Kesinlikle çok teşekkür ederimMahkemede uzgun gibi olmus olabilir, ama inan o anlik. O dun aksam uyudu, sabaha uyanip, kahvalti edecegi bir yere gidecek ve Almanya'ya gitme hazirliklarina baslayacak. Belki arada aklina kisa sureligine gelirsin, ama uzuldugu icin degil.
Kisacasi onune bak. Zaten kafada bitmis, ne guzel resmiyette de bitmis. Bugun yeni hayatinin ilk gunu, onune bak
Ya barışmak istemiyorum lütfen şu şekilde yorum yapmayın evde ona ait herseyi kaldırdığım için kalan şeyleri de ona verdim espirili bir şekilde olsun diye, maşayı da içimden geldi çıkışta gezerim bir hoşluk olur diye hepsi bu.Bence de maşa yaptırıp o arabesk hediyeyi de verince zaten amaç çok belliz
Ya barışmak istemiyorum lütfen şu şekilde yorum yapmayın evde ona ait herseyi kaldırdığım için kalan şeyleri de ona verdim espirili bir şekilde olsun diye, maşayı da içimden geldi çıkışta gezerim bir hoşluk olur diye hepsi bu.
Emin olun kapımda pas pas olsa bu iş bitti.Barışmak istemediğinizi biliyorum. Ama hareketleriniz tutarsız. Eşiniz adım atsa dönecek gibi davranmışsınız adama/
Emin olun kapımda pas pas olsa bu iş bitti.
Bunu sadece kadınlar anlarYa öyle, doğrudur ama ne bileyim şimdi normal zamanda kuaförde maşa yaptırmayan ben(sadece örnek veriyorum konu sahibesi maşa yaptırdı diye değil) o gün yaptırsam abes, yapmacık durdur gibi geliyor o yüzden.
Asıl boşanma sonrası bence kadınlar erkeklerden iyice soğuduğu ve güven problemi yaşadığı için hayatına kimseyi kolay kolay almazBunu sadece kadınlar anlarerkekler dümdükler. Onlar olmayınca kadınların hergün biriyle takılacağını falan düşünüyorlar nikah bağlıyor sanıyorlar
nasıl hissediyorun peki..Emin olun kapımda pas pas olsa bu iş bitti.
Şu anki hislerim o kendini acindirmaya calismasa çok güzel bir şekilde hayatıma devam edecegim ,geleceğe dair çok ümitliyim. E o zaman etkilenme diyebilirsiniz ama ben aşırı merhametli bir insanım o da o huyumu bildiği için oradan beni vurmaya çalışıyor. Mecburi bir iki işimiz kaldı. Ondan sonra sıfır iletişim. Hatta çok zorlanırsa psikolog önerdim çünkü benim için o sayfa tamamen kapandı. Sadece insani olarak acı çekmesini istemiyorum.nasıl hissediyorun peki..
acı çekiyormu?Şu anki hislerim o kendini acindirmaya calismasa çok güzel bir şekilde hayatıma devam edecegim ,geleceğe dair çok ümitliyim. E o zaman etkilenme diyebilirsiniz ama ben aşırı merhametli bir insanım o da o huyumu bildiği için oradan beni vurmaya çalışıyor. Mecburi bir iki işimiz kaldı. Ondan sonra sıfır iletişim. Hatta çok zorlanırsa psikolog önerdim çünkü benim için o sayfa tamamen kapandı. Sadece insani olarak acı çekmesini istemiyorum.
Evet akşam konuştuk yürüyüş yapıyormuş tek başına özür diledi mahkeme sonrası duygularını belli edip beni üzdüğü için bir daha yapma dedim tamam dedi kapattık, zaten mecburi islerimiz bitince numaramı sil diyeceğim itiraz etmez.acı çekiyormu?
dava sonrası araba ile seni bırkatıktan sonra iletişim kurdu mu tekrar seninle?
ortak mal var mıydıEvet akşam konuştuk yürüyüş yapıyormuş tek başına özür diledi mahkeme sonrası duygularını belli edip beni üzdüğü için bir daha yapma dedim tamam dedi kapattık, zaten mecburi islerimiz bitince numaramı sil diyeceğim itiraz etmez.
Hayir hepsini paylaştıkortak mal var mıydı
Niye acı çekeceğini, psikoloğa ihtiyacı olacağını düşünüyorsunuz?Şu anki hislerim o kendini acindirmaya calismasa çok güzel bir şekilde hayatıma devam edecegim ,geleceğe dair çok ümitliyim. E o zaman etkilenme diyebilirsiniz ama ben aşırı merhametli bir insanım o da o huyumu bildiği için oradan beni vurmaya çalışıyor. Mecburi bir iki işimiz kaldı. Ondan sonra sıfır iletişim. Hatta çok zorlanırsa psikolog önerdim çünkü benim için o sayfa tamamen kapandı. Sadece insani olarak acı çekmesini istemiyorum.
Asıl boşanma sonrası bence kadınlar erkeklerden iyice soğuduğu ve güven problemi yaşadığı için hayatına kimseyi kolay kolay almaz
+1Şöyle oluyor kadın hayatına birini almak için genelde iyileşmeyi bekler. Erkekler gününü gün eder saçmalar. Sonra boşluğa düşer. O saçma sapan şeyler yaşadığında sen çoktan düzenini kurmuş olacaksın
Evet aptallık, kariyer konusunda kendimi takdir ederim her zaman ama biten evliligim konusunda basbayağı APTALIMNiye acı çekeceğini, psikoloğa ihtiyacı olacağını düşünüyorsunuz?
Hiç mi tanımıyorsunuz karşınızdaki insanı?
2019'da açtığınız konuyu da okudum.
Yıllardır bu evliliği siz sürdüruyorsunuz maddi, manevi. Ona rağmen gitmek isteyen yine kendisi. Neye üzülecek,acı çekecek?
Size karşı zerre saygisi da yok, son iki gün sevişelim demis, o kadar hadsiz, terbiyesiz.
Siz acı çekmesin, psikolog önerdim diyorsunuz. Bu merhamet değil başka bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?