Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

15 dakika çok tempolu yürüme = 37,5 puan
5 dakika koşu = 20 puan
5 dakika eliptik = 20 puan
200 adet aletli bölgesel hareket (aletli bölgesel için ayrı bi puan mı versek diğerinden daha zor olduğunu düşünüyorum) = 120 puan
8000 adım = 120 puan
Toplam = 317, 5
fattylamb94

Ayy ne aldi kuzum ozel degilse yazsana merak ettim annem de bana çanta almis cok sevindimmm Hayır kurumu gibiyim hediyeye açım
ayakkabi aldi cnm markasinida yazim mi

ama almis olabilir sonucta annesi o

Cahil cahil konuşup adamı dellendirme
Şimdi oğluyla tatlı tatlı oynayan adamın ümüğüne çökecem
Bu hafta gözümün nuru kocacummm şehir dışına çıkmadı.hayat bana çok güzel
Ayy güldürdün beni kız adam ne olduğunu şaşırcak sanadır sana yaşlı başlı kadına ne küpesi
Ayyy bak sinirden durup durup cevap verdirdin bana.
Öyle bişey yapsın o’nu anasının yanına geri yollarım
Sakin ol sakin sana alacak tabi ki kaç carat acep

Banada şöyle 20 30 caratlık minik bir küpe alıverirsin gitmisken dimi esperanzem
suna bak suna. Sevgilisine indirimden gozluk aldiriyo benkm canim esperenzama 20 caratlik kupe. Aaa oldu canim sen onu dinleme esperenzaa m canim askim bitanem. Ama illaki alcam diyosan bana alabilirsin

Banada şöyle 20 30 caratlık minik bir küpe alıverirsin gitmisken dimi esperanzem
Sana ne alacağım gider kayınvalideme alırımHem annemmm sayılır tatlış yumuş kayınvalidecim
suna bak suna. Sevgilisine indirimden gozluk aldiriyo benkm canim esperenzama 20 caratlik kupe. Aaa oldu canim sen onu dinleme esperenzaa m canim askim bitanem. Ama illaki alcam diyosan bana alabilirsin
tatlılar tatlısı güzeller güzeli anneler annesi kayınvalideme alıcam kız

Kız indirimdeki gözlüğü bile almadı he oldu canım geçen aldım ya o yeter dedi aldım dediğide 50 liralık gözlük he

Sana ne alacağım gider kayınvalideme alırımHem annemmm sayılır tatlış yumuş kayınvalidecim

tatlılar tatlısı güzeller güzeli anneler annesi kayınvalideme alıcam kız
Ay tamam alma sevgilimde almıyo sende alma kimse bana hediye almasın zaten ben annede değilim ki bana kim niye hediye aliyo

Afiyet olsun canim coook guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…