- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben de aynısını düşündüm canım. Kabak salatası tartı öncesi iyi geliyor.Hajajaja bu aksam bende ne yapsam.ki kabak salatasi cakayim bari :) :) 105.9 kirmam lazimm
Gerçekten gelirim canımŞaka bir yana gelirsen çok mutlu olurumuzak bi yer değil dediğin gibi çok yakın aile fertlerinde var mutlaka beklerim
İnşallah ilk 15 vermis olurum sabah kalkinca nasipse kaldi 30 hahahahBen de aynısını düşündüm canım. Kabak salatası tartı öncesi iyi geliyor.
İnşallah canım 105,9’dan bile aşağıda gelirsin kuzum.
Esraaaaa hanimm huuuu beni ne cagarmiyin kiz?? Hem tavuk izgaraysa ben kesin gelirim heheheeŞaka bir yana gelirsen çok mutlu olurumuzak bi yer değil dediğin gibi çok yakın aile fertlerinde var mutlaka beklerim
İnşallah canım.İnşallah ilk 15 vermis olurum sabah kalkinca nasipse kaldi 30 hahahahvayy bana vayyy
Bursalıların düğünlerde tavuk alma adeti denilen çok eğlenceli adetleri var , sen de gel kız .bol kurt dökmeli oynamalı bi adet.Esraaaaa hanimm huuuu beni ne cagarmiyin kiz?? Hem tavuk izgaraysa ben kesin gelirim hehehee
Bilmezmiyim bebegim benimİnşallah canım.
İnan kendi verdiğim kilolar kadar sevinirim seni istediğin kiloya ulaştığın vakit
Ayy ben piste inince kimse kalmaz sigmayiz heheheh bizdede var o tavuk alma damat kaldirmaya gidince alınıyor kv denBursalıların düğünlerde tavuk alma adeti denilen çok eğlenceli adetleri var , sen de gel kız .bol kurt dökmeli oynamalı bi adet.
Seni de bütün takımı da çağırcam daha ortada bişey yok zatenEsraaaaa hanimm huuuu beni ne cagarmiyin kiz?? Hem tavuk izgaraysa ben kesin gelirim hehehee
Pilav yemiyorum artik hiç.. pilavin ustunden tavuk didiklerim pilavimi veririm birine hehehSeni de bütün takımı da çağırcam daha ortada bişey yok zatentavuk pilavın üstüne yapılıyor evlenmemin şerefine hepiniz yiceksiniz zaten 1.5 sene var o zamana Allahın izniyle hepimiz ideal kilolarımızda olcez
bugun tartıldım ve saaaak diye tartıdan bir tokat yedim bşr sonraki haftaya listeeye girmek icin zorlarım ama cook zor insan üstü bir performans sergilemem lazım ama yaparım gı neden olmasın 67 olmusum 65.300 idi izin kilom -1700 bilmşyorum cok zor ama zor diye de gevsek bırakmam kendimiCanımm tünaydın. Yarın bildirim yap ki bi sonraki hafta listede olup olmayacağına dair iddiaya girelim
Oyyy göbek bile atarız,takımcak halay bile çekeriz
Afiyet olsun canım.
Tüh bak senin tavuk almanı kaçırmışımAyy ben piste inince kimse kalmaz sigmayiz heheheh bizdede var o tavuk alma damat kaldirmaya gidince alınıyor kv den
Tüm takım koreografik olarak leslie happy walk yaparız kızSeni de bütün takımı da çağırcam daha ortada bişey yok zatentavuk pilavın üstüne yapılıyor evlenmemin şerefine hepiniz yiceksiniz zaten 1.5 sene var o zamana Allahın izniyle hepimiz ideal kilolarımızda olcez
AhahahaPilav yemiyorum artik hiç.. pilavin ustunden tavuk didiklerim pilavimi veririm birine hehehallahim sana en en en guzel esi nasip etsin esramm o gunlerini görelim mutlu olalim insallah
Ben de katılcam spor yrısmasına ip atlayıp bölgesel yapayım ipte iddalı olan kim varPek kıymetli 6. Takım sakinleri, yarın malum kutsal cuma ve yarın tartı şenliklerimiz var.
