Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esraaaaa hanimm huuuu beni ne cagarmiyin kiz?? Hem tavuk izgaraysa ben kesin gelirim hehehee
Seni de bütün takımı da çağırcam daha ortada bişey yok zaten tavuk pilavın üstüne yapılıyor evlenmemin şerefine hepiniz yiceksiniz zaten 1.5 sene var o zamana Allahın izniyle hepimiz ideal kilolarımızda olcez

Pilav yemiyorum artik hiç.. pilavin ustunden tavuk didiklerim pilavimi veririm birine heheh allahim sana en en en guzel esi nasip etsin esramm o gunlerini görelim mutlu olalim insallah

Pek kıymetli 6. Takım sakinleri, yarın malum kutsal cuma ve yarın tartı şenliklerimiz var.
Bu akşamı mümkün olduğu kadar hafif geçirin , sindirimi zor şeyler yemeyin, adamın asabını bozmayın
Bu hafta takımda ben dahil yapılan sporlar azaldı buna çözüm olarak yarın yine spor takımları kuracağım.
Birbirine meydan okumak isteyenler yazsın , aksi tadirde benim yaptığım listedeki eşleriniz ile yarışacaksınız.
Katılımı az olan arkadaşlarımız var ve bu durum rahatsız edici ve bundan sonra mesaj sayımı yapacağım.
Makul gerekçesi olmayıp sürekli artı yada sabit gelenleri de üzülerek izne ayıracağım.

Canımm tünaydın. Yarın bildirim yap ki bi sonraki hafta listede olup olmayacağına dair iddiaya girelim

Oyyy göbek bile atarız,takımcak halay bile çekeriz

Afiyet olsun canım.
bugun tartıldım ve saaaak diye tartıdan bir tokat yedim bşr sonraki haftaya listeeye girmek icin zorlarım ama cook zor insan üstü bir performans sergilemem lazım ama yaparım gı neden olmasın 67 olmusum 65.300 idi izin kilom -1700 bilmşyorum cok zor ama zor diye de gevsek bırakmam kendimi

Ayy ben piste inince kimse kalmaz sigmayiz heheheh bizdede var o tavuk alma damat kaldirmaya gidince alınıyor kv den
Tüh bak senin tavuk almanı kaçırmışım
Tüm takım koreografik olarak leslie happy walk yaparız kız
Pilav yemiyorum artik hiç.. pilavin ustunden tavuk didiklerim pilavimi veririm birine heheh allahim sana en en en guzel esi nasip etsin esramm o gunlerini görelim mutlu olalim insallah
Ahahaha ben de pilav yemiyorum biz tüm tavukları yerik, diğerlerine pilavı kalır

Ben de katılcam spor yrısmasına ip atlayıp bölgesel yapayım ipte iddalı olan kim var

Canım evet -1700 çok emek gerektiriyor ama yeni aldığın ve yerleşik kilo olmadığı için senin iradenin elinden kurtulmazmış gibi geliyor. Ben istiyorum ki mezuniyet kepini tak yazını yaz:) hedefe bu kadar yaklaşmışken bırakma. Ramazan geliyor ramazanda herzamanki huzur olursan güzel kilolar verebilirsin de canım
Gelecek misafir kaldı mı kız
Seni misafir mahvediyor.

Sen gel, tavuğumuzu alalım da salata falan otlanırsın aminnn ciğdoşum. Bakalım daha önümüzde uzun bi süre var birbirimizi yıpratmadan atlatabilirsek olur bu iş
Bencede biraz rekabet edelim ya hareket gelsin takıma
Kız huzurrr 2 haftan var listeye dönmek için. O kadar hafta ayrı kaldın bence çok iyisin hemen verirsin sen o fazlalığı
Tüh bak senin tavuk almanı kaçırmışım

Tüm takım koreografik olarak leslie happy walk yaparız kız

Ahahaha ben de pilav yemiyorum biz tüm tavukları yerik, diğerlerine pilavı kalır
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ay hayal ettimde çok komik kız düğünüme Leslie ablayı mı çağırsam

Aminn hep birlikte gülelim canım.
Tüm takım tam kadro walk walk walk yapıyormuşuz
Sen gelinlikle en önde leslie abla modunda komut veriyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…