- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben çok iyi bilmesem de meydanı boş buldum mu oynarımBen zaten oynamayı hiç bilmem. Marjinallik bahanesiyle böyle bir şey yapabilirimiyi fikir kız aklınla bin yaşa
Pek kıymetli 6. Takım sakinleri, yarın malum kutsal cuma ve yarın tartı şenliklerimiz var.
Bu akşamı mümkün olduğu kadar hafif geçirin , sindirimi zor şeyler yemeyin, adamın asabını bozmayın
Bu hafta takımda ben dahil yapılan sporlar azaldı buna çözüm olarak yarın yine spor takımları kuracağım.
Birbirine meydan okumak isteyenler yazsın , aksi tadirde benim yaptığım listedeki eşleriniz ile yarışacaksınız.
Katılımı az olan arkadaşlarımız var ve bu durum rahatsız edici ve bundan sonra mesaj sayımı yapacağım.
Makul gerekçesi olmayıp sürekli artı yada sabit gelenleri de üzülerek izne ayıracağım.
Erkenden oturam biz masaya hahahTüh bak senin tavuk almanı kaçırmışım
4 sene kadarciksen gel ben sana ayni ambiyansi yaparım kuzum
Tüm takım koreografik olarak leslie happy walk yaparız kız
Ayy dusunemiyorum walk walk walk hep bir agizdan hahahah
Ahahahaben de pilav yemiyorum biz tüm tavukları yerik, diğerlerine pilavı kalır
Ben çok iyi bilmesem de meydanı boş buldum mu oynarım
Benim 1 nikah,2 düğün,3 kınam olduEşimin memleketinde 3 gün süren düğün ve kına,ailemin olduğu yerde kına ve istanbulda yakın kız arkadaşlarımla yemeli içmeli kına sonra nikah ve akşamına 100 kişilik yakın arkadaşların davetli olduğu çalgılı çengili yemeli içmeli düğünümsü bişey oldu.
İstanbuldaki kınamda ve düğünümde o kadar çok eğlenip oynadım ki anlatamam.
Aile yanındaki kına ve düğünlerde süzülüp durdumçok hanım hatun bi gelini oynamıştım.
Ne masası kız,tavuk masaya gelmeden erkek evinden tavuğu kaptığımız gibi yolda hüpletelimErkenden oturam biz masaya hahah
Olur canim olur allah nasip ettiyse olur ani yasa takilma cook keyfini cikart esrammSen gel, tavuğumuzu alalım da salata falan otlanırsınaminnn ciğdoşum. Bakalım daha önümüzde uzun bi süre var birbirimizi yıpratmadan atlatabilirsek olur bu iş
Kıız o ne öyle ya yorulmadın mı nasıl kaldırdı bünye bu kadar eğlenceyiBen çok iyi bilmesem de meydanı boş buldum mu oynarım
Benim 1 nikah,2 düğün,3 kınam olduEşimin memleketinde 3 gün süren düğün ve kına,ailemin olduğu yerde kına ve istanbulda yakın kız arkadaşlarımla yemeli içmeli kına sonra nikah ve akşamına 100 kişilik yakın arkadaşların davetli olduğu çalgılı çengili yemeli içmeli düğünümsü bişey oldu.
İstanbuldaki kınamda ve düğünümde o kadar çok eğlenip oynadım ki anlatamam.
Aile yanındaki kına ve düğünlerde süzülüp durdumçok hanım hatun bi gelini oynamıştım.
Tamam bizim araba ayri olsunNe masası kız,tavuk masaya gelmeden erkek evinden tavuğu kaptığımız gibi yolda hüpletelim
Uzak olunca pek keyfimiz olmuyo ya yanımda olsa daha güzel olurdu sankiOlur canim olur allah nasip ettiyse olur ani yasa takilma cook keyfini cikart esramm
Düğünleri ben de çok sevmesem de şartlar böyle gerektirdi.Aileler ayrı ayrı ve uzak şehirlerdeydi.Biz de yıllardır istanbuldaydık ve dostumuz çevremiz hep buradaydı. İstanbuldaki nikah,kına düğün biz eğlenelim diye yapıldı diğer yerlerdeki de aileler mutlu olsun diye ailelerimiz yaptı.Okurken yoruldum. Düğün sevmem gitmeyi de sevmem :) Spor konusunda ipatlardım ne güzel 120 150 bıraktım bölgesel hareketide bana kız azarla canım ya
Düğünleri ben de çok sevmesem de şartlar böyle gerektirdi.Aileler ayrı ayrı ve uzak şehirlerdeydi.Biz de yıllardır istanbuldaydık ve dostumuz çevremiz hep buradaydı. İstanbuldaki nikah,kına düğün biz eğlenelim diye yapıldı diğer yerlerdeki de aileler mutlu olsun diye ailelerimiz yaptı.
