- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
eylül.yn film belli oldu zaten herkes 4 gün içinde izleyebilirse sorun olmaz bence niye olsun ki, nasıl rahat edersen.. eğitiminden sonra da açabilirsin, uzun mu sürecek ki?
Dulcinea aramıza yeni katıldığına göre bence soru-cevap geleneğini sürdürebiliriz:)
evet başlıyorum
Sinemaya ilgin nasıl başladı?
Hangi tür filmleri tercih edersin?
Takip ettiğin yönetmen, oyuncu var mı?
En sevdiğin 3 film?
En nefret ettiğin 3 film?
Sinema diyince aklına gelen kült bir sahne var mı?
Türk sinemasıyla aran nasıl, takip ettiğin bir yönetmen ve sevdiğin filmler var mı?
'Bu benim' dediğin bir karakter var mı?
'Bu karakteri ben oynamalıydım' dediğin oldu mu?
şimdilik bu kadar:)
Cumartesi gideceğim için cuma açayım diye düşündüm ama dikkatli okumadığım kısımlar olmuş zaten cumalarda karar kılınmış:)
Bu cuma açmayı düşünüyorum ama seçtiğim filmleri büyük olasılıkla izlemişsinizdir.Film severler olarak iyi filmleri kaçırmamışsınızdır. Biraz araştırdım ama bu izlenmiştir, şu izlenmiştir diye diye elemek zorunda kaldım çoğu filmi birde Dulcineanın dediği gibi cinsel temalardan kaçınmaya çalıştım ama kaçamadım umarım rahatsız olmazsınız:)
sorular güzelmiş bende iki soruya cevap vermeye çalışayım.
En sevdiğin 3 film?
Çok zor bu soruyu cevaplamak şu an ki ruh halimle cevaplayım. One Flew Over the Cuckoo's Nest (Guguk Kuşu), The Green Mile (Yeşil Yol), Forrest Gump
En nefret ettiğin 3 film?
Nefret ettiğim ve sevmediğim filmde çok aslında .En son izlediğim ve nefret ettiğim film Here After (Öteki Dünya) ,birde Yahşi Batı gülmek için koştura koştura sinemaya gittim, gülmem gerekliydi ama malesef beni güldüremedi

Teşekkürler EylülSana da kolay gelsin ve iyi gezmeler
Anketi ben de cuma gübü açmıştım. Normal günü o sanırım
![]()
Rica ederim:) Underground'ı indirdim bugün yarın izlerim sanırım.:)
Son düzenleme: