- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sen kaç yaşındaydın :) erkekler bizi idare etsin benceDaha 24 mü :) ne güzel. Erkekleri idare etmek gerekir bazen senin huyunu suyunu kapar zamanla. Hep seni idare eden erkekle de mutlu olunmaz. Kolay insanlar aşk olmuyor. Cok zor da olmaz tabi de karsilikli anlayis lazim.
HahahahsKizlar bu diyet bana kadinlarin en yakin dostunu bile kiskanabilecegini gosterdi.:)) Diyetteyim desen bi turlu demesen bi turlu :) ben yemiyorum diye kendi de yemeyenler zorla tabaga tatli birakanlar. Yani diyetteyim demesem boyle israr etmezlerdi bunlar :)
Sen de daha çok gençsin. Kız abartmış ne ablasiOhh gençliğinin baharında tazecik ne güzelay sorma bana da hala öyle üni öğrencisi bi kız,bana abla dediğinde fark etmiştim acı gerçeği(3-4 yol önce oğluma hamileyken) uyanıkken duramıyorum zaten şimdi bi de gülmeye tepki vermeye başladı doğduğunda oğlum 3,5 yaşındaydı ama bebek büyütmeyi unutmuşum dedim her şeyi o kadar minik geldi ki
Yazmak cok zor 37 yasinda oldum artikSen kaç yaşındaydın :) erkekler bizi idare etsin bencebu çocuk çok zor valla. Ona diyorum ki hep diken üstündeyim senin yüzünden. Ben de diken üstündeyim diyor niye insan gibi anlaşmak varken dikenleri batırıyoruz birbirimize anlamıyorum
Safımm benimSen kaç yaşındaydın :) erkekler bizi idare etsin bencebu çocuk çok zor valla. Ona diyorum ki hep diken üstündeyim senin yüzünden. Ben de diken üstündeyim diyor niye insan gibi anlaşmak varken dikenleri batırıyoruz birbirimize anlamıyorum
Yok valla o zaman benim yakinim yok ya. Az once bi yerden geldim cok uzuldum gercekten. Insan hep mi kendi iyi olmak ister arkadas.Hahahahs
Ben samimiyet dereceme göre diyette olup olmadığımı söylüyorum canım. Çok yakınım değilse, şekerim var,dokunuyor,mideyi bozdum,motoru bozdum vs vs bişeyler sallıyorum
Tavsiye ederim.
Ne kadar fevride olsan sabırlı bi tarafın varmış ki törpüleyebilmişsin. Uzun ilişki için karşılıklı anlayış çok önemli. Aynen dediğin gibi ben de çok fevriydim ama o beni törpüledi. Şuan inanılmaz sakinim ona karşı. Tipsiz çakiyi çok seviyorum artıları da çok fazla. Hem aşığım hem de mantığıma yatan biri her anlamda. Ama bu kusurları beni sinir ediyo. Gruruma yediremiyorum şuan ona duzgun biseyler yazamıyorum. Yazsam hemen düzelir biliyorum ama yok tepeme çıkar diye korkuyoru.Karakteri düzgün ve sevgisinden eminsen törpülersin ne olacak.
Benim eşimin de fiks savunmasıydı düşünemedim:)) eşimi yıllar içinde o kadar törpüledim ki eserimle gurur duyuyorum.
Eşim de beni törpüledi bu arada.ben çok ani çıkışları olan fevri biriydim.onun çabası sevgisi ve ona olan sevgim sakinleştirdi beni.
Senin bu ani çıkışlarında eski beni görüyorum kuzum.
Beraber büyüyorsunuz ve beraber olgunlaşıp törpüleniyorsunuz.
67 gibi yazmışsınYazmak cok zor 37 yasinda oldum artikerkek idare ettiginde mutlu olacaksan gec olmadan vazgec. Zor biriyle evlendim en sonunda pes ettim. Ettirdi
Suan ikinizinde egolari konusuyor siz degil. Iki tarafta birbirini dize getirme cabasinda sankiNe kadar fevride olsan sabırlı bi tarafın varmış ki törpüleyebilmişsin. Uzun ilişki için karşılıklı anlayış çok önemli. Aynen dediğin gibi ben de çok fevriydim ama o beni törpüledi. Şuan inanılmaz sakinim ona karşı. Tipsiz çakiyi çok seviyorum artıları da çok fazla. Hem aşığım hem de mantığıma yatan biri her anlamda. Ama bu kusurları beni sinir ediyo. Gruruma yediremiyorum şuan ona duzgun biseyler yazamıyorum. Yazsam hemen düzelir biliyorum ama yok tepeme çıkar diye korkuyoru.
Bencillik ,çıkarcılık ve çekmemezlik çağımızın vebası sanırım.Şartlar gereği mecburen görüşüyoruz .Ya da görüştükçe gerçek yüzlerini görüyoruz.Yok valla o zaman benim yakinim yok ya. Az once bi yerden geldim cok uzuldum gercekten. Insan hep mi kendi iyi olmak ister arkadas.
