Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Umursamamani sevmemene baglama bence. Alismjsta olabilirsin. Ufak kavgalar yuzunden ayrilmayacaginizi bildigin icinde umursamiyor olabilirsin. Seviyosan seviyosundur uzak yakin farketmez. Insanlar farkli ulkelerden iliski yurutuyolar
Ya saçma olan iletişimi kopartıyoruz artık ufak kavgalarda. Kaç gündür konuşmuyoruz ve benim aklımada gelmiyo açıkçası. O bir söylediğim bir cümleden başka kırıldığı bozulduğu şeylere atladı. Içinde biriktirmişte biriktirmiş

Bazılarının özür dileyebilme gibi bir özelliği yoktur.şirinlikle maymunlukla halletmeye çalışırlar. Eşim de öyleydi ama yıllar içinde törpüledi bu huyunu.
Esas sorun uzak oluşunuz canım. Bir aradayken çok mutluydunuz dediğin gibi. Özlemenin hıncını böyle çıkarıuorsunuz.
Biraz sakinleş,sakin sakin konuşun canım. Öfkeyle kalkıp pişmanlıkla oturmayın.kızgın dönemlerde hep kötü anılar canlanır ama iyi anlarınızı düşün.
En son olayda da sen haksızdın.çocuğun dedesi hastaydı ve sen yeni tanıdığın adam gibi davranıp o aramazsa ben aramam tribine girmiştin. Çocuk sıkıntılıyken arayamadığı için kendi kendine kafanda kurup bitiriyordun.
Sen onun yerinde olsan çoktan bitirdin.
Öfkeyle kalkma canım. Sonu pişmanlık oluyor.

Valla böylede nasıl gitcek bilmiyorum ya. Eskiden olsa ağlar zırlardım şimdi umursamıyorumda. Ne hali varsa görsün diyorum. Aklıma yanımdayken onu ne kadar çok sevdiğim geliyor elim ayağım bağlanıyo
Konuya dalsam mı dalmasam mı bilemedim esram ama Elif haklı evlendikten sonra daha zor oluyor bir şeyler.şimdi silebiliyorsan bi sinirle, iyi gözden geçirmen değerlendirmen lazım.
Gerçi ağlarım falan deyince kendime benzettim, çok duygusalsın galiba.ben de hemen ağlarım tartıştığımızda ki hiç hoşlanmıyorum bundan.sinirliyken tamam bitti nefret ediyorum derim ama iki güzel söz edince de unuturum her şeyi.deli gibi de seviyorum odunumu
Zor anam bu işler çok zor

Kızlar iyi geceler merhaba. Listeye bile girememisim unutulmusum vay benim halime :)
Asiri derecede yogun ama guzel huzunlu bi o kadar gururlu bir gun gecirdim.
Okulun sonu yaklastikca yogunluk artiyor bizde.
Bir de ek gorevlerim cok var.
Ama aklim hep burda.
Bugun okuldan sonra sehit esine ziyarete gittik. Ogrencilerimle onun anneler gununu kutladik.etkisinden kurtulmak cok zor Allah sabir versin. Ordan ogrencilerimin ricasi uzerine bir kurs gorusmesine gittik. Aksam bir programim vardi. Eve geldim oglumla biraz zamn gecireyim derkn vakit bu vakit oldu. Siz kaynatmissiniz masallahiniz var sohbet iyiymis tam okumadim ama belli.

Esperenzam ben çok sabırlıyım bugün bunu anladım. o yanlış anladığı gece telefon yüzüme kapanmasına rağmen 4 kere aradım ve cevap alamadım. Şimdi gelmiş yine alttan alttan laf sokarak konuyu açıyor. Özür dilemesede hatasını anladığını gösterse yeter. Ben egolarımı tatmin etmek için özür beklemiyorum bana sadece belli etsin. Çok kırgınım ama o da çok kırgınım diyor. Kaldım böyle ortada

30 canım sen?
Allahiiimmm yerim onun ayaklarini parmaklara bak minicik oy masallah
Op annesi ayaklarini ellerini op bol bol mis gibi misss
Şimdi uyanır diye öpemiyorum ama ilk emzirme seansımızda öperim canım:)
Aman allahım bu ne ya elini yediğim maşallah Allahım nazarlardan korusun minik civciv
Amin, sağ ol canım benim:)

