Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Süpersin bebişim çok beğendim ye böyle bol bol

Ya olamazsam hediyesiz mi kalayım
Olursun canım ya önce bi zayıfla ince gelin ol, düğün dernek gerdek sonra da bebek gelir
Abowww dur kiz bi kupe icin degmez
haklısın canım, set olsa neyse
Zalim esraaa
Ama migdem suan hicc iyi degil.. anlamadim niye okuz gibi yiyen ben yiyemez oldum ayol nazara geldik heee heheheh
Afiyet olsun canım.menün çok çok güzel.
Kuş kadar miden mi var artık senin

haklısın canım, set olsa neyse
Hehehe yazik kizzz gitti gul gibi kupe kaynanaya heheh

Afiyet olsun canım.menün çok çok güzel.
Kuş kadar miden mi var artık senin

[/QUOTE]
Migde kus kadar kalsa ne vucut deve kusu

Sen çiğdeme kuş mu dedin
Kavgada bile söylenmez
Ayy hic saygisi yok narin deve kusu vucuduma hahaha

[
[/QUOTE]
Migde kus kadar kalsa ne vucut deve kusu

Ayy hic saygisi yok narin deve kusu vucuduma hahaha [/QUOTE]

Çok saygısız oldu bu kızUyudu mu minnoş oğlun?

medgic26
Bu kadar ay yattım,süründüm yeter dedi çocukBi süre sonra iki elinden tutturup kamburun çıkana kadar yürütecek hazırlıklı ol
Ahh ahh yapiyoz kuzum belim pert zaten fitik var tv izliyo sipa dikilerek ben oturup tutayim diyorum bagariooo hahahah ayy cok fena oldu coook atarli anayi dize getirdi

Ayy keşke komşu olsaydık ya.
Diyetteyiz ayağına ikram vs’den de yırtardımgeniş salonumda spor yapardık
Akşam yemeğe gelirseniz tam karatay menüsü ile sizi ağırlardım.
Menü paylaşmamıza da gerek kalmazdı oh misss birbirimizin lokmasını sayarmışız diyeceğim amma karatayda sinir da yok
Kendi annesine alıyomuş
@Rzgrece ile nasıl çekememişsiniz annavvvvvvsevgili odunum ki önce böyle değildi bu adam, özel bi gün değil her gün annesin sesi biraz önce konuştuk da her gün özel hissettir o zaman didim.neyse( çok sinirliyim de)bakın ben hiç kıskanıyor muyum, kem gözle bakıyor muyum

Evet karnonhidrat olarak ben onceden diyetisyene gitmistim hic corba vermedi bana dediki ekmek yerine gecer iceceksen brokoli sebze çorbası felan ic dedi tarhana sehriye corba mercimek corba hep karnonhidrat dedi
Hadi ya, hımm o zaman ben de mümkün oldukça içmeyeyim cancağızım, sağ olasın
Bendim canım, ben de ekliyeyim o zaman metocuğumu hızlandıracaksa
O zaman toplanıp gelin de size etli ekmek ısmarlıyayım, Karatay teyzem ayda bir lahmacuna iin veriyor ve kendi de yiyor ya
Sana ne alacağım gider kayınvalideme alırımHem annemmm sayılır tatlış yumuş kayınvalidecim

tatlılar tatlısı güzeller güzeli anneler annesi kayınvalideme alıcam kız
canım canım canım bi an takıma alacaksın sandım kadıncağızı, daha fazla ayrı kalmaya dayanamayıp

Ahh ahh yapiyoz kuzum belim pert zaten fitik var tv izliyo sipa dikilerek ben oturup tutayim diyorum bagariooo hahahah ayy cok fena oldu coook atarli anayi dize getirdi
Benim de tüm saltanatımın içine mıçtı oğlum
Benim fıtığım yokken bile beni pert etmişti seni düşünemiyorum bile
Boy da uzun olunca iyice eğilmek gerekiyor ya.

Canımm lokma saymak ne kadar ayıp şeylerHiç öyle şeyler yapar mıyımseninki lafla kurtarmaya çalışmış ama cevabı iyi verince sus pus olmuşturEtli ekmeğe de bayıldığımı söylesemÇok pisboğazdım çok.
Kayınvalidem uzun ince biri ,dili de kendinden uzun ince bi gelse buraya hepimizi küllüm ederBi de kilo düşmanı ki sorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…