Nasıl durduğumu bende bilmiyorum sporu aksatmıyım aman yemek yapayım falan derken gün bitti susuz hissediyorum sadece. Normalde tabi ki böyle az yemiyorum
Iyi diyelim iyi olalim kuzum
Ahhhh ahsenim ahhhh ne o manti o kadar yahuuuetiket koymamisin beni ama yakaladim gozumden kacmadin hatuncumm cok fazla olmus yatar ayak
ay evef ya bizim apartmanı bahcesi var cardaklı mardaklı ama hem rahatsız olurlar hem de milletin canı ceker diye yapamıyorum senin sökümlüler iyiymiş ama cok ideal ev içi içinTeskurr ederim :) Kiz mangal yaksam apartmanda imza toplayip atar bunlar benipis komsular sevmiyom zaten... kapakli döküm tavanlar varya onda yapiyorum mangal gibi oluyor tadi canim
amanınnn ac kalmıssın azcık yee:*)Selam alıntılar uçmuş benim yorgunum bugün biraz spor sonra kurs falan yatıcam uyuyabilirsem uyumayı düşünüyorum.
12.00 2 çay kaşığı fıstık ezmesi, kahve
14.05 süt
15.30 2 hurma 4 badem
1.5 litre su, 15 dakika eliptik, 45 dakika yürüyüş, 25 dakika dışarıda yavaş yürüme
oooh mantılar mantılarrBugünkü menum
Sabah limonlu su
Kahvalti
1 Has. Yumurta
Peynir Zeytin
Yeşillik
1 dilim ekmek
1 bardak tarcinli sut
Ara
Çay yanına kuru üzüm
Akşam
7-8 y.k. mantı
Sivilar
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie *135 puan
esperenzaa fattylamb94 ballikayfe
Güzellerim...
Ailevi kuzum ya biktim kv nin yüzünden kocayla dalasmaktanNoldu kuzuu
Onlar çıktığı zaman alayım alayim diyordum halam geldi bursadan hediye getirmis coook hora gecti :) temiz kalpliymisimdi :)ay evef ya bizim apartmanı bahcesi var cardaklı mardaklı ama hem rahatsız olurlar hem de milletin canı ceker diye yapamıyorum senin sökümlüler iyiymiş ama cok ideal ev içi için
Ailevi kuzum ya biktim kv nin yüzünden kocayla dalasmaktan
Ne oldu Çitosum:)Ailevi kuzum ya biktim kv nin yüzünden kocayla dalasmaktan
Gızzlar gızlar gelem mi
Ahsenim yıvrım o mantı neydi öyle gııızzOfff kuzum yaa ne diyim şimdi allahım yardimcin olsun ve sabır versin ama her ne olursa olsun kim olursa olsun esinle arani bozdurtma bebeğim
Canım yalnız mı yaşıyorsun senNasıl durduğumu bende bilmiyorum sporu aksatmıyım aman yemek yapayım falan derken gün bitti susuz hissediyorum sadece. Normalde tabi ki böyle az yemiyorum
Nasılsın hamarat hatun? mantı açmışsın eline sağlık olsun da o kadar da yenir mi kuzum?Gil gil takımın gülü
Ahsenim yıvrım o mantı neydi öyle gııızz
200 ip atlama cezası verdim bebişim
Noldu çiğdoşum hayırdırAvaz avaz susuyorum... sinirim tepemde
Kızz ne sigarası sağlığa ne kadar zararlı bir de bebişin var bırak şu zıkkımıHadin iyi geceler tatlı rüyalar herkese ben bi kahve sigara yapim az nefes alayım zirlayimda kendime gelim öpüyorum allaha emanet herkes... Bye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?