Iki gönül bir olunca otobusle gidin gelin iste birbirinizin yanına ben kocisle hergun görüşürdun kv kudururdu kac kere arardi hahahahUzak olunca pek keyfimiz olmuyo ya yanımda olsa daha güzel olurdu sanki
Yedigimi Yiyeceğimi yazdim kaptanicem kraliçem misafirim var gelemem bu aksam ben gece ancak gelirim optum sarildim oh miss :)Az yiyin ha
Bilmem ki desem mi civcivim, diğer grupların kem gözüne gelmiyekSenin kilon nerelerde acaba canım
hiç yapmadım probiyotik nasıl yapılıyo, akşama süt istedim onu da öyle mayalıyayım canım kaptancımAntibiyotik evet bayağı bozuyor bağırsak düzenini. Probiyotik yoğurt mayalayabilirsen iyi gelir canım.
Neyse ki istanbulda önce nikah düğün oldu da gerdek yalan olmadan yaptık bişiler
Balayında ilk iki gün yiyip malak gibi yatmıştık .parmağımızı kımıldatacak halimiz yoktu
Eczaneden maflor yada reflor saşe probiyotik tozlar var canım onlardan alıp yoğurdu mayalarken içine bu tozlardan atıyorsun canım.Bilmem ki desem mi civcivim, diğer grupların kem gözüne gelmiyekdiğer gruplara da sevgi saygılar ayrıca
Sadede geleyim geçen haftaya göre -1,5 desem civcivim
hiç yapmadım probiyotik nasıl yapılıyo, akşama süt istedim onu da öyle mayalıyayım canım kaptancımbu arada belirtmiyorum ama yumurtalarım taze köy yumurtası sütü de komşudan alım mayalıyorum, paketli değil hiçbiri.
Onca düğünden sonra tabiki enerji depolamak lazım şekerim ama ondan sonra ... ay utandım@medgic26 bacım nerelerdesin, senin konulardan konuşuyoruz
Yediğin içtiğin sağlık sıhhat bol enerji olsun. Yansın kaloriler.Yedigimi Yiyeceğimi yazdim kaptanicem kraliçem misafirim var gelemem bu aksam ben gece ancak gelirim optum sarildim oh miss :)
Akrabalar nikahıma gelsin illa oynamak mı lazım dimiBi 62 bi 62,5 çıkıyormuşsun ya canım yarın sıra 62 ye gelmiş bencetesti de merakla beklemiş umutlanmıştım ama elbet vardır bi vakti üzülme e mi civcivim senin de civcivin olacak da yazacan buralardan yeteeeerr uyuyamıyorum diye
Antibiyotik iyice bozuyor zatenşimdi bamya yedim faydası olur inşallah yoğurdu da iki gecedir yatmadan yiyorum ve ili sabahtır hep eksi gördüm bugün de öyle yapacağım inşallah
Özlemek de güzeldir canım, yanında olsa elbet güzel ama onun da sıkıntıları oluyo illaki
Canım az yeme en azından akşamları sütle yoğurtla dinç kalmaya çalış
O kadar düğünden sonra gerdek yalan olur be canım
Kesinlikle katılıyorum, hiç sevmiyorum ben de.hangi açıdan bakarsan bak elde kalır tek güzel tarafı akrabaların böyle günlerde bir araya gelmesi. Ama eğlenilecekse en güzeli akrabanın olmadığı sadece arkadaşlarla olacak eğlenceler
Kız 1 güncük boşluğumuz var onunda 8 saati yollarda geçiyo bir şey anlamıyoruz kiIki gönül bir olunca otobusle gidin gelin iste birbirinizin yanına ben kocisle hergun görüşürdun kv kudururdu kac kere arardi hahahah
Menün harika bayıldımSabah 2 yumurtalı Çılbir 1 salatalık yesillik
Aksama kadar sıvı tukettim çaylar kahveler
Aksam yogurtlu kabak salatasi soda
Su 3 lt 10000 adim attim yatmadan 5000 daha yapicim nasipseesperenzaa fattylamb94
Ne yapsam ki cayin yaninaYediğin içtiğin sağlık sıhhat bol enerji olsun. Yansın kaloriler.
