6 saat sonra boşanma mahkemem var on yıllık evliliğim bitiyor yapılanları hazmedemiyorum

Sizi o kadar iyi tanıyor ki eşiniz acıyacağınızı üzüleceğinizi zaafınızı biliyor ve kendini acındırıyor. Seven üzülecek olan adam yıllardır size bunları yaşatmazdı. Bu adama karşı artık duygularınızla değil mantığınızla hareket edin karar verin. Ona üzülecek acıyacak bir durum yok. Sizi arar mutsuzum üzgünüm der telefonu kapatır eğlenmeye gider. Hiç güven vermeyen biri. Bence artık iletişimi kesin ki kendinizi toparlayabilesiniz

Herkesin uyanık,çakal,çıkarcı olduğu bu dünyada bu kadar naif olmak,kendini kullandırtmak demek.Arkanızdan maalesef enayi diye düşünüyordur.Bu huyunuzu düzeltmeye çalışın.Bana bunları yapan birisine acımak değil yüzüne bakmam.Sizi çok üzerler bu hayatta bu şekilde davranırsanız.

Sana olan duygularim bitmedi lafi birsey ifade etmez. Sonucta o mahkemeye geldi mi geldi. Sozlere degil, davranislara bak. Erkekler ayrilirken bile insanin duygulariyla cok kolay oynayabiliyor. Simdi o hayatina kaldigi yerden cok kolay devam edecek. Bir sozu ile duygularini karmakarisik etti, boylece senin onun gibi kaldigin yerden toparlanip devam etmen biraz zaman alacak. Ha o tip sozlerle belki de seni cepte tutacak, arada boslukta kaldiginda ara ara seni yoklayip yeni birini bulana kadar takilacak belki de. Cunku erkekler biriyle ayrildiklarinda yeni birini bulana kadar once eski defterleri kurcalarlar.
Simdi yapilacak tek sey var. Bitti diye sevinip kendini ödüllendirmen gerekiyor. Arkadaslarinla guzel bir tatile cık ve eğlen. Yalniz kaldikca eskilere sararsın, unutma. Arkadaskarinla gez toz eglen.

Evet aptallık, kariyer konusunda kendimi takdir ederim her zaman ama biten evliligim konusunda basbayağı APTALIM
Zerre acı çekmiyor. Böylesinin canını yakamazsınız. Sadece egosunu incitebilirsiniz. Onu da yapmışsınız işte.

Sizin gibisini nerede bulacakmış acaba? Gelen gideni aratır hayatım, hiç merak etme. Sen kendine odaklan, kendine değer ver.

Bir anda siniriniz boşalmış sizin, çok normal. Kendinizi suçlamanıza gerek yok. Mesafenizi koruyun yeter.

Konu sahibi toparlanmana yardimci olur mu bilmem ama kendi yasadigimi anlatiyim. Biz ayrilali 10 yil oldu. Oglumun ergenlik donemi benim icin epey zorluydu. Bir keresinde (gecen sene) dayanamayip babasini aradim oglumla ilgili sorunu tek basima cozemeyince. Ben derdimi anlatiyorum adam: "bize nazar degdi, ne guzel bir yasantimiz vardi, her seyimiz vardi, yiyorduk iciyorduk geziyorduk" konularina gecti (bu arada bana bunu soyleyen adamin sevgilisi var, bir de bizim bosanmamiz adamin evi terk etmesi yuzunden yani evliligi bitiren kendisi). 2016 yilinda da mesela ailemi ozledim, seni seviyorum falanlar havada ucusuyordu. Ara ara kafalarina ne esiyorsa oyle olabiliyorlar. Takilmamak lazim bunlara. Ozetle o sozlerin kafani kurcalamasina izin verme. Bunu yapiyorlar. Gercekten sevselerdi bitirmezlerdi. Yasam bunlara takilmayacak kadar kısa. Tadını cıkar.

Kızlar merhaba yine ben malum geçen perşembe durusmamiz vardı bosandik ve aynı gün ev sahibi evi satacagini evden çıkmamı söyledi ben de istiyordum zaten çıkmak bu ev beni bunaltıyordu.
Sorun şu ki ev taşırken yardım edecek kimsem yok ailemle görüşmüyoruz. Eski eşim yardımcı olmak istiyor ev taşırken. Yeniden barışmak kesinlikle istemiyor bunu belirteyim hatta bosanmanin kesinlesmesi için imza nereye verecegiz araştıralım dedi asla talebi yok.
İkimizin de kafasında bitti bu iş.
Yardımını kabul etsem mi etmesem mi acaba? Tek başıma hiç ev tasimadim zorlanır mıyım? Yardım ederse beni güçsüz işlerini halledemeyen biri olarak görür mü? Siz olsanız kabul eder miydiniz bir kararsız kaldım.

Artık boşandınız o da geri dönmeye niyeti yoksa ve amacı sadece yardımsa neden olmasın? Sonuçta cephedeki düşmanlar değilsiniz bir zamanlar gelinlik ve damatlık giymiş, el ele tutuşup aynı hayata evet demiş iki insansınız. Hayat sizi bu noktaya getirdi tamam ama hani çok zor durumdaysanız salıverin gitsin.

Ben evlerini hep kendim taşırım. İsteme yardım.
Daha dur ayrıca ev bulacan da cıkacan da.
Firma ile anlasiyorsu. Onlar paketleyip yerleştiriyor.
Ya da koli bul. Sen paketle. Kolilere numara ver içinde ne olduğunu hanggi osdaya ait olduğunu yaz. Onlar alıp gitsin. Yavaş yavaas yerleştir.
Önce mutfağı yerleştir. Mutfak tamamsa heryer yerleşir.

Aslında haklısınız şimdi yardım etti diyelim hayatımın geri kalanında olmayacak, sonraki tasinmalarimda yine yalnız halledeceğim, alışmam lazım

Adam son geceyi yaşamak için tüm tuşlara basıyor resmen

Yalnız kızlar nakliye ücretine 12 bin taşınmak istedigim evlere 10-15 bin diyorlar küçücük evlere. Depozito 25bin isteyenler bile var. Allahim yardımcımız olsun. Maasima gelen zam 3 bin çok komik bir rakam. Allah tek başına büyük şehirlerde yaşamak zorunda olanlara cidden yardım etsin. Özellikle İstanbul, Bursa gibi...

zor olacak ama yapabildiğinizi görmeye ihtiyacınız var/ o yuvayı dağıtan adamdan yeni yuva kurmak için yardım istemek saçma bence. tavrınız şeytan görsün yüzünü olmalı. her akşam parça parça kolileyin. büyük eşyaları nakliye taşıyor zaten. bu sayede uğraştığınız bir şey olduğundan kafanız da dağılır daha az düşünürsünüz. eşyaları azaltıp küçük bir eve de taşınabilirsiniz. let go dan falan satın. gem elinize para da geçmiş olur

Ben olsam nakliyecilerden paketleme dahil fiyat alırdım zaten 2500 tl fark oluyor arada bu miktar için yüz göz olmaya değmez.

Yardımını geri cevirecegim kızlar, arkadaşlar Yardım edecek sana gerek yok diyeceğim, hayatımın geri kalan kısmında onun gölgesi olmasa daha iyi olur
Vicdan yükü ağır tabi, atacak yer arıyor, sizi düşündüğünden değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…