Hmmm bakim bakalim bir ben ilk geldigimde ordan cagardilardi gitmediydim bak nasi vefaliyim kiymetimi bilinmedgic26 4.takım canım
Bosver yahu biz kendi yazimizi yazicazhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-58
medgic26 canjm geçen haftaki birincilik yazısı
Menun guzel kuzum afiyet olsun suyu arttir... söktürücü derken???kiyamam yaa dikkat et kendine kac gun oldu demiSabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
1 domates
şekersiz çay
ara
1 kuru incir
öğlen
5 6 kaşık yeşil mercimek
yanında ayran yada yoğurt
ara
1 adet hurma
akşam
nasipse fırında alabalık
yanında salata yaparım
ara
süt
suyum 1 litreye yakın daha erken içerim amaesperenzaa medgic26 fattylamb94
kızlar şiştim resmen ağrım var sökülemiyorum çok üzgünüm çarşambaya randevu aldım ramazan üstü söktürücü almak istemedim ama çok sıkıntılıyım
İnşallahOlur olur bayrama giyersin insallah :)
Geçmiş olsun küçük kuzuyaSelam kizlar.
Ece dis cikariyocok huysuz kafayi yicem
Iyi gezmeler esperenzamGünaydın canlarım
Mutlu hafta sonları...
Birazdan ailece kendimizi sokağa salacağız.öpüyorım hepinizi.
Gece epey sohbet etmişsiniz
Ara ara yine geleceğim.şimdilik öptüm
Kiyamam kuzumaa bizde ayniyiz yaaSelam kizlar.
Oksuruk yapti ecede senin bebiste yaptimi. Gece uyuyamadi hic oksurmektenKiyamam kuzumaa bizde ayniyiz yaajel suruyorum agzina o biraz rahatlatiyor birde fitil koyuyorum kuzum
Yok oksurugu kuzum... gece uyuyacagi zaman 1 fitil koyuyorum gece rahat geciriyor kuzum dr oyle dediOksuruk yapti ecede senin bebiste yaptimi. Gece uyuyamadi hic oksurmekten
İyi ki gitmemişin canım napacaktın gidipHmmm bakim bakalim bir ben ilk geldigimde ordan cagardilardi gitmediydim bak nasi vefaliyim kiymetimi bilin
oy canım allahım yardım etsin, nasıl zordurSelam kizlar.
Heran gidebilirimİyi ki gitmemişin canım napacaktın gidip
Menun guzel kuzum afiyet olsun suyu arttir... söktürücü derken???kiyamam yaa dikkat et kendine kac gun oldu demi
esraaa yine buralar bdv ye dönmiş yavrım nolii size yine böyle ah cifte kumrular esrqcım egeryanyana iken de böyle sorunlrınız olsa ayrlın derdim de be e acele etme kuzumBana geldiler yine Elif
canım bebegin hayırlı olsun tekrardan 40 ında ayrca kutlu olsunOhh gençliğinin baharında tazecik ne güzelay sorma bana da hala öyle üni öğrencisi bi kız,bana abla dediğinde fark etmiştim acı gerçeği(3-4 yol önce oğluma hamileyken) uyanıkken duramıyorum zaten şimdi bi de gülmeye tepki vermeye başladı doğduğunda oğlum 3,5 yaşındaydı ama bebek büyütmeyi unutmuşum dedim her şeyi o kadar minik geldi ki
esracım arkadaslar da yazmıs ama bencede geeceten seviyorsanız onun öuhabbetinde askından da eminsen seni raatsız eden bazı noktalrı ifade etmelisin herkesin her özeliği on numara degilki tabiki anlaşamayacaınoz seylr olacak birbirnizn kişiliğinden ödün vermeyin tabiki ama birbirnizi de ezip kırmayın bir büyüge sormuslar neden evliliklerde bukadar boşanmalar sorunlar arttı diye o da demiş ki mutlu olmak icin degil mutlu etmek icin evlenilse daa iyi olurdu bence harikabi tespitAy valla buraya yazınca sakinleşiyorum.esperenzaa ve Kanguru_ az çekmedi kahrımı bu çocuğu bu güne kadar bırakmadıysam sizler sayesinde
