Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunku menum

Ogle. 2 yumurta ile taze soganli salata, 1 dilim peynir, 6 adet siyah zeytin, 1 tane salatalik, 1 dilim tb ekmegi

Ara. 1 bardak tarcinlo sut, 2 tam ceviz ici, 3 tane cig findik

Aksam. 1 kepce unsuz ezogelin corbasi, 5 kasik patlican yemegi, cacik

Ara. Duble turk kahvesi, 1 kucuk dilim bebek keki (kizima yaptim icinde yumurta pekmez tb unu elma rendesi tarcin ve ceviz vardi)

Su. 3 lt
Spor. Bugun is yetistiremedim yemek telasi camasirlar filan spora vakitte halimde kalmadi

Izledim bak bakam kuşum
Canım benim ya kendim incelmiş gibi sevindim duygulandım, ne mutlu sana ve ailene.oğlun o kadar şanslı ki
Her yerden gitmiş özellikle göbek popo sanki daha çok gitmiş, tü tü maşallah sanaKaşı hemen
Ciddi anlamda fark var yani sen kaç kilo verdiğini söylemesen 20 kilo fark var derim
değil mi esram ben de onu diyecektim, verdiğinden daha fazlası gitmiş gibi duruyor maşallah

Darısı bizim başımıza hepimiz istediğimiz fiziğe ulaşalım inşallah

Afiyet olsun menün harika

Aminnn Elifim biz ne zaman başlarız acaba
ben yarin basliyorum cnm bayrama kadar zayiflatabilecegim kadar zayiflicam. Bir hedef koymuyorum cnku ulasanayinca motivasyonum dusuyo :) bugun alisveris yaptim ramazan icin. Ne makarna ne pirinc sagliksiz hicbise almadim boool boool sebze ve kiyma, tavuk aldim protein agarlikli beslenicem insallah. Kafami en cok kurcalayan sey ramazanda corba olmadan yapamiyorum. Onu napcam diye dusunyuorum. Sen planini yaptin mk

Çok iyi yapmışsın eminim ramazanda çok güzel kilo vereceksin. Hedef koyma ne zaman hedef koysak daha kötü sayılarla sonlandırdık diyeti. Ramazanda bende çorbasız yapamıyorum. Bence unsuz yapılan çorbaları içebiliriz

Çok iyi yapmışsın eminim ramazanda çok güzel kilo vereceksin. Hedef koyma ne zaman hedef koysak daha kötü sayılarla sonlandırdık diyeti. Ramazanda bende çorbasız yapamıyorum. Bence unsuz yapılan çorbaları içebiliriz

Ben zaten corbalara un koymam da mercimek corhasi haric baska hiv bi corbayi sevmiyorum. Zateb geneline pirinc koyuluyo. Hazir corba nasil olur acaba

Bugün ku menum

Kahvalti
Yulafli yoğurt
1 elma

Ara yok

Akşam
3-4 y.k bulgur pilavı
3 tane has kanat
Küçük 1 kase yoğurt

2 litre su
1 meyveli soda

Spor yok yapamadım bugün

Kanguru_ bende ramazanla birlikte Allahın izniyle başlıyorum. Herşeyden arınmak istiyorum. Maddi manevi. fazla yemek yemek her açıdan kötü. Nefsini terbiye edemiyorsun, gem vuramıyorsun. Görüntü bozukluğunu geçtim ben artık ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım bu kilolardan. Hergün kendi kendime Esra sen naptın 80 kilo oldun diyorum. Üzülüyorum halime çok mutsuzum.

Ben zaten corbalara un koymam da mercimek corhasi haric baska hiv bi corbayi sevmiyorum. Zateb geneline pirinc koyuluyo. Hazir corba nasil olur acaba
Hazır çorbaların kalorisi çok düşük ama içinde kilo vermeyi engelleyen bir madde varmış. Bir dönem ben akşam yemeğinde sadece 1 kasa hazır çorba içiyordum öğrenciyken. Kilo vericem sanırken aldım. Ayran aşı var mesela diyete uygun ben bayılırım. Ezogelin unsuz oluyor. Başkada vardır illaki benim aklıma gelmiyor

Sabah niye kahvalti yapmadin cnm az gibi geldi bana

Evet az oldu bugun disari cikicaz diye acele ettim evi falan toparladim kahvaltiya zaman olmadi bunuda ayak ustu yedim hatta çok açlık çektim bugün üstelik disardaydim baya kötü oldum zaten bu aralar çok ciddi baş dönmesi yaşıyorum ayağa kalkarken yürürken düşme tehlikesi çok geçirdim neden bilmiyorum ama 4-5 keredir böyle oluyo

Bende en cok nefsimi terbiye edecegim icin sevincliyim. Insallah ramazan bize iyi gelecek canim. Ben izine ciktigimda neyi hatalarimi farkettim. En buyuk hatamda kisa surede 8 lerden kurtulma dusuncemdi. Okadar kafama takmisim ki 82 kiloyken sabki 89 kiloyumda cook uzun zaman sonra 79 u gorurum gibi hissediyomusum. Halbuki vermem gereken 2 kilocuk biseymis. Suan kac bilmiyorum uzuuun bir surenin ardindan ilk defa yarin tartilcam. Belki kilo aldim ama hatalarimla yuzlestim. Eminim ki simdi diyete hasladigimda tokezlemeden gidicem. Insallah sende oyle olur. Onemli olan kisa surede 10 kilo vermek degil. Uzun sursun ama verecegimiz kiloyu gozumuzde buyutmememiz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…