Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünki menüm:
Sabah: omlet, ceviz, tahin pekmez 1 tk, yeşil Zeytin
Ara: çeyrek haşlanmış mısır
Ara: 1 nektarin
Akşam: bir tabak etli nohut(doydum.et yediğim için yoğurdu yemedim, yatmadan yemeyi düşünüyorum.
Ara 3 hurma, süt

Sana ne alacağım gider kayınvalideme alırımHem annemmm sayılır tatlış yumuş kayınvalidecim

tatlılar tatlısı güzeller güzeli anneler annesi kayınvalideme alıcam kız
Aman al kaynanana en guzelini halediyo o
Kız indirimdeki gözlüğü bile almadı he oldu canım geçen aldım ya o yeter dedi aldım dediğide 50 liralık gözlük he
Abooooo aldir kiz inat et
Yok kiz markasini napimm gule gule kullan
Sagol canim :)
dogru hergun annesin ozaman hergun bir hediye aliversin sana

Hangimizinkini sayacaksın zaten sen hiç yorulma bence deay sorma bi tarladan tek taş bulup kafasına atasım var(tabi bu hediye mevzusu değil artık kabullendim de başka bi konuda Canımı sıktı) tamam işte mezun olunca tüm takımı bekliyorum, bi de foto çekeriz yiyoruz ama şişmanlamıyoruz ( üni son sınıfa kadar hep böyleydim, sonra böyle diyenlere sinir olmaya başladım ne hikmetse)
Aaaa hiç inçe uzun kayınvalide mi olur, kedidir o kedisen hakkından geliyorsundur ama de mi
Senin minnak nasıl canım?
büyüyor teyzesi, abisi az rahat bıraksa rahat edecek yavrucak ama sürekli sevmeye çalışıyor oğlum da

Aman al kaynanana en guzelini halediyo o

Abooooo aldir kiz inat et

Sagol canim :)
dogru hergun annesin ozaman hergun bir hediye aliversin sana
Hediyeden kaçmaz ki şunu istiyorum desem hadi gidip alalım der ama ben de sürpriz istiyorum canım ya

Arkadaslar bizim bir tayin durumumuz var ve mugla ve bursa arasinda gidip geliyoruz hos olup olmayacagi kesin degil ama buralarda yasayan bilen birileri yasam kosullari nasildir paylasabilir mi

Düğün dernek değilde gerdek bebek güzel ayy incecik gelin olur muyum ben ya daha 1.5 sene var 20 kilo bile verilir

Sen çiğdeme kuş mu dedin
Kavgada bile söylenmez
Minik kuş ama minicik
Iyi oldu bakma hemen doyuyorum artik
Tamam kocişin için iyi olmuştur bi boğaz eksilmiştir ama yapma o kadar
Tahin pekmez mısır olmamış canım ama olacak zamanla

Arkadaslar bizim bir tayin durumumuz var ve mugla ve bursa arasinda gidip geliyoruz hos olup olmayacagi kesin degil ama buralarda yasayan bilen birileri yasam kosullari nasildir paylasabilir mi
Bi bursalı olarak bursa harika bi şehir tavsiye ederim. Ama böyle bir seçeneğim olsa küçük olduğu için muğlayı tercih ederdim heralde. Birazda bebişi düşünmek gerekirse bursada kreş - okul imkanlarıda iyi

Hediyeden kaçmaz ki şunu istiyorum desem hadi gidip alalım der ama ben de sürpriz istiyorum canım ya
Boş ver canım sürprizi , adamın mayasında belli ki sürpriz yok ihtiyacın neye varsa söyle aldır.
Benimkinin de tutar arada düşncesizlikleri valla ağzımla isterim almazsa onun kartı ile alırım sormam bile aldıktan sonra şunu aldım derim
muğlaya bayılırım ben, ama bursa hem büyük şehir hem de o kadar da keşmekeş bir büyük şehir değil. Bursada yakınlarım oturur ve çok çok memnunlar.
İnşallah hayırlısı olur canım

İncecik gelin ol kız bak yemin gelip tavuk yiyeceğim kızGerdeğin biraZ kocanın keyfini çıkardıktan sonda bebek şahane

Cocugyn gelecegi daha on planda simdilik peki hayat pahaliligi nasil
hmm bursada olupda memnun olmayani yom sanirsam benim de aklim daha cok oraya kayiyor ama hayirlisi bakalim

Cocugyn gelecegi daha on planda simdilik peki hayat pahaliligi nasil
hmm bursada olupda memnun olmayani yom sanirsam benim de aklim daha cok oraya kayiyor ama hayirlisi bakalim
Inan kiralardan çok haberim yok ama kirası 3bin olan yer de var 500 olan yerde var. Ortalama her yer gibi 1000 - 1500 arasında değişir. Marketler her yerde aynı. Faturalar oturduğun semte göre değişir. Hangi semt olacağı belli olsa daha çok yardımcı olabilirim.

tamam canim cok sagol henuz olup olmayacagi da kesin degil zaten simdilik bir karar verme asamasindayiz netlesince tekrar konusuruz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…