Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
1 domates
şekersiz çay

ara
1 kuru incir

öğlen
5 6 kaşık yeşil mercimek
yanında ayran yada yoğurt

ara
1 adet hurma

akşam
nasipse fırında alabalık
yanında salata yaparım

ara
süt

suyum 1 litreye yakın daha erken içerim ama esperenzaa medgic26 fattylamb94

kızlar şiştim resmen ağrım var sökülemiyorum çok üzgünüm çarşambaya randevu aldım ramazan üstü söktürücü almak istemedim ama çok sıkıntılıyım

Günaydın canlarım
Mutlu hafta sonları...
Birazdan ailece kendimizi sokağa salacağız.öpüyorım hepinizi.
Gece epey sohbet etmişsiniz
Ara ara yine geleceğim.şimdilik öptüm

Menun guzel kuzum afiyet olsun suyu arttir... söktürücü derken???kiyamam yaa dikkat et kendine kac gun oldu demi

Günaydın güzel bir haftasonu olsun inşallah ben gece iyi uyuyamadım anca geldim spora kahvemi içiyorum hemen spor yapıcam

Merhaba arkadaşlar
Dün gece evime geldim cok şükür.
Bugun de regl oldum. Hem yolculuk hem de adet ödemi var. Arti üç falan oldum. Haftaya donemesem de bi dahaki hafta insallin listede olurum. Ptesiden itibaren de menu paylasimlarina başlıyorum, sıfır kaçamakla inşallah

Bana geldiler yine Elif
esraaa yine buralar bdv ye dönmiş yavrım nolii size yine böyle ah cifte kumrular esrqcım egeryanyana iken de böyle sorunlrınız olsa ayrlın derdim de be e acele etme kuzum

canım bebegin hayırlı olsun tekrardan 40 ında ayrca kutlu olsun nasl 3.5 yas ara sence ideal mi ben 3.yü nezaman yapsam diye dusnuyprum da bazrn

esracım arkadaslar da yazmıs ama bencede geeceten seviyorsanız onun öuhabbetinde askından da eminsen seni raatsız eden bazı noktalrı ifade etmelisin herkesin her özeliği on numara degilki tabiki anlaşamayacaınoz seylr olacak birbirnizn kişiliğinden ödün vermeyin tabiki ama birbirnizi de ezip kırmayın bir büyüge sormuslar neden evliliklerde bukadar boşanmalar sorunlar arttı diye o da demiş ki mutlu olmak icin degil mutlu etmek icin evlenilse daa iyi olurdu bence harikabi tespit
Yok canim uzulecek zamanlari gectim zaten. Her seyin hayirlisini diliyorum. Suan mukemmeliyetci olmusum bu gidisle zor :)
sevgili gönülbagı hakkında hayırlısı olmus inş seninle tanısamadıl biz ama takip ettifim kadarıyla cok guclu bir karatersin :) ben huzur cok memnun oldum

canııım o ne tatlı ayaklatr öyle gec2 gece ısırası geiyo insann ama on dakika bilebcok kıymetli oldgndn samin olmk lazım :) böyle minnoşları görünce özeniyorum ben yeaaa

evet esra yq cok guzrl bir tespit yapmıssın sadecr ilişkide degil aile içindefr böylr ben anne babama da kıyamazdım hep eziln ben olurdum ailede
Eki Görüntüle 2145814
Bunu giymeden ölürsem gözüm açık gider bak sabah sabah yine fena gaza geldim coook guz3l yahuu
cigdem kombin super canım inş o gu lr de gelicek sen cok iradeisin ben bu aralar kendimi cok kabettim senden yardm istiyorum beni takip edermisin cok kötüyüm dun gece kalktım cikolatayedim iyce sacmaladıö kendimde degilim eşim yanakların dolmaya baslafı dedi cok moralim bozuldu haklı dayani ama böyle sanki cöktükce dibe cökesim geiylr kendimi kurtaramıyprum napıcam ben

sumeyyee cok guzel bi gun gecşrmişssin bştanem cok seindşm senn icin bakımlarda yapılmıs oohhh sefam olsun kız sen yapıncane guzel veriyorsun spora gidyoröusn noldu senn salon aklıma gedi bak

Selam kizlar.
Ece dis cikariyo cok huysuz kafayi yicem
elif allah yardmcın olsun canım cok zor ya cocuklr huysz olunca butun duzen alt ust oluyor benimkide gecen ateslendi yne aktara gittim banabişy verin benim kuzum surekli hasta oluyor dedim kadının cocugu 600 gram dogmus mesir macunuverdim ben hwp cocuguma öyl guzrl toparladkki dedi bakalım 2 haftadır hegun veriyprum ben de

Yok oksurugu kuzum... gece uyuyacagi zaman 1 fitil koyuyorum gece rahat geciriyor kuzum dr oyle dedi
aa fitili ilk kez duyuyprm cigde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…