- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Ben de butun restoranlarini tek tek denedigimi☺ Adıyaman'a ilk geldiğim yıl 9 kilo aldığımı soylemis miydim
1.56 canim,senin?. Şimdi 54 iddiasindan vaz mı geçtinnasipte kac kg varssa gorecegiz... benim fazla kilo almamam lazim, hypoglisemi var...
iddaya giremeyecegim... boyun kac?
Canim sen nerelisin ?ben Turkiyeye geldigim sene 48 kg idimbir donemde 12 kilo almistim...
Görüşürüz kuzuummm ☺C vitamini tüketeceğim eşim gelirken portakal getirsin de
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasin canım
Tamam hatırladım canım unutmuşum
Evet ama şimdilik, cumaya görüşürüz şekerim
51 nedir ya minnoş
Hani bi laf var ya klasik anne lafin evlenirken ben 47 kiloydum. Ben orta okulda 47 kiloydum bence
Amin canim tekrar gecmis olsunC vitamini tüketeceğim eşim gelirken portakal getirsin de
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasin canım
Tamam hatırladım canım unutmuşum
Evet ama şimdilik, cumaya görüşürüz şekerim
Ailevi ya bosver canimSen niye beynen burda değilsin bakayım
Ben orta sonda 46 olduğumu hatirliyorum, zaman icinde cok alip verdim ama tartimiz olmadığı için hiç bilmiyorum. İste zirve 59du, sonra indim.51 nedir ya minnoş
Hani bi laf var ya klasik anne lafin evlenirken ben 47 kiloydum. Ben orta okulda 47 kiloydum bence
Aman ya ipler koptu kopacak bakalım savas actim hic konusmuyorum yokum yani evdemedgic26 canim noldu size ramazan ramazan
Farklı yoreye gidince istah patlamasi oluyor dimiben Turkiyeye geldigim sene 48 kg idimbir donemde 12 kilo almistim...
boyum 161 cm, yani evlenince su kadar kilo olacagim iddaya girmeyecegim, yoksa 54 olacaz temmuzda... ondan kacis yok, agizdan bir kere cikti...1.56 canim,senin?. Şimdi 54 iddiasindan vaz mı geçtin
O psikoloji zordur. Su erkekleri ne yapmali bilmem ki. Ipleri koparma canim. Mutlulugu bulmak kolay degil. Konuyu tam bilmiyorum da kv icin ise eger degmez.Aman ya ipler koptu kopacak bakalım savas actim hic konusmuyorum yokum yani evde
Bilirsin o zaman, Urfa'da en iyi et yemekleri yiyeceğimiz yer neresi, geldiğimizde lazım oluyorBen de butun restoranlarini tek tek denedigimi
Bi an döndün sandim ☺☺tamamboyum 161 cm, yani evlenince su kadar kilo olacagim iddaya girmeyecegim, yoksa 54 olacaz temmuzda... ondan kacis yok, agizdan bir kere cikti...
Hepsinin cani c......me gunaha girmek istemiyorum susuyorum canimO psikoloji zordur. Su erkekleri ne yapmali bilmem ki. Ipleri koparma canim. Mutlulugu bulmak kolay degil. Konuyu tam bilmiyorum da kv icin ise eger degmez.
Ben veremeden üstüne yarım kilo alip ikinciye hamile kaldım. Şimdi ikinciyi verdim, ilkinden de 5 kilo kaldı.cgdmk ben de 52 işe evlendim, ilk yıl tartılmadım hiç bilmiyorum kaçtım ama oğluma 63le hamile kaldım 1,5 yıl sonra. Sonra kızıma da 58 ile. Ah ah biz kadınlar Doğumla aldığımızı verip tekrar hamile kalıyoruz ya ne diyeyim..
O hemen gurme sayilirim :) 1- Altin lokantasi 2- sembolBilirsin o zaman, Urfa'da en iyi et yemekleri yiyeceğimiz yer neresi, geldiğimizde lazım oluyor
Bi de sıra gecesi icin mekan öner bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?