- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Böyle anneye her sene hediye alınır alınmasınada adamıda köreltmişİlki cok özel oluyor ya esim bana cicek almıstı dunyanın en guzel annesi yazıyordu haaala saklarım durup durup bakarım zaten işk ve son oldusonra ben de önem vermedim artık bşryerden sonra allah askına suna kac para verdine baglıyorum
Bebegim bence dısardan bir cesit bşrsey yaptır kıymalı pide tarzı börek sarma pide tatlı olur en azından okadar az olmaz iyi olur bence
evet evet
Ooo hoşgeldin gaynana gaynanaaa simdşden baslamıs aman hemde gec sen onun dediklerine beyinlen aranızda konusup halledersinşz ama icinde hiçbşrsey kalmasın sumeyye ben dugunu eşimle ikimiz yapacagımız icin cogu seyi ortahalli yaptım icimde kalmadı ama daha iyisini yapabilirdim diyorum suanda o sebeple icinden ne geliyorsa yap israfa kacmadan
Ayy esraa gideyim de alayım valla hep utanıyorum diye erteliyoeum ama alıcam artık ya gecen yık bu kapmpanyadan yararlanıp oglumla esime almıstım bu sene de kızımla bana alayım valla
Bakk simdii sumeyyee seni dövcem ya niye istemedin nisan bohcası kızzzz cok guzel seyler oluyor icinde cok heycanlıııı yaaa bak simdi bakkk valla keske seninle nisan alısverşse cıksak bebegimm
Bende seni cok özledim esracım yaa valla buraya yazısıp dönmedikce sacmalıyorum zaten acil dönmem lazım bu aralar kitap okumaya derse verdim kendimi yiyip iciyorum ikide bir bir kitap okudum esraaa kesinlikle okumalısın cokkk guzel yaa
Ohh iyi etmişssin öğrencilik zamanları cok baska valla dun gece biz de bi film izledik gece uyuyamadık gülmekten yatakta replikleri tekrarlarken
malesef tatlımm kendüsü istanbullu aristokrat bir aileye mensuptur
İçimde kalmaz canım ya.Hiç bana göre şeyler değil fuzuli geliyor o nişan bohçası olayı.İlki cok özel oluyor ya esim bana cicek almıstı dunyanın en guzel annesi yazıyordu haaala saklarım durup durup bakarım zaten işk ve son oldusonra ben de önem vermedim artık bşryerden sonra allah askına suna kac para verdine baglıyorum
Bebegim bence dısardan bir cesit bşrsey yaptır kıymalı pide tarzı börek sarma pide tatlı olur en azından okadar az olmaz iyi olur bence
evet evet
Ooo hoşgeldin gaynana gaynanaaa simdşden baslamıs aman hemde gec sen onun dediklerine beyinlen aranızda konusup halledersinşz ama icinde hiçbşrsey kalmasın sumeyye ben dugunu eşimle ikimiz yapacagımız icin cogu seyi ortahalli yaptım icimde kalmadı ama daha iyisini yapabilirdim diyorum suanda o sebeple icinden ne geliyorsa yap israfa kacmadan
Ayy esraa gideyim de alayım valla hep utanıyorum diye erteliyoeum ama alıcam artık ya gecen yık bu kapmpanyadan yararlanıp oglumla esime almıstım bu sene de kızımla bana alayım valla
Bakk simdii sumeyyee seni dövcem ya niye istemedin nisan bohcası kızzzz cok guzel seyler oluyor icinde cok heycanlıııı yaaa bak simdi bakkk valla keske seninle nisan alısverşse cıksak bebegimm
Bende seni cok özledim esracım yaa valla buraya yazısıp dönmedikce sacmalıyorum zaten acil dönmem lazım bu aralar kitap okumaya derse verdim kendimi yiyip iciyorum ikide bir bir kitap okudum esraaa kesinlikle okumalısın cokkk guzel yaa
Ohh iyi etmişssin öğrencilik zamanları cok baska valla dun gece biz de bi film izledik gece uyuyamadık gülmekten yatakta replikleri tekrarlarken
Evet ya gözlerim cok kötü oluyor kesinlikle almalıym da ne bilim bir türlü kendimi ikna edemedim alıp takınca sanki canım gözlerim de atıyor birtğrlğ gözümde gözlük var yeaaa modundan cıkamıyprumBöyle anneye her sene hediye alınır alınmasınada adamıda köreltmişkız neyinden utanıyosun ne kadar güzel duruyo üstelik takmamız gerek göz hassas organ arkadaşım al kızınla ikinize havalı bişey ders çalışırken yenecek 0 kalorilik bişey olsa keşke dimi. Bende hep ders çalışıyorum finallere kaldı 3 hafta ama ders mi çalışıyorum 200 kilo mu olmaya çalışıyorum bilmiyorum ne izlediniz kız merak ettim biz hep animasyon izleriz
Ay nişan bohçası ben çok severim ya nesi gereksiz kullanılan kişisel bakım ürünleri her zaman giyebileceğin gecelik - pijama günlük kullabileceğin çanta ayakkabı kıyafet tarzı şeyler alınıyo. Ne kadar güzel keşke benim olsaİçimde kalmaz canım ya.Hiç bana göre şeyler değil fuzuli geliyor o nişan bohçası olayı.
Kayınvalideyle beraber yaşayacağım birde çok güzel günler beni bekliyor.Şükür ki bizim ki ne anasını ne beni dinliyor.Tek umudum bu.
Pasta börekten vazgeçeceğim sanırım.Pilav,et,sarma ve pasta olmaz mı?
