Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canımm.

Yahu hayatim... hep beni elestiriyo anlatamam yaaa delircem diyorum o yapiyormu... senden soyle yok senin duvarin var yok bu duzelmez hiç.. diyorum annenle konustun mu 5 sendir 1 kez olsun boyle neden yapıyorsun dedin mi diyorum.. demem ona.. sen bana yakinsin ben seninle halletcem diyo.. ben tasdan onun anasi uzulur kiyamam... salak salak kavga ediyot benimle tasiyamiyorum artik iplemiyorum oda batiyor... biriktirip biriktirip kusuyor bana... bende patliycam bakalim ne zaman... ben geriyede donmem ama biliyor

Afiyet olsun hatuncum guzel menun masallah sporuda hic begenmedim ne bu kadar yaaa yapan var yapamayan var kiskandim sporunada masallah

Afiyey olsun kuzummmm benim kalp kalp kalp :)

Hatuncum menun guzel sarma hariç 4 sarmayla tadina bakilmaz gelmiyim oraya hehehehe gelirsem 8 tane de ben yerim hahahah muckk emzirdigine veriyoz kuzum masallahin var zaten poponu kasi nazara gelme

temizliği bitirdim ya icim rahat şimdide hamaratlik tutuvermis beni ramazana hazırlık yapayim dedim yaptim difirize attim amma ben yemicem artık eşime çocuklara yaptım çünkü bugün nasibimi aldim
Fazla fazla aldin... simdi sana ceza çabuk gel daha benim ev var cok buyuk degil 2 katli 165mt2 hahah

Afiyey olsun kuzummmm benim kalp kalp kalp :)

Hatuncum menun guzel sarma hariç 4 sarmayla tadina bakilmaz gelmiyim oraya hehehehe gelirsem 8 tane de ben yerim hahahah muckk emzirdigine veriyoz kuzum masallahin var zaten poponu kasi nazara gelme
haklısıın artık tam anlayamadıysam tadını zaten koca kişisi (balığın üstüne) geldi gitti çok güzel olmuş diye diye yedi kapağını açıpsevinsem mi sinir mi olsam bilemedim
Gel annem gel ben yeşillikli falan sarayım sana da

Canım zor biliyorum.İnşallah herşey tatlıya bağlanır.
Benim sorunumu temiz bir cinnet çözmüştü15 gün eve almadım eşimişimdi şakasındayım ama geçen yıl ciddi anlamda boşanma için harekete bile geçmiştim.
Benim yaptığımı yap demiyorum, şöyle temiz bir cinnet ortalığı pirüpak eder

Menün çok güzel afiyet olsun ama o 2 kaşık pilava hiç gerek yok. Tadını unutmak için hiç yemesen daha iyi olur. Ben üniversitede pilav bağımlısıydım. Pilavsız yemeğe oturmazdım ama sonrs jilet gibi kestim. Şimdi hiç aramıyorum. Pilav ekmekten çok daha zararlı. Glisemik indeksi o kadar yüksek ki
Kv kisisi yaa bezdim valla
Ayy nedir bu kvler böyle ya ne anlıyolar gelinleri üzmekten. Nolur insan gibi merhametle yaklaşsalar ?
Zikkim deme kiz alinir valla...
Valla zıkkım ve çok pis

Kocan överken seni mahvetmiş kuzum yaYeşillikli kıymalı sarma bizim neyimize yetmiyor azıcık da bulgur koyalım içine de sarma yedik diye mutlu olalım

Kocan anneciyse sen tavrını koy. Neden kendine laf söyletiyorsun ki. Eleştirdiği herşeye ben böyleyim diceksin. Yoksa tepene çıkar belkide çıkmıştır. Her ikinizdende tepki gelmeyince rahat rahat eleştiriyodur

Benim kayınvalide kendi kayınvalidesinden çekmiş o da bana çektirecekti güya.
bak şurdan çektir git dedim ohhh miss sorunu kökünden çözdüm

