Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anam ben oglanla oynuyorum anca ev isinde kocamla kapisabilirsin... ev isi onda hahahah 10bin adim.en az gunde yaptigim tek sey bu birde sabah 7 gece 12 10 kilo tasiyorum bu agirlik egzersizi olabilirmi
Ama olmadı ki şimdi, kim gazlayacak beni

Yarın mesela misafirliğe gideceğiz,eşimin arkadaşlarına.Orada da yiyebileceğim en uygun şeyleri yerim gibi geliyor.
Eşime sormuşlar ne yapalım diye eşim çok zahmet etmeyin,ızgara bişeyler olur demiş:)) adam bile alıştı menülerime
Benim eşim ısrar hiç etmez aynen dediğin gibi ama kontes dediğim çok yakın arkadaşım var ya ondaki ısrar kimsede yoktur. O bile benim ısrarım bir sana sökmedi der.
Gittiğim yer çok yakın arkadaşımsa huyumu bilir ısrar etmez,ederse de ben tekrar tekrar hayır derim, diyette olduğumu söyleyemeyecek yakınlıkta değilsem şekerim yüksek, dokunuyor,midemi bozdum vs gibi şeylerle geçiştiriyorum.

Ama olmadı ki şimdi, kim gazlayacak beni
Ev işi diye iyice yorma kendini sakın.dip köşe işe girip de hırpalama vücudunu.
Senin yapabileceğin en iyi spor 20-30 dk yürümek.dışarı çıkamayırsan da evde bol adım at çok zorlama kendini, dikişlerin iyice kaynasın sonra yaparsın ufak ufak.

Aslında tamamen irade meselesi. Yakın arkadaşa eşe dosta zaten durum anlatılır. Uzak olana da dediğin gibi bişeyler uydurulur. Ayrıca bizim mutfağımızda hamur işi olduğu kadar salata ve mezede vardır. Çorbasız salatasız misafir ağırlanmaz. Diyetine sadık olan insan onlarlada doyar illa sofrada ben yemem diyip dikkatleri üstüne çekmeye gerek yok. Benim hayatım bahaneler üstüne kurulu. Sen gerçekten bunları aşmışsın esperenzam umarım hayat boyu hiç eski haline dönmezsin

Şu an bana şeytan diyor ki up uzun bi ayrılık mesajı yaz valla olan bir şey yok. Beyimiz bir sözüme alındı diye günlerdir triplerde. Ben de sıkıldım artık
Ahhaaa takıma geri döndüğüm ilk günlerdeki esrayı buldum yine
Ne dedin pisboğaz olduğu kadar boş boğazlım

Şu an bana şeytan diyor ki up uzun bi ayrılık mesajı yaz valla olan bir şey yok. Beyimiz bir sözüme alındı diye günlerdir triplerde. Ben de sıkıldım artık
Aceleyle karar verme canim. Ama ayrilik fikrini bu kadar cabuk dusunebiliyosan iliskinizin gelecrgini iyice bir dusun. Tartisma trip evlenincede oluyo ozaman bir mesajla ayrilamazsin

Ahhaaa takıma geri döndüğüm ilk günlerdeki esrayı buldum yine
Ne dedin pisboğaz olduğu kadar boş boğazlım
Valla kız öyle oldu biraz ama uzaktan ilişki yürütmek o kadar zor ki anlatamam. Yan yanayken bi sarılıyosun konu unutuluyo. Ama uzakta uzadıkça uzuyor. Vallahi kötü bişey söylemedim o yanlış anladı ve telefonu yüzüme kapattı. Ona göre yüzüme kapatmak değilmiş kapatıyorum demiş. Bende orda film koptu valla çok soğudum o hareketinden. Günlerdir de konuşmuyoruz. Özür dilemesi gerekiyor ama şirinlik yapıyo sadece. Ben de artık kedimi çok değersiz hissetmeye başladım.

Aceleyle karar verme canim. Ama ayrilik fikrini bu kadar cabuk dusunebiliyosan iliskinizin gelecrgini iyice bir dusun. Tartisma trip evlenincede oluyo ozaman bir mesajla ayrilamazsin
Şimdide ayrılamam. En kızdığım şeydir. Bu ilişki 1 mesajla başlamadıysa 1 mesajla bitemez. Uzaklık bizi bu hale getirdi Elifim. Yan yanayken bizden iyisi yok

Evet emzirmek çok fark ettiriyor canımBen duygusal bi insanım öyle deme ağlarım annem
Saat 12’yi geçtiğine göreBu hafta eşim seferi değildi ve 700 gram verdim hatırlatayım istedim
İlla söyleteceksiniz, kırkım çıktı ya benim de haniFazladan giden o yarım kilo hastalıktan değildi aslında
iki çocukla zor oluyor dışarı çıkmak bu aralar bi de yağmurlu hep.. yok ağır kaldırmam zaten de dediğin gibi yapmıyayım yine de Dr um iki hafta daha dikkat er sesi zaten, spor için de bir ay daha bekle dedi. Squat yapasım var da

Uzaktan zor olur tabi. Sizin biraraya gelme zamaniniz gelmis :)
Valla böylede nasıl gitcek bilmiyorum ya. Eskiden olsa ağlar zırlardım şimdi umursamıyorumda. Ne hali varsa görsün diyorum. Aklıma yanımdayken onu ne kadar çok sevdiğim geliyor elim ayağım bağlanıyo

Valla böylede nasıl gitcek bilmiyorum ya. Eskiden olsa ağlar zırlardım şimdi umursamıyorumda. Ne hali varsa görsün diyorum. Aklıma yanımdayken onu ne kadar çok sevdiğim geliyor elim ayağım bağlanıyo
Umursamamani sevmemene baglama bence. Alismjsta olabilirsin. Ufak kavgalar yuzunden ayrilmayacaginizi bildigin icinde umursamiyor olabilirsin. Seviyosan seviyosundur uzak yakin farketmez. Insanlar farkli ulkelerden iliski yurutuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…