- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ohh en iyisini yapmışsın. Bir kere geldiğimiz şu dünyada hayatı zehir etmenin anlamı yokBenim kayınvalide kendi kayınvalidesinden çekmiş o da bana çektirecekti güya.
bak şurdan çektir git dedim ohhh miss sorunu kökünden çözdüm
Afiyet olsun tatlım,sen de farkındasın özbek mantısı olmamış.Akşam yemeyerek dengelemeye çalışmışsın bu güzel:))Selam arkadaaslar!!! KK nin eglenceli grubu !!!
Yarin buyuk gun :) acaba kilolar ayni kalir mi kacamaklar eklenir mi? cok merak ediyorum, yarin tartida ne gorecegimi:)))
cumatesi menu:
kahvalti: sutle islatilmis yulaf, icinde ceviz ve kayisi
oglen: ozbek mantisi
sekersiz filtre kahve, 1 bardak sutlu cay, papatya cayi, 1 litre su, meyve kayisi 5tane ve nektarin 3tane
sport tempolu yuriyus 2 saat
toplam 15000 adim.
Dun misafirim vardi, ozbek mantisi yaptim, boyutu 1 yemek kasik kepce arasi kadar, icinde kiyma ve sogan var, kiyma yagsizdi, evet az yemem gerekiyordu, ama ben cok yedim, ama aksam yemegi yemedim. Birde cok yuruyus yaptim.
Bu sabah 7 de cikip 1,5 saat hem yuruyus hem kostum, umarim yarin tartiya cikinca arti olarak kilolar geri gelmez.
G Gonulbagi sanirim biz grup olduk spor icin. @esperanzaafattylamb94 neler yapmamiz gerekir?
sayfalar masallah cok hizli ilerledigi icin bulamiyorum yerini....
Minnoşum canımm neler yapıyorsun, iyi misin?Ohh en iyisini yapmışsın. Bir kere geldiğimiz şu dünyada hayatı zehir etmenin anlamı yok
Ramazan için gayet güzel menüye benziyor canım.inşallah çok çok iyi sonuçlar alırsınmedgic26 canım diyet listemi sormuşsun çok gerilerde kaldı alıntılayamadım.
Sahur ( Normal şartlarda sahur yapmıyorum)
1 kase yoğurt
2 bardak su ( daha fazla içme mideni suyla doldurup boşuna genişletme dedi diyetisyenim)
İftar
2 sb su
1 kepçe çorba
(10-15 dakika ara ver .Mutlaka dedi)
Ya bir çeşit yemekten 9 kaşık & 3 çeşit yemekten 3 kaşık
Salata
Çeyrek pide
Ara
Yeşil çay ve 2 ceviz içi
Minimum 2 lt su
Ramazan diyet listem bu benim.
DİKKAT DİKKATSelam arkadaaslar!!! KK nin eglenceli grubu !!!
Yarin buyuk gun :) acaba kilolar ayni kalir mi kacamaklar eklenir mi? cok merak ediyorum, yarin tartida ne gorecegimi:)))
cumatesi menu:
sekersiz filtre kahve, 1 bardak sutlu cay, papatya cayi, 1 litre su, meyve kayisi 5tane ve nektarin 3tane
toplam 15000 adim.
Dun misafirim vardi, ozbek mantisi yaptim, boyutu 1 yemek kasik kepce arasi kadar, icinde kiyma ve sogan var, kiyma yagsizdi, evet az yemem gerekiyordu, ama ben cok yedim, ama aksam yemegi yemedim. Birde cok yuruyus yaptim.
Bu sabah 7 de cikip 1,5 saat hem yuruyus hem kostum, umarim yarin tartiya cikinca arti olarak kilolar geri gelmez.
G Gonulbagi sanirim biz grup olduk spor icin. @esperanzaafattylamb94 neler yapmamiz gerekir?
İlk kez ceza yediğim için mutlu oldum desem :) Tamam yapacağim, buğun tempolu yürüyüş yaparken ip atladım. Tabi sayılmaz :) genel olarak hafta içi giriyorum, ama konular çok hızlı ilerliyor ondan takip edemiyorum.Afiyet olsun tatlım,sen de farkındasın özbek mantısı olmamış.Akşam yemeyerek dengelemeye çalışmışsın bu güzel:))
Buralarda kaçamağa hiç sıcak bakılmaz dostumYerli ve de milli mantımızdan yiyen ahsen’e 200 ip atlama cezası vermişken sana ceza vermemek olmaz değil mi 200 ip atlama yada 30 dk tempolu yürüyüş cezan var canın.
Ceza olarak yaptığın spor,spor yarışmasına katkı sağlamıyor :)
Bir de canım takımda daha aktif olman gerekiyor.hafta sonu iş güç koşturmaca derken burada aktif olunmamayı mazur görüyoruz ana hafta içi katılım biraz daha fazla olmalı.
