- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Afiyet olsun canımm.Kızlar gunaydin. Aksam erkenden uyumusum
Dunku menum:
Menemen peynir zeytin cay iki dlm yulaf ekmegi
3 badem 3 ceviz
Oglen: lebeni yani dovme ve nohutu haslayip yogurt ekleyip yedim. (Bir kase)
Aksam etli bezelye ve 2 kasik pilav yogurt
Spor: yarim saat yuruyus
Su 3 litre
esperenzaa fattylamb94
Yoruldum yaa taraf tutmasindan sıkıldım artik kuzumOfff kuzum yaa ne diyim şimdi allahım yardimcin olsun ve sabır versin ama her ne olursa olsun kim olursa olsun esinle arani bozdurtma bebeğim
Yildim kuzum yaaaNe oldu Çitosum:)
Kv kisisi yaa bezdim vallaNoldu çiğdoşum hayırdır
Zikkim deme kiz alinir valla...Kızz ne sigarası sağlığa ne kadar zararlı bir de bebişin var bırak şu zıkkımı
Yahu hayatim... hep beni elestiriyo anlatamam yaaa delircem diyorum o yapiyormu... senden soyle yok senin duvarin var yok bu duzelmez hiç.. diyorum annenle konustun mu 5 sendir 1 kez olsun boyle neden yapıyorsun dedin mi diyorum.. demem ona.. sen bana yakinsin ben seninle halletcem diyo.. ben tasdan onun anasi uzulur kiyamam... salak salak kavga ediyot benimle tasiyamiyorum artik iplemiyorum oda batiyor... biriktirip biriktirip kusuyor bana... bende patliycam bakalim ne zaman... ben geriyede donmem ama biliyorİyi geceler canımm.
Amannn eşlerimizin aileleri değişmiyor, değişmeyecek ve eşlerimiz de ailelerini atıp satamayacağına göre çok da fifi deyip geçmek gerek.sen bunu çok güzel yapıyordun da bu defa kriz daha büyük sanırım,
Ben diyete geçen yıl nisanda başladım ya.işte o dönem ben eşimin ailesi yüzünden son kez birbirimize girdik ,ciddi ciddi boşanmanın eşiğine geldik. Eşimi evden kovdum.sinir krizleri vs derken üç gün yemeden içmeden kesildim.ağladım zırladım.
Sonra dedim ki kendime bir daha eşimin ailesi için bir damla göz yaşı dökmeyeceğim, ki dökmedim de.
3 gün aç sefil kalınca dedim bu krizi fırsata çevireyim ve diyete öyle başladım.
Eşimin ailesi zerre umurumda değil,eşim istediği gibi görüşüp konuşsun ona da karışmam ama onlarla ilgili tek kelime duymak istemiyorum ve duyduklarım da ımurum da bile değil artık.
Senin yakınında oldukları için biraz daha zor olur ama umursama canım.
Afiyet olsun hatuncum guzel menun masallah sporuda hic begenmedim ne bu kadar yaaa yapan var yapamayan var kiskandimIyi aksamlar kizlar bugunku menum
Kahvalti. 1kk peynir, 4 adet siyah zeytin , 1 dilim tb ekmegi
Ogle. 1 tabak pirasa yemegi , 1 kase yogurt
Ara. 3 adet yenidunya 5 adet erik
Aksam. 2 kepce yesil mercimek corbasi, 5 kasik kiymali kabak oturtma 1 kase yogurt
Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek
Su. 3 lt
Spor
40 mekik
240 bacak hareketleri
40 squat
Toplam. 320 hareket 192 puan
Afiyey olsun kuzummmm benim kalp kalp kalp :)Menüm
09:30 klasik karatay kahvaltısı
14:00 1 tane mercimek köftesi,salata
Çay kahve
19:30 3 köfte,1kaşık mantar sote,yoğurt ve salata
Su:2ltyi geçmiştir
Spor yok çok çok adım vae.
