- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Üzme kendini olan sana olur. Kimse için yemeden içmeden kesilme bırak onlar düşünsünAilevi ya bosver canim
Benim genel menüm biber dolma, tavuk sote, salata, yoğurt. Ben dolma yemedimGızlaarrr akşam menülerinizde neler vaaar
Mantar sote,salata olur benimki.Ne yiyeceksiniz söyleyin de yarına kopya çekeyim
Afiyet olsun, dolma yemediysen guzel bi menuBenim genel menüm biber dolma, tavuk sote, salata, yoğurt. Ben dolma yemedim
Immm mantara bayılırımGızlaarrr akşam menülerinizde neler vaaar
Mantar sote,salata olur benimki.Ne yiyeceksiniz söyleyin de yarına kopya çekeyim
Afiyet olsun bence çok güzelSabah(10.00) 2 yumurtadan yarım kase kadar beyaz peynirle omlet, zeytin, kaymak pekmez
Ara bi avuç çiğ badem( hepsini aynı anda yemedim girip çıktıkça yedim)
Akşam(5.00) mantarlı tavuk sote, ayran ama tatlı ayran ha
Akşam 8 gibi iftarda da tarçınlı süt içip elma yerim.
Buraya kadar hepsi iyi tabi ama Kızım hasta olacak gibi, sütümden geçsin diye 9 a kadar da yiyebildiğim kadar portakal yemeyi planlıyorum.sütle elmanın yerini de portakal alabilir Hatta.
esperenzaa medgic26 cgdmk Azyiyen_azimli
inşallah canımİnşallah hasta olmaz canım, afiyet olsun
Ay bayildim bol mezeli menu.Immm mantara bayılırımaçlığımın tavan yaptığı saatler bizde de düğün çorbası zeytinyağlı taze fasülye karışık kuru dolma gavurdağ salata haydari havuç tarator ayran karpız var
Illaki gececek bu günlerde ama izi baya derin yaaa birikiyor birikiyor seb arkaya attim dedense toz olmus geri geliyorSeni ayrı mideni ayrı yiyeceğim kuzum.
Sağlık sorunun çıkacak diye korkuyorum çiğdemim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,bırakma kuzum kendini.sen çok güçlü bir kadın ve çok güçlü bir annesin unutma.
Geçecek bu günler yarına izi kalır ama o izin ne kadar derin olup olmayacağı senin elinde.
Son olarak sıkıntıların için koy .ötüne rahvan gitsinHerşey olacağına varıyor nihayetinde.
Canım sporları ben takip edeceğim. menüler de hem rakiplerde hem de ben de olur.bi şekilde hallederim de takım hareketlensin bol spor yapsın kafi.Bebem kim takip edecek sporlari,?? Esram yok elif yok ben beynen yokum
ben yüzdeye bakma taraftarıyım ama hedefini tutturana da artı puan verilebilir. Hedefi tutturana artı puan kaç olsun siz belirleyin istersenizbak hala yiyeyim diyor, dişi kırılacak haberi yok
He unutmuşun yakaladım hemen
Kazanacağı iddia sayısı bir canım, diğerinin Galibi bellicgdmk peki kaptanım şimdi hedefine ulaşan mı kazanmış olacak yoksa yüzdeye mi bakılacak
vavv çok iyi canım tebrik ederim, cumaya da 82 yi zorlayabilirsin sanki
bol bol emzirip,burnunu açık tut canım.kolayca atlatır inşallah.tansiyon sorunun yoksa sarımsak da yiyebilirsin doğal antibiyotik etkisi gösterir.çok geçmiş olsun kızına.Oy canım benim yabi gelişme yok mu, koca kişisi anlamadı mı seni ne kadar kordığını
Çok şükür diyeyim, oğlan hastaydı kv den geldiğimizden beri.kardeşine bulaşabilir uzak dur desek de çocuk işte, agucuk gugucuk yaparken bulaştırdı.sürekli emzirip tam hasta olmadan kurtarmaya çalışıyorum
hahaha lavinia kafasında yeme işini bitiremiş demek kiBenim 1 temmuzda 55 olma anlasmali iki iddiam var da ondan bahsediyor kuzum
Ama tabi sizler de ayri iki iddiamsiniz, etti dörthepsini kazanicam hepsini
Seni gectim zaten deAzyiyen_azimli da seni ye beni ye derken onu da gecicem, onda bu bogaz varken
:) supesiz kuzumHerkes sen ben değil işte
Ben bir yoğurt yaparım mmmmmahh bal bal
Yoğurt nedir ve nasıl mayalanır ders olsa ben ordinayus prof olurdum
Aldin hazir yoğurdu tabi beceremeyince napcan mecburSabah(10.00) 2 yumurtadan yarım kase kadar beyaz peynirle omlet, zeytin, kaymak pekmez
Ara bi avuç çiğ badem( hepsini aynı anda yemedim girip çıktıkça yedim)
Akşam(5.00) mantarlı tavuk sote, ayran ama tatlı ayran ha
Akşam 8 gibi iftarda da tarçınlı süt içip elma yerim.
