Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pek muhterem takım arkadaşlarım hepinizin boyunun ölçüsünü değil de vücut ölçülerini almamızın zamanı geldi canlarım.
Bir ay önceki ölçülerimizle kıyaslama yapacağız.
En geç pazartesiye ölçülerinizi yazarsanız memnun olurum, aksi takdirde memnuniyetsiz olur çok pis rencide ederim

Yarin atarım yavrucummm

Off valla bazen vazgeçiyorum ya bu çocuk beni kendinden soğutuyo ara sıra ama her türlü evlenirim ya isteyen çok
Evlenirsin canım.Kız hele biraz kilo versen taliplerin kuyruğundan sizin evin trafiği felç olur.
Zayıfla kız ,piyasa kızışsın iyi olan seni alsın

Düşün bakalım canım Kız sakın acıma bana,ben öyle yapacağım
Bu hafta az spor yaptım, biraz sporu arttırmam lazım.
Ne kendime acırım ne de sana latin popolum bu hafta biz 2 rakip 1.olmamız lazım.(rakipte olsak grubuz ) Huzurvermeyolunda sahalara döndü şimdi biraz zor ama imkansız değil

Evlenirsin canım.Kız hele biraz kilo versen taliplerin kuyruğundan sizin evin trafiği felç olur.
Zayıfla kız ,piyasa kızışsın iyi olan seni alsın
Mühim olan şişmanken beğenmeleri kız acaba kilo aldım diye mi bu çocuk böyle yapıyo tanıştığımızda 54 kiloydum şimdi 74üm belki beğenmiyodur artık

Beni lafa tutup avare ettiniz menümü unutturdunuz köftehorlar
Sabah çatlayana kadar yedim
Yeşil soğanlı yumurta,ceviz,peynir, zeytin,bol yeşillik,domates,salatalık
Aralarda kahve,yeşil çay,
Akşam ızgara köfte,buharda pişmiş çeşitli sebzeler,yoğurt
Su:2,5
Spor: 13,500 civarında adım

fattylamb94

Menü mükemmelll harikasın. Hayranım sana ya. Insan hiç mi çizgisini bozmaz

Mühim olan şişmanken beğenmeleri kız acaba kilo aldım diye mi bu çocuk böyle yapıyo tanıştığımızda 54 kiloydum şimdi 74üm belki beğenmiyodur artık
Amannn kız bu adam seni iyice besleyip, semirmene sebep olmuş.bence seni bilinçli şişirmiş mi rakipler azalsın diye
Açç gözünü uyuma esraamm Adam kısmetlerinle oynuyor

Amannn kız bu adam seni iyice besleyip, semirmene sebep olmuş.bence seni bilinçli şişirmiş mi rakipler azalsın diye
Açç gözünü uyuma esraamm Adam kısmetlerinle oynuyor
Valla kız doğru diyosun en iyisi kendi memleketimde yaşayan birini bulmak. Anamın babamın yanından ayrılmam. Askerliğinide yapmış olsun seneye evlenirim hemen

Menü mükemmelll harikasın. Hayranım sana ya. Insan hiç mi çizgisini bozmaz
Aslında çok fena alıştım canım.o kadar rahatım ki canım hiçbişey çekmiyor.
Akşam yemeklerini hazırlarken eşime ve oğluma ayrı şeyler yapıp kendime özel bişeyler hazırlamak kendime özenmek çok hoşuma gidiyor artık.
Bizim evde de börekler ,pastalar,poaçalar yapılıyor ama onları ben yemşyorum.

Bende onu merak ediyordum. Nasil kendini bu kadar soyutluyorsun ? Tamam evdeyken eşin durumu bildiğinden ısrar etmez ama bi misafirliğe gittiğinde ya da sana geldiklerinde nasil reddediyorsun ? Türk insanını biliyosun bu konu hassas noktaları.
Hahahaha Askerliğini yapmamışa kız vermeyiz zati
Kaçç kız kaç bu çocuk seni obez yapacak
Obez yapıp o beni bırakıyo üstüne

Anam ben oglanla oynuyorum anca ev isinde kocamla kapisabilirsin... ev isi onda hahahah 10bin adim.en az gunde yaptigim tek sey bu birde sabah 7 gece 12 10 kilo tasiyorum bu agirlik egzersizi olabilirmi
Ama olmadı ki şimdi, kim gazlayacak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…