Çiğdoşum çok zayıflamışsınnnResmi koydum hatunlar bakin bakalim
Ekmek, pekmez, meyve suyu, hurma, kayısı biraz fazla şeker yüklemesi olmuş sankiSabah: kavurmalı yumurta(dün düzgün beslenemeyince protein ağırlıklı oksun istedim)
Zeytin, salatalık, 1/2 dilim tb ekmeği, 1 tk keçiboynuzu pekmezi
Ara: ananas
Ara bi avuç leblebi
Akşam:haşlanmış tavuk bi kase yoğurt
Ara ev yapımı vişne suyu( ilk kez gittiğim bi yerdi, kendi bahçemizden de deyince kırmamak için reddetmedim teyzeyi)
Ara: iki hurma iki kuru kayısı
Acıkırsam süt içerim ama iyi gibiyim
esperenzaa medgic26 fattylamb94
Kız koydu koydu bakEee kızlar nasılsınız bakalımmedgic26 bekliyoruz merakla hadi çatlatma kız ballikayfe dikkat et canım kendine
Haklısın canım şimdi şöyle bi bakınca pek diyet listesi gibi olmamışEkmek, pekmez, meyve suyu, hurma, kayısı biraz fazla şeker yüklemesi olmuş sankiama ben bilmem esperenzaa medgic26 bilir
beni izlemesi lazım göremiyorum, naman nallahım kör oldumKız koydu koydu bak
Evet bende sasirdim migdem doluydu burde yemekten sonra cektik muckkk Sağol kusumÇiğdoşum çok zayıflamışsınnnkolların çok güzel incelmiş belin basenin her yerden gitmiş
Izledim bak bakam kuşumHaklısın canım şimdi şöyle bi bakınca pek diyet listesi gibi olmamış
beni izlemesi lazım göremiyorum, naman nallahım kör oldum
Valla her yerin gitmiş çiğdoşum şimdi iyice baktımda göbek basen bacak popo her yerin incelmiş baya bayaEvet bende sasirdim migdem doluydu burde yemekten sonra cektik muckkk Sağol kusum
Valla her yerin gitmiş çiğdoşum şimdi iyice baktımda göbek basen bacak popo her yerin incelmiş baya baya
2 ay sonra dahada inceleceksin. Şu fotoğraflarına bakıp bakıp motive ol. Ben seni görünce o kadar motive oldum ki anlatamam.coook mutluyum esrammm
2 ayda bu kadar oldu iste bencede baya fark var demi kiz esram agladim gorunce vallA2 ay sonra dahada inceleceksin. Şu fotoğraflarına bakıp bakıp motive ol. Ben seni görünce o kadar motive oldum ki anlatamam.
Ciddi anlamda fark var yani sen kaç kilo verdiğini söylemesen 20 kilo fark var derim2 ayda bu kadar oldu iste bencede baya fark var demi kiz esram agladim gorunce vallA
Sagol birtanem sayenizde vallahiCiddi anlamda fark var yani sen kaç kilo verdiğini söylemesen 20 kilo fark var derim
Senin azmin olmasa hiç bir şey olmazdı. Çok mutlu oldum seni böyle görünce emeğinin karşılığını almak kadar güzeli yok. Ama kendi halimede bir o kadar üzüldüm. Aylarca çabalayıp veremedim. 2 aydırda bıraınca neredeyse 80e kadar çıkacaktımSagol birtanem sayenizde vallahi
Bir kadin isterse herseyi basarir... cok istemek lazim yapacaksın sende inanıyorum birtanem...Senin azmin olmasa hiç bir şey olmazdı. Çok mutlu oldum seni böyle görünce emeğinin karşılığını almak kadar güzeli yok. Ama kendi halimede bir o kadar üzüldüm. Aylarca çabalayıp veremedim. 2 aydırda bıraınca neredeyse 80e kadar çıkacaktım
Inşallah çiğdoşumBir kadin isterse herseyi basarir... cok istemek lazim yapacaksın sende inanıyorum birtanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?