Anaamm senin gibi fena kadını kim idare edebilir kiSafımm benimErkek kim idare etmek kim? Baskıcı höt höt erkektense idare edilebilir erkek bin kat evladır.
Kız eşim beni idare edecek olsaydı ,benime evlenmezdi
Ben şahsen bizzat kendimle evlenmezdim
Benimkinin zorluklarini boşver. Aldatma disinda zor bir hayat yasatti bana diyebilirim. Suanda cevreme bakiyorum arkadaslarin eslerine falan aldatma cimrilik asiri derecede inatlik yoksa o adamn kahri cekilir cunku bunlarin olmadigi birilerini bulmak zor67 gibi yazmışsındaha genceciksin ne açıdan zordu bu önemli. Dediğim dedikse olmaz zaten yürümez
Kesinlikle canim. Aynen boyle. Tesbitin dogruBencillik ,çıkarcılık ve çekmemezlik çağımızın vebası sanırım.Şartlar gereği mecburen görüşüyoruz .Ya da görüştükçe gerçek yüzlerini görüyoruz.
Yazmak insanı sakinleştirir canım hele de seni tarafsız dinleyeceklerini bildiğinden buraya yazmak daha da iyi:)ben de sinirlendiğimde günlük tarzı yazıyorum ya da bazen mektup yazıp veriyorum.buraya da birine yakalanırım diye yazamadım hiç ama çatlıyorum aslında danışacağım şeyler varAy valla buraya yazınca sakinleşiyorum.esperenzaa ve @Rzgrece az çekmedi kahrımı bu çocuğu bu güne kadar bırakmadıysam sizler sayesinde
Ben onu törpüleyemiyorum yani ben böyle böyle olmanı istiyorum diyemem. 4 senelik sevgilisini tanımasını bekliyorum. O kadar yoruldum ki uzak ilişkiden
Ay sağ olasın canım:):)Sen de daha çok gençsin. Kız abartmış ne ablasivalla insan bunu uyandırıp uyandırıp öper
Ben de merak ettim Esra gibiYazmak cok zor 37 yasinda oldum artikerkek idare ettiginde mutlu olacaksan gec olmadan vazgec. Zor biriyle evlendim en sonunda pes ettim. Ettirdi
67 gibi yazmışsındaha genceciksin ne açıdan zordu bu önemli. Dediğim dedikse olmaz zaten yürümez
Benim şuan bu tavrım inan egodan değil sadece çok kırıldım. O da bana çok kırılmış. Derdini açık açık söyleyemiy ama ben anlıyorum önceden yaptığım birkaç harekete bozulduğundan konuşmamdan bir kelimeyi cımbızlayıp onun arkasına saklandı. O kırıldığı şeyi açıkça söylemediğinden ben de o konuları dillendirmek istemiyorum. Her iki tarafta konuşamayınca böyle oluyor işteSuan ikinizinde egolari konusuyor siz degil. Iki tarafta birbirini dize getirme cabasinda sanki
Saat cok gec olmus cidden. Iyi geceler kuşumİyi geceler kızlaröpüyorummm
Ben de artık uyuyayım,sabah en geç 07:30’da öten minik horozum var malum
Birikim varsa dogrudur. Erkekler konusmuyo biz gibi her seyi ortaya dokmuyrlarBenim şuan bu tavrım inan egodan değil sadece çok kırıldım. O da bana çok kırılmış. Derdini açık açık söyleyemiy ama ben anlıyorum önceden yaptığım birkaç harekete bozulduğundan konuşmamdan bir kelimeyi cımbızlayıp onun arkasına saklandı. O kırıldığı şeyi açıkça söylemediğinden ben de o konuları dillendirmek istemiyorum. Her iki tarafta konuşamayınca böyle oluyor işte
Bu hayatı bir kere yaşıyoruz. Kendine zehir etmenin anlamı yoktu. En iyisini yapmışsın ayrılmakla. Hayatta tutunacak dalın, oğlun da var. Çok şanslısın Allah sana bi hayat arkadaşı vermiş. Yaşın daha genç aşk yine olur hayatında. Gidenlere üzülme :)Benimkinin zorluklarini boşver. Aldatma disinda zor bir hayat yasatti bana diyebilirim. Suanda cevreme bakiyorum arkadaslarin eslerine falan aldatma cimrilik asiri derecede inatlik yoksa o adamn kahri cekilir cunku bunlarin olmadigi birilerini bulmak zor
ne güzel anlattın ya benim de aşık olasım geldi kocam duymasınAnaamm senin gibi fena kadını kim idare edebilir kisen baskın bi karaktersin ama hayata at gözlüğüyle bakan, benim dediğim en doğru diyen birisi değilsin. Yeri gelince hatanı, yanlışını, eksiğini kabulleniyorsun. Yani adam sadece senin kaşına gözüne vurulmamıştır güçlü akıllı bir kadınsın. Adam seni yönetemediğinden değil de sana duyduğu hayranlıktan müdahale etmiyor bence ve senin onu yönetmene izin veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?