- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Evet kendine deger vermek çok mühim onun için diyorum ya esperenza kendime özel yemek hazırlamak değerli hissettiriyor diye.bunu yapmayı başardığımız gün başaracağız biz de ama işte unutuyoruz birçok şeyi...Her ilişkide duygusal olan daha çok eziliyor. Bunu çevremde, anne babamda kendi ilişkimde herkeste gördüm. Ama içten gelen bir şey. Öyle olcam demekle olmuyor. Ancak bazı şeyleri aşarsak belki olur. En çok kendine değer verdiğin zaman başkaları da sana değer veriyor. O merhametli tarafını pek göstermemek lazım.
Eşine aşık değil misin kız ona ol tekrar
he gördüm minnoşumu emzirip devam edecemG Gonulbagi benim gözler gidiyi@yolcukardelen heralde yüzüncü rüyasını görüyodur bizde yatalımda ödem yapmayalım iyi geceler
HeheheTamam canımmm
Git kız git,burada durduğun her saniye yakacağın kaloriden yiyon datlumm
Sen spor yerine neler yapiyorsun kuzum??Ama olmadı ki şimdi, kim gazlayacak beni
Kizi afiye gibi takip ediyoruyanınca biraz bakmıştım ben pandanın mesajlarına haftaya da üç hedeflemiş galiba ama emin olamadım şimdi tekrar bakayım fırsat bulursammedgic26
Corba x4 :) gecici tokluk olmus kuzu afiyet olsunDunku ne oldugu belli olmayan sacma menum
Ogle. 2 kase yogurt corbaai
Ara. 1 sekersiz nescafe 4 hurma
Aksam. 2 kepce yesil mercimek corbasi 4 kasik pirasa yemegi 1 kase yogurt
Su. 2 lt
Spor yok
He aynen gecen gece olmus 10 kurabiye yaparmisin diooruu yaptim esim yedi 1tane sokmadim agzima buyuk buyuk yaptim dedim 22 tanr cikti buyur yee ofise gotur bitir bunuAslında çok fena alıştım canım.o kadar rahatım ki canım hiçbişey çekmiyor.
Akşam yemeklerini hazırlarken eşime ve oğluma ayrı şeyler yapıp kendime özel bişeyler hazırlamak kendime özenmek çok hoşuma gidiyor artık.
Bizim evde de börekler ,pastalar,poaçalar yapılıyor ama onları ben yemşyorum.
Benimde yatili misafirler vardi kilo verdim kiz bizdemi bunlari yiycez dedi bana hahahaYarın mesela misafirliğe gideceğiz,eşimin arkadaşlarına.Orada da yiyebileceğim en uygun şeyleri yerim gibi geliyor.
Eşime sormuşlar ne yapalım diye eşim çok zahmet etmeyin,ızgara bişeyler olur demiş:)) adam bile alıştı menülerime
Benim eşim ısrar hiç etmez aynen dediğin gibi ama kontes dediğim çok yakın arkadaşım var ya ondaki ısrar kimsede yoktur. O bile benim ısrarım bir sana sökmedi der.
Gittiğim yer çok yakın arkadaşımsa huyumu bilir ısrar etmez,ederse de ben tekrar tekrar hayır derim, diyette olduğumu söyleyemeyecek yakınlıkta değilsem şekerim yüksek, dokunuyor,midemi bozdum vs gibi şeylerle geçiştiriyorum.
Kendi bedenimden de elbisenin bedeninden de emin değilim elbise 42 ama daha dar duruyor sanki
Emziriyorum, bi de gece sporuna başladım kırkım çıkalıHehehe
Sen spor yerine neler yapiyorsun kuzum??
he merak ettim napimm, o birincilik senin olmalıydıKizi afiye gibi takip ediyorbak hele yaaa kacinci takimdi ??
Olur olur bayrama giyersin insallah :)Kendi bedenimden de elbisenin bedeninden de emin değilim elbise 42 ama daha dar duruyor sanki
Bencede kardelenim uyus oldum uyusssEmziriyorum, bi de gece sporuna başladım kırkım çıkalı
Owww cok yuklenme bakalim birden hahahaha malum bayadir ara verdin
he merak ettim napimm, o birincilik senin olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?