- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Ama olmadı ki şimdi, kim gazlayacak beniAnam ben oglanla oynuyorum ancaev isinde kocamla kapisabilirsin... ev isi onda hahahah 10bin adim.en az gunde yaptigim tek sey bu birde sabah 7 gece 12 10 kilo tasiyorum bu agirlik egzersizi olabilirmi
uyanınca biraz bakmıştım ben pandanın mesajlarına haftaya da üç hedeflemiş galiba ama emin olamadım şimdi tekrar bakayım fırsat bulursamBiliyorum cnm ona taktiginj ama bi panda olamadim diyince ondan saaptim
Yarın mesela misafirliğe gideceğiz,eşimin arkadaşlarına.Orada da yiyebileceğim en uygun şeyleri yerim gibi geliyor.Bende onu merak ediyordum. Nasil kendini bu kadar soyutluyorsun ? Tamam evdeyken eşin durumu bildiğinden ısrar etmez ama bi misafirliğe gittiğinde ya da sana geldiklerinde nasil reddediyorsun ? Türk insanını biliyosun bu konu hassas noktaları.
Obez yapıp o beni bırakıyo üstüne
Ev işi diye iyice yorma kendini sakın.dip köşe işe girip de hırpalama vücudunu.Ama olmadı ki şimdi, kim gazlayacak beni
Aslında tamamen irade meselesi. Yakın arkadaşa eşe dosta zaten durum anlatılır. Uzak olana da dediğin gibi bişeyler uydurulur. Ayrıca bizim mutfağımızda hamur işi olduğu kadar salata ve mezede vardır. Çorbasız salatasız misafir ağırlanmaz. Diyetine sadık olan insan onlarlada doyar illa sofrada ben yemem diyip dikkatleri üstüne çekmeye gerek yok. Benim hayatım bahaneler üstüne kurulu. Sen gerçekten bunları aşmışsın esperenzam umarım hayat boyu hiç eski haline dönmezsinYarın mesela misafirliğe gideceğiz,eşimin arkadaşlarına.Orada da yiyebileceğim en uygun şeyleri yerim gibi geliyor.
Eşime sormuşlar ne yapalım diye eşim çok zahmet etmeyin,ızgara bişeyler olur demiş:)) adam bile alıştı menülerime
Benim eşim ısrar hiç etmez aynen dediğin gibi ama kontes dediğim çok yakın arkadaşım var ya ondaki ısrar kimsede yoktur. O bile benim ısrarım bir sana sökmedi der.
Gittiğim yer çok yakın arkadaşımsa huyumu bilir ısrar etmez,ederse de ben tekrar tekrar hayır derim, diyette olduğumu söyleyemeyecek yakınlıkta değilsem şekerim yüksek, dokunuyor,midemi bozdum vs gibi şeylerle geçiştiriyorum.
Bana geldiler yine Eliffattylamb94 kim birakiyo kiz seni? Noldu yine hayidir
Noldu kuzucum ya..Bana geldiler yine Elif
Şu an bana şeytan diyor ki up uzun bi ayrılık mesajı yazNoldu kuzucum ya..
Ahhaaa takıma geri döndüğüm ilk günlerdeki esrayı buldum yineŞu an bana şeytan diyor ki up uzun bi ayrılık mesajı yazvalla olan bir şey yok. Beyimiz bir sözüme alındı diye günlerdir triplerde. Ben de sıkıldım artık
Aceleyle karar verme canim. Ama ayrilik fikrini bu kadar cabuk dusunebiliyosan iliskinizin gelecrgini iyice bir dusun. Tartisma trip evlenincede oluyo ozaman bir mesajla ayrilamazsinŞu an bana şeytan diyor ki up uzun bi ayrılık mesajı yazvalla olan bir şey yok. Beyimiz bir sözüme alındı diye günlerdir triplerde. Ben de sıkıldım artık
Valla kız öyle oldu biraz ama uzaktan ilişki yürütmek o kadar zor ki anlatamam. Yan yanayken bi sarılıyosun konu unutuluyo. Ama uzakta uzadıkça uzuyor. Vallahi kötü bişey söylemedim o yanlış anladı ve telefonu yüzüme kapattı. Ona göre yüzüme kapatmak değilmiş kapatıyorum demiş. Bende orda film koptu valla çok soğudum o hareketinden. Günlerdir de konuşmuyoruz. Özür dilemesi gerekiyor ama şirinlik yapıyo sadece. Ben de artık kedimi çok değersiz hissetmeye başladım.Ahhaaa takıma geri döndüğüm ilk günlerdeki esrayı buldum yine
Ne dedin pisboğaz olduğu kadar boş boğazlım
Şimdide ayrılamam. En kızdığım şeydir. Bu ilişki 1 mesajla başlamadıysa 1 mesajla bitemez. Uzaklık bizi bu hale getirdi Elifim. Yan yanayken bizden iyisi yokAceleyle karar verme canim. Ama ayrilik fikrini bu kadar cabuk dusunebiliyosan iliskinizin gelecrgini iyice bir dusun. Tartisma trip evlenincede oluyo ozaman bir mesajla ayrilamazsin
Uzaktan zor olur tabi. Sizin biraraya gelme zamaniniz gelmis :)Şimdide ayrılamam. En kızdığım şeydir. Bu ilişki 1 mesajla başlamadıysa 1 mesajla bitemez. Uzaklık bizi bu hale getirdi Elifim. Yan yanayken bizden iyisi yok
Evet emzirmek çok fark ettiriyor canımHep birlikte güzel bir takım olduk,sen de iyi ki varsın ve iyi ki yolun takımımıza düştü.Bol bol sağlıklı şeyler ye canım.Emzirme gibi çok büyük avantajın var onu kullan.
Bal ayında kitap mı okuyacan kız:) Desene müstakbel eşine denizi boşver burada okyanus sümmeye var:) kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorsan buyur okyanus var de kız.
İlla söyleteceksiniz, kırkım çıktı ya benim de haniSaat 12’yi geçtiğine göreBu hafta eşim seferi değildi ve 700 gram verdim hatırlatayım istedim
iki çocukla zor oluyor dışarı çıkmak bu aralar bi de yağmurlu hep.. yok ağır kaldırmam zaten de dediğin gibi yapmıyayım yine deEv işi diye iyice yorma kendini sakın.dip köşe işe girip de hırpalama vücudunu.
Senin yapabileceğin en iyi spor 20-30 dk yürümek.dışarı çıkamayırsan da evde bol adım at çok zorlama kendini, dikişlerin iyice kaynasın sonra yaparsın ufak ufak.
Valla böylede nasıl gitcek bilmiyorum ya. Eskiden olsa ağlar zırlardım şimdi umursamıyorumda. Ne hali varsa görsün diyorum. Aklıma yanımdayken onu ne kadar çok sevdiğim geliyor elim ayağım bağlanıyoUzaktan zor olur tabi. Sizin biraraya gelme zamaniniz gelmis :)
Umursamamani sevmemene baglama bence. Alismjsta olabilirsin. Ufak kavgalar yuzunden ayrilmayacaginizi bildigin icinde umursamiyor olabilirsin. Seviyosan seviyosundur uzak yakin farketmez. Insanlar farkli ulkelerden iliski yurutuyolarValla böylede nasıl gitcek bilmiyorum ya. Eskiden olsa ağlar zırlardım şimdi umursamıyorumda. Ne hali varsa görsün diyorum. Aklıma yanımdayken onu ne kadar çok sevdiğim geliyor elim ayağım bağlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?