Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Alır diye tahmin ediyorum almasa da canı sağolsun der kulağından tuttuğu gibi almaya götürürüm

Peşime hiç kimseyi takmıycam erimle yapacağız alışverişi inşallah ağız tadıyla olacak
Peşine birilerini taktın mı mutlaka sorun çıkıyor ,her kafadan bir ses çıkıyor. Ben de eşimle beraber alış veriş yapmıştım. Çok güzel geçmişti.benim avantajım eşimin ailesi uzaktaydı.

Teşbihte hata olmaz eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuş bi kere mecbur alacak
Bir ay önce anneler gününün tam tarihini aratmış,sonra baktım baktım pırlanta küpe aratmış.bi heyecanlandım ki sormao kabuk aklıma düştü dediğin gibi.Almasam rahat etmem

kiz cok sevgili kaynanana almasin

Ayy keşke komşu olsaydık ya.
Diyetteyiz ayağına ikram vs’den de yırtardımgeniş salonumda spor yapardık
Akşam yemeğe gelirseniz tam karatay menüsü ile sizi ağırlardım.
hep bi tembellik

Kendi annesine alıyomuş
benimde aklima o geldi esperenzada eli bos kaliyomus oyle

Afiyet olsun kuzu Oglen baya karbonhidrat olmuş canim aksam da yemeden olmaz ki... en azindan salata felan yee bağırsakların calissin

Kalori olarak mı canım?içeriği de önemli yani khidrat protein değeri
Evet karnonhidrat olarak ben onceden diyetisyene gitmistim hic corba vermedi bana dediki ekmek yerine gecer iceceksen brokoli sebze çorbası felan ic dedi tarhana sehriye corba mercimek corba hep karnonhidrat dedi

Kendi annesine alıyomuş
Ağzını hayra,totonu bayıra aç kız
kiz cok sevgili kaynanana almasin

hep bi tembellik

benimde aklima o geldi esperenzada eli bos kaliyomus oyle
al bi tane daha.kız ağzınızı hayıra açın bana almadığı için değil annesine aldığı için adamı kapıya koyduracaksınız

O küpeler benim olacak

Afiyet olsun Sümeyyecim. Menün çok güzel.

Bugün güya geçmiş yapacaktım sonra yapamadım kızlar
Kahvenin faydasını gördün mü diye sormuştu biriniz unuttum canım senin kim olduğunu
Kahve belli ölçüye kadar metabolizmayı hızlandırıyor ve inanılmaz tok tutuyor. Karatay yaptığım için işime de geliyor diye cevaplayayım
Sen mi sormuştun @yolcukardelen canım:))
Bir de canım ben İstanbuldayım konyadan kimse yok diye biliyorum takımda.
Bursa ağırlıklı bir takımız sanki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…