Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah fiks karatay kahvalti...
Aksama kadar standart sivilar
Aksam izgara tavuk yoğurt
3 lt su 10000 adim aticam inşallah mac var suan onu ozliyorum gomissssssss kupa bizim yahuuu GS GS GS
menğn cok guzel canım afşyet olsun ızgara tavugu nasıl yapıyprsun tost makinesinde mi ykksa kelli ferli mangaldamı :)

menğn cok guzel canım afşyet olsun ızgara tavugu nasıl yapıyprsun tost makinesinde mi ykksa kelli ferli mangaldamı :)
Teskurr ederim :) Kiz mangal yaksam apartmanda imza toplayip atar bunlar beni pis komsular sevmiyom zaten... kapakli döküm tavanlar varya onda yapiyorum mangal gibi oluyor tadi canim

Selam alıntılar uçmuş benim yorgunum bugün biraz spor sonra kurs falan yatıcam uyuyabilirsem uyumayı düşünüyorum.
12.00 2 çay kaşığı fıstık ezmesi, kahve
14.05 süt
15.30 2 hurma 4 badem

1.5 litre su, 15 dakika eliptik, 45 dakika yürüyüş, 25 dakika dışarıda yavaş yürüme

Yeme işini bilerek yapmadım hatta yemek için patlıcan yaptım ama yiyemedim. Şimdi de çok yorgunum aç hissetmiyorum o yüzden dinlenicem yarın menüm daha iyi olacak söz

Kuzum bu nasıl menü hiç bişey yememissin gün boyu nasıl durdun sen

Hiç bir şey yemiyosun metabolizman bozulmuyor mu
Kuzum mantı olmamış farkındasındır bayada yemişsin

Kuzum bu nasıl menü hiç bişey yememissin gün boyu nasıl durdun sen

Hiç bir şey yemiyosun metabolizman bozulmuyor mu

Kuzum mantı olmamış farkındasındır bayada yemişsin
Nasıl durduğumu bende bilmiyorum sporu aksatmıyım aman yemek yapayım falan derken gün bitti susuz hissediyorum sadece. Normalde tabi ki böyle az yemiyorum

Ahhhh ahsenim ahhhh ne o manti o kadar yahuuu etiket koymamisin beni ama yakaladim gozumden kacmadin hatuncumm cok fazla olmus yatar ayak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…