Haftalık 50 mesaj yazma kuralımız var bunu unutma tatlım.
Spor rakibine birazdan bakıp tekrar yazarım.
Sohbet bazen çok yoğun ve güzel oluyor.Yazdıkça yazıyoruz.biraz buraya zanan ayırabilsen takımı daha iyi tanırsın tabi bizler de seniİlk kez ceza yediğim için mutlu oldum desem :) Tamam yapacağim, buğun tempolu yürüyüş yaparken ip atladım. Tabi sayılmaz :) genel olarak hafta içi giriyorum, ama konular çok hızlı ilerliyor ondan takip edemiyorum.
Iyiyim esperenzam uğraşıyorum işte sen nasılsın, napıyosun ? Haftasonun nasıl geçiyorMinnoşum canımm neler yapıyorsun, iyi misin?
Esperenzam anlatmış sana neler yapman gerektiğini. Aktif olmak cidden çok önemli. Baktın sayfalar çok ilerlemiş, sohbete ortadan dalSelam arkadaaslar!!! KK nin eglenceli grubu !!!
cumatesi menu:
toplam 15000 adim.
Yoruldum yaa taraf tutmasindan sıkıldım artik kuzum
Fazla fazla aldin... simdi sana ceza çabuk gel daha benim ev varcok buyuk degil 2 katli 165mt2 hahah
tatli seyy kendini mi dovuyon gel bana gelll
az bile yedin kız o kadar mantoya 200 ip azmks valla
ohh masallah isin bitmiş sende rahatı yok suan valla bendede olsa keske o guzeş teizlikten ne iyi olurd park bahce surunıyorum hergun
ramazanda bebde toprlicam ya surekli bi yemek yiyim dusncesi olöuyor ya oyuzden cok iyi gececek hepimiz icin bence ahsen
Delirmedigime dua ediyorum kuzumcumAyy nedir bu kvler böyle ya ne anlıyolar gelinleri üzmekten. Nolur insan gibi merhametle yaklaşsalar ?
Insansa yaklasir oyle kuzum
Valla zıkkım ve çok pis
Sahur da ne varki yogurtmu cok az ve böyle ac ac 18 saat orucmu olur??aksamda deli gibi yedirir adama senin diyetisyen yemis kafayimedgic26 canım diyet listemi sormuşsun çok gerilerde kaldı alıntılayamadım.
Sahur ( Normal şartlarda sahur yapmıyorum)
1 kase yoğurt
2 bardak su ( daha fazla içme mideni suyla doldurup boşuna genişletme dedi diyetisyenim)
İftar
2 sb su
1 kepçe çorba
(10-15 dakika ara ver .Mutlaka dedi)
Ya bir çeşit yemekten 9 kaşık & 3 çeşit yemekten 3 kaşık
Salata
Çeyrek pide
Ara
Yeşil çay ve 2 ceviz içi
Minimum 2 lt su
Ramazan diyet listem bu benim.
Allahım yardımcın olsun bebeğim sen yine elinden geldikce takmamaya ve onlar yüzünden esinle aran bozulmasın
Durduk yere bozan o sisip sisip gelio ustume sabir bakalim patlamaya ramak kaldi...
Büyük degilmi maşallah köşk köşk
Hahahah bende kotu kalpli cadi
He ya döve döve kendimi çürüttümamma bak ben çok naaazigim yumuşak vur emi..
Vururmuyum kiz ben ask olsun :)
Valla ben cinnet gecirsem vay onlarin haline.. acirim yeminle oyle psikopata baglarim kendimi allahim beni delirtmesin kuzumCanım zor biliyorum.İnşallah herşey tatlıya bağlanır.
Benim sorunumu temiz bir cinnet çözmüştü15 gün eve almadım eşimi şimdi şakasındayım ama geçen yıl ciddi anlamda boşanma için harekete bile geçmiştim.
Benim yaptığımı yap demiyorum, şöyle temiz bir cinnet ortalığı pirüpak eder
Kızz yemeyen benim kendimi bildim bileli ben sahur yapmam.Kadın zorla verdi yoğurdu.Sahur da ne varki yogurtmu cok az ve böyle ac ac 18 saat orucmu olur??aksamda deli gibi yedirir adama senin diyetisyen yemis kafayi
Hafta sonum iyi geçiyor.Evde uğraşıyorum ,Bu arada söylemeyi unuttum küpeler banaymışIyiyim esperenzam uğraşıyorum işte sen nasılsın, napıyosun ? Haftasonun nasıl geçiyor
Delirme canım,delirtValla ben cinnet gecirsem vay onlarin haline.. acirim yeminle oyle psikopata baglarim kendimi allahim beni delirtmesin kuzum
Ayy çok sevindim güle güle kullan esperenzam dee bi fotoğrafı çok görme bize meraktan çatlarımHafta sonum iyi geçiyor.Evde uğraşıyorum ,Bu arada söylemeyi unuttum küpeler banaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?