- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Geçmiş olsun. Uyu dinlen biraz iyi gelirRegl oldum,sabah ters bi hareket yaptım boynum fena,midem bulanıyor yok yok bugün bende.İzin aldım eve gidiyorum.Vurcam kafayı uyuycam inşallah.
2 dilim ekmek çorba sarma erik hep karbonhidrat olmuş. Çok az yiyorsun ama glisemik indeksi yüksek gıdalar tüketiyorsun. Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun.Dunku menu
Sabah: yumurta peynir zeytin iki dilim yulaf ekmegi
Oglen: yarim kase corba, kabak yemegi
Aksam: 4 sarma, salata
Aralarda: çay ve kahve erik
Su 3 litre
Spor yapamadim
esperenzaa
Afiyet olsun kuzu Oglen baya karbonhidrat olmuş canim aksam da yemeden olmaz ki... en azindan salata felan yee bağırsakların calissin
Tünaydın canımmHerkese gunaydiinnn
Ol gelmeyen ne olsunSen düğünüme geleceksen değil 60 kilo 50 bile olurum
Günaydın sümeyyecim.Günaydın kızlar
esperenzaa canım sen 60 olunca fattylamb94 in düğününe gitceksin benim düğünüme gelmiycek misin Kıskandım ama ben
Menün hiç olmamış canım. Tost,ekmek,muz ,kurabiyeler ... böyle kilo veremez aksine kilo alırsın canım.Günaydın kızlar,
Bir kaç haftadır düğün yorgunluğu ve ayrıca eğtimde olduğumdan, normalden daha farklı beslendiğim için kilo alıyormuşum, okuldan geç çıktığımdan eve gelince enerji kalmıyor, ne yemek yapmak için nede spor yapmak için. Dün yine yemek saatım aksadı, ve iki tane çıkolatalı kurabiye yedim.
Dün menü: kahvaltı tost ve yumurta, ekmek tam buğday, yeşilik 1 yeşil zeytin,
Ara: 1 muz
Öğlen :5 yk ıspanak ve yoğurt
Akşam : haşlanmış yeşil mercimek ve ciğer kavurma
2,5 litre su
1 saat spor
12 000 adım
Kaçamak çilek 2 tane çıkolatalı 2 tane peynirli kurabiye
Canımm tünaydın. Yarın bildirim yap ki bi sonraki hafta listede olup olmayacağına dair iddiaya girelimgünaydın da ne bu surat bakayım sabahın nurunda uyanıp yola düstüm diye olamaz heralde
Oyyy göbek bile atarız,takımcak halay bile çekerizValla 70 ol takımca geliriz
Afiyet olsun canım.Dunku menu
Sabah: yumurta peynir zeytin iki dilim yulaf ekmegi
Oglen: yarim kase corba, kabak yemegi
Aksam: 4 sarma, salata
Aralarda: çay ve kahve erik
Su 3 litre
Spor yapamadim
esperenzaa
Valla bunu söz olarak alıyorum. Seni tavuk almada gelin mi yapsak çingene mi bilemedimTünaydın canımm
Ol gelmeyen ne olsun
Kız bursa dediğin yer ne ki? Ucunda tavuk varbi de sen incecik gelin olmuşsun gelmez miyim
Günaydın sümeyyecim.
canım esra 60 olursa onun düğününe gideceğim sen de ideal kilona gel kız düzceye de gelirim
Menün hiç olmamış canım. Tost,ekmek,muz ,kurabiyeler ... böyle kilo veremez aksine kilo alırsın canım.
Sporun güzel ama sporuna yazık etmişsin.
