- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Zarar görme olayı değil aslında.En çok da senin için istikrarlı kilo vermeni istiyorum canım.Seni bu kadar yoran strese sokan şeyi bulsak ona göre davranırdın, (davranırdık)Biliyorum canım sadece durumu izah etmek istedim.Benim yüzümden kimse zarar görsün istemem
Stres canım stres.Zarar görme olayı değil aslında.En çok da senin için istikrarlı kilo vermeni istiyorum canım.Seni bu kadar yoran strese sokan şeyi bulsak ona göre davranırdın, (davranırdık)
Canımmm çirkin değilsin.Kilo sorunun var burada olan hepimiz gibiYıpratıyor canım ve artık çok bıktım diyet yapmaktan.Kendimi hiç zayıflamış hissetmiyorum çok çirkin buluyorum.
Hayy gözü çıksın o pis kenafir gözlülerin:))Stres canım stres.
Birde gülmeyin ama bunu çok denedim biri beni görüp aaa ne kadar zayıflamışsın dedikten sonra Maşallah demediklerinde benim çene durmuyor kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum.Bu işin nazarımı olurmuş diyip duruyorum.
Haydi bayramlık elbisenle foto bekleriz artıkDöndüm bilee. Mavi bi elbisem var bayrama onu giymek istiyorum 4 hafta 6 günüm var en iyi şekilde değerlendireceğim
Gerçekten çok çabalıyorum.Stresten uzak durmaya çalışıyorum koyverdim gittiHayy gözü çıksın o pis kenafir gözlülerin:))
Stresle bir şekilde baş edebilmeyi öğrenmen gerek canım.Aksi takdirde daha da kötü olursun,kötü oldukça da stresin artar ve kısır döngüden kurtulamazsın.
Kilo alip verdigin icin oluyor bu durum... bu psikolojiyi kilolu olan her insan yasar... unutma ben 120.5 kiloydum yeter artik cigdem dedim kendime aynanin karsisina gectim kendimle konustum agladim zirladim bagardim kendime 2 martta basladim bugün toplam 16.5 kilo verdim ama hic geriye donmedim aman veriyorum zaten diyip yemedim birsey hep ileriye baktım bugunde her cumada oturup yine kendimle konusuyorum... unuttunmu gecenlerde 4xl dan xl dustum tişört aldim.kendime mutlu oldum iradesiz davransaydim 4xl devamdi... neden geriye doneyim neden 16 kilo geri alayım ki manyakmiyim ben zor kurtulmusum... yapamam sende yapma kimse yapmasin kolay verilmiyor bu lanet kilolarYıpratıyor canım ve artık çok bıktım diyet yapmaktan.Kendimi hiç zayıflamış hissetmiyorum çok çirkin buluyorum.
Atarım atarımHaydi bayramlık elbisenle foto bekleriz artık
Döndüm bilee. Mavi bi elbisem var bayrama onu giymek istiyorum 4 hafta 6 günüm var en iyi şekilde değerlendireceğim
Kac beden o elbise ve sen suan kac bedensin kuzum
Kesinlikle haklısın ve ben senin iradene hayranım.Bende 116,5 ile başladım şuan 94,8 im ama son aylarda al ver al ver ilerleyemiyorum.Kendime yapıyorum ve çok kızıyorum kendime.Kilo alip verdigin icin oluyor bu durum... bu psikolojiyi kilolu olan her insan yasar... unutma ben 120.5 kiloydum yeter artik cigdem dedim kendime aynanin karsisina gectim kendimle konustum agladim zirladim bagardim kendime 2 martta basladim bugün toplam 16.5 kilo verdim ama hic geriye donmedim aman veriyorum zaten diyip yemedim birsey hep ileriye baktım bugunde her cumada oturup yine kendimle konusuyorum... unuttunmu gecenlerde 4xl dan xl dustum tişört aldim.kendime mutlu oldum iradesiz davransaydim 4xl devamdi... neden geriye doneyim neden 16 kilo geri alayım ki manyakmiyim ben zor kurtulmusum... yapamam sende yapma kimse yapmasin kolay verilmiyor bu lanet kilolar
Ben burdayım canım.Sen nerelerdesin?Selam kızlar nasılsınız
Bende yeni geldim eve geçmiş yaptım ama alıntılamaya üşendim sohbetin ortasına dalayım dedimBen burdayım canım.Sen nerelerdesin?
