Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay anlat kız biz burda neler anlatıyoruz bir bilsen. Ben en yakın arkadaşlarıma dahi anlatmam ilişkimi. Ama burda anlatınca üstümden bir yük kalkıyor resmen. Şuan rahatladım mesela sorunu çözemesekte kafamda bir yol çizdim

Yok canim uzulecek zamanlari gectim zaten. Her seyin hayirlisini diliyorum. Suan mukemmeliyetci olmusum bu gidisle zor :)

Şimdi çok uykum var telefonun da şarjı bitiyor ama anlatayım inşallah Arkadaşlarıma anlatmam zaten canım, karı koca arasındaki sıkıntıları arkadaş ortamında paylaşmak çok doğru gelmiyor bana.burası çok iyi, samimiyetinizi çok seviyorum

Her ilişkide duygusal olan daha çok eziliyor. Bunu çevremde, anne babamda kendi ilişkimde herkeste gördüm. Ama içten gelen bir şey. Öyle olcam demekle olmuyor. Ancak bazı şeyleri aşarsak belki olur. En çok kendine değer verdiğin zaman başkaları da sana değer veriyor. O merhametli tarafını pek göstermemek lazım.

Eşine aşık değil misin kız ona ol tekrar

Var var böyle birine anlatıncada hep onu haklı buluyorum yav
Bana herkes cok derdini anlatir. Herkesin sırlari bende. Biz kadinlar anlattiktan sonra rahatlayip erkekleri affediyoruz ben de boyleydim evliyken. Arkadaslarim da bakiyorum aynisini yapiyo :) sonra bi vicdan bi kiyamama. Adamlara ben dusman olmus buluyorum kendimi onlar unutuyo ben onlarin anlattiklarini unutmuyorum tabi

Katılıyorum sana. Sonra bi bakıyosun anlatığın insan senden daha çok eşine düşman kesiliyor. Bakış açısı değişiyor. Ne zaman anlatmak istersen dinleriz burda küçük bi bdv var

Valla biz kadınlar safız he ben de başkalarına karşı senin gibiyimde insan kendi hayatında uygulayamıyor ki. Neyseki sen çok güçlüymüşsün gereksiz yere seni üzenleri hayatından def etmişsin

Valla biz kadınlar safız he ben de başkalarına karşı senin gibiyimde insan kendi hayatında uygulayamıyor ki. Neyseki sen çok güçlüymüşsün gereksiz yere seni üzenleri hayatından def etmişsin
Çoook...10 seneden sonra ancak kimin evliligi yurur kimin yurumez. Kim mutlu kim degil her sey belli ama kadinlar cok cesaretsiz. Ekonomik gelirleri ne olursa olsun. Bir cogu esir olmus. Aşk varsa bunu anliyorum da yoksa güçsüzlük bence

Kesinlikle kadınlar çok gücsüz. Sevgiliyken bile ayrılmaktan korkan varlıklarız. Halbu ki seni üzen birini bırakmak zincirlerinden kurtulmaktan başka bir şey değil. Sen 10 sene sonrada olsa başarmışsın bunu. Belki daha önce yapsaydın içinde acabaların olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…