- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ay anlat kız biz burda neler anlatıyoruz bir bilsen. Ben en yakın arkadaşlarıma dahi anlatmam ilişkimi. Ama burda anlatınca üstümden bir yük kalkıyor resmen. Şuan rahatladım mesela sorunu çözemesekte kafamda bir yol çizdimYazmak insanı sakinleştirir canım hele de seni tarafsız dinleyeceklerini bildiğinden buraya yazmak daha da iyi:)ben de sinirlendiğimde günlük tarzı yazıyorum ya da bazen mektup yazıp veriyorum.buraya da birine yakalanırım diye yazamadım hiç ama çatlıyorum aslında danışacağım şeyler varÖEl mesajda grup mu yapsam napsam Ama önce senin sorununu halledelim Uyumadan bi daha bakayım diye diye sabahı edecem valal
Ay sağ olasın canım:):)Sen iki gün sonra bi anne ol inşallah da uyandırıp mı öpüyon yoksa parmak ucunda mı yürüyon bakayım :):):)
Ben de merak ettim Esra gibi
Yok canim uzulecek zamanlari gectim zaten. Her seyin hayirlisini diliyorum. Suan mukemmeliyetci olmusum bu gidisle zor :)Bu hayatı bir kere yaşıyoruz. Kendine zehir etmenin anlamı yoktu. En iyisini yapmışsın ayrılmakla. Hayatta tutunacak dalın, oğlun da var. Çok şanslısın Allah sana bi hayat arkadaşı vermiş. Yaşın daha genç aşk yine olur hayatında. Gidenlere üzülme :)
Var var böyle birine anlatıncada hep onu haklı buluyorum yavBirikim varsa dogrudur. Erkekler konusmuyo biz gibi her seyi ortaya dokmuyrlar
Şimdi çok uykum var telefonun da şarjı bitiyor ama anlatayım inşallahAy anlat kız biz burda neler anlatıyoruz bir bilsen. Ben en yakın arkadaşlarıma dahi anlatmam ilişkimi. Ama burda anlatınca üstümden bir yük kalkıyor resmen. Şuan rahatladım mesela sorunu çözemesekte kafamda bir yol çizdim
Her ilişkide duygusal olan daha çok eziliyor. Bunu çevremde, anne babamda kendi ilişkimde herkeste gördüm. Ama içten gelen bir şey. Öyle olcam demekle olmuyor. Ancak bazı şeyleri aşarsak belki olur. En çok kendine değer verdiğin zaman başkaları da sana değer veriyor. O merhametli tarafını pek göstermemek lazım.ne güzel anlattın ya benim de aşık olasım geldi kocam duymasın ya ben de öyle olmak istiyorum, sende de böyle bi istek var mu Esra? Böyle duygularıma göre hareket ediyorum çoğu zaman ve bundan çok rahatsız oluyorum.
Bana herkes cok derdini anlatir. Herkesin sırlari bende. Biz kadinlar anlattiktan sonra rahatlayip erkekleri affediyoruz ben de boyleydim evliyken. Arkadaslarim da bakiyorum aynisini yapiyo :) sonra bi vicdan bi kiyamama. Adamlara ben dusman olmus buluyorum kendimiVar var böyle birine anlatıncada hep onu haklı buluyorum yav
Katılıyorum sana. Sonra bi bakıyosun anlatığın insan senden daha çok eşine düşman kesiliyor. Bakış açısı değişiyor. Ne zaman anlatmak istersen dinleriz burda küçük bi bdv varŞimdi çok uykum var telefonun da şarjı bitiyor ama anlatayım inşallahArkadaşlarıma anlatmam zaten canım, karı koca arasındaki sıkıntıları arkadaş ortamında paylaşmak çok doğru gelmiyor bana.burası çok iyi, samimiyetinizi çok seviyorum
Mükemmeliyetci olma canım iyi insan olsun zengin olsun yakisikli olsun sana deger versin yeterYok canim uzulecek zamanlari gectim zaten. Her seyin hayirlisini diliyorum. Suan mukemmeliyetci olmusum bu gidisle zor :)
Yas gittikce kriterlerimden ödün vermeye basladim sadece bunlar kaldi geriye. aynenMükemmeliyetci olma canım iyi insan olsun zengin olsun yakisikli olsun sana deger versin yeter
Valla biz kadınlar safız heBana herkes cok derdini anlatir. Herkesin sırlari bende. Biz kadinlar anlattiktan sonra rahatlayip erkekleri affediyoruz ben de boyleydim evliyken. Arkadaslarim da bakiyorum aynisini yapiyo :) sonra bi vicdan bi kiyamama. Adamlara ben dusman olmus buluyorum kendimionlar unutuyo ben onlarin anlattiklarini unutmuyorum tabi
Hiç bişey kalmamış canımYas gittikce kriterlerimden ödün vermeye basladim sadece bunlar kaldi geriye. aynen
Çoook...10 seneden sonra ancakValla biz kadınlar safız heben de başkalarına karşı senin gibiyimde insan kendi hayatında uygulayamıyor ki. Neyseki sen çok güçlüymüşsün gereksiz yere seni üzenleri hayatından def etmişsin
Haha töbestagfurullah
Kesinlikle kadınlar çok gücsüz. Sevgiliyken bile ayrılmaktan korkan varlıklarız. Halbu ki seni üzen birini bırakmak zincirlerinden kurtulmaktan başka bir şey değil. Sen 10 sene sonrada olsa başarmışsın bunu. Belki daha önce yapsaydın içinde acabaların olacaktıÇoook...10 seneden sonra ancakkimin evliligi yurur kimin yurumez. Kim mutlu kim degil her sey belli ama kadinlar cok cesaretsiz. Ekonomik gelirleri ne olursa olsun. Bir cogu esir olmus. Aşk varsa bunu anliyorum da yoksa güçsüzlük bence
Onu bende sevmemHaha töbestagfurullah
Mavi gozlu olmasa da olur
Iyi geceler tatlimG Gonulbagi benim gözler gidiyi@yolcukardelen heralde yüzüncü rüyasını görüyodur bizde yatalımda ödem yapmayalım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?