Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Böyle anneye her sene hediye alınır alınmasınada adamıda köreltmiş kız neyinden utanıyosun ne kadar güzel duruyo üstelik takmamız gerek göz hassas organ arkadaşım al kızınla ikinize havalı bişey ders çalışırken yenecek 0 kalorilik bişey olsa keşke dimi. Bende hep ders çalışıyorum finallere kaldı 3 hafta ama ders mi çalışıyorum 200 kilo mu olmaya çalışıyorum bilmiyorum ne izlediniz kız merak ettim biz hep animasyon izleriz

İçimde kalmaz canım ya.Hiç bana göre şeyler değil fuzuli geliyor o nişan bohçası olayı.
Kayınvalideyle beraber yaşayacağım birde çok güzel günler beni bekliyor.Şükür ki bizim ki ne anasını ne beni dinliyor.Tek umudum bu.
Pasta börekten vazgeçeceğim sanırım.Pilav,et,sarma ve pasta olmaz mı?
Onların yaşadığı şehirde söz ve nişanlarda kuru pasta,Söz pastası ve meyve suyu veriyorlarmış.Sevgili kayınvalidem bu şekilde olsun dedi.

Evet ya gözlerim cok kötü oluyor kesinlikle almalıym da ne bilim bir türlü kendimi ikna edemedim alıp takınca sanki canım gözlerim de atıyor birtğrlğ gözümde gözlük var yeaaa modundan cıkamıyprum

Esra sesli güldüm resmen 200 kilo mu olmaya calısıyprum deyisine valla esra bşr karar verşp baslamak lazım üstüne üstüne eklemenin bşr anlamı olmuyor ben bukadar zayıfladım simdi birseyler yyiince eaim hayırdır hacı diyor oyuzden korkuyorum geri almaya basladıgım icin kensime gelmem lazım diyete baslarken bir hafta insan bir duEn oturtamazya o moddayım misafirler de gittigi icin attık baslamlıyım

Ay nişan bohçası ben çok severim ya nesi gereksiz kullanılan kişisel bakım ürünleri her zaman giyebileceğin gecelik - pijama günlük kullabileceğin çanta ayakkabı kıyafet tarzı şeyler alınıyo. Ne kadar güzel keşke benim olsa

niye fuzuli olsun bak öyle dusunme bu adetler iki aile arasında sevigiyi tesis eden seyler hem aldıkların kullanacagın seyler olacak hepsini sen seciceksin

olur olur sırada sen varsın senin oglanla bir de mürüvvetinizi göreydik sen 100 kilo olmadan esraa acil kendimize gelelim yedik ictik güldük böyle gitmiyor bak

Allah gönlüne göre ennnn güzelini versin.
O kısmı ben düğünden önce yapacağım inşallah

Al al sonra bu firsat kaçmaz. Bende alacam ya yillardır gözlüklerin hic biri gozume oturmuyo yuzume yakismiyo diye almazdim. Cahil ben 2 3 gün önce öğrendim ki o burundaki yerler açılıp kapanan biseymis bi taktım çok güzel oldu valla.

Artık bahanemizde yok huzurum şu ramazanı eksiyle atlatalım. Iftarda patlama yaşamayalım

olur olur sırada sen varsın senin oglanla bir de mürüvvetinizi göreydik sen 100 kilo olmadan esraa acil kendimize gelelim yedik ictik güldük böyle gitmiyor bak
Evet bacım doğru diyosun yeter bu kadar kendimize gelelim. Valla ben evlenirsem herkes evlenir ya sanki yüz yıl var evlenmeme öyle hissediyorum.
Allah gönlüne göre ennnn güzelini versin.
O kısmı ben düğünden önce yapacağım inşallah
Aminn seninde herşey istediğin gibi olur inşallah nişan bohçasında yapsınlar işte sonra düğünde yine yaparsın

İnşallah kuzum.Huzurla ve sağlıkla olsun.Tüm temennim bu.

Ayy keşke komşu olsaydık ya.
Diyetteyiz ayağına ikram vs’den de yırtardımgeniş salonumda spor yapardık
Akşam yemeğe gelirseniz tam karatay menüsü ile sizi ağırlardım.

Ayy pırlanta mı en ama en sevdiğim pırlantacıların önünden geçerken kedinin ciğere baktığı gibi bakarım her zaman alır alır oğlana ya da kendine bakmıyodur heralde ama tabi fikri değişirde başka hediye alırsa orasını bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…