- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Alır diye tahmin ediyorum almasa da canı sağolsun der kulağından tuttuğu gibi almaya götürürümAyy pırlanta mı en ama en sevdiğimpırlantacıların önünden geçerken kedinin ciğere baktığı gibi bakarım her zaman alır alır oğlana ya da kendine bakmıyodur heralde ama tabi fikri değişirde başka hediye alırsa orasını bilemem
Peşine birilerini taktın mı mutlaka sorun çıkıyor ,her kafadan bir ses çıkıyor. Ben de eşimle beraber alış veriş yapmıştım. Çok güzel geçmişti.benim avantajım eşimin ailesi uzaktaydı.Peşime hiç kimseyi takmıycam erimle yapacağız alışverişi inşallah ağız tadıyla olacak
Teşbihte hata olmaz eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuş bi kere mecbur alacakAlır diye tahmin ediyorum almasa da canı sağolsun der kulağından tuttuğu gibi almaya götürürüm
Bir ay önce anneler gününün tam tarihini aratmış,sonra baktım baktım pırlanta küpe aratmış.bi heyecanlandım ki sormaTeşbihte hata olmaz eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuş bi kere mecbur alacak
Kendi annesine alıyomuşBir ay önce anneler gününün tam tarihini aratmış,sonra baktım baktım pırlanta küpe aratmış.bi heyecanlandım ki sormao kabuk aklıma düştü dediğin gibi.Almasam rahat etmem
kiz cok sevgili kaynanana almasin
Çok haklısın canım ya, geçmiş sadece bi çöplüktür boşuna karıştırmamak lazım
Eşim zannedersem pırlanta küpe alacak
İnternet geçmişini kurcalamıştım da
Almazsa iyi bozulurum hahaha
hep bi tembellikAyy keşke komşu olsaydık ya.
Diyetteyiz ayağına ikram vs’den de yırtardımgeniş salonumda spor yapardık
Akşam yemeğe gelirseniz tam karatay menüsü ile sizi ağırlardım.
benimde aklima o geldiKendi annesine alıyomuş
Afiyet olsun kuzu Oglen baya karbonhidrat olmuş canim aksam da yemeden olmaz ki... en azindan salata felan yee bağırsakların calissinSABAH
1 dilim ekmek
yarım domates
az peynir
şekersiz çay
1 hurma
öğlen
1 kepçe çorba= 4 5 kaşık şehriye çorbasıydı
yarım dolma
1 bardak ayran
ara
2 hurma
akşam
süt içmeyi düşünüyorum sadece canlar öğlen sanki karbonhidrat mı olmuş
esperenzaa medgic26
Ayy ne aldi kuzum ozel degilse yazsana merak ettim annem de bana çanta almis cok sevindimmmbenim kocisim aldi bile
Evet karnonhidrat olarak ben onceden diyetisyene gitmistim hic corba vermedi bana dediki ekmek yerine gecer iceceksen brokoli sebze çorbası felan ic dedi tarhana sehriye corba mercimek corba hep karnonhidrat dediKalori olarak mı canım?içeriği de önemli yani khidrat protein değeri
Ağzını hayra,totonu bayıra aç kızKendi annesine alıyomuş
al bi tane daha.kız ağzınızı hayıra açınkiz cok sevgili kaynanana almasin
hep bi tembellik
benimde aklima o geldiesperenzada eli bos kaliyomus oyle
Afiyet olsun Sümeyyecim. Menün çok güzel.Bugün ki menüm
Sabah
2 dlm çavdar ekmeğin içinde peynir,domates ve marul
1 b.bardak çay
Öğlen
6 yk taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
7 çiğ badem
1 kupa Türk kahvesi
Akşam
Ispanaklı,muzlu,ananaslı smothi
Ara
1 kupa yeşil çay
Sıvılar
2,5 lt su
esperenzaa , fattylamb94
Yani ama adam alsa da haklı sen annesi misinAğzını hayra,totonu bayıra aç kız
al bi tane daha.kız ağzınızı hayıra açınbana almadığı için değil annesine aldığı için adamı kapıya koyduracaksınız
O küpeler benim olacak
Teşekkür ederim canım.Sporum da harika bugünAfiyet olsun Sümeyyecim. Menün çok güzel.
Cahil cahil konuşup adamı dellendirmeYani ama adam alsa da haklı sen annesi misin
Ayyy bak sinirden durup durup cevap verdirdin bana.Yani ama adam alsa da haklı sen annesi misin
Sağol canımTeşekkür ederim canım.Sporum da harika bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?