Onların yaşadığı şehirde söz ve nişanlarda kuru pasta,Söz pastası ve meyve suyu veriyorlarmış.Sevgili kayınvalidem bu şekilde olsun dedi.
niye fuzuli olsun bak öyle dusunme bu adetler iki aile arasında sevigiyi tesis eden seyler hem aldıkların kullanacagın seyler olacak hepsini sen seciceksinİçimde kalmaz canım ya.Hiç bana göre şeyler değil fuzuli geliyor o nişan bohçası olayı.
Kayınvalideyle beraber yaşayacağım birde çok güzel günler beni bekliyor.Şükür ki bizim ki ne anasını ne beni dinliyor.Tek umudum bu.
Pasta börekten vazgeçeceğim sanırım.Pilav,et,sarma ve pasta olmaz mı?
Onların yaşadığı şehirde söz ve nişanlarda kuru pasta,Söz pastası ve meyve suyu veriyorlarmış.Sevgili kayınvalidem bu şekilde olsun dedi.
Iyiyim canim. Gezmeye gidicem hazirlaniyorum. Sen nasilsin ?bi kaç gündür istanbul’un da bir tuhaf havası.nasılsın canım iyi misin?
olur olur sırada sen varsın senin oglanla bir de mürüvvetinizi göreydik sen 100 kilo olmadan esraa acil kendimize gelelim yedik ictik güldük böyle gitmiyor bakAy nişan bohçası ben çok severim ya nesi gereksiz kullanılan kişisel bakım ürünleri her zaman giyebileceğin gecelik - pijama günlük kullabileceğin çanta ayakkabı kıyafet tarzı şeyler alınıyo. Ne kadar güzel keşke benim olsa
Allah gönlüne göre ennnn güzelini versin.Ay nişan bohçası ben çok severim ya nesi gereksiz kullanılan kişisel bakım ürünleri her zaman giyebileceğin gecelik - pijama günlük kullabileceğin çanta ayakkabı kıyafet tarzı şeyler alınıyo. Ne kadar güzel keşke benim olsa
İnşallah ağız tadı ile yaparsın canım.Allah gönlüne göre ennnn güzelini versin.
O kısmı ben düğünden önce yapacağım inşallah
Al al sonra bu firsat kaçmaz. Bende alacam ya yillardır gözlüklerin hic biri gozume oturmuyo yuzume yakismiyo diye almazdim. Cahil ben 2 3 gün önce öğrendim ki o burundaki yerler açılıp kapanan biseymisEvet ya gözlerim cok kötü oluyor kesinlikle almalıym da ne bilim bir türlü kendimi ikna edemedim alıp takınca sanki canım gözlerim de atıyor birtğrlğ gözümde gözlük var yeaaa modundan cıkamıyprum
Esra sesli güldüm resmen 200 kilo mu olmaya calısıyprum deyisine valla esra bşr karar verşp baslamak lazım üstüne üstüne eklemenin bşr anlamı olmuyor ben bukadar zayıfladım simdi birseyler yyiince eaim hayırdır hacı diyor oyuzden korkuyorum geri almaya basladıgım icin kensime gelmem lazım diyete baslarken bir hafta insan bir duEn oturtamazya o moddayım misafirler de gittigi icin attık baslamlıyım
Düğün öncesi gelin bohçası olacakmış ya o zamana kısmet kuzum.niye fuzuli olsun bak öyle dusunme bu adetler iki aile arasında sevigiyi tesis eden seyler hem aldıkların kullanacagın seyler olacak hepsini sen seciceksin
Peşime hiç kimseyi takmıycam erimle yapacağız alışverişi inşallah ağız tadıyla olacakİnşallah ağız tadı ile yaparsın canım.
Evet bacım doğru diyosun yeter bu kadar kendimize gelelim. Valla ben evlenirsem herkes evlenir ya sanki yüz yıl var evlenmeme öyle hissediyorum.olur olur sırada sen varsın senin oglanla bir de mürüvvetinizi göreydik sen 100 kilo olmadan esraa acil kendimize gelelim yedik ictik güldük böyle gitmiyor bak
Aminn seninde herşey istediğin gibi olur inşallahAllah gönlüne göre ennnn güzelini versin.
O kısmı ben düğünden önce yapacağım inşallah
İnşallah kuzum.Huzurla ve sağlıkla olsun.Tüm temennim bu.Evet bacım doğru diyosun yeter bu kadar kendimize gelelim. Valla ben evlenirsem herkes evlenir ya sanki yüz yıl var evlenmeme öyle hissediyorum.
Aminn seninde herşey istediğin gibi olur inşallahnişan bohçasında yapsınlar işte sonra düğünde yine yaparsın
Ayy keşke komşu olsaydık ya.Hastayım diye komşu getirmişti ama ben de yapardım sürekli kolay diye yaüşengeç çorbası dirdim eskiden doymazken ve ara öğün yapmazken iyiyordum da şimdi doyuyorum hemen Sağ ol canım
Kalori olarak mı canım?içeriği de önemli yani khidrat protein değeri
Geçmiş yaparken ben de aynısını yazacaktım ki siz yazmışsınız kızlaren iyisi 6.takım apartmanı kuralım
Ayy pırlanta mı en ama en sevdiğim
Çok haklısın canım ya, geçmiş sadece bi çöplüktür boşuna karıştırmamak lazım
Eşim zannedersem pırlanta küpe alacak
İnternet geçmişini kurcalamıştım da
Almazsa iyi bozulurum hahaha
Teşekkür ederim canımmIyiyim canim. Gezmeye gidicem hazirlaniyorum. Sen nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?