Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aklımı okudun derim, benim mekik ve squat yapmam lazım, oldukça yürümeye çalışıyorum, ama oruçlu bir tık zor oluyor, inşallah veririz
Squat kalçayı iyi sekle sokuyor, mekigi hic sevmiyorum yaa. Kollar yazin acikta olunca sarkması hos olmuyor. Kol egzersiz programi indirdim 21 günlük. Onu yapicam insallah ama dediğin gibi oruçlu zor oluyor. İftardan sonra da insan mayisiyor ☺

Gecmis olsun canim.. Kıyamam minnaklara... kaliteli beslen de sutunde antibiyotik olsun gecsin hemen... konuşmuyoruz evde 2 yabanciyiz oyle yani canim

Kilo verenleri tebrik ediyorum... emin adimlarla hayallere koşarak devam edelim canlarim...

Benim 1 temmuzda 55 olma anlasmali iki iddiam var da ondan bahsediyor kuzum
Ama tabi sizler de ayri iki iddiamsiniz, etti dört hepsini kazanicam hepsini
Seni gectim zaten de Azyiyen_azimli da seni ye beni ye derken onu da gecicem, onda bu bogaz varken

cgdmk hodri meydan :) bu arada benim 7 agustosa kadar 52 kg olma şartı vardi, ek olarak
temmuzda 54 olacağım görecen ben seni yemiş olacağım

benim kollarım sarkmıyor, ama işte bilmiyorum, göbeğim yoktu, şu an o var. cuma günü salonda detaili yağ kas oranıma baktıracağim ona göre yapacağim, orucun ilk 10 günü yürüyüş ve dans dışında bir spor yapasım yok.

Sen kac kilodan indin? Yastan dolayı belki sarkmamistir

Benim gözüme karpuz batmadj, sadece sahurda olabilirdi ama ramazanda da karpuz iyi gider. Ben o fazladan yarım lahmacuna takildim ama onu da ramazana verdim :) afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…