- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
caım hamile falan olabilirmisinAylar oldu canımyoruyo bu durum beni hormonlar alt üst
Neden tedavi uygulamiyorlar?? Onu anlamiyorumAylar oldu canımyoruyo bu durum beni hormonlar alt üst
Vallahi canim ben agzimin payini aldim biliyorsun bu konuda...dediklerim ters geliyor sana... kirmak gibi amacim hic yokken tersledin beni... esrayla esperanza bence sana daha yardimci olur... kusura bakma olurmu... yaparsin bence istedikten sonracigdem kombin super canım inş o gu lr de gelicek sen cok iradeisin ben bu aralar kendimi cok kabettim senden yardm istiyorum beni takip edermisin cok kötüyüm dun gece kalktım cikolatayedim iyce sacmaladıö kendimde degilim eşim yanakların dolmaya baslafı dedi cok moralim bozuldu haklı dayani ama böyle sanki cöktükce dibe cökesim geiylr kendimi kurtaramıyprum napıcam ben
Merak ettim.diyet listeni kuzumGünaydın kızlar.
Diyetisyenden cilt bakımına geldim.Anneler günü kampanyası varmış bilmeden geldim ama iyi oldu
Bu arada ben 94,5 olmuşum kızlaryıllardır görmediğim bir rakam.Ramazan için diyet menümü de aldım.Daha ne olsun.
İzindesinde yavrucumBu arada ben ilk sayfaya bi baktım da adım hic geçmiyor, cikarildim mi acaba?
İzindesinde yavrucumlisteyi esperanza yapmadi ondandir kilo bildireni yazmislardir
Estağfurullah canım ne kusuru, baktigimda 72 sayfa vardı okunmamış. Acaba dedim etiketlendim de kacirdim mı, okuyamadım da. Etiket de görünmüyor, aklim karıştı :)cgdmk yok canım çıkarılmadın ki takımdan çıkarmayı aklımın ucundan bile geçirmedim kuzum.
İlk sayfayı Elif’e düzenlemesi için rica ediyorum bu hafta şaşkınlığım üstünde sanırım.bir iki dalgınlığım oldu canım.
Kusura bakma tatlım
Tesekkur ederim canim. Ben de memnun oldum :)sevgili gönülbagı hakkında hayırlısı olmus inş seninle tanısamadıl biz ama takip ettifim kadarıyla cok guclu bir karatersin :) ben huzur cok memnun oldum
Huzur bebişim sen naptın nasıl geçiyo gününesraaa yine buralar bdv ye dönmiş yavrım nolii size yine böyle ah cifte kumrular esrqcım egeryanyana iken de böyle sorunlrınız olsa ayrlın derdim de be e acele etme kuzum
canım bebegin hayırlı olsun tekrardan 40 ında ayrca kutlu olsunnasl 3.5 yas ara sence ideal mi ben 3.yü nezaman yapsam diye dusnuyprum da bazrn
esracım arkadaslar da yazmıs ama bencede geeceten seviyorsanız onun öuhabbetinde askından da eminsen seni raatsız eden bazı noktalrı ifade etmelisin herkesin her özeliği on numara degilki tabiki anlaşamayacaınoz seylr olacak birbirnizn kişiliğinden ödün vermeyin tabiki ama birbirnizi de ezip kırmayın bir büyüge sormuslar neden evliliklerde bukadar boşanmalar sorunlar arttı diye o da demiş ki mutlu olmak icin degil mutlu etmek icin evlenilse daa iyi olurdu bence harikabi tespit
sevgili gönülbagı hakkında hayırlısı olmus inş seninle tanısamadıl biz ama takip ettifim kadarıyla cok guclu bir karatersin :) ben huzur cok memnun oldum
canııım o ne tatlı ayaklatr öyle gec2 gece ısırası geiyo insann ama on dakika bilebcok kıymetli oldgndn samin olmk lazım :) böyle minnoşları görünce özeniyorum ben yeaaa
evet esra yq cok guzrl bir tespit yapmıssın sadecr ilişkide degil aile içindefr böylr ben anne babama da kıyamazdım hep eziln ben olurdum ailede
cigdem kombin super canım inş o gu lr de gelicek sen cok iradeisin ben bu aralar kendimi cok kabettim senden yardm istiyorum beni takip edermisin cok kötüyüm dun gece kalktım cikolatayedim iyce sacmaladıö kendimde degilim eşim yanakların dolmaya baslafı dedi cok moralim bozuldu haklı dayani ama böyle sanki cöktükce dibe cökesim geiylr kendimi kurtaramıyprum napıcam ben
