- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Onu fazladan yedim ve yakalandimBenim gözüme karpuz batmadj, sadece sahurda olabilirdi ama ramazanda da karpuz iyi gider. Ben o fazladan yarım lahmacuna takildim ama onu da ramazana verdim :) afiyet olsun canım
Midem o kadar kuculmus ki eskiden 3 lahmucun yerdim hala da doymayabilirdim :) simdi 1 taneyle doyuyorumBenim gözüme karpuz batmadj, sadece sahurda olabilirdi ama ramazanda da karpuz iyi gider. Ben o fazladan yarım lahmacuna takildim ama onu da ramazana verdim :) afiyet olsun canım
Ben de üç lahmacunla doymazdim ama sanki hala doymamMidem o kadar kuculmus ki eskiden 3 lahmucun yerdim hala da doymayabilirdim :) simdi 1 taneyle doyuyorum
Sınav tarihlerim belli oldu 4 hazirandan sonra sahalara dönüyorum inşallah
degilim:) evlenince gorecez mi demek istiyorsun?Himmm ondandır. Evli degildin dimi sen?
Pazartesi sadece fark canım yuzde yok tebrik ediyorum seni..Kilo bildirimi yapiyorum.
cuma günü : 59
güncel :58,5
fark 500 gr
yuzdelik 0,84%
cuma gunu tok karına tartılmışım, sabah yani...
fattylamb94 medgic26 @yolcukardelen cgdmk
İyi bir doğum günü hediyesi bekliyorum senden o zaman kuzum 5hzrn benim... sınavın hediye olsun inşallah banaSınav tarihlerim belli oldu 4 hazirandan sonra sahalara dönüyorum inşallahsen kaç kilosun şimdi
Inşallah çiğdoşum bana dua edin bu günlerde kimin duasi kabul olur belli olmazİyi bir doğum günü hediyesi bekliyorum senden o zaman kuzum 5hzrn benim... sınavın hediye olsun inşallah bana
Hahah evet ben evlenmeden önce en fazla 59 gormustum. Cok fazla kilolu geliyordum o zaman kendime. Evlenirken de 51 dim. Bir yıl sonra 56 ile hamile kaldım :)degilim:) evlenince gorecez mi demek istiyorsun?
ablalarim hep evlenince kilo aldilar....
Haha :) sorma sorma beni hep buralar mahvettiBen de üç lahmacunla doymazdim ama sanki hala doymamgözüm doymaz, özellikle buralarin fırın lahmacunlarina bayılıyorum, kilo almicami bilsem bes bile yerim
Ederim canim ayipsinInşallah çiğdoşum bana dua edin bu günlerde kimin duasi kabul olur belli olmaz
nasipte kac kg varssa gorecegiz... benim fazla kilo almamam lazim, hypoglisemi var...Hahah evet ben evlenmeden önce en fazla 59 gormustum. Cok fazla kilolu geliyordum o zaman kendime. Evlenirken de 51 dim. Bir yıl sonra 56 ile hamile kaldım :)
C vitamini tüketeceğim eşim gelirken portakal getirsin deGecmis olsun canim.. Kıyamam minnaklara... kaliteli beslen de sutunde antibiyotik olsun gecsin hemen... konuşmuyoruz evde 2 yabanciyiz oyle yani canim
Tamam hatırladım canım unutmuşumBenim 1 temmuzda 55 olma anlasmali iki iddiam var da ondan bahsediyor kuzum
Ama tabi sizler de ayri iki iddiamsiniz, etti dörthepsini kazanicam hepsini
Seni gectim zaten deAzyiyen_azimli da seni ye beni ye derken onu da gecicem, onda bu bogaz varken
51 nedir ya minnoşHahah evet ben evlenmeden önce en fazla 59 gormustum. Cok fazla kilolu geliyordum o zaman kendime. Evlenirken de 51 dim. Bir yıl sonra 56 ile hamile kaldım :)
Sen niye beynen burda değilsin bakayımEderim canim ayipsin
☺ Adıyaman'a ilk geldiğim yıl 9 kilo aldığımı soylemis miydimHaha :) sorma sorma beni hep buralar mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?