Ben onu törpüleyemiyorum yani ben böyle böyle olmanı istiyorum diyemem. 4 senelik sevgilisini tanımasını bekliyorum. O kadar yoruldum ki uzak ilişkiden
sevgili gönülbagı hakkında hayırlısı olmus inş seninle tanısamadıl biz ama takip ettifim kadarıyla cok guclu bir karatersin :) ben huzur cok memnun oldumYok canim uzulecek zamanlari gectim zaten. Her seyin hayirlisini diliyorum. Suan mukemmeliyetci olmusum bu gidisle zor :)
canııım o ne tatlı ayaklatr öyle gec2 gece ısırası geiyo insann ama on dakika bilebcok kıymetli oldgndn samin olmk lazım :) böyle minnoşları görünce özeniyorum ben yeaaaŞimdi çok uykum var telefonun da şarjı bitiyor ama anlatayım inşallahArkadaşlarıma anlatmam zaten canım, karı koca arasındaki sıkıntıları arkadaş ortamında paylaşmak çok doğru gelmiyor bana.burası çok iyi, samimiyetinizi çok seviyorum
Her ilişkide duygusal olan daha çok eziliyor. Bunu çevremde, anne babamda kendi ilişkimde herkeste gördüm. Ama içten gelen bir şey. Öyle olcam demekle olmuyor. Ancak bazı şeyleri aşarsak belki olur. En çok kendine değer verdiğin zaman başkaları da sana değer veriyor. O merhametli tarafını pek göstermemek lazım.
Eşine aşık değil misin kız ona ol tekrar
evet esra yq cok guzrl bir tespit yapmıssın sadecr ilişkide degil aile içindefr böylr ben anne babama da kıyamazdım hep eziln ben olurdum ailedeKesinlikle kadınlar çok gücsüz. Sevgiliyken bile ayrılmaktan korkan varlıklarız. Halbu ki seni üzen birini bırakmak zincirlerinden kurtulmaktan başka bir şey değil. Sen 10 sene sonrada olsa başarmışsın bunu. Belki daha önce yapsaydın içinde acabaların olacaktı
cigdem kombin super canım inş o gu lr de gelicek sen cok iradeisin ben bu aralar kendimi cok kabettim senden yardm istiyorum beni takip edermisin cok kötüyüm dun gece kalktım cikolatayedim iyce sacmaladıö kendimde degilim eşim yanakların dolmaya baslafı dedi cok moralim bozuldu haklı dayani ama böyle sanki cöktükce dibe cökesim geiylr kendimi kurtaramıyprum napıcam benEki Görüntüle 2145814
Bunu giymeden ölürsem gözüm açık gider bak sabah sabah yine fena gaza geldim coook guz3l yahuu
sumeyyee cok guzel bi gun gecşrmişssin bştanem cok seindşm senn icin bakımlarda yapılmıs oohhh sefam olsunGünaydın kızlar.
Diyetisyenden cilt bakımına geldim.Anneler günü kampanyası varmış bilmeden geldim ama iyi oldu
Bu arada ben 94,5 olmuşum kızlaryıllardır görmediğim bir rakam.Ramazan için diyet menümü de aldım.Daha ne olsun.
elif allah yardmcın olsun canım cok zor ya cocuklr huysz olunca butun duzen alt ust oluyor benimkide gecen ateslendi yne aktara gittim banabişy verin benim kuzum surekli hasta oluyor dedim kadının cocugu 600 gram dogmus mesir macunuverdim ben hwp cocuguma öyl guzrl toparladkki dedi bakalım 2 haftadır hegun veriyprum ben deSelam kizlar.
aa fitili ilk kez duyuyprm cigdeYok oksurugu kuzum... gece uyuyacagi zaman 1 fitil koyuyorum gece rahat geciriyor kuzum dr oyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?