Maşallah canım.tam böyle öpmelik yemelik
Allah ömrünü uzun,şansını bol etsin canım.
Amin teyzesi hepimizin evladını inşallah

Ay bir de bana az önce diyor ki sen beni törpüle düzelt o zaman. Iyice sinirim tepeme çıktı. Ben senin annen miyim eğitim mi vercem sana yanlış olduğunu biliyosan kendin düzelt

Canım benim şaşkınlığım Tekrar özür dilerim canım
Hem çok duygu yüklü hem de tempo yüklü bi gün olmuş canım.
Zor olsa gerek.Allah sabır versin şehit eşine.

30 canım sen?

Şimdi uyanır diye öpemiyorum ama ilk emzirme seansımızda öperim canım:)

Amin, sağ ol canım benim:)

Amin teyzesi hepimizin evladını inşallah
Bende 24üm böyle diyince bi garip oluyorum daha 17 gibiyim kız sen bebişi her saniye öpmeden nasıl durabiliyosun

Ay bir de bana az önce diyor ki sen beni törpüle düzelt o zaman. Iyice sinirim tepeme çıktı. Ben senin annen miyim eğitim mi vercem sana yanlış olduğunu biliyosan kendin düzelt
Ama değişime açıksa, hatalı olduğununkabulleniyorsa bu az bi şey değil canım sinirlenme. Ya diklense her konuda haklı olduğunu iddia etseydi

Kizlar bu diyet bana kadinlarin en yakin dostunu bile kiskanabilecegini gosterdi.:)) Diyetteyim desen bi turlu demesen bi turlu :) ben yemiyorum diye kendi de yemeyenler zorla tabaga tatli birakanlar. Yani diyetteyim demesem boyle israr etmezlerdi bunlar :)

Bende 24üm böyle diyince bi garip oluyorum daha 17 gibiyim kız sen bebişi her saniye öpmeden nasıl durabiliyosun
Daha 24 mü :) ne güzel. Erkekleri idare etmek gerekir bazen senin huyunu suyunu kapar zamanla. Hep seni idare eden erkekle de mutlu olunmaz. Kolay insanlar aşk olmuyor. Cok zor da olmaz tabi de karsilikli anlayis lazim.

Ohh gençliğinin baharında tazecik ne güzel ay sorma bana da hala öyleüni öğrencisi bi kız,bana abla dediğinde fark etmiştim acı gerçeği(3-4 yol önce oğluma hamileyken) uyanıkken duramıyorum zaten şimdi bi de gülmeye tepki vermeye başladı doğduğunda oğlum 3,5 yaşındaydı ama bebek büyütmeyi unutmuşum dedim her şeyi o kadar minik geldi ki

Ama değişime açıksa, hatalı olduğununkabulleniyorsa bu az bi şey değil canım sinirlenme. Ya diklense her konuda haklı olduğunu iddia etseydi
Ay valla buraya yazınca sakinleşiyorum. esperenzaa ve Kanguru_ az çekmedi kahrımı bu çocuğu bu güne kadar bırakmadıysam sizler sayesinde

Ben onu törpüleyemiyorum yani ben böyle böyle olmanı istiyorum diyemem. 4 senelik sevgilisini tanımasını bekliyorum. O kadar yoruldum ki uzak ilişkiden

Karakteri düzgün ve sevgisinden eminsen törpülersin ne olacak.
Benim eşimin de fiks savunmasıydı düşünemedim:)) eşimi yıllar içinde o kadar törpüledim ki eserimle gurur duyuyorum.
Eşim de beni törpüledi bu arada.ben çok ani çıkışları olan fevri biriydim.onun çabası sevgisi ve ona olan sevgim sakinleştirdi beni.
Senin bu ani çıkışlarında eski beni görüyorum kuzum.
Beraber büyüyorsunuz ve beraber olgunlaşıp törpüleniyorsunuz.

Canlar uyuyorum ben Galiba bugün bildirimde tartı fotosu atmadım.misafirim gelecek olunca aceleyle yazmıştım çünkü.şimdi foto atınca gördümHayırlı geceler cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…