Spor konusunda yarından itibaren sıkı fırça geliyor canım. Haydi silkelenme zamanı kuzum.
Bir de nasıl oldun, geçti mi baş dönmen?
Eşimin menleketinde hiç ama hiç eğlenmedim ,mecburiyettendi. Bir oğlumuz var evleniyor biz bugünü bekledik yıllarca dedikleri için ve kendi açılarından haklı oldukları için kabul ettim. Benim akrabalarımın çoğu da gelemeyecekti uzak oldukları için. Biz de mecburen annemler için bir kına da orada yaptıkKıız o ne öyle ya yorulmadın mı nasıl kaldırdı bünye bu kadar eğlenceyi
Hayırlısı olsun canım. Sen kiloları sağlıklı bir şekilde verdiğinde kendiliğinden olacakmış gibi geliyor bana.2 gündür bugün iyiyim canım testte yaptım bişi çıkmadı tansiyonum oynadı bence canım az yediğim için düştü mü ne yaptı olabilir mi? Birazda sağlıktan ne olur ne olmaz diye sporu bıraktım bu sıra bi ihtimal bebek varsa diye
Hayırlısı olsun canım. Sen kiloları sağlıklı bir şekilde verdiğinde kendiliğinden olacakmış gibi geliyor bana.
Tansiyonun düşmüştür bence de.
Spor yarışmasını bilerek yarın başlatacağım ki bugünden çok spor yapılıp da yarına ödem olarak dönmesin diye.
Benimde aynen senin ki gibi olacak ama hiç istemiyorum gözümde büyüyor. Sadece erkek tarafında kına yapmam. Bana kalsa en güzeli dümdüz bir nikah ve kına yeterli. Düğün ne yaEşimin menleketinde hiç ama hiç eğlenmedim ,mecburiyettendi. Bir oğlumuz var evleniyor biz bugünü bekledik yıllarca dedikleri için ve kendi açılarından haklı oldukları için kabul ettim. Benim akrabalarımın çoğu da gelemeyecekti uzak oldukları için. Biz de mecburen annemler için bir kına da orada yaptık
3 kına kız yak yak bitmediEn sonunda başka yerlerimize kına yakacaktık.
İstanbuldaki düğün vs için iyiki de yapmışız diyorım .
Benimde aynen senin ki gibi olacak ama hiç istemiyorum gözümde büyüyor. Sadece erkek tarafında kına yapmam. Bana kalsa en güzeli dümdüz bir nikah ve kına yeterli. Düğün ne ya
Bende pişman olmam o kadar gereksiz bir aktivite ki. Aynı evde yaşamanın iznini alabilmek için bir dünya emek sarfediliyo. Kendimi bildim bileli hiç düğün istemedim ama ailelerin psikolojik baskısı seni buna itiyor. Baskıda denmez aslında değişik bir şeyben yapmasam pişman olmazdım yaptığım için pişmanım
Bi 62 bi 62,5 çıkıyormuşsun ya canım yarın sıra 62 ye gelmiş benceMerhabalar dostlar ben tam 62 olamıcam sanırım bu sabah 62,5 tum çünkü neden böyle oldu ki kaçamak yok aç kalmak var bilemedimneyse sabahı merakla bekliyorum ondan bir önceki sabah tam 62 çıktım vücut hemen sabitlemez kiloyu dimi, dün detoks suyu yaptım salatalık limonlu
Antibiyotik iyice bozuyor zatenBol bol yoğurt ve kefir tüketmeye çalış canım, bağırsak floran düzelsin ki bağırsak hareketlerin artsın.cevizi geçen yıl yapmıştım ben ama bağırsaklara iyi gelip gelmediğini hatırlamıyorum
Bu akşamı hafif geçir canım. Ben yoğurt kabak yada kereviz gibi bişey düşünüyorum akşam için.
