Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

medgic26 canım diyet listemi sormuşsun çok gerilerde kaldı alıntılayamadım.

Sahur ( Normal şartlarda sahur yapmıyorum)
1 kase yoğurt
2 bardak su ( daha fazla içme mideni suyla doldurup boşuna genişletme dedi diyetisyenim)

İftar
2 sb su
1 kepçe çorba
(10-15 dakika ara ver .Mutlaka dedi)
Ya bir çeşit yemekten 9 kaşık & 3 çeşit yemekten 3 kaşık
Salata
Çeyrek pide

Ara
Yeşil çay ve 2 ceviz içi

Minimum 2 lt su

Ramazan diyet listem bu benim.

Afiyet olsun tatlım,sen de farkındasın özbek mantısı olmamış.Akşam yemeyerek dengelemeye çalışmışsın bu güzel:))
Buralarda kaçamağa hiç sıcak bakılmaz dostumYerli ve de milli mantımızdan yiyen ahsen’e 200 ip atlama cezası vermişken sana ceza vermemek olmaz değil mi 200 ip atlama yada 30 dk tempolu yürüyüş cezan var canın.
Ceza olarak yaptığın spor,spor yarışmasına katkı sağlamıyor :)
Bir de canım takımda daha aktif olman gerekiyor.hafta sonu iş güç koşturmaca derken burada aktif olunmamayı mazur görüyoruz ana hafta içi katılım biraz daha fazla olmalı.
Haftalık 50 mesaj yazma kuralımız var bunu unutma tatlım.
Spor rakibine birazdan bakıp tekrar yazarım.

Ramazan için gayet güzel menüye benziyor canım.inşallah çok çok iyi sonuçlar alırsın

DİKKAT DİKKAT

** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.

**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.

**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!

Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim

FİTNE’S & FESAT’S
1– @esperenzaa - @fattylamb95
2- @smygnc - @Huzurvermeyolunda
3- @becezey - @fitcivciv
4-@lavinia12345 @Gonulbagi
5-@ahsen_yarim - @ballikayfe

*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.

SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!

KAZANAN TARAF KAYBEDEN TARAFA CEZA VERMEK ZORUNDADIR!!!
AKSİ TAKDİRDE KAZANIP DA RAKİBİNE CEZA VERMEYEN KİŞİYE BEN CEZA VERECEĞİM.

İlk kez ceza yediğim için mutlu oldum desem :) Tamam yapacağim, buğun tempolu yürüyüş yaparken ip atladım. Tabi sayılmaz :) genel olarak hafta içi giriyorum, ama konular çok hızlı ilerliyor ondan takip edemiyorum.

Sohbet bazen çok yoğun ve güzel oluyor.Yazdıkça yazıyoruz.biraz buraya zanan ayırabilsen takımı daha iyi tanırsın tabi bizler de seni
Hafta sonu hepimizin koşturmacası oluyor ve doğal olarak katılım az oluyor.
Cezaya memnun olmana memnun oldumBundan sonraki cezalar biraz daha katlanarak artıyor canım

Esperenzam anlatmış sana neler yapman gerektiğini. Aktif olmak cidden çok önemli. Baktın sayfalar çok ilerlemiş, sohbete ortadan dal

Yoruldum yaa taraf tutmasindan sıkıldım artik kuzum

Allahım yardımcın olsun bebeğim sen yine elinden geldikce takmamaya ve onlar yüzünden esinle aran bozulmasın

Fazla fazla aldin... simdi sana ceza çabuk gel daha benim ev var cok buyuk degil 2 katli 165mt2 hahah

Büyük degilmi maşallah köşk köşk

tatli seyy kendini mi dovuyon gel bana gelll

He ya döve döve kendimi çürüttüm amma bak ben çok naaazigim yumuşak vur emi..

az bile yedin kız o kadar mantoya 200 ip azmks valla

vallahi ucuz yırttım

ohh masallah isin bitmiş sende rahatı yok suan valla bendede olsa keske o guzeş teizlikten ne iyi olurd park bahce surunıyorum hergun

Aynen valla suna kafam rahat içim huzurlu çünkü evim tertemiz, Annem hep der temizlik imandan gelir, çokta haklı tabi kendisi temizlik delisi öyle böyle değil.

Eğer yapmadıysan gir dip köşe yap bari ramazanda rahat olursun bebeğim

ramazanda bebde toprlicam ya surekli bi yemek yiyim dusncesi olöuyor ya oyuzden cok iyi gececek hepimiz icin bence ahsen

İnşallah canım bencede ramazan hepimize iyi gelicek tabi dikkatli olursak

Sahur da ne varki yogurtmu cok az ve böyle ac ac 18 saat orucmu olur??aksamda deli gibi yedirir adama senin diyetisyen yemis kafayi

Valla ben cinnet gecirsem vay onlarin haline.. acirim yeminle oyle psikopata baglarim kendimi allahim beni delirtmesin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…