13.bin den fazla adımfattylamb94
Hatuncum menun guzel sarma hariç 4 sarmayla tadina bakilmazBen geldim kızlar, gün içinde yoğundumOğlumun isteklerini yerine getirdim gün boyu ki sarma bunlardan biri sadece İli çocukla o sarmaya kaç kere oturup kalktım siz tahmin edin akşam da komşumun (ki burda anne olmuştur kendisi bana)kızının sözü vardı ona gittik.pastalar kurabiyeler geldi geçti gözümün önünden ama baktım açıkmışım, eşimi genel leblebi ve badem almaya gönderdim.bir avuç kadar leblebi badem karışık yedim.menüme geleyim
Sabah(9.30)
İki yumurtadan omlet, kavurma(kıymadan kurbanda yapılır ya hani, geçen anneme yaptırıp dolaba atmıştım.üşensiğimde çıkarıp yerim protein olur diye)1,5 yk yemişimdir galiba.1 zeytin, 1 dlm peynir,salatalık
(Yemeye devam edecektim aslında, Kızım uyanınca sofradan kalktım, sonra da yemiyeyim desim)
Ara: 1 nektarin 1 erik
Ara:4 güveçte sarma zeytinyağlı(tadına tuzuna bakmıştım aslında ara olsun gibi bi niyetim yoktu)
Akşam(16.00)
Bir levrek bol salata
Akşam(18.00) çay, 2 hurma 2 ceviz
Akşam (21 gibi) çay leblebi badem
Ara(23.30) süt
@esperenzaa @fattylamb94medgic26
Fazla fazla aldin... simdi sana ceza çabuk gel daha benim ev vartemizliği bitirdim ya icim rahat şimdide hamaratlik tutuvermis beniramazana hazırlık yapayim dedim yaptim difirize attim amma ben yemicem artık eşime çocuklara yaptım çünkü bugün nasibimi aldim
al işte yedim cezayi afiyet olsun Ahsennnnn
haklısıın artık tam anlayamadıysam tadınıAfiyey olsun kuzummmm benim kalp kalp kalp :)
Hatuncum menun guzel sarma hariç 4 sarmayla tadina bakilmazgelmiyim oraya hehehehe gelirsem 8 tane de ben yerim hahahah muckk emzirdigine veriyoz kuzum masallahin var zaten poponu kasi nazara gelme
Canım zor biliyorum.İnşallah herşey tatlıya bağlanır.Yahu hayatim... hep beni elestiriyo anlatamam yaaa delircem diyorum o yapiyormu... senden soyle yok senin duvarin var yok bu duzelmez hiç.. diyorum annenle konustun mu 5 sendir 1 kez olsun boyle neden yapıyorsun dedin mi diyorum.. demem ona.. sen bana yakinsin ben seninle halletcem diyo.. ben tasdan onun anasi uzulur kiyamam... salak salak kavga ediyot benimle tasiyamiyorum artik iplemiyorum oda batiyor... biriktirip biriktirip kusuyor bana... bende patliycam bakalim ne zaman... ben geriyede donmem ama biliyor
Menün çok güzel afiyet olsunKızlar gunaydin. Aksam erkenden uyumusum
Dunku menum:
Menemen peynir zeytin cay iki dlm yulaf ekmegi
3 badem 3 ceviz
Oglen: lebeni yani dovme ve nohutu haslayip yogurt ekleyip yedim. (Bir kase)
Aksam etli bezelye ve 2 kasik pilav yogurt
Spor: yarim saat yuruyus
Su 3 litre
esperenzaa fattylamb94
Ayy nedir bu kvler böyle ya ne anlıyolar gelinleri üzmekten. Nolur insan gibi merhametle yaklaşsalar ?Kv kisisi yaa bezdim valla
Valla zıkkım ve çok pisZikkim deme kiz alinir valla...