Özlemek de güzeldir canım, yanında olsa elbet güzel ama onun da sıkıntıları oluyo illakiUzak olunca pek keyfimiz olmuyo ya yanımda olsa daha güzel olurdu sanki
Canım az yeme en azından akşamları sütle yoğurtla dinç kalmaya çalış2 gündür bugün iyiyim canım testte yaptım bişi çıkmadı tansiyonum oynadı bence canım az yediğim için düştü mü ne yaptı olabilir mi? Birazda sağlıktan ne olur ne olmaz diye sporu bıraktım bu sıra bi ihtimal bebek varsa diye
O kadar düğünden sonra gerdek yalan olur be canımEşimin menleketinde hiç ama hiç eğlenmedim ,mecburiyettendi. Bir oğlumuz var evleniyor biz bugünü bekledik yıllarca dedikleri için ve kendi açılarından haklı oldukları için kabul ettim. Benim akrabalarımın çoğu da gelemeyecekti uzak oldukları için. Biz de mecburen annemler için bir kına da orada yaptık
3 kına kız yak yak bitmediEn sonunda başka yerlerimize kına yakacaktık.
İstanbuldaki düğün vs için iyiki de yapmışız diyorım .
Kesinlikle katılıyorum, hiç sevmiyorum ben de.hangi açıdan bakarsan bak elde kalır tek güzel tarafı akrabaların böyle günlerde bir araya gelmesi. Ama eğlenilecekse en güzeli akrabanın olmadığı sadece arkadaşlarla olacak eğlencelerBenimde aynen senin ki gibi olacak ama hiç istemiyorum gözümde büyüyor. Sadece erkek tarafında kına yapmam. Bana kalsa en güzeli dümdüz bir nikah ve kına yeterli. Düğün ne ya
Bi 62 bi 62,5 çıkıyormuşsun ya canım yarın sıra 62 ye gelmiş bencetesti de merakla beklemiş umutlanmıştım ama elbet vardır bi vakti üzülme e mi civcivim senin de civcivin olacak da yazacan buralardan yeteeeerr uyuyamıyorum diye
Antibiyotik iyice bozuyor zatenşimdi bamya yedim faydası olur inşallah yoğurdu da iki gecedir yatmadan yiyorum ve ili sabahtır hep eksi gördüm bugün de öyle yapacağım inşallah
Özlemek de güzeldir canım, yanında olsa elbet güzel ama onun da sıkıntıları oluyo illaki
Canım az yeme en azından akşamları sütle yoğurtla dinç kalmaya çalış
O kadar düğünden sonra gerdek yalan olur be canım
Kesinlikle katılıyorum, hiç sevmiyorum ben de.hangi açıdan bakarsan bak elde kalır tek güzel tarafı akrabaların böyle günlerde bir araya gelmesi. Ama eğlenilecekse en güzeli akrabanın olmadığı sadece arkadaşlarla olacak eğlenceler
Antibiyotik evet bayağı bozuyor bağırsak düzenini. Probiyotik yoğurt mayalayabilirsen iyi gelir canım.Bi 62 bi 62,5 çıkıyormuşsun ya canım yarın sıra 62 ye gelmiş bencetesti de merakla beklemiş umutlanmıştım ama elbet vardır bi vakti üzülme e mi civcivim senin de civcivin olacak da yazacan buralardan yeteeeerr uyuyamıyorum diye
Antibiyotik iyice bozuyor zatenşimdi bamya yedim faydası olur inşallah yoğurdu da iki gecedir yatmadan yiyorum ve ili sabahtır hep eksi gördüm bugün de öyle yapacağım inşallah
Özlemek de güzeldir canım, yanında olsa elbet güzel ama onun da sıkıntıları oluyo illaki
Canım az yeme en azından akşamları sütle yoğurtla dinç kalmaya çalış
O kadar düğünden sonra gerdek yalan olur be canım
Kesinlikle katılıyorum, hiç sevmiyorum ben de.hangi açıdan bakarsan bak elde kalır tek güzel tarafı akrabaların böyle günlerde bir araya gelmesi. Ama eğlenilecekse en güzeli akrabanın olmadığı sadece arkadaşlarla olacak eğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?