Huzurvermeyolunda canım tekrar döndüğüne göre tekrar ensende soluğumu hissedebilirsin datlum
cok memnün olurum canım toparlamaya calısıyorum yavastan henuz buraya yazavak kadar oturmus menülerim yok oyuzden yazıp da kimseyi etkilemek istemşyorum

al işte yedim cezayi afiyet olsun Ahsennnnn
az bile yedin kız o kadar mantoya 200 ip azmks valla

temizliği bitirdim ya icim rahat şimdide hamaratlik tutuvermis beni ramazana hazırlık yapayim dedim yaptim difirize attim amma ben yemicem artık eşime çocuklara yaptım çünkü bugün nasibimi aldim
ohh masallah isin bitmiş sende rahatı yok suan valla bendede olsa keske o guzeş teizlikten ne iyi olurd park bahce surunıyorum hergun
Kesinlikle ramazanda çok iyi olucam çünkü genelde oruc tuttuğum zaman yemeği abartmiyorum yoksa çok yediğimde kötü oluyorum ve diyette olduğum için dahada dikattli olucagimdan çok eminim..
ramazanda bebde toprlicam ya surekli bi yemek yiyim dusncesi olöuyor ya oyuzden cok iyi gececek hepimiz icin bence ahsen
benm 2. oldugu da digeri 21 aylıktı zordu o dönemler gerci ikisi ayaklannca ayrı zorulukları var ama hazır evdeylken 3. de mi olsa diyorum bazrn tum sarkılar oyunlar ve enerjilr hala hfızamdayken :))

super mwnü esprenzaa iyi atltöıssın caım tebrikler

masalah sana krdelen iyi cesaret bende sabah pogaca yapayım dedim erken kalkıp usennce tosta döndü işim kurıyemişi iyi akıl etmişsin kacamagın sınırından dönmüisün valla :)

al benden de okafat esim pazarlrı calısyor 9dan beri parktayım cocklarla bitmeyen pazar yapmıslr beim icin :)

Mutlu pazarlar
Anneler günümüz kutlu olsun canlarınm
seninde annlr gunun kutlusın canımmm

Pazartesiden itibaren güzel menüler bekliyorum canım senden.buraya yazmadıkça ipin ucu kaçtıkça kaçıyor canım.bunu sen de biliyorsun.Yaz ki yediklerinden utanırsın ve daha kontrollü olursun.
Önümüz ramazan ve bu ramazanda iradeli huzurumuz olursan aldıkların puff diye uçup gider.
Unutma bu cumaya zor da olsa -1.700 hedef koymuştun bakalım hedefini ne kadar tutturacaksın canım.

Selam arkadaaslar!!! KK nin eglenceli grubu !!!

Yarin buyuk gun :) acaba kilolar ayni kalir mi kacamaklar eklenir mi? cok merak ediyorum, yarin tartida ne gorecegimi:)))

cumatesi menu:
kahvalti: sutle islatilmis yulaf, icinde ceviz ve kayisi
oglen: ozbek mantisi
sekersiz filtre kahve, 1 bardak sutlu cay, papatya cayi, 1 litre su, meyve kayisi 5tane ve nektarin 3tane
sport tempolu yuriyus 2 saat
toplam 15000 adim.
Dun misafirim vardi, ozbek mantisi yaptim, boyutu 1 yemek kasik kepce arasi kadar, icinde kiyma ve sogan var, kiyma yagsizdi, evet az yemem gerekiyordu, ama ben cok yedim, ama aksam yemegi yemedim. Birde cok yuruyus yaptim.

Bu sabah 7 de cikip 1,5 saat hem yuruyus hem kostum, umarim yarin tartiya cikinca arti olarak kilolar geri gelmez.

G Gonulbagi sanirim biz grup olduk spor icin. esperanzaa fattylamb94 neler yapmamiz gerekir?
sayfalar masallah cok hizli ilerledigi icin bulamiyorum yerini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…