Kocan överken seni mahvetmiş kuzum yahaklısıın artık tam anlayamadıysam tadınızaten koca kişisi (balığın üstüne) geldi gitti çok güzel olmuş diye diye yedi kapağını açıp sevinsem mi sinir mi olsam bilemedim
Gel annem gel ben yeşillikli falan sarayım sana da
Kocan anneciyse sen tavrını koy. Neden kendine laf söyletiyorsun ki. Eleştirdiği herşeye ben böyleyim diceksin. Yoksa tepene çıkar belkide çıkmıştır. Her ikinizdende tepki gelmeyince rahat rahat eleştiriyodurYahu hayatim... hep beni elestiriyo anlatamam yaaa delircem diyorum o yapiyormu... senden soyle yok senin duvarin var yok bu duzelmez hiç.. diyorum annenle konustun mu 5 sendir 1 kez olsun boyle neden yapıyorsun dedin mi diyorum.. demem ona.. sen bana yakinsin ben seninle halletcem diyo.. ben tasdan onun anasi uzulur kiyamam... salak salak kavga ediyot benimle tasiyamiyorum artik iplemiyorum oda batiyor... biriktirip biriktirip kusuyor bana... bende patliycam bakalim ne zaman... ben geriyede donmem ama biliyor
Benim kayınvalide kendi kayınvalidesinden çekmiş o da bana çektirecekti güya.Menün çok güzel afiyet olsunama o 2 kaşık pilava hiç gerek yok. Tadını unutmak için hiç yemesen daha iyi olur. Ben üniversitede pilav bağımlısıydım. Pilavsız yemeğe oturmazdım ama sonrs jilet gibi kestim. Şimdi hiç aramıyorum. Pilav ekmekten çok daha zararlı. Glisemik indeksi o kadar yüksek ki
Ayy nedir bu kvler böyle ya ne anlıyolar gelinleri üzmekten. Nolur insan gibi merhametle yaklaşsalar ?
Valla zıkkım ve çok pis
cok memnün olurum canım toparlamaya calısıyorum yavastan henuz buraya yazavak kadar oturmus menülerim yok oyuzden yazıp da kimseyi etkilemek istemşyorum
az bile yedin kız o kadar mantoya 200 ip azmks vallaal işte yedim cezayi afiyet olsun Ahsennnnn
ohh masallah isin bitmiş sende rahatı yok suan valla bendede olsa keske o guzeş teizlikten ne iyi olurd park bahce surunıyorum herguntemizliği bitirdim ya icim rahat şimdide hamaratlik tutuvermis beniramazana hazırlık yapayim dedim yaptim difirize attim amma ben yemicem artık eşime çocuklara yaptım çünkü bugün nasibimi aldim
ramazanda bebde toprlicam ya surekli bi yemek yiyim dusncesi olöuyor ya oyuzden cok iyi gececek hepimiz icin bence ahsenKesinlikle ramazanda çok iyi olucam çünkü genelde oruc tuttuğum zaman yemeği abartmiyorum yoksa çok yediğimde kötü oluyorum ve diyette olduğum için dahada dikattli olucagimdan çok eminim..
benm 2. oldugu da digeri 21 aylıktı zordu o dönemler gerci ikisi ayaklannca ayrı zorulukları var ama hazır evdeylken 3. de mi olsa diyorum bazrn tum sarkılar oyunlar ve enerjilr hala hfızamdayken :))Huzurvermeyolunda canım alıntıladığın mesaj çok uzundu alıntılamadan yazayım dedim 3,5 yaş iyi bence, beşiğini falan şaklatıyorum.erkek olmasına rağmen meraklı altını falan silmek istiyor tabi çok da sıkıştırıyor sevecen diye tepki oluşmasın diye çok da ses etmiyorum
super mwnü esprenzaa iyi atltöıssın caım tebriklerMenüm
09:30 klasik karatay kahvaltısı
14:00 1 tane mercimek köftesi,salata
Çay kahve
19:30 3 köfte,1kaşık mantar sote,yoğurt ve salata
Su:2ltyi geçmiştir
Spor yok çok çok adım vae.