sumeyyee cok guzel bi gun gecşrmişssin bştanem cok seindşm senn icin bakımlarda yapılmıs oohhh sefam olsunkız sen yapıncane guzel veriyorsun spora gidyoröusn noldu senn salon aklıma gedi bak
elif allah yardmcın olsun canım cok zor ya cocuklr huysz olunca butun duzen alt ust oluyor benimkide gecen ateslendi yne aktara gittim banabişy verin benim kuzum surekli hasta oluyor dedim kadının cocugu 600 gram dogmus mesir macunuverdim ben hwp cocuguma öyl guzrl toparladkki dedi bakalım 2 haftadır hegun veriyprum ben de
aa fitili ilk kez duyuyprm cigde
belki de senin gibi tarzı olan birinden yardıma ihtiyacım vardır diye dusunmustum hem de senn terslemek diye adlandırdıgın seyi ortadan kaldurıp kaynasorız demiştim ama neyse teşekkürederim yekten tek olmak daha iyi gelir belkiVallahi canim ben agzimin payini aldim biliyorsun bu konuda...dediklerim ters geliyor sana... kirmak gibi amacim hic yokken tersledin beni... esrayla esperanza bence sana daha yardimci olur... kusura bakma olurmu... yaparsin bence istedikten sonra
Merak ettim.diyet listeni kuzum
sabah piknik yaptık ckcuklarla oglen uykusunj alıp yemek yiyip yine coktık doyasıya park sefası yani :)) sen nasılsın dinleniyormhsunHuzur bebişim sen naptın nasıl geçiyo günün
Kaptan gibi kaptan beHu huuuu hanım hatuun gızlarr napiyonuz?
Ben misafirlikteyim kahve keyfi yapıyorum.Kaçamak yok.
Bir dünya ikramlık vardı,hâlâ da var.
Bir mercimek köfte ve az salata yedim.
Akşam yemeğe de buradayız aynı irade devam ederim
Ohh sefanız olsunbelki de senin gibi tarzı olan birinden yardıma ihtiyacım vardır diye dusunmustum hem de senn terslemek diye adlandırdıgın seyi ortadan kaldurıp kaynasorız demiştim ama neyse teşekkürederim yekten tek olmak daha iyi gelir belki
sabah piknik yaptık ckcuklarla oglen uykusunj alıp yemek yiyip yine coktık doyasıya park sefası yani :)) sen nasılsın dinleniyormhsun
mâsallah esperenzacım hep böyşe devaö et ya cunki ipin ucu bir kacarsa kacıyor en guzeli saglıklısı seninkisiHu huuuu hanım hatuun gızlarr napiyonuz?
ah cektügüm mesakkatler derdi babannem ne cektin be esraaa ramazana bitiyor mu bariOhh sefanız olsunben dinlenemiyorum ev badana oluyo adamlar rahat etsin diye annemle sabah 10 da çıktık ama gezemekten sıkılınca eve geldik evde de oturacak yer yok
Afiyet olsun sekerimmm iyi sohbetler muckkHu huuuu hanım hatuun gızlarr napiyonuz?
Adasıma donmeler yakışır cik gel ayol özledim :)Estağfurullah canım ne kusuru, baktigimda 72 sayfa vardı okunmamış. Acaba dedim etiketlendim de kacirdim mı, okuyamadım da. Etiket de görünmüyor, aklim karıştı :)
Sorun yok o zaman, ptesiden itibaren menu yazacagimbomba gibi geri donucem inşallah
Yoo ben seninle zaten konuşuyorum ki problemim yok.. sadece 2.tekrar olurda kirilmani istemedim ondan yazdiklarina gore hassassin suan... ondan oyle dedim... problemim yok kimseyle senle niye olsun gule oynaya kg veriyoz iste...belki de senin gibi tarzı olan birinden yardıma ihtiyacım vardır diye dusunmustum hem de senn terslemek diye adlandırdıgın seyi ortadan kaldurıp kaynasorız demiştim ama neyse teşekkürederim yekten tek olmak daha iyi gelir belk
Ben de sizi özledim yahuAfa
Adasıma donmeler yakışır cik gel ayol özledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?