Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Altını duymadim, sembolü önerdi orada calisan ckaleli bi tanidik. Çok beğendik, cok otantik gelmisti halbuki altını cok merak ettim, cok severim otantik mekanlari. Cevahir hani da duydum ama gitmedim, alkol olup olmamasi çok farketmez kaliteli mekansa, yani dozunda icilirse. Gidecegimiz kisilere göre ikisini de deneriz. Cok sagol, çok makbule gecti valla tavsiyelerin. Ne de olsa 1-2 yil daha buradayiz ☺

Valla ben maniciyi begenmistim en iyi sora gecesi orda. Gelenlerde hep turistti. Turlar vardi. Nereye gidicez diye dusunmezsiniz en azindan. Altin milletvwkili ve bakanlarin bile agirlandigini gordugum bir yer. Cok luks degil ama farkli

Ispanak yogurt ispanak pirinc yok... kiymali yaptim z.yaginda ama yermiyim bilmiyorum migdem almiyor kuzum
Seni ayrı mideni ayrı yiyeceğim kuzum.
Sağlık sorunun çıkacak diye korkuyorum çiğdemim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,bırakma kuzum kendini.sen çok güçlü bir kadın ve çok güçlü bir annesin unutma.
Geçecek bu günler yarına izi kalır ama o izin ne kadar derin olup olmayacağı senin elinde.
Son olarak sıkıntıların için koy .ötüne rahvan gitsinHerşey olacağına varıyor nihayetinde.

Ben veremeden üstüne yarım kilo alip ikinciye hamile kaldım. Şimdi ikinciyi verdim, ilkinden de 5 kilo kaldı.
Onu da Temmuza kadar vereceğine Emin’im canım
Beceriksiz hehehe
Hiç üstüme alınmıyorum
Soğuk ayran aşı yap bari
Kimse ayranım ekşi demezmiş bir de
Yok o kadar ekşi değil direkt ayran yaptım içtim az suylaiçerken benim de aklıma geldi ama ekşi değildi ayranım
Herkes sen ben değil işte
Ben bir yoğurt yaparım mmmmmahh bal bal
Yoğurt nedir ve nasıl mayalanır ders olsa ben ordinayus prof olurdum
inanırım

Sabah(10.00) 2 yumurtadan yarım kase kadar beyaz peynirle omlet, zeytin, kaymak pekmez
Ara bi avuç çiğ badem( hepsini aynı anda yemedim girip çıktıkça yedim)
Akşam(5.00) mantarlı tavuk sote, ayran ama tatlı ayran ha
Akşam 8 gibi iftarda da tarçınlı süt içip elma yerim.
Buraya kadar hepsi iyi tabi ama Kızım hasta olacak gibi, sütümden geçsin diye 9 a kadar da yiyebildiğim kadar portakal yemeyi planlıyorum.sütle elmanın yerini de portakal alabilir Hatta.
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345

Valla ben maniciyi begenmistim en iyi sora gecesi orda. Gelenlerde hep turistti. Turlar vardi. Nereye gidicez diye dusunmezsiniz en azindan. Altin milletvwkili ve bakanlarin bile agirlandigini gordugum bir yer. Cok luks degil ama farkli
Tamam canim sagol. Urfa'ya gittigimde altina gidicem mutlaka

İnşallah hasta olmaz canım, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…