Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

heyecan dorukta azcik izleyeyim bakayim kim kimi gomecek

Patron cildirdi
Kabul etmiyorum şike var ben anlamam gatiyen olmaz yuzde olmaz yaaa banane yaaaaa acim ben yaaaa neyse bu kadar çamur yeter napalim kader utansin bi panda olamadin cigdem yuh sana oha sana
minik kusum birak sen panda olmayi sen boyle gitte serce ol kedi ol oyle kaba sisko hayvan olma

Anam ben oglanla oynuyorum anca ev isinde kocamla kapisabilirsin... ev isi onda hahahah 10bin adim.en az gunde yaptigim tek sey bu birde sabah 7 gece 12 10 kilo tasiyorum bu agirlik egzersizi olabilirmi

Hep birlikte güzel bir takım olduk,sen de iyi ki varsın ve iyi ki yolun takımımıza düştü.Bol bol sağlıklı şeyler ye canım.Emzirme gibi çok büyük avantajın var onu kullan.
Bizimki de denizden çıkmıycakmış bende şezlonga uzanıp kitap okumak istiyorum.Ve bu balayı olacak
Bal ayında kitap mı okuyacan kız:) Desene müstakbel eşine denizi boşver burada okyanus sümmeye var:) kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorsan buyur okyanus var de kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…