Squat kalçayı iyi sekle sokuyor, mekigi hic sevmiyorum yaa. Kollar yazin acikta olunca sarkması hos olmuyor. Kol egzersiz programi indirdim 21 günlük. Onu yapicam insallah ama dediğin gibi oruçlu zor oluyor. İftardan sonra da insan mayisiyor ☺Aklımı okudun derim, benim mekik ve squat yapmam lazım, oldukça yürümeye çalışıyorum, ama oruçlu bir tık zor oluyor, inşallah veririz
Gecmis olsun canim.. Kıyamam minnaklara... kaliteli beslen de sutunde antibiyotik olsun gecsin hemen... konuşmuyoruz evde 2 yabanciyiz oyle yani canimOy canım benim yabi gelişme yok mu, koca kişisi anlamadı mı seni ne kadar kordığını
Çok şükür diyeyim, oğlan hastaydı kv den geldiğimizden beri.kardeşine bulaşabilir uzak dur desek de çocuk işte, agucuk gugucuk yaparken bulaştırdı.sürekli emzirip tam hasta olmadan kurtarmaya çalışıyorum
Benim 1 temmuzda 55 olma anlasmali iki iddiam var da ondan bahsediyor kuzumbak hala yiyeyim diyor, dişi kırılacak haberi yok
He unutmuşun yakaladım hemen
Kazanacağı iddia sayısı bir canım, diğerinin Galibi bellicgdmk peki kaptanım şimdi hedefine ulaşan mı kazanmış olacak yoksa yüzdeye mi bakılacak
vavv çok iyi canım tebrik ederim, cumaya da 82 yi zorlayabilirsin sanki
Benim 1 temmuzda 55 olma anlasmali iki iddiam var da ondan bahsediyor kuzum
Ama tabi sizler de ayri iki iddiamsiniz, etti dörthepsini kazanicam hepsini
Seni gectim zaten deAzyiyen_azimli da seni ye beni ye derken onu da gecicem, onda bu bogaz varken
tamam yağlarını liposuction yapacağimBenim yaglarimi yiyebilirsin. Afiyet olsun, löp löp et olsun
Tamam 9 temmuza ikimiz de 54 hedefi koyalim. İlk ulasan kazansın, ne dersincgdmk hodri meydan :) bu arada benim 7 agustosa kadar 52 kg olma şartı vardi, ek olarak
temmuzda 54 olacağım görecen ben seni yemiş olacağım
benim kollarım sarkmıyor, ama işte bilmiyorum, göbeğim yoktu, şu an o var. cuma günü salonda detaili yağ kas oranıma baktıracağim ona göre yapacağim, orucun ilk 10 günü yürüyüş ve dans dışında bir spor yapasım yok.Squat kalçayı iyi sekle sokuyor, mekigi hic sevmiyorum yaa. Kollar yazin acikta olunca sarkması hos olmuyor. Kol egzersiz programi indirdim 21 günlük. Onu yapicam insallah ama dediğin gibi oruçlu zor oluyor. İftardan sonra da insan mayisiyor ☺
Yap yap, yağlarım senin ne yaparsan yaptamam yağlarını liposuction yapacağim
bana uyar efendim.Tamam 9 temmuza ikimiz de 54 hedefi koyalim. İlk ulasan kazansın, ne dersin
Sen kac kilodan indin? Yastan dolayı belki sarkmamistirbenim kollarım sarkmıyor, ama işte bilmiyorum, göbeğim yoktu, şu an o var. cuma günü salonda detaili yağ kas oranıma baktıracağim ona göre yapacağim, orucun ilk 10 günü yürüyüş ve dans dışında bir spor yapasım yok.
Tamamdır, ben buraya hedefimi 55 yazmistim, esperenza kovmazsa 54 olmak için mezun olmambana uyar efendim.
benim en fazla görduğüm kilo 63, birde vakit buldukça spor yapmaya çalışıyordum, ondan belki.Sen kac kilodan indin? Yastan dolayı belki sarkmamistir
Demek arayı iki kilo kadar açtınKilo bildirimi yapiyorum.
cuma günü : 59
güncel :58,5
fark 500 gr
yuzdelik 0,84%
cuma gunu tok karına tartılmışım, sabah yani...
fattylamb94 medgic26 @yolcukardelen cgdmk
Karpuz dışında güzel :)Kilom sabit kalmis
Cuma: 63.6
Bugun: 63.6
Dunku menu
Sahur: kahvalti klasik karatay
iftar : 1.5 lahmacun
Kozlenmis aci biber
Kozlenmis patlican birer tane
Bol limonlu yesillik
Ayran iki bardak
1 dilim karpuz
Su 2.5 litre
esperenzaa medgic26 cgdmk Azyiyen_azimli
Himmm ondandır. Evli degildin dimi sen?benim en fazla görduğüm kilo 63, birde vakit buldukça spor yapmaya çalışıyordum, ondan belki.
Benim gözüme karpuz batmadj, sadece sahurda olabilirdi ama ramazanda da karpuz iyi gider. Ben o fazladan yarım lahmacuna takildim ama onu da ramazana verdim :) afiyet olsun canımKilom sabit kalmis
Cuma: 63.6
Bugun: 63.6
Dunku menu
Sahur: kahvalti klasik karatay
iftar : 1.5 lahmacun
Kozlenmis aci biber
Kozlenmis patlican birer tane
Bol limonlu yesillik
Ayran iki bardak
1 dilim karpuz
Su 2.5 litre
esperenzaa medgic26 cgdmk Azyiyen_azimli
24 yaşındayım 155 boy , üni geçen sene bitirdim evdeyim şimdilik :)kaısmadan yarsma mı olur hiç aaa askolun
kendini tanıtırmısın bana bi daa ben koptum bu araar cok caım
bak hala yiyeyim diyor, dişi kırılacak haberi yok
He unutmuşun yakaladım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?