Bol bol yoğurt ve kefir tüketmeye çalış canım, bağırsak floran düzelsin ki bağırsak hareketlerin artsın.cevizi geçen yıl yapmıştım ben ama bağırsaklara iyi gelip gelmediğini hatırlamıyorumKızlar şimdi aklıma geldi ben iki gün sabam aç karna Rezene çayı demleyip içtim şimdi geceden ceviz koymuştum bardağa onu içerken aklıma geldiİlk kez deneyeceğim cevizi kabızlığa iyi geliyor diyorlar ama bakalım
Bu akşamı hafif geçir canım. Ben yoğurt kabak yada kereviz gibi bişey düşünüyorum akşam için.Merhabalar dostlar ben tam 62 olamıcam sanırım bu sabah 62,5 tum çünkü neden böyle oldu ki kaçamak yok aç kalmak var bilemedimneyse sabahı merakla bekliyorum ondan bir önceki sabah tam 62 çıktım vücut hemen sabitlemez kiloyu dimi, dün detoks suyu yaptım salatalık limonlu
Afiyet sağlık bol kaliteli süt olsun canımDunku menum
Kahvalti. 1kk peynir, 4 adet siyah zeytin 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay
Ogle. 1 tabak menemen 1 kk peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi
Ara. 1 bardak sut 3 adet hurma
Aksam. 1 kase sehriye corbasi 4 kasik taze fasulye 1 kase yogurt
Sekersiz nescafe
Su. 3lt
60 adet mekik
180 adet bacak bolgesel hareket
Toplam 240 hareket 144 puan
Tost ve ekmek görünce öyle algıladım. Eğitimde zor oluyordur eminim ama yanına biraz çiğ kuru yemiş ve bir iki hurma alsan onunla ara öğün yapsan daha iyi olur.esperenzaa tost yerken Ekmek yedim, yani ayrica degil, kasarda inceyidi :) evet farkindayim. Dun yorucu gundu, egtim kosusturma derken boyle menu ortaya cikti... insallah kilo almam da :)
Söz vallahi kız ,sen bi incecik gelin ol ben çingene olurumValla bunu söz olarak alıyorum. Seni tavuk almada gelin mi yapsak çingene mi bilemedim
Sen bilirsin canımSütle geçiştirdim canım yapacak bişi yok öğlen çok açtım akşam açlık çekmedim neyse ki
Bebişim minişim nasılsın?Sen bilirsin canım
Menü paylaşmamıza da gerek kalmazdı oh misssbirbirimizin lokmasını sayarmışız diyeceğim amma karatayda sinir da yok
@Rzgrece ile nasıl çekememişsiniz annavvvvvvsevgili odunum ki önce böyle değildi bu adam, özel bi gün değil
Hadi ya, hımm o zaman ben de mümkün oldukça içmeyeyim cancağızım, sağ olasın
Rica ederim bildiğimi paylaşiyorum elimden geldigince
170 boyum zorlaniyorum napalim cani sagolsun :)Benim de tüm saltanatımın içine mıçtı oğlum
Benim fıtığım yokken bile beni pert etmişti seni düşünemiyorum bile
Boy da uzun olunca iyice eğilmek gerekiyor ya.
Amin canim benim amin :)Oy maşallahAllah kolaylık versin canım
Düğün dernek değilde gerdek bebek güzelayy incecik gelin olur muyum ben ya daha 1.5 sene var 20 kilo bile verilir
Verilir istersen esramm cok iste
Minik kuş ama minicik
En en minigim ben hehehe grubun en zayifi hahahah
İyiyim bebemm sen nasilsin sabhtan beri simsek gok gürültüsü yagmur... kutsal cuma olayi benim icin tamamdirBebişim minişim nasılsın?
Kutsal cumaya hazır mısın canım
coook beğeniyorum menunu emziren annisim muckk sanaDunku menum
Kahvalti. 1kk peynir, 4 adet siyah zeytin 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay
Ogle. 1 tabak menemen 1 kk peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi
Ara. 1 bardak sut 3 adet hurma
Aksam. 1 kase sehriye corbasi 4 kasik taze fasulye 1 kase yogurt
Sekersiz nescafe
Su. 3lt
60 adet mekik
180 adet bacak bolgesel hareket
Toplam 240 hareket 144 puan
Dün gece burada da gök gürültüsü vardı.İyiyim bebemm sen nasilsin sabhtan beri simsek gok gürültüsü yagmur... kutsal cuma olayi benim icin tamamdiriyi bir rakam hissediyorum kusum sen nelrr yaptın
Hajajaja bu aksam bende ne yapsam.ki kabak salatasi cakayim bari :) :) 105.9 kirmam lazimmDün gece burada da gök gürültüsü vardı.
Ben de kutumda büyük hissediyorum
Bu akşam yemeğinde de aç ve sefilleri oynadım mı tartı bana güler artıkinşallah dötü ile gülmez
Şaka bir yana gelirsen çok mutlu olurumSöz vallahi kız ,sen bi incecik gelin ol ben çingene olurumYakın yer Bursa, aile fertlerim de var, belli periyotta zaten gidip geldiğim bildiğim yer. Bu kez de Esra’cığımın tavuk almasına düğününe giderim ne olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?