Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gızlaarrr akşam menülerinizde neler vaaar
Mantar sote,salata olur benimki.Ne yiyeceksiniz söyleyin de yarına kopya çekeyim
Immm mantara bayılırım açlığımın tavan yaptığı saatler bizde de düğün çorbası zeytinyağlı taze fasülye karışık kuru dolma gavurdağ salata haydari havuç tarator ayran karpız var

Afiyet olsun bence çok güzel

Illaki gececek bu günlerde ama izi baya derin yaaa birikiyor birikiyor seb arkaya attim dedense toz olmus geri geliyor

Bebem kim takip edecek sporlari,?? Esram yok elif yok ben beynen yokum
Canım sporları ben takip edeceğim. menüler de hem rakiplerde hem de ben de olur.bi şekilde hallederim de takım hareketlensin bol spor yapsın kafi.
ben yüzdeye bakma taraftarıyım ama hedefini tutturana da artı puan verilebilir. Hedefi tutturana artı puan kaç olsun siz belirleyin isterseniz
bol bol emzirip,burnunu açık tut canım.kolayca atlatır inşallah.tansiyon sorunun yoksa sarımsak da yiyebilirsin doğal antibiyotik etkisi gösterir.çok geçmiş olsun kızına.
hahaha lavinia kafasında yeme işini bitiremiş demek ki

Aldin hazir yoğurdu tabi beceremeyince napcan mecbur tadi nasil hazir ayranlarin ben kendim caldigim icin bilemiyorum afiyet olsun canim

Tamam 9 temmuza ikimiz de 54 hedefi koyalim. İlk ulasan kazansın, ne dersin
Bayılırım iddialara ve iddialılara.Bakalım lavinianın metabolizması mu yoksa çiğdemin azmi ve iradesi mi galip gelecek.
Tamamdır, ben buraya hedefimi 55 yazmistim, esperenza kovmazsa 54 olmak için mezun olmam
kovmirem ulen kovmiren
Benim hedefim de 65,5 iken 63,9’a kadar mezun olmadım canım.
Kilo bildirimi yapiyorum.
cuma günü : 59
güncel :58,5
fark 500 gr
yuzdelik 0,84%
cuma gunu tok karına tartılmışım, sabah yani...
fattylamb94 medgic26 @yolcukardelen cgdmk
vayyy sinsiii maşallah canım gerçekten.bu ne güzel yüzdedir öyle gözlerim kamaştı
yarım lahmacun olmayaydı eyiydi ama totalde menün güzel canım
11,30 sade kahve, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
16,30 tavuk sote, soğanlı salata, avuç içi kadar pide, 3 yk yoğurt
2 lt su, 30 dk yürüyüş, 5 dk eliptik, 15 dk egzersiz
sağlam kahvaltı yapabilsen keşke.iki kaşık fıstık ezmesi kahvsltı için uygun değil bence.aç sefil kalıp sonra saldırı moduna geçersin canım.

fattylamb94 kuzum sen ne zaman donuyorsun sahalara bak kilolarimizda yskindi rakip olurduk senle
Sana taze taze bi 70’lik bakmak gerek canım
Sınav tarihlerim belli oldu 4 hazirandan sonra sahalara dönüyorum inşallah sen kaç kilosun şimdi
haydi kurtul önce ayağında yük olan sınavlardan sonra da popondaki yüklerden kurtulacaksın.

Tez zamanda üzerindeki yüklerden sıralı bi şekilde kurtulursun inşallah canımm.
ben Turkiyeye geldigim sene 48 kg idim bir donemde 12 kilo almistim...
Seni önce beslemiş şimdi de zayıflatarak sana işkence yapacağıztürkiye sende evlilik etkisi yaratmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…