Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vallahi canim ben agzimin payini aldim biliyorsun bu konuda...dediklerim ters geliyor sana... kirmak gibi amacim hic yokken tersledin beni... esrayla esperanza bence sana daha yardimci olur... kusura bakma olurmu... yaparsin bence istedikten sonra
Merak ettim.diyet listeni kuzum

cgdmk yok canım çıkarılmadın ki takımdan çıkarmayı aklımın ucundan bile geçirmedim kuzum.
İlk sayfayı Elif’e düzenlemesi için rica ediyorum bu hafta şaşkınlığım üstünde sanırım.bir iki dalgınlığım oldu canım.
Kusura bakma tatlım

Estağfurullah canım ne kusuru, baktigimda 72 sayfa vardı okunmamış. Acaba dedim etiketlendim de kacirdim mı, okuyamadım da. Etiket de görünmüyor, aklim karıştı :)
Sorun yok o zaman, ptesiden itibaren menu yazacagim bomba gibi geri donucem inşallah

Huzur bebişim sen naptın nasıl geçiyo günün

belki de senin gibi tarzı olan birinden yardıma ihtiyacım vardır diye dusunmustum hem de senn terslemek diye adlandırdıgın seyi ortadan kaldurıp kaynasorız demiştim ama neyse teşekkürederim yekten tek olmak daha iyi gelir belki

Huzur bebişim sen naptın nasıl geçiyo günün
sabah piknik yaptık ckcuklarla oglen uykusunj alıp yemek yiyip yine coktık doyasıya park sefası yani :)) sen nasılsın dinleniyormhsun

Ohh sefanız olsun ben dinlenemiyorum ev badana oluyo adamlar rahat etsin diye annemle sabah 10 da çıktık ama gezemekten sıkılınca eve geldik evde de oturacak yer yok

mâsallah esperenzacım hep böyşe devaö et ya cunki ipin ucu bir kacarsa kacıyor en guzeli saglıklısı seninkisi

Ohh sefanız olsun ben dinlenemiyorum ev badana oluyo adamlar rahat etsin diye annemle sabah 10 da çıktık ama gezemekten sıkılınca eve geldik evde de oturacak yer yok
ah cektügüm mesakkatler derdi babannem ne cektin be esraaa ramazana bitiyor mu bari

Afiyet olsun sekerimmm iyi sohbetler muckk

Afa
Adasıma donmeler yakışır cik gel ayol özledim :)

Yoo ben seninle zaten konuşuyorum ki problemim yok.. sadece 2.tekrar olurda kirilmani istemedim ondan yazdiklarina gore hassassin suan... ondan oyle dedim... problemim yok kimseyle senle niye olsun gule oynaya kg veriyoz iste...

Sabah fiks karatay kahvalti...
Aksama kadar standart sivilar
Aksam izgara tavuk yoğurt
3 lt su 10000 adim aticam inşallah mac var suan onu ozliyorum gomissssssss kupa bizim yahuuu GS GS GS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…