Bu akşamı mümkün olduğu kadar hafif geçirin , sindirimi zor şeyler yemeyin, adamın asabını bozmayın
Bu hafta takımda ben dahil yapılan sporlar azaldı buna çözüm olarak yarın yine spor takımları kuracağım.
Birbirine meydan okumak isteyenler yazsın , aksi tadirde benim yaptığım listedeki eşleriniz ile yarışacaksınız.
Katılımı az olan arkadaşlarımız var ve bu durum rahatsız edici ve bundan sonra mesaj sayımı yapacağım.
Makul gerekçesi olmayıp sürekli artı yada sabit gelenleri de üzülerek izne ayıracağım.
Canım evet -1700 çok emek gerektiriyor ama yeni aldığın ve yerleşik kilo olmadığı için senin iradenin elinden kurtulmazmış gibi geliyor. Ben istiyorum ki mezuniyet kepini tak yazını yaz:) hedefe bu kadar yaklaşmışken bırakma. Ramazan geliyor ramazanda herzamanki huzur olursan güzel kilolar verebilirsin de canımbugun tartıldım ve saaaak diye tartıdan bir tokat yedim bşr sonraki haftaya listeeye girmek icin zorlarım ama cook zor insan üstü bir performans sergilemem lazım ama yaparım gı neden olmasın 67 olmusum 65.300 idi izin kilom -1700 bilmşyorum cok zor ama zor diye de gevsek bırakmam kendimi
İp cambazlarının kralı sensinBen de katılcam spor yrısmasına ip atlayıp bölgesel yapayım ipte iddalı olan kim var
Sen gel, tavuğumuzu alalım da salata falan otlanırsınPilav yemiyorum artik hiç.. pilavin ustunden tavuk didiklerim pilavimi veririm birine hehehallahim sana en en en guzel esi nasip etsin esramm o gunlerini görelim mutlu olalim insallah
Bencede biraz rekabet edelim ya hareket gelsin takımaPek kıymetli 6. Takım sakinleri, yarın malum kutsal cuma ve yarın tartı şenliklerimiz var.
Bu akşamı mümkün olduğu kadar hafif geçirin , sindirimi zor şeyler yemeyin, adamın asabını bozmayın
Bu hafta takımda ben dahil yapılan sporlar azaldı buna çözüm olarak yarın yine spor takımları kuracağım.
Birbirine meydan okumak isteyenler yazsın , aksi tadirde benim yaptığım listedeki eşleriniz ile yarışacaksınız.
Katılımı az olan arkadaşlarımız var ve bu durum rahatsız edici ve bundan sonra mesaj sayımı yapacağım.
Makul gerekçesi olmayıp sürekli artı yada sabit gelenleri de üzülerek izne ayıracağım.
Kız huzurrr 2 haftan var listeye dönmek için. O kadar hafta ayrı kaldın bence çok iyisin hemen verirsin sen o fazlalığıbugun tartıldım ve saaaak diye tartıdan bir tokat yedim bşr sonraki haftaya listeeye girmek icin zorlarım ama cook zor insan üstü bir performans sergilemem lazım ama yaparım gı neden olmasın 67 olmusum 65.300 idi izin kilom -1700 bilmşyorum cok zor ama zor diye de gevsek bırakmam kendimi
Tüh bak senin tavuk almanı kaçırmışım
Tüm takım koreografik olarak leslie happy walk yaparız kız
Ahahahaben de pilav yemiyorum biz tüm tavukları yerik, diğerlerine pilavı kalır
Aminn hep birlikte gülelim canım.Sen gel, tavuğumuzu alalım da salata falan otlanırsınaminnn ciğdoşum. Bakalım daha önümüzde uzun bi süre var birbirimizi yıpratmadan atlatabilirsek olur bu iş
Bencede biraz rekabet edelim ya hareket gelsin takıma
Kız huzurrr 2 haftan var listeye dönmek için. O kadar hafta ayrı kaldın bence çok iyisin hemen verirsin sen o fazlalığı
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ay hayal ettimde çok komik kız düğünüme Leslie ablayı mı çağırsam
Ben zaten oynamayı hiç bilmem. Marjinallik bahanesiyle böyle bir şey yapabilirimAminn hep birlikte gülelim canım.
Tüm takım tam kadro walk walk walk yapıyormuşuz
Sen gelinlikle en önde leslie abla modunda komut veriyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?