13.bin den fazla adımfattylamb94
masalah sana krdelen iyi cesaret bende sabah pogaca yapayım dedim erken kalkıp usennce tosta döndü işimBen geldim kızlar, gün içinde yoğundumOğlumun isteklerini yerine getirdim gün boyu ki sarma bunlardan biri sadece İli çocukla o sarmaya kaç kere oturup kalktım siz tahmin edin akşam da komşumun (ki burda anne olmuştur kendisi bana)kızının sözü vardı ona gittik.pastalar kurabiyeler geldi geçti gözümün önünden ama baktım açıkmışım, eşimi genel leblebi ve badem almaya gönderdim.bir avuç kadar leblebi badem karışık yedim.menüme geleyim
Sabah(9.30)
İki yumurtadan omlet, kavurma(kıymadan kurbanda yapılır ya hani, geçen anneme yaptırıp dolaba atmıştım.üşensiğimde çıkarıp yerim protein olur diye)1,5 yk yemişimdir galiba.1 zeytin, 1 dlm peynir,salatalık
(Yemeye devam edecektim aslında, Kızım uyanınca sofradan kalktım, sonra da yemiyeyim desim)
Ara: 1 nektarin 1 erik
Ara:4 güveçte sarma zeytinyağlı(tadına tuzuna bakmıştım aslında ara olsun gibi bi niyetim yoktu)
Akşam(16.00)
Bir levrek bol salata
Akşam(18.00) çay, 2 hurma 2 ceviz
Akşam (21 gibi) çay leblebi badem
Ara(23.30) süt
@esperenzaa @fattylamb94medgic26
al benden de okafat esim pazarlrı calısyor 9dan beri parktayım cocklarla bitmeyen pazar yapmıslr beim icin :)çok Yorgunum kızlar, eşim sabah erken şehir dışına çıkacak, hepsini okudum yazdıklarınızın ama kuzucuklar uyumuşsun uyuyayım.babaları olmayınca benim için uzun bi pazar olacak yarın
Geceniz hayr, hayrınız daim olsun
seninde annlr gunun kutlusın canımmmMutlu pazarlar
Anneler günümüz kutlu olsun canlarınm
Pazartesiden itibaren güzel menüler bekliyorum canım senden.buraya yazmadıkça ipin ucu kaçtıkça kaçıyor canım.bunu sen de biliyorsun.Yaz ki yediklerinden utanırsıncok memnün olurum canım toparlamaya calısıyorum yavastan henuz buraya yazavak kadar oturmus menülerim yok oyuzden yazıp da kimseyi etkilemek istemşyorum
az bile yedin kız o kadar mantoya 200 ip azmks valla
ohh masallah isin bitmiş sende rahatı yok suan valla bendede olsa keske o guzeş teizlikten ne iyi olurd park bahce surunıyorum hergun
ramazanda bebde toprlicam ya surekli bi yemek yiyim dusncesi olöuyor ya oyuzden cok iyi gececek hepimiz icin bence ahsen
benm 2. oldugu da digeri 21 aylıktı zordu o dönemler gerci ikisi ayaklannca ayrı zorulukları var ama hazır evdeylken 3. de mi olsa diyorum bazrn tum sarkılar oyunlar ve enerjilr hala hfızamdayken :))
super mwnü esprenzaa iyi atltöıssın caım tebrikler
masalah sana krdelen iyi cesaret bende sabah pogaca yapayım dedim erken kalkıp usennce tosta döndü işimkurıyemişi iyi akıl etmişsin kacamagın sınırından dönmüisün valla :)
al benden de okafat esim pazarlrı calısyor 9dan beri parktayım cocklarla bitmeyen pazar yapmıslr beim icin :)
seninde annlr gunun kutlusın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?