Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy çok sevindim güle güle kullan esperenzam dee bi fotoğrafı çok görme bize meraktan çatlarım
Atarım canım.Tek taş şeklinde olan küpelerden var ya onlardan almış
Minik sallanan modellerden vardı zaten,sık kullanmıyordum.
Teşekkür ederim canım.Daha iyileri senin olsun

Atarım canım.Tek taş şeklinde olan küpelerden var ya onlardan almış
Minik sallanan modellerden vardı zaten,sık kullanmıyordum.
Teşekkür ederim canım.Daha iyileri senin olsun
Bayılıyorum o küpelere ya anneme o kadar hediye düşündüm hiç aklıma gelmedi pırlanta küpe. Düşük caratlı bir şey alaydım keşke

Bayılıyorum o küpelere ya anneme o kadar hediye düşündüm hiç aklıma gelmedi pırlanta küpe. Düşük caratlı bir şey alaydım keşke
Doğum gününde ya da özel bi anlamı olmayan bir gün için bile biraz birikim yapıp alabilirsin.
Dur fotoları albümde paylaşayım.
Hatta bir iki tane de motivasyon için foto atayım:) sonra silerim yine

Kocan överken seni mahvetmiş kuzum yaYeşillikli kıymalı sarma bizim neyimize yetmiyor azıcık da bulgur koyalım içine de sarma yedik diye mutlu olalım
Evet 3 kaşık bulgur yeme hakkımızı sarma da kullanırız biz de
Benim kayınvalide kendi kayınvalidesinden çekmiş o da bana çektirecekti güya.
bak şurdan çektir git dedim ohhh miss sorunu kökünden çözdüm
Ay ben de keskin olabilsem keşke böyle çok yumuşak yüzlüyüm
ben yemek yapmaya üşenmem de illa bi tane de olsa tadına bakmak istiyorum kendi yaptıklarımınbaşkasjnın yaptığına çok kolay hayır diyebiliyorum oysaki
Ben de götüreyim demiştim ama hava değişiyor sürekli, Kızım da küçük olunca vazgeçtim canım, maşallah sana Sen eskiymişsin ama tanımıyorum seni, anlat hele kendini:)çocukların kaç yaşında? İkiz gibi büyütmüşsün illa zor olmuştur canım düşün bence de üçüncüyü ama zamanını sen bilirsin

Valla ben cinnet gecirsem vay onlarin haline.. acirim yeminle oyle psikopata baglarim kendimi allahim beni delirtmesin kuzum
Amin canım sakin ol, sen bizden daha iyi biliyorsun durumu haliyle ama duygusal olarak da içinde yer aldığından fevri karar verme.iyice ölç biç sonra da onları biç(yani şey ııı onlara sor hesabını demek istemiştim).buraya geleli çok zaman olmadı ama seni tanıdığım kadarıyla çok güçlü bi kadınsın, hakkından geleceğine tüm kalbimle inanıyorum canım benim
Hafta sonum iyi geçiyor.Evde uğraşıyorum ,Bu arada söylemeyi unuttum küpeler banaymış
Vaavvv güle güle kullan canım
Attım kız .Koşş daçmin koşş:)
Kırmızılı foto dün çekildi.Diğeri çook çokkk şişko zamanlarımdan kalma.bilgisayarı karıştırırken buldum.
ben niye göremiyorum

Kırmızılı foto dün çekildi.Diğeri çook çokkk şişko zamanlarımdan kalma.bilgisayarı karıştırırken buldum.
Anammm sen ne halden ne hale gelmişsin kız 41 kere maşallah şuan o kadar güzel olmuşsun ki kesinlikle korumaya geçme zamanın gelmiş. Sporla sıkı bir vücut yapmaya çalışman gerekiyor, kilo fazlan değil azın var harika olmuşsun idolümsün

Canım seni şimdi takip ediyorum öyle görürsün

Teşekkür ederim canımm:) bu hafta mezuniyeti ben de düşünüyorum artık.
Koruma ve spor yapmam şart.biraz sıkılaşmam gerek.

Teşekkür ederim canımm:) bu hafta mezuniyeti ben de düşünüyorum artık.
Koruma ve spor yapmam şart.biraz sıkılaşmam gerek.
Ne cahilimbilmiyordum izlemen gerektiğini ama mahremiyet açısından iyiymiş, sevdim bu özelliği
Ama seni daha çok sevdimmaşallah canım yaa, Esra’ya katılıyorum idolümüzsün ve bu sadece irade olarak değil, fikirlerinle de nasıl güzel bi insan olduğun belli
Ya koca kişisi pazar pazar yok ya size sardım, sevda sözleri gelecek birazdan nerdeyse
Kocam babasını yengesini aldı Nevşehir’e hasta ziyaretine götürdü de kuduruyorum ben de sinizrden medgic26 gel kız yakalım dünyayı
Hızımı alamadım bian esperanzem güle güle kullan küpelerini de çok güzeller mezuniyeti de evet etin budun kalmamış ama sen bilirsin, mezun olsan da bırakma bizi ama e mi

Bacakların çok incelmiş çok az da olsa kas gerekiyor diye düşünüyorum. Hatta evde değil de profesyonel kişilerle spor salonunda çalış bence
Dünkü fotoya kadar eşim söylüyordu ama bu kadar zayıfladığını farketmemiştim.Spor hocası eşliğinde sporu ben de düşünüyorum.bu hafta bi araştırayım bakalım.

Teşekkür ederim canımm
Şımaracağım şimdi
Bu hafta mezun olurum diye düşünüyorum canım
Yok canım mezun olsam da bir süre daha buradayım.Hepinizi bi zatıflalım da topluca firar ederiz buradan:))
Kolay gelsin canım,eşin de biraz düşüncesizmişanneler gününde ne vardı gidecek

Hatunlar spor yarışması var bildiğiniz üzere:)
Hani sporlar ,haydi bol hareket ve rekabet istiyorum sizden
Hoplayın,zıplayın,yürüyün bişeyler yapın rakiplerinizi gaza getirin de hareketlensin buralar

Haklisin ekmek yemiyorum diye kendimi kandiriyorum ben

Aman Allahım giii 41 kere maşallah sana esperenzaam çok güzel olmuşsun vallahi daşş gibi olmuşsun darısı benim ve takım arkadaslarimin başına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…