Vayy zalimKendi annesine alıyomuş
Olursun evrene guzel mesaj gonderYa olamazsam hediyesiz mi kalayım
İsteyenin bi yüzü kara demişlerCanından bezdirene kadar iste
Afiyet olsun balimm kaymagimmMenümü yazayım
Sabah: klasik karatay kahvaltısı aralarda türk kahvesi,yeşilçay
Akşam: enginar yemeği, salata,yoğurt
Su:3 olmuştur
Spor:300 ip
15 dk oğlumla deli gibi gibi dans
8.000 adım
Süpersin bebişim çok beğendim ye böyle bol bolSabah karatay kahvalti tika basa yedim esrammm
Aksama kadar sivilar siyah cay beyaz cay 1 turk kahve 1turk kahve daha su su
Aksam sade cag kebab yarim sogan yarim domates 2 yk bulgur pilavi 2 ay sonra yedim sasirdi migdem ağrıyor
3 lt su 11600 adim canlarimesperenzaa fattylamb94
Ama migdem suan hicc iyi degil.. anlamadim niye okuz gibi yiyen ben yiyemez oldumSüpersin bebişim çok beğendim ye böyle bol bol
2 kaşık fasulye yiye yiye miden kuş kadar kaldıAma migdem suan hicc iyi degil.. anlamadim niye okuz gibi yiyen ben yiyemez oldumayol nazara geldik heee heheheh
Olursun canım yaYa olamazsam hediyesiz mi kalayım
haklısın canım, set olsa neyseAbowww dur kiz bi kupe icin degmez
Zalim esraaaVayy zalim
Afiyet olsun canım.menün çok çok güzel.Ama migdem suan hicc iyi degil.. anlamadim niye okuz gibi yiyen ben yiyemez oldumayol nazara geldik heee heheheh
2 kaşık fasulye yiye yiye miden kuş kadar kaldı
Iyi oldu bakma hemen doyuyorum artik2 kaşık fasulye yiye yiye miden kuş kadar kaldı
Ayy hic saygisi yok narin deve kusu vucuduma hahahaSen çiğdeme kuş mu dedin
Kavgada bile söylenmez
Migde kus kadar kalsa ne vucut
Ahh ahh yapiyoz kuzummedgic26
Bu kadar ay yattım,süründüm yeter dedi çocukBi süre sonra iki elinden tutturup kamburun çıkana kadar yürütecek hazırlıklı ol
Menü paylaşmamıza da gerek kalmazdı oh misssAyy keşke komşu olsaydık ya.
Diyetteyiz ayağına ikram vs’den de yırtardımgeniş salonumda spor yapardık
Akşam yemeğe gelirseniz tam karatay menüsü ile sizi ağırlardım.
@Rzgrece ile nasıl çekememişsiniz annavvvvvvKendi annesine alıyomuş
Hadi ya, hımm o zaman ben de mümkün oldukça içmeyeyim cancağızım, sağ olasınEvet karnonhidrat olarak ben onceden diyetisyene gitmistim hic corba vermedi bana dediki ekmek yerine gecer iceceksen brokoli sebze çorbası felan ic dedi tarhana sehriye corba mercimek corba hep karnonhidrat dedi
Bendim canım, ben de ekliyeyim o zaman metocuğumu hızlandıracaksaBugün güya geçmiş yapacaktım sonra yapamadım kızlar
Kahvenin faydasını gördün mü diye sormuştu birinizunuttum canım senin kim olduğunu
Kahve belli ölçüye kadar metabolizmayı hızlandırıyor ve inanılmaz tok tutuyor. Karatay yaptığım için işime de geliyor diye cevaplayayım
Sen mi sormuştun @yolcukardelen canım:))
Bir de canım ben İstanbuldayımkonyadan kimse yok diye biliyorum takımda.
Bursa ağırlıklı bir takımız sanki:))
canım canım canım bi an takıma alacaksın sandım kadıncağızı, daha fazla ayrı kalmaya dayanamayıpSana ne alacağım gider kayınvalideme alırımHem annemmm sayılır tatlış yumuş kayınvalidecim
tatlılar tatlısı güzeller güzeli anneler annesi kayınvalideme alıcam kız
Benim de tüm saltanatımın içine mıçtı oğlumAhh ahh yapiyoz kuzumbelim pert zaten fitik var tv izliyo sipa dikilerek ben oturup tutayim diyorum bagariooo hahahah ayy cok fena oldu coook atarli anayi dize getirdi
Oy maşallahAhh ahh yapiyoz kuzumbelim pert zaten fitik var tv izliyo sipa dikilerek ben oturup tutayim diyorum bagariooo hahahah ayy cok fena oldu coook atarli anayi dize getirdi
Canımm lokma saymak ne kadar ayıp şeylerMenü paylaşmamıza da gerek kalmazdı oh misssbirbirimizin lokmasını sayarmışız diyeceğim amma karatayda sinir da yok
@Rzgrece ile nasıl çekememişsiniz annavvvvvvsevgili odunum ki önce böyle değildi bu adam, özel bi gün değil her gün annesin sesi biraz önce konuştuk da her gün özel hissettir o zaman didim.neyse( çok sinirliyim de)bakın ben hiç kıskanıyor muyum, kem gözle bakıyor muyum
Hadi ya, hımm o zaman ben de mümkün oldukça içmeyeyim cancağızım, sağ olasın
Bendim canım, ben de ekliyeyim o zaman metocuğumu hızlandıracaksa
O zaman toplanıp gelin de size etli ekmek ısmarlıyayım, Karatay teyzem ayda bir lahmacuna iin veriyor ve kendi de yiyor ya
canım canım canım bi an takıma alacaksın sandım kadıncağızı, daha fazla ayrı kalmaya dayanamayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?