Allahiiimmm yerim onun ayaklarini parmaklara bak minicik oy masallahEki Görüntüle 2145775 Eki Görüntüle 2145776
İyi geceler diZelerimesperenzaa elini uyurken çektim de ayaklarını uyanıkken durmadı zor çektim
Ya saçma olan iletişimi kopartıyoruz artık ufak kavgalarda. Kaç gündür konuşmuyoruz ve benim aklımada gelmiyo açıkçası. O bir söylediğim bir cümleden başka kırıldığı bozulduğu şeylere atladı. Içinde biriktirmişte biriktirmişUmursamamani sevmemene baglama bence. Alismjsta olabilirsin. Ufak kavgalar yuzunden ayrilmayacaginizi bildigin icinde umursamiyor olabilirsin. Seviyosan seviyosundur uzak yakin farketmez. Insanlar farkli ulkelerden iliski yurutuyolar
Bazılarının özür dileyebilme gibi bir özelliği yoktur.şirinlikle maymunlukla halletmeye çalışırlar. Eşim de öyleydi ama yıllar içinde törpüledi bu huyunu.Valla kız öyle oldu biraz ama uzaktan ilişki yürütmek o kadar zor ki anlatamam. Yan yanayken bi sarılıyosun konu unutuluyo. Ama uzakta uzadıkça uzuyor. Vallahi kötü bişey söylemedim o yanlış anladı ve telefonu yüzüme kapattı. Ona göre yüzüme kapatmak değilmiş kapatıyorum demiş. Bende orda film koptu valla çok soğudum o hareketinden. Günlerdir de konuşmuyoruz. Özür dilemesi gerekiyor ama şirinlik yapıyo sadece. Ben de artık kedimi çok değersiz hissetmeye başladım.
Konuya dalsam mı dalmasam mı bilemedim esram ama Elif haklı evlendikten sonra daha zor oluyor bir şeyler.şimdi silebiliyorsan bi sinirle, iyi gözden geçirmen değerlendirmen lazım.Valla böylede nasıl gitcek bilmiyorum ya. Eskiden olsa ağlar zırlardım şimdi umursamıyorumda. Ne hali varsa görsün diyorum. Aklıma yanımdayken onu ne kadar çok sevdiğim geliyor elim ayağım bağlanıyo
Aman allahım bu ne ya elini yediğim maşallah Allahım nazarlardan korusunEki Görüntüle 2145775 Eki Görüntüle 2145776
İyi geceler diZelerimesperenzaa elini uyurken çektim de ayaklarını uyanıkken durmadı zor çektim
Eki Görüntüle 2145775 Eki Görüntüle 2145776
Esperenzam ben çok sabırlıyım bugün bunu anladım. o yanlış anladığı gece telefon yüzüme kapanmasına rağmen 4 kere aradım ve cevap alamadım. Şimdi gelmiş yine alttan alttan laf sokarak konuyu açıyor. Özür dilemesede hatasını anladığını gösterse yeter. Ben egolarımı tatmin etmek için özür beklemiyorum bana sadece belli etsin. Çok kırgınım ama o da çok kırgınım diyor. Kaldım böyle ortadaBazılarının özür dileyebilme gibi bir özelliği yoktur.şirinlikle maymunlukla halletmeye çalışırlar. Eşim de öyleydi ama yıllar içinde törpüledi bu huyunu.
Esas sorun uzak oluşunuz canım. Bir aradayken çok mutluydunuz dediğin gibi. Özlemenin hıncını böyle çıkarıuorsunuz.
Biraz sakinleş,sakin sakin konuşun canım. Öfkeyle kalkıp pişmanlıkla oturmayın.kızgın dönemlerde hep kötü anılar canlanır ama iyi anlarınızı düşün.
En son olayda da sen haksızdın.çocuğun dedesi hastaydı ve sen yeni tanıdığın adam gibi davranıp o aramazsa ben aramam tribine girmiştin. Çocuk sıkıntılıyken arayamadığı için kendi kendine kafanda kurup bitiriyordun.
Sen onun yerinde olsan çoktan bitirdin.
Öfkeyle kalkma canım. Sonu pişmanlık oluyor.
30 canım sen?@yolcukardelen sen kaç yaşındaydın
Şimdi uyanır diye öpemiyorum ama ilk emzirme seansımızda öperim canımAllahiiimmm yerim onun ayaklarini parmaklara bak minicik oy masallah
Op annesi ayaklarini ellerini op bol bol mis gibi misss
Amin, sağ ol canım benim:)Aman allahım bu ne ya elini yediğim maşallah Allahım nazarlardan korusunminik civciv
Amin teyzesi hepimizin evladını inşallah
Maşallah canım.tam böyle öpmelik yemelik
Allah ömrünü uzun,şansını bol etsin canım.
