heyecan doruktaDİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1– @esperenzaa - @fattylamb95
2- S smygnc - @Huzurvermeyolunda
3- @becezey - @fitcivciv
4-@lavinia12345 @Gonulbagi
5-@ahsen_yarim - @ballikayfe
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!
KAZANAN TARAF KAYBEDEN TARAFA CEZA VERMEK ZORUNDADIR!!!
AKSİ TAKDİRDE KAZANIP DA RAKİBİNE CEZA VERMEYEN KİŞİYE BEN CEZA VERECEĞİM.
Patron cildirdiBu hafta takımın en kötüleri ve takımın yüzdesini düşüren kişiler:
S smygnc ve @ballikayfe siz ikiniz oldunuz.
Sümeyyecim diyet listene uyduğunu söylüyorsun , spor da yaptığını söylüyorsun ama nedensiz kilo artışın var ki buna çözüm bulman gerek. Çok üzülerek söylüyorum bir daha artı yada sabit geldiğinde seni izine çıkarmak zorundayım.
@ballikayfe canım menü paylaşımı yapmadığın için bu hafta kötüydün.Yoğunluklarını da atlattığına ve söz verdiğine göre bu hafta tam katılım ve bol eksi bekliyorum senden. Takım ile kaynaşmadan, sohbet etmeden takım bilincin zor oluşur ve hem bize hem de sana zarar verir.
minik kusum birak sen panda olmayi sen boyle gitte serce ol kedi ol oyle kaba sisko hayvan olmaKabul etmiyorum şike var ben anlamam gatiyen olmaz yuzde olmaz yaaa banane yaaaaa acim ben yaaaaneyse bu kadar çamur yeter napalim kader utansin bi panda olamadin cigdem yuh sana oha sana
Anam ben oglanla oynuyorum ancaAnnem sen gönlümüzün birincisinin, ne haddime
Kiz oyle deme ben ugrasiyorum kaptanimla gurur duyuyorum seninle vallahi billahi muckkk
kııızzz biz de oynamakta ve ev işinde mi yarışsak iki sporsuz ne dersinkaç zamandır oynayacam spor olsun diyorum yapamadım ama sen bana yaptırırsın eöinim Sağlığını olumsuz etkilemezse tabi senin
Nasi balayi yaaaa ??? Olmaz aykiri bir kereBizimki de denizden çıkmıycakmış bende şezlonga uzanıp kitap okumak istiyorum.Ve bu balayı olacak
Kiz sen beni oldurcen miminik kusum birak sen panda olmayi sen boyle gitte serce ol kedi ol oyle kaba sisko hayvan olma
Biz anlaştık bacım dokunmıycak benim erim banaNasi balayi yaaaa ??? Olmaz aykiri bir kereo otelin sallanmasi lazim hahahaha
Konu dondu dolastiiii yine malum konuya geldiNasi balayi yaaaa ??? Olmaz aykiri bir kereo otelin sallanmasi lazim hahahaha
Biliyorum cnm ona taktiginj ama bi panda olamadim diyince ondan saaptimKiz sen beni oldurcen mipanda nickli hatuna taktim kafayi yoksa ben zaten tontis kuguyummm hahahah
Boyle anlasmami olur kiz yazik vallaBiz anlaştık bacım dokunmıycak benim erim bana
Hahahaha zorla yazdiriyorlar ayol yoksa ben boyle konulari hic sevmemKonu dondu dolastiiii yine malum konuya geldifattylamb94 esraaaa kos bacim kosss sevdigin konular aciliyo
Belli canim sevmediginHahahaha zorla yazdiriyorlar ayol yoksa ben boyle konulari hic sevmem
Hahahaja pandanin yavrusu kac kg dur ki merak ettim bak simdi sanirim ben suan oyumBiliyorum cnm ona taktiginj ama bi panda olamadim diyince ondan saaptim
Hedefim ceylan gibi olmak olsun. Soyle suzuleee suzuleee yurursunHahahaja pandanin yavrusu kac kg dur ki merak ettim bak simdi sanirim ben suan oyumhehehe hedefime uygun hayvancik bulamadim
Hep birlikte güzel bir takım olduk,sen de iyi ki varsın ve iyi ki yolun takımımıza düştü.Bol bol sağlıklı şeyler ye canım.Emzirme gibi çok büyük avantajın var onu kullan.
Ben teşekkür ederim canım benim, yönlendirmeleriniz olmasa başaramazdım, galiba biraz da hastalığımın etkisi oldu ama eskiden olsa hastayım diye her şeyi yerdim.bu kez hep siz geldiniz aklımaİyi ki varsınız
Bal ayında kitap mı okuyacan kız:) Desene müstakbel eşine denizi boşver burada okyanus sümmeye var:) kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorsan buyur okyanus var de kız.Bizimki de denizden çıkmıycakmış bende şezlonga uzanıp kitap okumak istiyorum.Ve bu balayı olacak
Saat 12’yi geçtiğine göre
Aboww gaç
Tamam bak bu olurHedefim ceylan gibi olmak olsun. Soyle suzuleee suzuleee yurursun
HahahahaAboww gaçesperenzaa gac adimiz çıkmış ayol... hadi hadi siz teoride kalın ben uygulamaya geçiyorum iyi geceler
Muckkk iyi geceler fıstığımmmmHahahahakoş dacmin koşşş
Öpüyorumm canımm iyi geceler.
Kg verme sırrımizi soyleme herkese yaaa olan var olmayan varSaat 12’yi geçtiğine göreBu hafta eşim seferi değildi ve 700 gram verdim hatırlatayım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?