. O anın duygusunu kafanızdan söküp atıyor.
Yok canım klişe değil kesinlikle o tarz konulara çok meraklıyım Bursa da iyi yapan bir yer varsa denemek isterim bir araştırayım

Ama ağustos sonu adresim degisecek eski adresime gelirse sorun olur herhalde değil mi? Muhtara bıraksalar oradan alırım da inş artık bir sıkıntı yaşamam ya çok yorgunum.
Muhtara bırakılmıyor bu malesef
Gerekçeli kararı kalemi arayıp öğreneyim yazılıp yapılmadığını bilmiyorum e devlette sadece karara çıkmış diyor dava dosyası
uyapta görünüyor gerekçeli kararın yazılıp yazılmadığı,zaten karara cıkmış yazıyorsa gerekçeli karar yazılmıştır. Ordan yine bir bakın tebligatin çıkıp çıkmadığına çıkmadıysa adres değişiklğinden sonra arayıp tebliğ edilmesini isteyin en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…