Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet kendine deger vermek çok mühim onun için diyorum ya esperenza kendime özel yemek hazırlamak değerli hissettiriyor diye.bunu yapmayı başardığımız gün başaracağız biz de ama işte unutuyoruz birçok şeyi...
Aşığım kız hem de çok aşığım
G Gonulbagi benim gözler gidiyi @yolcukardelen heralde yüzüncü rüyasını görüyodur bizde yatalımda ödem yapmayalım iyi geceler
he gördüm minnoşumu emzirip devam edecem

Dunku ne oldugu belli olmayan sacma menum
Ogle. 2 kase yogurt corbaai

Ara. 1 sekersiz nescafe 4 hurma

Aksam. 2 kepce yesil mercimek corbasi 4 kasik pirasa yemegi 1 kase yogurt

Su. 2 lt
Spor yok

He aynen gecen gece olmus 10 kurabiye yaparmisin diooruu yaptim esim yedi 1tane sokmadim agzima buyuk buyuk yaptim dedim 22 tanr cikti buyur yee ofise gotur bitir bunu paketledim eve gelirken 4 tanr koymus kaba cayla yerim diye heheheh sapsikim yaa

Benimde yatili misafirler vardi kilo verdim kiz bizdemi bunlari yiycez dedi bana hahaha cok samimiyiz takilir bana darilmaz hic onlara ayri kendime ayri hazirladim kahvaltiya gittik aksam yemege gittik evde firinda birsey pisirdim herkes memnun dedim yiyip durma çocuk yapcam diyon 75 olmusun 155 boyun var top olmadan geri don dedim oda diyete baslayip gitti napti bilmem dur bi msj atim hehejej

Günaydın kızlar.
Diyetisyenden cilt bakımına geldim.Anneler günü kampanyası varmış bilmeden geldim ama iyi oldu
Bu arada ben 94,5 olmuşum kızlar yıllardır görmediğim bir rakam.Ramazan için diyet menümü de aldım.Daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…