Izini surucem onun çıkışa cagarcam bak neler edicem ona elini kolunu baglayip baklavalari sokucam agzina hahaha 1 gunde 5 kilo aldircamKız seni yirim yir
Sen kilo verme birincisi, gönüllerin bir incisisin
Bence de yuh bize.kaçımız bi panda edemedik
He yahu 99 ineyimde basliycam yavastan en az 10000 adimla yola devamHahahahaSen spor yapabilsen ne pis gaz verip, ne pis gaza gelşyordun kuzum
Menüne yorum yapmadım. Hergün de harika mı olunurmuş bunu gösteriyorsun bebeeem
Gel bebem gel :)selammm birazdan geliyorum
Diyetisyenemi gidiyon sen rakibem :) sabah 2 ekmek yerine 1 ekmek 1 yumurta yapsanya diyetisyeninde baya bonkor heeeBugün ki menüm
Sabah
2 dlm tam tahıllı ekmek içinde 1 dlm peynir,1 yaprak marul,1 dlm domates
Öğle
3 yk tavuk
4 yk semizotu
Ara
1 fincan sade Türk Kahvesi
Akşam
Ispanaklı,ananaslı,muzlu smothie
Sıvılar
2,5 lt su,3 b.bardak çay,1 kupa yeşil çay
Evet canım diyetisyene gidiyorum.Sabah yumurta var ama ben bu sabah geciktim yumurta yediğimde 1 dlm yemediğimde 2 dlm yiyorum.Diyetisyenemi gidiyon sen rakibem :) sabah 2 ekmek yerine 1 ekmek 1 yumurta yapsanya diyetisyeninde baya bonkor heee
Seninle rakip olmak benim için bir zevktir canım.İyi olan kazansınKaptanim kiloma en yakin olan S smygnc yi kendime rakip sectim... ilk hedefim hatunun kilosuna ulaşmakesperenzaa bak yine gaza getiriyorum kendimi... ne bu kendimden cektigim
Ocak ayinda 99 kusurle katilmissin buraya 5 ayda 5 kilo olmus diyetisyeninin hedefi neydi seninle? Tahliller olcumler sana ozel diyette ne planladi??ben bir diyetisyene gitmistim hamile kalmadan once dediki bana bu ay 4 kilo olmadan sakin ofise gelme derdi bana hep... senin diyetisyen özel miEvet canım diyetisyene gidiyorum.Sabah yumurta var ama ben bu sabah geciktim yumurta yediğimde 1 dlm yemediğimde 2 dlm yiyorum.
Döndüm bilee. Mavi bi elbisem var bayrama onu giymek istiyorum 4 hafta 6 günüm var en iyi şekilde değerlendireceğimAhsen’e dikkat ett ballım kayfelim canım, ahsenin sayfalarca sporu meşhurdur.
AhSen_2504 datlum dön sahalara kıran kırana mücadele başlasın canım,
Ballıkayfe canım bu hafta bomba gibi dönüş bekliyorum senden:))
Cansin takil bana hayatını yasa yavrucummm muckkk
Kabul etmiyorum şike var ben anlamam gatiyen olmaz yuzde olmaz yaaa banane yaaaaa acim ben yaaaaneyse bu kadar çamur yeter napalim kader utansin bi panda olamadin cigdem yuh sana oha sana
Eminmisin ?? Ben rakibimi yerim yerSeninle rakip olmak benim için bir zevktir canım.İyi olan kazansın
Eminim canım.Bükemediğim eli öpmeyide bilirim.İkimizde kilo verelim de ha sen ha ben farketmiyor benim içinEminmisin ?? Ben rakibimi yerim yer
Canım benim seni üzmek için demiyorum.esperenzaa canım şöyle bi durum var ben iki hafta önceki kilom olan 95 i baz aldım ama ben geçen hafta cuma günü 97 diydim ve ben cumadan beri toplamda -2,100 gram verdim ve buraya yazdığım diyet listesini uyguladım.
Eğer buna rağmen en kötü bensem istediğin zaman izine ayırabilirsin.Ne sizi üzmek ne de kendimi üzmek istemem.
Ben yaptığımda kilo verip dikkat etmediğimde hemen alırım.İradesizim ne yazık ki.Ocak ayinda 99 kusurle katilmissin buraya 5 ayda 5 kilo olmus diyetisyeninin hedefi neydi seninle? Tahliller olcumler sana ozel diyette ne planladi??ben bir diyetisyene gitmistim hamile kalmadan once dediki bana bu ay 4 kilo olmadan sakin ofise gelme derdi bana hep... senin diyetisyen özel mi
Biliyorum canım sadece durumu izah etmek istedim.Benim yüzümden kimse zarar görsün istememCanım benim seni üzmek için demiyorum.
Evet-2.100 gram verdin bu hafta ama geçen haftada 3,5 -4 kilo aldın.Bu kadar ani kilo alış verişleri tüm metabolizmanı mahveder.
Bu hafta çok kilo vermiş olsan da listedeki durumu baz alarak konuştum canım.
Yok kiz ben gaza gelelim diye dedim :)Eminim canım.Bükemediğim eli öpmeyide bilirim.İkimizde kilo verelim de ha sen ha ben farketmiyor benim için
Anladim ama bu seni cok yıpratir canimBen yaptığımda kilo verip dikkat etmediğimde hemen alırım.İradesizim ne yazık ki.
Yıpratıyor canım ve artık çok bıktım diyet yapmaktan.Kendimi hiç zayıflamış hissetmiyorum çok çirkin buluyorum.Anladim ama bu seni cok yıpratir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?