Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasıl durduğumu bende bilmiyorum sporu aksatmıyım aman yemek yapayım falan derken gün bitti susuz hissediyorum sadece. Normalde tabi ki böyle az yemiyorum

Yatana kadar Bol su içmeye calis ama yeme düzenin bozulmasın ki metonda sabit dursun

Iyi diyelim iyi olalim kuzum

Allahım daha da iyi etsin bebeğim..

Ahhhh ahsenim ahhhh ne o manti o kadar yahuuu etiket koymamisin beni ama yakaladim gozumden kacmadin hatuncumm cok fazla olmus yatar ayak

Teskurr ederim :) Kiz mangal yaksam apartmanda imza toplayip atar bunlar beni pis komsular sevmiyom zaten... kapakli döküm tavanlar varya onda yapiyorum mangal gibi oluyor tadi canim
ay evef ya bizim apartmanı bahcesi var cardaklı mardaklı ama hem rahatsız olurlar hem de milletin canı ceker diye yapamıyorum senin sökümlüler iyiymiş ama cok ideal ev içi için

amanınnn ac kalmıssın azcık yee:*)
oooh mantılar mantılarr

ay evef ya bizim apartmanı bahcesi var cardaklı mardaklı ama hem rahatsız olurlar hem de milletin canı ceker diye yapamıyorum senin sökümlüler iyiymiş ama cok ideal ev içi için
Onlar çıktığı zaman alayım alayim diyordum halam geldi bursadan hediye getirmis coook hora gecti :) temiz kalpliymisimdi :)

Hadin iyi geceler tatlı rüyalar herkese ben bi kahve sigara yapim az nefes alayım zirlayimda kendime gelim öpüyorum allaha emanet herkes... Bye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…