Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa canım şöyle bi durum var ben iki hafta önceki kilom olan 95 i baz aldım ama ben geçen hafta cuma günü 97 diydim ve ben cumadan beri toplamda -2,100 gram verdim ve buraya yazdığım diyet listesini uyguladım.
Eğer buna rağmen en kötü bensem istediğin zaman izine ayırabilirsin.Ne sizi üzmek ne de kendimi üzmek istemem.

HahahahaSen spor yapabilsen ne pis gaz verip, ne pis gaza gelşyordun kuzum
Menüne yorum yapmadım. Hergün de harika mı olunurmuş bunu gösteriyorsun bebeeem
He yahu 99 ineyimde basliycam yavastan en az 10000 adimla yola devam Buzdolabinin gozu yasli aburcubur dolabi isyan bayragini cekti fare dusse ağlayarak can verir otlarla dolu buzdolap kendini detoksta saniyor hahaha

Bugün ki menüm
Sabah
2 dlm tam tahıllı ekmek içinde 1 dlm peynir,1 yaprak marul,1 dlm domates

Öğle
3 yk tavuk
4 yk semizotu

Ara
1 fincan sade Türk Kahvesi

Akşam
Ispanaklı,ananaslı,muzlu smothie

Sıvılar
2,5 lt su,3 b.bardak çay,1 kupa yeşil çay

Diyetisyenemi gidiyon sen rakibem :) sabah 2 ekmek yerine 1 ekmek 1 yumurta yapsanya diyetisyeninde baya bonkor heee

Evet canım diyetisyene gidiyorum.Sabah yumurta var ama ben bu sabah geciktim yumurta yediğimde 1 dlm yemediğimde 2 dlm yiyorum.
Ocak ayinda 99 kusurle katilmissin buraya 5 ayda 5 kilo olmus diyetisyeninin hedefi neydi seninle? Tahliller olcumler sana ozel diyette ne planladi??ben bir diyetisyene gitmistim hamile kalmadan once dediki bana bu ay 4 kilo olmadan sakin ofise gelme derdi bana hep... senin diyetisyen özel mi

Döndüm bilee. Mavi bi elbisem var bayrama onu giymek istiyorum 4 hafta 6 günüm var en iyi şekilde değerlendireceğim
Cansin takil bana hayatını yasa yavrucummm muckkk

Kabul etmiyorum şike var ben anlamam gatiyen olmaz yuzde olmaz yaaa banane yaaaaa acim ben yaaaa neyse bu kadar çamur yeter napalim kader utansin bi panda olamadin cigdem yuh sana oha sana

Canım benim seni üzmek için demiyorum.
Evet-2.100 gram verdin bu hafta ama geçen haftada 3,5 -4 kilo aldın.Bu kadar ani kilo alış verişleri tüm metabolizmanı mahveder.
Bu hafta çok kilo vermiş olsan da listedeki durumu baz alarak konuştum canım.

Ben yaptığımda kilo verip dikkat etmediğimde hemen alırım.İradesizim ne yazık ki.

Biliyorum canım sadece durumu izah etmek istedim.Benim yüzümden kimse zarar görsün istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…