Yarına konuşuruz o zaman tatlım
Aaaa bebege verilebiliyormu bilmiyordum hatuncum yapim bende hemenEczaneden maflor yada reflor saşe probiyotik tozlar var canım onlardan alıp yoğurdu mayalarken içine bu tozlardan atıyorsun canım.
Klasik yoğurt mayalar gibi mayalıyorsun. Sonra içine bu tozlardan atıp tahta kaşıkla karıştırıyorsun canım:)
Ek gıda sürecinde bebişe de çok iyi geliyor :)
Hemen aldırıyorum kaptanicem, sağ olasınEczaneden maflor yada reflor saşe probiyotik tozlar var canım onlardan alıp yoğurdu mayalarken içine bu tozlardan atıyorsun canım.
Klasik yoğurt mayalar gibi mayalıyorsun. Sonra içine bu tozlardan atıp tahta kaşıkla karıştırıyorsun canım:)
Ek gıda sürecinde bebişe de çok iyi geliyor :)
Afiyet olsun canım ama çok az değil mi?Sabah 2 yumurtalı Çılbir 1 salatalık yesillik
Aksama kadar sıvı tukettim çaylar kahveler
Aksam yogurtlu kabak salatasi soda
Su 3 lt 10000 adim attim yatmadan 5000 daha yapicim nasipseesperenzaa fattylamb94
Probiyotik ev yoğurdunu ben oğluma 7-8 aylıktan itibaren verdim canım. Ek gıda sürecinde biraz kabızlık yaşamıştı, doktorumuz probiyotik yoğurt mayala demişti, o günden sonra probiyotik mayaladım. Zaten doğal maya ve probiyotik yoğurttan mayaladıkça yoğurt probiyotik oluyor. Her defasında tekrar toz katmaya gerekmiyor canım.Aaaa bebege verilebiliyormu bilmiyordum hatuncum yapim bende hemen
afiyet sağlık olsun canım.zamanla faydasını görürsün inşallah.doğal kefir mayası bulursan kefir de mayalayabilirsin. Hem çok faydalı hem de tok tutuyor canım.Hemen aldırıyorum kaptanicem, sağ olasın
Afiyet olsun canım.Et yemenin bir zararı yok hatta emzirdiğin için güzel aslında.Kahvaltı(11 gibi) :
Geceden ıslatılmış ceviz ve suyu
2 yumurtadan peynirli omlet, zeytin, 1,5 dlm tb ekmeği, salatalık, 1 ceviz, 2 kez bal, 1 kez tahin pekmez, Rezene çayı
Ara: ( 14.30 gibi komşudaydım poğaça, pasta, kek, salata vardı)
Bir kase kus kus salatası, çay
Akşam( 16.30 gibi)
3 kepçe etli bamya( tazesini pişiremiyorum yoksa zeytinyağlı da yapardım) et olunca yoğurdu gece yatmadan yiyeceğim yine.doyduğum için başka bi şey yemedim. Akşam 21 gibi 1-2 bardak süt içmeyi ve yatmadan yoğurt yemeyi planlıyorum inşallah
esperenzaa fattylamb94 medgic26
Hurma evet biraz çok olmuş, akşamı hafif geçirmen iyi olmuş canım.Bugün ki menüm
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
2 dlm ekmek
Öğlen
1 kase tavuk çorbası
1 dlm ekmek
Ara
1 elma
10 fındık
Ara
5 taze hurma( umre ziyaretine gittim.taze hurmayı çok seviyorum)
Akşam
2 sb ıspanaklı ananaslı muzlu smothie
Sıvı
1 kupa yeşil çay,1,5 lt su
esperenzaa , fattylamb94 ve medgic26
En iyisi iki öğün. Ben 3 ogun yedigimde kendimi cok şiş hissediyorumMenüm
Sabah klasik karatay kahvaltısısı
Aralarda,yeşil çay, şekersiz türk kahvesi
Akşam yoğurtlu kabak,( bol acılı, sarımsaklı ve dereotlu)
Su:2,5 ltyi geçmiştir.
Spor:9.000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?