Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sagol canim amin insallah. Uykusunda vefat etmis kusmus donemeyince de cigerlerine dolmus oyle soylediler yani. Cok zor bir aci Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin... Bayramda memlekette olacagim ve neredeyse 1 senedir hic gitmedim diyet yaptigimi da bilmiyorlar o yuzden naparim bilmiyorum. Yinede en az hasarla atlatacagim haftalarim ziyan olur yoksa artik duruma gore bakarim.

4 gündür aralıksız spor yapıyorum, yemeklerim de oldukça iyi şükür. Siteye girerken güvenlik uyarısı aldım bir kaç kez. Telefondan kaynaklı sanırım. Bugün tartılmayı unuttum ama ne yalan söyleyeyim. Dün çok yorulmuşum bugünün pazartesi olduğunu bile unuttum bi ara sözüm söz bilgisayarı açınca bütün geçmişi baştan okuyacağım aklım hep burda zaten.

Çok güzel menün afiyet olsun

Yine saçma sapan bi menü oldu bugün.
Sabah
1 kk peynir
1/2 domates
7 zeytin
1 dlm ekmek

Öğle
4 yk tavuk sote
4 yk yoğurtlu ıspanak
1 dlm ekmek

Ara
1/2 armut
1/4 sb fındık
2 tane yeni dünya

Akşam
4 yk taze fasülye
1/4 dlm ekmek içinde tavuk
1 sb ayran

Ara
1/2 sb k.çekirdeği

2 lt su,1 kupa yeşil çay

45 dakika plates = 45*3= 135
9000 adım = 9*15 =135
270 puan

esperenzaa , medgic26 , fattylamb94 ve Huzurvermeyolunda

Iyi akşamlar ben geldim kizlar bugunku yediklerimi hemen yazayim sabah bir tane haslanmis yumurta 3 tane cherry domates biraz peynir 3 zeytin avuç ici kadar ince tam buğday ekmegi ve 1 tane portakalli yulafli dukan biskuvisi gerçekten diger tatlı çeşitlerine göre daha guzeldi portakallisi dukan diyeti yapan varsa alabiliri lakin biraz pahali ve her yerde yok ogleni soracaksiniz bugun okulda nobetciydim yani oglen yemegi diye bir sey pek olamadi ama midem rahatsız olduğu icin bir hocam bana haslanmis patatesinden verdi bir patatesin 8 de biri kadarini yedim nöbet aramda ama baya yoruldum aksam yemegine gelecek olursak ispanakli yumurta 3 kasik yogurt ve yağsız yesillikle yedim aksam ekmek yemedim spor diyeceksiniz valla bu konjda bana cok kızmayın lakin ben okulda cok yoruluyorum eve de 9da geldigim icin biraz disari cikmam zor oluyor ama bugun toplam 10340 adim atmisim sayilir mi bilmiyorum.

ORGANİK işi kolay canım annem bakıyo tavuk hatta aşk yaşıyor onlarla ondan tedarik ediyorum haşlama değilde daha çok buğulama tarzı yapıyorum
Ooo daha ne o zaman canım benim haftalık bi kaç menüne koyanilirsin yanında da salata yoğurt ya da ayran, oh miss
oyy kuzum benim ya allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ilk bir yıl çok dikkat etmek gerekiyor ama ecel işte yine de
Aynı durum bende de var canım, bir yıl oldu gitmeyeli ve bizimkiler de çok sever ısrarı en masum olanları midemi de bahane ederek seçeceğim artık

Afiyet olsun menün güzel. Işe kaçta gidiyorsun ? Dukan bisküvisinin büyük olanlarından bi 5 - 6 paket aldım ama tadına bile bakmadım

Tamam o zaman.
Ölçülerini de yazmayı unutma canım.
canım afiyet olsun. Menülerini sabah öğle akşam ara öğün şeklinde liste olarak yazarsan daha iyi olur.bir de içtiğin su miktarını eklemeyi unutma canım.
Dün de spor konusunda yazmıştım.vücut ağırlığın fazla olduğu için yapacağın ağır sporlar beline bacağına hasar verebilir senin yapacağın en önemli spor bol adım atmak ki adımların da gayet iyi .

Tamam cok tesekkjr ederim canim yazarim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…