Hepimiz orali sayiliriz :) hemşo
Bilirim canim. Sana tek iyi yani zayiflamak olur bu durumun. Umarim problemi cozersiniz bir an onceHepsinin cani c......me gunaha girmek istemiyorum susuyorum canim
Altını duymadim, sembolü önerdi orada calisan ckaleli bi tanidik. Çok beğendik, cok otantik gelmisti halbukiO hemen gurme sayilirim :) 1- Altin lokantasi 2- sembol
Ben Altin in yemeklerini cok begendim
Ama altin i tek gecerim otantik yerdir.
otantik istemiyorsan sembol ocakbasina gidebilirsin.
Sira gecesi alkollu olmasi rahatsiz etmiyorsa manici otel
Alkol rahatsiz ediyorsa cevahir han
Manici gdogunun 1 numarali butik otelidir. Foto cekinmeye bile gidebilirsiniz.
Cevahir han in da odulleri var. Isletmecisi bayan
Keske burda olsaydiniz ya. Yeni insanlar tanimak istiyorum. Sıkıldım galiba..
Valla ben maniciyi begenmistim en iyi sora gecesi orda. Gelenlerde hep turistti. Turlar vardi. Nereye gidicez diye dusunmezsiniz en azindan. Altin milletvwkili ve bakanlarin bile agirlandigini gordugum bir yer. Cok luks degil ama farkliAltını duymadim, sembolü önerdi orada calisan ckaleli bi tanidik. Çok beğendik, cok otantik gelmisti halbukialtını cok merak ettim, cok severim otantik mekanlari. Cevahir hani da duydum ama gitmedim, alkol olup olmamasi çok farketmez kaliteli mekansa, yani dozunda icilirse. Gidecegimiz kisilere göre ikisini de deneriz. Cok sagol, çok makbule gecti valla tavsiyelerin. Ne de olsa 1-2 yil daha buradayiz ☺
Aynen. 4 yildir baydi beniKeske canim, bi süre sonra o durum oluşuyor, bir de sürekli tayinci olunca psikolojik olarak yenilik istiyor insan
Insallah canim benim icin almıyor 2 gündür bilmiyorum artik yarar mi yaramazmiBilirim canim. Sana tek iyi yani zayiflamak olur bu durumun. Umarim problemi cozersiniz bir an once
BeceriksizYoğurdum ekşimiş
Ispanak yogurt ispanak pirinc yok... kiymali yaptim z.yaginda ama yermiyim bilmiyorum migdem almiyor kuzumGızlaarrr akşam menülerinizde neler vaaar
Mantar sote,salata olur benimki.Ne yiyeceksiniz söyleyin de yarına kopya çekeyim
Soğuk ayran aşı yap bariYoğurdum ekşimiş
Seni ayrı mideni ayrı yiyeceğim kuzum.Ispanak yogurt ispanak pirinc yok... kiymali yaptim z.yaginda ama yermiyim bilmiyorum migdem almiyor kuzum
Herkes sen ben değil işteBeceriksizhehehe
Onu da Temmuza kadar vereceğine Emin’im canımBen veremeden üstüne yarım kilo alip ikinciye hamile kaldım. Şimdi ikinciyi verdim, ilkinden de 5 kilo kaldı.
Hiç üstüme alınmıyorumBeceriksizhehehe
Yok o kadar ekşi değil direkt ayran yaptım içtim az suylaSoğuk ayran aşı yap bari
Kimse ayranım ekşi demezmiş bir de
inanırımHerkes sen ben değil işte
Ben bir yoğurt yaparım mmmmmahh bal bal
Yoğurt nedir ve nasıl mayalanır ders olsa ben ordinayus prof olurdum
Tamam canim sagol. Urfa'ya gittigimde altina gidicem mutlakaValla ben maniciyi begenmistim en iyi sora gecesi orda. Gelenlerde hep turistti. Turlar vardi. Nereye gidicez diye dusunmezsiniz en azindan. Altin milletvwkili ve bakanlarin bile agirlandigini gordugum bir yer. Cok luks degil ama farkli
Ben firina et koydum, diyette olmasam pilav da yapardım da eşim de yemez, kızımın da makarnasi var. Yanina cacık ve coban salata cekiyor canim. Bi de karpuz.Gızlaarrr akşam menülerinizde neler vaaar
Mantar sote,salata olur benimki.Ne yiyeceksiniz söyleyin de yarına kopya çekeyim
İnşallah hasta olmaz canım, afiyet olsunSabah(10.00) 2 yumurtadan yarım kase kadar beyaz peynirle omlet, zeytin, kaymak pekmez
Ara bi avuç çiğ badem( hepsini aynı anda yemedim girip çıktıkça yedim)
Akşam(5.00) mantarlı tavuk sote, ayran ama tatlı ayran ha
Akşam 8 gibi iftarda da tarçınlı süt içip elma yerim.
Buraya kadar hepsi iyi tabi ama Kızım hasta olacak gibi, sütümden geçsin diye 9 a kadar da yiyebildiğim kadar portakal yemeyi planlıyorum.sütle elmanın yerini de portakal alabilir Hatta.
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?