İyi yapmışsın.Bende yeni geldim dışardaydım.Sadece çay içtim midem kazınıyorBende yeni geldim eve geçmiş yaptım ama alıntılamaya üşendim sohbetin ortasına dalayım dedim
Ben teşekkür ederim canım benim, yönlendirmeleriniz olmasa başaramazdım, galiba biraz da hastalığımın etkisi oldu ama eskiden olsa hastayım diye her şeyi yerdim.bu kez hep siz geldiniz aklımaBu haftanın değerlendirmesine devam:))
Takımın kilo yüzdesi sıralamamız
Birincimiz:) @yolcukardelen canım sen oldun.vallahi helal olsun kuzum sana. Minik bebek ve oyun çocuğun varken bu giden kilo ve yüzdesi ayakta alkışlanır canımm
İkincimiz.@medgic26 datlum sen oldun.Her ne kadar verdiğin kilo bazında birinci olsan da yüzde de ikinci oldun canım.
Üçüncümüz sevgili @fitcivciv canım sen oldun kuzu.tebrikler canımm
Dördüncü bendeniz:))
Beşimcimiz.@becezey canım sen oldun.Emziren anneler için örnek menülerinle çok takdir ediyorum canım seni.Geçen hafta da çok iyi eksilmen varken bu hafta da güzel kilo verdin canım.tebrikler.
Altıncımız @gitsinkilolar01 canım sıkıntılı sürecinde bile burayı ihmal etmeyip paylaşım yaptın ya canım helal olsun sana ve sorumluluk duyguna:) tez zamanda sıkıntılarını atlatırsın inşallah.
Yedinciballikayfe
Sekizinci S smygnc oldu.
Deneme süresinde olanlar ve izinde olan caaanımm arkadaşlarım sizinle ilgili yorumum birazdan gelecek.
Ohooo sen 20 kiloya yakin vermissin mizmizlanmayi birak bence her yaptığın kacamak kendine ugrasina haksızlık... verdigin kilona yazik... kendine gelmen icinde sihirli degnek bekleme... senin mucizen sende... kendinle savasiyorsun... sabah kalk ve emin adimlarla yuruKesinlikle haklısın ve ben senin iradene hayranım.Bende 116,5 ile başladım şuan 94,8 im ama son aylarda al ver al ver ilerleyemiyorum.Kendime yapıyorum ve çok kızıyorum kendime.
Benim bey kibris diyo ama bilemem gideyimde kumar oynayayimYahu arkadaşlar tatile nereye gitceksiniz iki gündür gözlerim yoruldu otel aramaktan.Bi tane buldum çok içime yattı ayy ne ucuz diye benimkine yolladım sonra döndü bana uçmuşsun sen diye bide atar yaptım ucuz işte diye sonra iyi bak Euro dedi.Ve dalga geçti benle Aşık mısın sen diye
Annem sen gönlümüzün birincisinin, ne haddimeKabul etmiyorum şike var ben anlamam gatiyen olmaz yuzde olmaz yaaa banane yaaaaa acim ben yaaaaneyse bu kadar çamur yeter napalim kader utansin bi panda olamadin cigdem yuh sana oha sana
kııızzz biz de oynamakta ve ev işinde mi yarışsak iki sporsuz ne dersinHaydi bakim hoplayin ziplayin beni yormayinhehehe
Bizimki de denizden çıkmıycakmış bende şezlonga uzanıp kitap okumak istiyorum.Ve bu balayı olacakBenim bey kibris diyo ama bilemem gideyimde kumar oynayayimhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?