- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Kız seni bi elime geçirsem bi dövüp bi seveceğim vallaal işte yedim cezayi afiyet olsun Ahsennnnn
Nasılsın hamarat hatun? mantı açmışsın eline sağlık olsun da o kadar da yenir mi kuzum?
yalnızda değilmiş. Insan yalnız olunca hiç düzeni olmuyor da o yüzden sordum. Geçen yaz 3 ay boyunca yalnız yaşadım ilk defa. 1 gün bile kendime yemek yapmadım metabolizmamı mahvettimHatırladığım kadarıyla babası ile yaşıyordu @ballikayfe
Kız seni bi elime geçirsem bi dövüp bi seveceğim valla
Bu hafta iyi kilo vermiştin kuzum, onu çöpe atma datlum ya.
Menünde sporunda harika. Sadece kahvaltıda yumurta olsa daha iyi olurmuşIyi aksamlar kizlar bugunku menum
Kahvalti. 1kk peynir, 4 adet siyah zeytin , 1 dilim tb ekmegi
Ogle. 1 tabak pirasa yemegi , 1 kase yogurt
Ara. 3 adet yenidunya 5 adet erik
Aksam. 2 kepce yesil mercimek corbasi, 5 kasik kiymali kabak oturtma 1 kase yogurt
Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek
Su. 3 lt
Spor
40 mekik
240 bacak hareketleri
40 squat
Toplam. 320 hareket 192 puan
İyi geceler canımm.Hadin iyi geceler tatlı rüyalar herkese ben bi kahve sigara yapim az nefes alayım zirlayimda kendime gelim öpüyorum allaha emanet herkes... Bye...
Ramazanda kontrollü olabilirsen iyi kilo verirsin canım.temizliği bitirdim ya icim rahat şimdide hamaratlik tutuvermis beniramazana hazırlık yapayim dedim yaptim difirize attim amma ben yemicem artık eşime çocuklara yaptım çünkü bugün nasibimi aldim
Ramazanda kontrollü olabilirsen iyi kilo verirsin canım.
Bu son olsun canım:)
sabah geri uyuuacaktim ondan yumurta yapmadim normalde eksik etmemeye calisiyorumMenünde sporunda harika. Sadece kahvaltıda yumurta olsa daha iyi olurmuş
Iyi aksamlar kizlar bugunku menum
Kahvalti. 1kk peynir, 4 adet siyah zeytin , 1 dilim tb ekmegi
Ogle. 1 tabak pirasa yemegi , 1 kase yogurt
Ara. 3 adet yenidunya 5 adet erik
Aksam. 2 kepce yesil mercimek corbasi, 5 kasik kiymali kabak oturtma 1 kase yogurt
Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek
Su. 3 lt
Spor
40 mekik
240 bacak hareketleri
40 squat
Toplam. 320 hareket 192 puan
Hemen adımsayar indiriyorum yoksa bu gidişle beni çiğ çiğ yiyeceksin esperenzamMenüm
09:30 klasik karatay kahvaltısı
14:00 1 tane mercimek köftesi,salata
Çay kahve
19:30 3 köfte,1kaşık mantar sote,yoğurt ve salata
Su:2ltyi geçmiştir
Spor yok çok çok adım vae.
13.bin den fazla adımfattylamb94
afiyet olsun menün çok güzel. Sarma olmasa iyi olurdu tabi boşu boşuna bir sürü kalori aldınBen geldim kızlar, gün içinde yoğundumOğlumun isteklerini yerine getirdim gün boyu ki sarma bunlardan biri sadece İli çocukla o sarmaya kaç kere oturup kalktım siz tahmin edin akşam da komşumun (ki burda anne olmuştur kendisi bana)kızının sözü vardı ona gittik.pastalar kurabiyeler geldi geçti gözümün önünden ama baktım açıkmışım, eşimi genel leblebi ve badem almaya gönderdim.bir avuç kadar leblebi badem karışık yedim.menüme geleyim
Sabah(9.30)
İki yumurtadan omlet, kavurma(kıymadan kurbanda yapılır ya hani, geçen anneme yaptırıp dolaba atmıştım.üşensiğimde çıkarıp yerim protein olur diye)1,5 yk yemişimdir galiba.1 zeytin, 1 dlm peynir,salatalık
(Yemeye devam edecektim aslında, Kızım uyanınca sofradan kalktım, sonra da yemiyeyim desim)
Ara: 1 nektarin 1 erik
Ara:4 güveçte sarma zeytinyağlı(tadına tuzuna bakmıştım aslında ara olsun gibi bi niyetim yoktu)
Akşam(16.00)
Bir levrek bol salata
Akşam(18.00) çay, 2 hurma 2 ceviz
Akşam (21 gibi) çay leblebi badem
Ara(23.30) süt
@esperenzaa @fattylamb94medgic26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?