Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 2 yumurtalı Çılbir 1 salatalık yesillik
Aksama kadar sıvı tukettim çaylar kahveler
Aksam yogurtlu kabak salatasi soda
Su 3 lt 10000 adim attim yatmadan 5000 daha yapicim nasipse esperenzaa fattylamb94

Senin kilon nerelerde acaba canım
Bilmem ki desem mi civcivim, diğer grupların kem gözüne gelmiyek diğer gruplara da sevgi saygılar ayrıca
Sadede geleyim geçen haftaya göre -1,5 desem civcivim
hiç yapmadım probiyotik nasıl yapılıyo, akşama süt istedim onu da öyle mayalıyayım canım kaptancım bu arada belirtmiyorum ama yumurtalarım taze köy yumurtası sütü de komşudan alım mayalıyorum, paketli değil hiçbiri.
Onca düğünden sonra tabiki enerji depolamak lazım şekerim ama ondan sonra ... ay utandım@medgic26 bacım nerelerdesin, senin konulardan konuşuyoruz

Eczaneden maflor yada reflor saşe probiyotik tozlar var canım onlardan alıp yoğurdu mayalarken içine bu tozlardan atıyorsun canım.
Klasik yoğurt mayalar gibi mayalıyorsun. Sonra içine bu tozlardan atıp tahta kaşıkla karıştırıyorsun canım:)
Ek gıda sürecinde bebişe de çok iyi geliyor :)

Akrabalar nikahıma gelsin illa oynamak mı lazım dimi
Iki gönül bir olunca otobusle gidin gelin iste birbirinizin yanına ben kocisle hergun görüşürdun kv kudururdu kac kere arardi hahahah
Kız 1 güncük boşluğumuz var onunda 8 saati yollarda geçiyo bir şey anlamıyoruz ki
Sabah 2 yumurtalı Çılbir 1 salatalık yesillik
Aksama kadar sıvı tukettim çaylar kahveler
Aksam yogurtlu kabak salatasi soda
Su 3 lt 10000 adim attim yatmadan 5000 daha yapicim nasipse esperenzaa fattylamb94
Menün harika bayıldım canım çok çılbır istedi ya bayılıyorum

[QUOTE="fattylamb94, post: 55972861, member:

Kız 1 güncük boşluğumuz var onunda 8 saati yollarda geçiyo bir şey anlamıyoruz ki
Sen nerdesin o nerde ki

Menün harika bayıldım canım çok çılbır istedi ya bayılıyorum[/QUOTE]
Bende cook severim birde toz kirmizi biber ekerim oyyy oyyy sifir yag protein kalsiyum daha nolsun

Aaaa bebege verilebiliyormu bilmiyordum hatuncum yapim bende hemen

Hemen aldırıyorum kaptanicem, sağ olasın

Kahvaltı(11 gibi) :
Geceden ıslatılmış ceviz ve suyu
2 yumurtadan peynirli omlet, zeytin, 1,5 dlm tb ekmeği, salatalık, 1 ceviz, 2 kez bal, 1 kez tahin pekmez, Rezene çayı

Ara: ( 14.30 gibi komşudaydım poğaça, pasta, kek, salata vardı)
Bir kase kus kus salatası, çay

Akşam( 16.30 gibi)
3 kepçe etli bamya( tazesini pişiremiyorum yoksa zeytinyağlı da yapardım) et olunca yoğurdu gece yatmadan yiyeceğim yine.doyduğum için başka bi şey yemedim. Akşam 21 gibi 1-2 bardak süt içmeyi ve yatmadan yoğurt yemeyi planlıyorum inşallah
esperenzaa fattylamb94 medgic26

Iyi aksamlar guzel hatunlar. Yemek derdi ev isi derken aksam ettim yine. Bugun kizimin kulagini deldirmeye goturdum cok guzel oldu ama cok da agladi. Akli ermeden yaptirayim diyordum aradan cikmis oldu.

Aaaa bebege verilebiliyormu bilmiyordum hatuncum yapim bende hemen
Probiyotik ev yoğurdunu ben oğluma 7-8 aylıktan itibaren verdim canım. Ek gıda sürecinde biraz kabızlık yaşamıştı, doktorumuz probiyotik yoğurt mayala demişti, o günden sonra probiyotik mayaladım. Zaten doğal maya ve probiyotik yoğurttan mayaladıkça yoğurt probiyotik oluyor. Her defasında tekrar toz katmaya gerekmiyor canım.
Hemen aldırıyorum kaptanicem, sağ olasın
afiyet sağlık olsun canım.zamanla faydasını görürsün inşallah.doğal kefir mayası bulursan kefir de mayalayabilirsin. Hem çok faydalı hem de tok tutuyor canım.

Afiyet olsun canım.Et yemenin bir zararı yok hatta emzirdiğin için güzel aslında.
Hurma evet biraz çok olmuş, akşamı hafif geçirmen iyi olmuş canım.
Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…