Buraya kadar hepsi iyi tabi ama Kızım hasta olacak gibi, sütümden geçsin diye 9 a kadar da yiyebildiğim kadar portakal yemeyi planlıyorum.sütle elmanın yerini de portakal alabilir Hatta.
Bayılırım iddialara ve iddialılara.Bakalım lavinianın metabolizması mu yoksa çiğdemin azmi ve iradesi mi galip gelecek.Tamam 9 temmuza ikimiz de 54 hedefi koyalim. İlk ulasan kazansın, ne dersin
kovmirem ulen kovmirenTamamdır, ben buraya hedefimi 55 yazmistim, esperenza kovmazsa 54 olmak için mezun olmam
vayyy sinsiiiKilo bildirimi yapiyorum.
cuma günü : 59
güncel :58,5
fark 500 gr
yuzdelik 0,84%
cuma gunu tok karına tartılmışım, sabah yani...
fattylamb94 medgic26 @yolcukardelen cgdmk
yarım lahmacun olmayaydı eyiydi ama totalde menün güzel canımKilom sabit kalmis
Cuma: 63.6
Bugun: 63.6
Dunku menu
Sahur: kahvalti klasik karatay
iftar : 1.5 lahmacun
Kozlenmis aci biber
Kozlenmis patlican birer tane
Bol limonlu yesillik
Ayran iki bardak
1 dilim karpuz
Su 2.5 litre
sağlam kahvaltı yapabilsen keşke.iki kaşık fıstık ezmesi kahvsltı için uygun değil bence.aç sefil kalıp sonra saldırı moduna geçersin canım.11,30 sade kahve, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
16,30 tavuk sote, soğanlı salata, avuç içi kadar pide, 3 yk yoğurt
2 lt su, 30 dk yürüyüş, 5 dk eliptik, 15 dk egzersiz
Lahmacun çok olmus kuzum ve karpuzda seker malesef afiyet olsunKilom sabit kalmis
Cuma: 63.6
Bugun: 63.6
Dunku menu
Sahur: kahvalti klasik karatay
iftar : 1.5 lahmacun
Kozlenmis aci biber
Kozlenmis patlican birer tane
Bol limonlu yesillik
Ayran iki bardak
1 dilim karpuz
Su 2.5 litre
Tekli pidenin 6 dilimde 1 tanesimi canim??Bugün ki menüm
İftar
1 kase yoğurtlu şehriyeli y.mercimekli soğuk çorba
6 yk yumurtalı sebzeli mantar
Salata
1/6 dlm pide
1 hurma
Ara
Bağırsak çalıştırıcı çay
1 kayısı
Sıvılar
2 lt su içeceğim inşallah
esperenzaa , medgic26
Sana taze taze bi 70’lik bakmak gerek canım
haydi kurtul önce ayağında yük olan sınavlardan sonra da popondaki yüklerden kurtulacaksın.Sınav tarihlerim belli oldu 4 hazirandan sonra sahalara dönüyorum inşallahsen kaç kilosun şimdi
Seni önce beslemiş şimdi de zayıflatarak sana işkence yapacağızben Turkiyeye geldigim sene 48 kg idimbir donemde 12 kilo almistim...
Evet canım avuç içi gibi oluyor belki biraz geçebilirTekli pidenin 6 dilimde 1 tanesimi canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?