Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biliyorum canım sadece durumu izah etmek istedim.Benim yüzümden kimse zarar görsün istemem
Zarar görme olayı değil aslında.En çok da senin için istikrarlı kilo vermeni istiyorum canım.Seni bu kadar yoran strese sokan şeyi bulsak ona göre davranırdın, (davranırdık)

Zarar görme olayı değil aslında.En çok da senin için istikrarlı kilo vermeni istiyorum canım.Seni bu kadar yoran strese sokan şeyi bulsak ona göre davranırdın, (davranırdık)
Stres canım stres.
Birde gülmeyin ama bunu çok denedim biri beni görüp aaa ne kadar zayıflamışsın dedikten sonra Maşallah demediklerinde benim çene durmuyor kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum.Bu işin nazarımı olurmuş diyip duruyorum.

Yıpratıyor canım ve artık çok bıktım diyet yapmaktan.Kendimi hiç zayıflamış hissetmiyorum çok çirkin buluyorum.
Canımmm çirkin değilsin.Kilo sorunun var burada olan hepimiz gibi
Diyet zor ama inan bi toparlayabilirsen kendini emeğinin kat kat karşılığını alıyorsun .
Ben 90 iken hedefim 70’ti ve çook uzak geliyordu.sonra hedefimi 65’e çektim şimdi 63 mü olsam diyorum.
Ben de pkosluyum,insülin direncim vardı,yaşım senden büyük, metabolizmam daha yavaştır ve tip2 diyabetliyim.Bir oğlum var ve evliyim. Bir çok evli ve çocuklu arkadaşlarımıza göre daha rahat hayatım olsa da sen şimdilik bekarsın inan sorumlulukların daha azdır. Evlenince bir de çocuk olunca inan çok çok daha zor oluyor kilo vermek.
Kendine ve içindeki güce inan gerisi geliyor.
Senin sıkıntın kendine inanmamak.

Hayy gözü çıksın o pis kenafir gözlülerin:))
Stresle bir şekilde baş edebilmeyi öğrenmen gerek canım.Aksi takdirde daha da kötü olursun,kötü oldukça da stresin artar ve kısır döngüden kurtulamazsın.

Gerçekten çok çabalıyorum.Stresten uzak durmaya çalışıyorum koyverdim gitti

Yıpratıyor canım ve artık çok bıktım diyet yapmaktan.Kendimi hiç zayıflamış hissetmiyorum çok çirkin buluyorum.
Kilo alip verdigin icin oluyor bu durum... bu psikolojiyi kilolu olan her insan yasar... unutma ben 120.5 kiloydum yeter artik cigdem dedim kendime aynanin karsisina gectim kendimle konustum agladim zirladim bagardim kendime 2 martta basladim bugün toplam 16.5 kilo verdim ama hic geriye donmedim aman veriyorum zaten diyip yemedim birsey hep ileriye baktım bugunde her cumada oturup yine kendimle konusuyorum... unuttunmu gecenlerde 4xl dan xl dustum tişört aldim.kendime mutlu oldum iradesiz davransaydim 4xl devamdi... neden geriye doneyim neden 16 kilo geri alayım ki manyakmiyim ben zor kurtulmusum... yapamam sende yapma kimse yapmasin kolay verilmiyor bu lanet kilolar

Kesinlikle haklısın ve ben senin iradene hayranım.Bende 116,5 ile başladım şuan 94,8 im ama son aylarda al ver al ver ilerleyemiyorum.Kendime yapıyorum ve çok kızıyorum kendime.

Ben teşekkür ederim canım benim, yönlendirmeleriniz olmasa başaramazdım, galiba biraz da hastalığımın etkisi oldu ama eskiden olsa hastayım diye her şeyi yerdim.bu kez hep siz geldiniz aklımaİyi ki varsınız

Kesinlikle haklısın ve ben senin iradene hayranım.Bende 116,5 ile başladım şuan 94,8 im ama son aylarda al ver al ver ilerleyemiyorum.Kendime yapıyorum ve çok kızıyorum kendime.
Ohooo sen 20 kiloya yakin vermissin mizmizlanmayi birak bence her yaptığın kacamak kendine ugrasina haksızlık... verdigin kilona yazik... kendine gelmen icinde sihirli degnek bekleme... senin mucizen sende... kendinle savasiyorsun... sabah kalk ve emin adimlarla yuru

Yahu arkadaşlar tatile nereye gitceksiniz iki gündür gözlerim yoruldu otel aramaktan.Bi tane buldum çok içime yattı ayy ne ucuz diye benimkine yolladım sonra döndü bana uçmuşsun sen diye bide atar yaptım ucuz işte diye sonra iyi bak Euro dedi.Ve dalga geçti benle Aşık mısın sen diye

Benim bey kibris diyo ama bilemem gideyimde kumar oynayayim hahaha

Kabul etmiyorum şike var ben anlamam gatiyen olmaz yuzde olmaz yaaa banane yaaaaa acim ben yaaaa neyse bu kadar çamur yeter napalim kader utansin bi panda olamadin cigdem yuh sana oha sana
Annem sen gönlümüzün birincisinin, ne haddime
Haydi bakim hoplayin ziplayin beni yormayin hehehe
kııızzz biz de oynamakta ve ev işinde mi yarışsak iki sporsuz ne dersinkaç zamandır oynayacam spor olsun diyorum yapamadım ama sen bana yaptırırsın eöinimSağlığını olumsuz etkilemezse tabi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…