Ay bir de bana az önce diyor ki sen beni törpüle düzelt o zaman. Iyice sinirim tepeme çıktı. Ben senin annen miyim eğitim mi vercem sana yanlış olduğunu biliyosan kendin düzeltBazılarının özür dileyebilme gibi bir özelliği yoktur.şirinlikle maymunlukla halletmeye çalışırlar. Eşim de öyleydi ama yıllar içinde törpüledi bu huyunu.
Esas sorun uzak oluşunuz canım. Bir aradayken çok mutluydunuz dediğin gibi. Özlemenin hıncını böyle çıkarıuorsunuz.
Biraz sakinleş,sakin sakin konuşun canım. Öfkeyle kalkıp pişmanlıkla oturmayın.kızgın dönemlerde hep kötü anılar canlanır ama iyi anlarınızı düşün.
En son olayda da sen haksızdın.çocuğun dedesi hastaydı ve sen yeni tanıdığın adam gibi davranıp o aramazsa ben aramam tribine girmiştin. Çocuk sıkıntılıyken arayamadığı için kendi kendine kafanda kurup bitiriyordun.
Sen onun yerinde olsan çoktan bitirdin.
Öfkeyle kalkma canım. Sonu pişmanlık oluyor.
Canım benim şaşkınlığımKızlar iyi geceler merhaba. Listeye bile girememisim unutulmusum vay benim halime :)
Asiri derecede yogun ama guzel huzunlu bi o kadar gururlu bir gun gecirdim.
Okulun sonu yaklastikca yogunluk artiyor bizde.
Bir de ek gorevlerim cok var.
Ama aklim hep burda.
Bugun okuldan sonra sehit esine ziyarete gittik. Ogrencilerimle onun anneler gununu kutladik.etkisinden kurtulmak cok zor Allah sabir versin. Ordan ogrencilerimin ricasi uzerine bir kurs gorusmesine gittik. Aksam bir programim vardi. Eve geldim oglumla biraz zamn gecireyim derkn vakit bu vakit oldu. Siz kaynatmissiniz masallahiniz var sohbet iyiymis tam okumadim ama belli.
Bende 24üm30 canım sen?
Şimdi uyanır diye öpemiyorum ama ilk emzirme seansımızda öperim canım:)
Amin, sağ ol canım benim:)
Amin teyzesi hepimizin evladını inşallah
Ama değişime açıksa, hatalı olduğununkabulleniyorsa bu az bi şey değil canım sinirlenme. Ya diklense her konuda haklı olduğunu iddia etseydiAy bir de bana az önce diyor ki sen beni törpüle düzelt o zaman. Iyice sinirim tepeme çıktı. Ben senin annen miyim eğitim mi vercem sana yanlış olduğunu biliyosan kendin düzelt
Daha 24 mü :) ne güzel. Erkekleri idare etmek gerekir bazen senin huyunu suyunu kapar zamanla. Hep seni idare eden erkekle de mutlu olunmaz. Kolay insanlar aşk olmuyor. Cok zor da olmaz tabi de karsilikli anlayis lazim.Bende 24ümböyle diyince bi garip oluyorum daha 17 gibiyim kız sen bebişi her saniye öpmeden nasıl durabiliyosun
Ohh gençliğinin baharında tazecik ne güzelBende 24ümböyle diyince bi garip oluyorum daha 17 gibiyim kız sen bebişi her saniye öpmeden nasıl durabiliyosun
Ay valla buraya yazınca sakinleşiyorum.Ama değişime açıksa, hatalı olduğununkabulleniyorsa bu az bi şey değil canım sinirlenme. Ya diklense her konuda haklı olduğunu iddia etseydi
Amin canim.Canım benim şaşkınlığımTekrar özür dilerim canım
Hem çok duygu yüklü hem de tempo yüklü bi gün olmuş canım.
Zor olsa gerek.Allah sabır versin şehit eşine.
Karakteri düzgün ve sevgisinden eminsen törpülersin ne olacak.Ay bir de bana az önce diyor ki sen beni törpüle düzelt o zaman. Iyice sinirim tepeme çıktı. Ben senin annen miyim eğitim mi vercem sana yanlış olduğunu biliyosan kendin düzelt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?